Süper Anneler - 2011

babymuck rüyalar tersine çıkarmış biliyorsun, aman o kadar bekletmesin rabbim sanada bir prens versin inşallah. belki ilerleyen zamanlarda değişir fikrin...

iyi olmaya çalışıyorum.şuan diyetteyim kızım 8 aylık oldu .az kaldı kilolar yavaş yavaş gidiyor
bence diyet için çok acele etme kuzun doysun kana kana :) ben çok hatalar yaptım kızımda zayıflma uğruna boşver o yüzden

Allah çok bekletirse en iyisini verir bitanem ümidini kesme insan yoruluyor beklemekten haklısın sabır etmeye dua etmeye devam
htc phone ile

zeynoma katılıyorum ve şimdiden kendimi bu moda soktum defnem, çalışmalara başlayınca değişmez umarım fikrim

evet canım bugun ve yarın ilişki olsun

defnem biliyorsun bu ay ilk kez ovu.testi uyguluyorum birkaç ay testleri tekrarlamak ve eşimin takviyeleri bitirmesini beklemek istiyorum fikir ve tecrübe edinmek için yorumlarınızı alıyorum canım teşekkür ederim.....

bugünki testim kızlar dünden daha koyu... yumurtlamışmıyımEki Görüntüle 1108286
Catlamak üzere şimdi kasık ağrısına odaklan yum ne tafaftaysa sizlama batma hissedebilirsiniz ve yumurta akı gibi şeffaf akıntı olabilir birde bu test 24.48.saat öncesini gösteriyor unutma testlerini fazla varsa 4 saatte bir Tekrar la bakalım ne zaman siliklesecek

canım sen tutturabildinmi peki, ama ben bu ay sadece gözlem yapıyorum yum.nasıl oluyor diye ilk kez ovu. kullanıyorum, deneme yapmıycam bu ay canım

Canim benim ovulasyon testi nde daha koyusunu gordum simdi ise silik çizgi bile yok ben koyulmasini bekledim ne bileyim bitanem hatami yaptim

Foreverim iki gundur yumurta akina benzettim ben akintim var, yalniz bende ilk sut beyazi akinti geldiginde agri oldu ondan sonra buugunde dahil hicbi agri sizi yok. Sivi alimi onemlimi onda bir test daha yapsam? Su andan itibaren almiycam sivi testi tekrarlamak icin yeterlimi?

Canim agrim oldugunda bu ay sagda hissettim, birde 24_48saat oncesini gosteriyorsa beraberligi su asamadayken nasil yapmali?

Teşekkürler cevap için.
Ne demek canım birsey değil inşallah yardımcı olabilmişimdir çünkü ben bu yumurta işini deli gibi araştırıp bir türlü yapan birini bulamiyordum
Kesinlikle katılıyorum ben ceket atsan kalanlardandim yinede olmadı
canım ben çocuklardan fırsat buldukça giriyorum .bazen uzaktan okuyorum yani merak etmeyin takipteyim sizi kızlar sen erkek mi istiyordun :26:
Evet erkek istiyorum nerdeyse 1 yıldır uğraşıyorum burayı okuya okuya ilerlemeye çalışıyom

Benim bildiğim kadarıyla tekrar silikleşmeye başlayınca catliyor

Son düzenleme:
Bacım bulamadım seni yada ekleyemedim sen beni ekle. Birde test yapan arkadaşlar bir oğlum olsun grubu var orada atarsanız testleri arkadaşlar yorum yapıyor.

