- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.301
benim 3 kızım var canım.galiba çocuk sayfasını kapattım tabi bir kazaya ugramazsam3 çocukla baş etmek çok zor kızlar yanımda destek olanda olmayınca daha zor oluyor .geçenlerde bir rüya gördüm küçük bir kız çocugu yanıma geliyor göbeğini aç diyor bana açtım bende bakıyor ve aynen şöyle senin 6 cısı hemen erkek olacak diyor yani bu rüyadan sonra asla düşünmüyorum kızlar
bence diyet için çok acele etme kuzun doysun kana kana :) ben çok hatalar yaptım kızımda zayıflma uğruna boşver o yüzdeniyi olmaya çalışıyorum.şuan diyetteyimkızım 8 aylık oldu .az kaldı kilolar yavaş yavaş gidiyor
Allah çok bekletirse en iyisini verir bitanem ümidini kesme insan yoruluyor beklemekten haklısın sabır etmeye dua etmeye devam
htc phone ile
evet canım bugun ve yarın ilişki olsun
Catlamak üzere şimdi kasık ağrısına odaklan yum ne tafaftaysa sizlama batma hissedebilirsiniz ve yumurta akı gibi şeffaf akıntı olabilir birde bu test 24.48.saat öncesini gösteriyor unutma testlerini fazla varsa 4 saatte bir Tekrar la bakalım ne zaman siliklesecekbugünki testim kızlar dünden daha koyu... yumurtlamışmıyımEki Görüntüle 1108286
canım sen tutturabildinmi peki, ama ben bu ay sadece gözlem yapıyorum yum.nasıl oluyor diye ilk kez ovu. kullanıyorum, deneme yapmıycam bu ay canım
canım sende durum nedir testler nasıl sonuç veriyor.....
Catlamak üzere şimdi kasık ağrısına odaklan yum ne tafaftaysa sizlama batma hissedebilirsiniz ve yumurta akı gibi şeffaf akıntı olabilir birde bu test 24.48.saat öncesini gösteriyor unutma testlerini fazla varsa 4 saatte bir Tekrar la bakalım ne zaman siliklesecek
Catlamak üzere şimdi kasık ağrısına odaklan yum ne tafaftaysa sizlama batma hissedebilirsiniz ve yumurta akı gibi şeffaf akıntı olabilir birde bu test 24.48.saat öncesini gösteriyor unutma testlerini fazla varsa 4 saatte bir Tekrar la bakalım ne zaman siliklesecek
Ne demek canım birsey değil inşallah yardımcı olabilmişimdir çünkü ben bu yumurta işini deli gibi araştırıp bir türlü yapan birini bulamiyordumTeşekkürler cevap için.
Kesinlikle katılıyorum ben ceket atsan kalanlardandim yinede olmadıkızlar ben yumurta akını tavsiye etmiyorum geçen ay bende denedim hamile kalamadım bu ay ne karbonatlı duş nede yumurta akı yaptım yine hamile kalamadım yada kaldımda hiç belirti yok en geç bi haftaya kesinleşir. Bir çok deneyen arkadaşla hem fikiriz yumurta koyunca hamile kalmak zorlaşıyor tavsiyem zor hamile kalıyorsanız şansınızı iyice düşürmeyin ceket atsa hamile kalan arkadaşlar birde yumurta akıyla şansını denesin yinede zor ama allahın taktiri belli olmaz
Evet erkek istiyorum nerdeyse 1 yıldır uğraşıyorum burayı okuya okuya ilerlemeye çalışıyomcanım ben çocuklardan fırsat buldukça giriyorum .bazen uzaktan okuyorum yani merak etmeyin takipteyim sizi kızlarsen erkek mi istiyordun :26:
bugünki testim kızlar dünden daha koyu... yumurtlamışmıyımEki Görüntüle 1108286
gijnij orkdm den haberin varmı facadeki nub teorisinde varmı canım o
Canlarim bugun isim cok bir ara girebiirsem dertlesiriz yarin doktora gidicem zaten yirmiucuncu gunum olacak insaallah birseyler anlayabiir haber ederim zaten insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime
defneme calikusuma ve bana Yakisikli bir prens nasip eder rabbim su mubarek gunde birbirimize dua edelim kabul olur insallah bak unutmayin beni duanizda Allahim izin verise bugun size ve tum isteyenlere dua edicem ben aksama kadar yokum aksam gorusuruz insaallahboyle ikiz tosunumuz olsun insaallah zeynomunda boyle ikizleri olsunda kocasi kafayi yesin
Agrın ne zaman olduki canım şimdi ovilasyon testini yapıyoruz ama tam anını bilmek mümkün değil erkek bebeklerde tam çatlama zamanı diyorlar ya ışte burada tıkanıyor malesef ben gördüğüm gün ve ertesi denedim ya pozitif çıkınca catliyor yada ertesi gün eğer ertesi gün catliyorsa pozitif gördüğümüz gün ilişki oldu oda malesef şans işi en kesin yöntem doktorda yum takibi sen ancak pozitif günlerde kendini dinleyerek bulabilirsın bizim cinsiyet belli olsa daha çok yardımcı olurduk ama belli değilCanim agrim oldugunda bu ay sagda hissettim, birde 24_48saat oncesini gosteriyorsa beraberligi su asamadayken nasil yapmali?
