- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.361
Canim benim nerdesin bugun hic gozukmedin sabah ilk topigi sen acardin ne yaptın bacim buldun yoksa ikna ettin kocanida buraya gelecek zaman bulamadinmigelsin kizlar
Gunaydin canimm actinmi yine topigiGünaydınlar bacilar yepyeni bir haftaya yeni umutlarla başlayalım inşaallah herşey gönlünüzce olsun prensler ve prensesler isteyeni bulsun :-D :-D :-D
htc phone ile
yok canım ben denemeyi düşünmüyorum zaten, karamel sorunca ona yazdım.
ben medikalden GM U-URS-10 ismindeki şeritli ölçek aldım. On farklı değer ölçüyor, glucose, ph gibi. Cetvelinden net anlaşılmıyor, prospektus de ingilizce. Bu idraradan baklıyor, 1dk şerit içinde kalıyor. Çeşitli deneyler yaptım ph için hem hangi kısmın ölçtüğünü anlamak için hem de ne nedir diye:
-Karbonatlı suyun 7.5 ve ya 8
-Sirkeli suyun 4 veya 5
-idrar 6 veya 6.5
-vajina 4 veya 4.5
- sperm sıvsı 8 veya 8.5
Evet yıkamayacaksın, tahminimce ilişki sırasında çoğu dışarı çıkar zaten. Birde sanırım 1 tane yumurta akı yeterli olur. Diğerleri sadece ph sının en yüksek olanı seçmek amacıyla sanırım.
ph ölçerler var dijital ama onlar pahalı oluyor. ph renk indikatörlerinde renk sklasından karşılaştırarak ölçüm yapıyorsun. Turnusol kağıdı sadece asidik mi bazik mi onu gösteriyordu sanırım. Yani 8 ve üstüde bazik, 9-10 arasını net yakalayamazsın. Sen araştırırken ph kağıdı diye ara bence.
Birde bu topikte okurken yumurtlama zamanı ph zaten çok bazik oluyor. Diyet uygulamayan bir çok kişide ph yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum. Bence önemli olan ilişki zamanlaması.
Ben bu ay adetten hemen sonra ve yumurtlama gününde korunmasız ilişki düşünüyorum.
canım naptın nasılsın sonuclar cıktımı
cok sık gıremıyorum ama aklım hep burda
hosbulduk kizlarrrr bende sizleri cok ozledim eski sohbetlerimizine guzel gunlerdi
kizim buyudu 1.5 yasinda ucuncuyu dusunuyorum ama hiiiiiiiiiiç bisey yapmiycam yaptikta ne oldu verecek olan ALLAH
orkidem cnm benim iki tane kızım vardı şimdi bir oğlum olacağını öğrendim...inşallah Allah sanada versin...çok sevindik eşimle ama eşim kızlarıma ihanet ediyomuşum gibi die üzüldü..eve gelince kızlarına sarıldı öptü....evlat ya başka bir şey değil...Ama herkes ister olmayanı...çoö dua et cnmm hemde çok...
Eşimle paylaşsam bana deli der en azından keçi boynuzu ıcıyo onuda İçmez bana çok zulüm ederNerdesin kizlar hersey yolundami canim yol arkadaslarim
slm guzel anneler ne var ne yok insAllah sizelr iyisinizdir....
bebek fikrinden vazgectim ve diyete basladim 75 den 61 e indim hedefim 55 insallah bundan sonra kendime bakicam olan yavrularima Allahim saglik sihhat versin umarim herkes iyidir.......hepinizi ayri ayri optum
slm guzel anneler ne var ne yok insAllah sizelr iyisinizdir....
bebek fikrinden vazgectim ve diyete basladim 75 den 61 e indim hedefim 55 insallah bundan sonra kendime bakicam olan yavrularima Allahim saglik sihhat versin umarim herkes iyidir.......hepinizi ayri ayri optum
orkidem cnm benim iki tane kızım vardı şimdi bir oğlum olacağını öğrendim...inşallah Allah sanada versin...çok sevindik eşimle ama eşim kızlarıma ihanet ediyomuşum gibi die üzüldü..eve gelince kızlarına sarıldı öptü....evlat ya başka bir şey değil...Ama herkes ister olmayanı...çoö dua et cnmm hemde çok...
ALLAH ima sukurler olsun bu ayi es gecmeyecegiz yumurtam onyedi ml evet gec yumurtlama olmus cok sukur doktor umda iyi cuma tekrar cagirdi akintim da olmaya basladi
canim Coooook tesekkur ederim cok mutluyumGözün ayşin cnm çok çok sevindim inşaallah istediğin gibi olur bu ay prensin yola çıkar
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?