Duanın bayıldım,heleki sonuna hahaaa

Canim agrim oldugunda bu ay sagda hissettim, birde 24_48saat oncesini gosteriyorsa beraberligi su asamadayken nasil yapmali?
Agrın ne zaman olduki canım şimdi ovilasyon testini yapıyoruz ama tam anını bilmek mümkün değil erkek bebeklerde tam çatlama zamanı diyorlar ya ışte burada tıkanıyor malesef ben gördüğüm gün ve ertesi denedim ya pozitif çıkınca catliyor yada ertesi gün eğer ertesi gün catliyorsa pozitif gördüğümüz gün ilişki oldu oda malesef şans işi en kesin yöntem doktorda yum takibi sen ancak pozitif günlerde kendini dinleyerek bulabilirsın bizim cinsiyet belli olsa daha çok yardımcı olurduk ama belli değil

Evet canım orada var söyle senin bebeği yorumlasın o ve hacer buradaki gurbettir yaz onlara ikisi çok güzel yorumluyor
tamam bana yorum yapanlarda onlar varmı bir bakar mısın orkdm gerçek adını bilmiyorum oradan özel mesajmi atayım bakmaları için bir arkadaş baktı ama galiba birkaç tane hacer var yaa

tamam bana yorum yapanlarda onlar varmı bir bakar mısın orkdm gerçek adını bilmiyorum oradan özel mesajmi atayım bakmaları için bir arkadaş baktı ama galiba birkaç tane hacer var yaa
dur ben onları senin bebeğin resminin altına yazayım baksınlar sende bak hangisi olduğunu görürsün

Duanın bayıldım,heleki sonuna hahaaa
Insaallah kabul olur bitanem bugun pek gorusemedik yarın gorusuruz insaallah
Oyle yapiorum artik bacim pes etmek yok regl donemimde bir hafta tatil yapar dinlenirim :)
Pes etmek olurmu Rabbim vermeyecegi seyi kuluna hatirlatmaz bu arada ph kagidui aldim bitde onu deniyeyim
sen ne yaptin bitanem ovulasyon testi pozitif yakalamissin cok sukur ben gibi ol.amissin bacim sen yinede yarın bir doktora gidip yumurta takibi Yaptiracagim de veya yumurta larima baktirmak istiyorum de buarada gozler kapaniyor

Allah çok bekletirse en iyisini verir bitanem ümidini kesme insan yoruluyor beklemekten haklısın sabır etmeye dua etmeye devam zeynom sen nasilsin koca biraz ikna oldumu

htc phone ile

Allahim sana ve bizlere prenslerimizi go dersin insaallah
Bende takip yaptırdığım ay stresten bir türlü büyümedi yani geç çatladı
Sen nerdesin bacim bir problemmi var hic gozukmuyor sun

Kizlarrrr iyi geceler Allah rahatlik versin topigi ben kapatayim bare neyse gozum kapaniyor

Gunaydin bacım nerdeeeee yok ikna olmak bi yana çocuk lafını ağzına bile almıyor geçen benimde yemekten damagim yandiydi dün artık koomple yara olmus şimdi konusamiyorum iyimi Allah ceza verdi galiba :-(

htc phone ile

Gunaydin bacim acmisssin topigi bu arada gecmis olsun oyle sey olur mu basimiza her gelen sey icin Allah bizi cezalandirmaz imtihan dunya hayati hersey bizim icin bitanemm hem senin yaptigin kotu birsey degil canim Allah esinin kalbine yumusaklik versin insaallah bugun anneme kapali carsiya gidip birsey bakicam kizlardesimle gitmeden doktora gidicem pek umudum yok ama hayirlisi gelismelerden haber dar ederim

İnşaallah güzel haberler alırsın cnm bekliyorum hayırlısıyla git bakalım ne dicek dr un

htc phone ile

İnşaallah güzel haberler alırsın cnm bekliyorum hayırlısıyla git bakalım ne dicek dr un

htc phone ile

Ah zeynom

Dun yıne actım bebek mevzusunu

2sene bu konu hakkında konusmak istemiyorum

Planlarım var hayallerim var dedi

Bende 2 sene sonra çocuk fılan ıstemıyorum alır kucagına paralarını planlarını seversın dedım

Sen bilirsin benım için hava hos dedı

Bende gıttım ağladım odada

Sımdı surat yapsam olay çok buyuyecek zaten zorla gonulsuz yapılan seyın hayrı olmayacak

Sabah kahvaltıda hazırlamadım gıttı öyle konusmadıkta

Öyle uzgunum kı nasıl davranacam bılemıyorum elımde degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…