tamam bana yorum yapanlarda onlar varmı bir bakar mısın orkdm gerçek adını bilmiyorum oradan özel mesajmi atayım bakmaları için bir arkadaş baktı ama galiba birkaç tane hacer var yaaEvet canım orada var söyle senin bebeği yorumlasın o ve hacer buradaki gurbettir yaz onlara ikisi çok güzel yorumluyor
dur ben onları senin bebeğin resminin altına yazayım baksınlar sende bak hangisi olduğunu görürsüntamam bana yorum yapanlarda onlar varmı bir bakar mısın orkdm gerçek adını bilmiyorum oradan özel mesajmi atayım bakmaları için bir arkadaş baktı ama galiba birkaç tane hacer var yaa
Insaallah kabul olur bitanem bugun pek gorusemedik yarın gorusuruz insaallahDuanın bayıldım,heleki sonuna hahaaa
Pes etmek olurmu Rabbim vermeyecegi seyi kuluna hatirlatmaz bu arada ph kagidui aldim bitde onu deniyeyimOyle yapiorum artik bacim pes etmek yok regl donemimde bir hafta tatil yapar dinlenirim :)
sen ne yaptin bitanem ovulasyon testi pozitif yakalamissin cok sukur ben gibi ol.amissin bacim sen yinede yarın bir doktora gidip yumurta takibi Yaptiracagim de veya yumurta larima baktirmak istiyorum de buarada gozler kapaniyorbugünki testim kızlar dünden daha koyu... yumurtlamışmıyımEki Görüntüle 1108286
Allah çok bekletirse en iyisini verir bitanem ümidini kesme insan yoruluyor beklemekten haklısın sabır etmeye dua etmeye devam zeynom sen nasilsin koca biraz ikna oldumu
htc phone ile
Allahim sana ve bizlere prenslerimizi go dersin insaallahYok hayatım arkadaşımız hamilelik için yazmış ben geçen ay silikleşince denedim tutmadı ama pikyapmasını bekle t daha koyu olacak akşam 8 gibi bir test daha yap zaten bu ay deneme yapmayacağım diyorsun pik yapması catlamamis ama yakın zamanda catlayacak anlamına geliyor yani olgunlaşan yumurta tüplere gönderiliyor orada 24 saat döllenmeyi bekliyor tam o anı yakalamak gerek erkek için şans tabi
Sen nerdesin bacim bir problemmi var hic gozukmuyor sunBende takip yaptırdığım ay stresten bir türlü büyümedi yani geç çatladı
Kizlarrrr iyi geceler Allah rahatlik versin topigi ben kapatayim bare neyse gozum kapaniyor
Gunaydin bacim acmisssin topigi bu arada gecmis olsun oyle sey olur mu basimiza her gelen sey icin Allah bizi cezalandirmaz imtihan dunya hayati hersey bizim icin bitanemm hem senin yaptigin kotu birsey degil canim Allah esinin kalbine yumusaklik versin insaallah bugun anneme kapali carsiya gidip birsey bakicam kizlardesimle gitmeden doktora gidicem pek umudum yok ama hayirlisi gelismelerden haber dar ederimGunaydin bacım nerdeeeee yok ikna olmak bi yana çocuk lafını ağzına bile almıyor geçen benimde yemekten damagim yandiydi dün artık koomple yara olmus şimdi konusamiyorum iyimi Allah ceza verdi galiba :-(
htc phone ile
Gunaydin bacim acmisssin topigi bu arada gecmis olsun oyle sey olur mu basimiza her gelen sey icin Allah bizi cezalandirmaz imtihan dunya hayati hersey bizim icin bitanemm hem senin yaptigin kotu birsey degil canim Allah esinin kalbine yumusaklik versin insaallah bugun anneme kapali carsiya gidip birsey bakicam kizlardesimle gitmeden doktora gidicem pek umudum yok ama hayirlisi gelismelerden haber dar ederim
İnşaallah güzel haberler alırsın cnm bekliyorum hayırlısıyla git bakalım ne dicek dr un
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?