Süper Anneler - 2011

Ben kapattayim bari topigi iyi geceler kizlar Allah rahatlik versin oglan isteyene cifter cifter oglan kiz isteyenede cifter cifter kiz versin insaallah amin

Canim benim nerdesin bugun hic gozukmedin sabah ilk topigi sen acardin ne yaptın bacim buldun yoksa ikna ettin kocanida buraya gelecek zaman bulamadinmi gelsin kizlar

Dun çok kosturdum gülo yazacak zaman bulamadım benim adam nerdeeee aynı inat devam ediyor oy oy :-(

htc phone ile

Günaydınlar bacilar yepyeni bir haftaya yeni umutlarla başlayalım inşaallah herşey gönlünüzce olsun prensler ve prensesler isteyeni bulsun :-D :-D :-D

htc phone ile

ayy yani nasıl nerden alıcam .sıfır bilgiyim kusura bakmayın nolur.karbonatlı su kullansam yeterli ozaman .8den daha yükse ph olan bişi yokmu acaba

ya evet aslında bu ölçüm işlemi baya karışık geldi bana .birde yumurta akının kullanılması bilmiyorum hijyenik açıdan falan nasıl olur diye düşünüyorum en iyisi galiba karbonatlı su .etkisi olur illaki onunda.yumurtlamada çift çizgiyi görünce 36 sonra oluyor dğeilmi arkadaşlar.ilk kez alıcam ovülasyon testi bende

hosbulduk kizlarrrr bende sizleri cok ozledim eski sohbetlerimizi ne guzel gunlerdi
kizim buyudu 1.5 yasinda ucuncuyu dusunuyorum ama hiiiiiiiiiiç bisey yapmiycam yaptikta ne oldu verecek olan ALLAH

orkidem cnm benim iki tane kızım vardı şimdi bir oğlum olacağını öğrendim...inşallah Allah sanada versin...çok sevindik eşimle ama eşim kızlarıma ihanet ediyomuşum gibi die üzüldü..eve gelince kızlarına sarıldı öptü....evlat ya başka bir şey değil...Ama herkes ister olmayanı...çoö dua et cnmm hemde çok...

Hayırlı olsun canım sen neler yaptın bizimlede paylaş lütfen

slm guzel anneler ne var ne yok insAllah sizelr iyisinizdir....
bebek fikrinden vazgectim ve diyete basladim 75 den 61 e indim hedefim 55 insallah bundan sonra kendime bakicam olan yavrularima Allahim saglik sihhat versin umarim herkes iyidir.......hepinizi ayri ayri optum

oo maşallh canım cok güzel vermişsin kilocukları darısı kalanların başına...rabbim evlatlarına sağlıklı sıhhatli ömürler versin...

Alsm canim cok sükür iyiyiz kizlardan gözel haberler bekliyoruz canim senin icin ve cocuklarin icin hangisi hayirliysa o olsun 3 cocukta yeter saglik daha önemli sonucta ah o kilo derdi yokmu bende cok kilo aldim 4 bebeyi düsünüyorum ilerde insallah önce kiloyu vereyim sonra nasipse bebek düsünüyorum sen nasil verdin kiloyu ?

Hayirli olsun bebeyin canim Allah kucaginada almayi nasip etsin salih bir evlat olur insallah bizede dua edersen cok seviniriz

ALLAH ima sukurler olsun bu ayi es gecmeyecegiz yumurtam onyedi ml evet gec yumurtlama olmus cok sukur doktor umda iyi cuma tekrar cagirdi akintim da olmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…