Süper Anneler - 2011

Acikcasi sasirdim gijnijim dr un cok emindi peki bu sonuca o ne dedi? Sonucta ozel dr paralar gidiyor kontrollerde.benimde artik hic inancim yok i yuzden burdaki ark yorum yapmak bile istemiyorum cok istekli hevesliyiz ama istersen y leri al oraya yerlestir rabbim istemezse yine olmaz.olanlarinda vakti zamani gelmistir yada sans tesaduf yada genetik yani yontem sifir.zaten yum zamani tutma sansi bile yuzde 20 miymis kaldiki erkek kiz tutma sansi yuzde kaclara dusuyor neyse hakkimizda hayirlisi.hepimizin kizlar...

Yarın dr a randevu aldım bakalım bi muayene olalım çoktandır kadın doğuma gitmemiştim ne var ne yok goreyim durumumu

htc phone ile

Son düzenleme:

Canım benım ınsallah sorunsuz atlatır

Benım oğlumda yarın sabah gırecek amelıyata

Dualrınızı esırgemeyın lütfen çok korkuyorum

Canım eşine test yapıldı mı belkı y ler azdır yada sorunludur ne bıleyım

Vardır herseyde bı hayır

Rabbım gönlündekini versin

Kizlarrr benim yumurta cumaya kadar catlamaz insaallah benim 25 olunca catliyor dun onyedi ml di anca buyur heralde bir bilginiz varmi

herşeyde bı hayır vardır demekkı cnm...bundan sonra oluruna bıraksan daha ıı olur belkı...komşumda senın durumunda 3 kızı var hamıle şuanda doktor kese var var kalp atışı yok beklıycez demış...bakalım onun sonucu ne olcak...hayırlısı...
ınşallah sorunsuz bır amelıyat olur....çok gecmış olsun....yuce rabbım sana sabır kızına şifa versın...amin...
DEFNEMMMM tebrik ederim insallah gonlundekine kavusursn kizlar bu aralar hic giremyrm rahatsizm cok hic keyfm yok biraz once hizli bisekilde okudim hepinizi cok opuyrm kib iyilesince daha sık ziyaret edecgim Aeo
çok gecmış olsun...
Canım benım ınsallah sorunsuz atlatır

Benım oğlumda yarın sabah gırecek amelıyata

Dualrınızı esırgemeyın lütfen çok korkuyorum

dualarımız sııznle cnm...gecmış olsun...yuce rabbım senın oğluşunada şifa versın....

kızlar benım eltımde mol gebelıkten bugun amelıyata gırcek....ınşallah ondanda hayırlı haberler alırız.....bugun hasta olan ameliyat olan herkese yuce rabbım acıl şifalar versın.....amin...

Canim benim gecmisler olsun inşallah tez zaman da verir Rabbim gonlumuzdekini nasil yani catladiktan sonra iliskimi oldu senin sonra mi bu benim icin onemli bitanem cevap ini bekliyorum
Insaallah canim iy i bir ameliyat olacak sen icinu ferah tut iyi haberler bekliyoruz

Canım y lerde yine sorun olabilir çünkü bebek kız olduğu için sadece x lerde araştırma yapıldı. Bakalım doktorum ile henüz görüşmedim nasıl bir yol çizicez nasip artık

Ben yumurta takibi onunla birlikte gülen yüz ve laboguik marka ovulasyon testi kullandım. Çat iğnesi ile 36. Saat doktora gittim daha çatlamamış dedi 38. Saat test yaptım silikleşince doktora gittim yine ve çatlamış dedi eve geldim yarım saat içinde deneme yaptık ama sonuç kız

Canım doktorum ameliyatta çıkınca arayacak zaten bu yöntemlede tutma %80 demişti o yüzden onlar için sorun yok

Hayırlı olsun canım sen neler yaptın bizimlede paylaş lütfen

gijnij cnm özel bir şey yapmadık zaten istemeden oldu..nasip olucak demekki...hamile kalmadan önce herkes benim hamile olduğumu ve bir oğlumun olduğunu görüyordu.sonra hamile kaldım ve ben şok oldum nasıl olur die sürekli üzüldüm çünkü küçük kızım daha 9 aylıktı...hamile olduğumu öğrenince herkes dua etti oğlun olur inşallah die.. ama eşimle ilişkimiz seyrekti hamile kaldığım ay en fazla üç kere olmuştur. çünkü kızlar çok hastaydı ben küçükler yatıyordum eşim büyükle yatıyordu...

Canım y lerde yine sorun olabilir çünkü bebek kız olduğu için sadece x lerde araştırma yapıldı. Bakalım doktorum ile henüz görüşmedim nasıl bir yol çizicez nasip artık

Nasip kismet gijnijim bir sorun varsada ortaya çıksın ki sende suphede kalma Allah guldursun yüzünü herşey onun elinde ol der oluverir

htc phone ile

Simdi anladim 36 saat sonra senin yumurta catlamadi bitanem oylemi esinde takviye uygulamismiydi birde canim yumurta n ne kadarken igne vuruldun suan morelim cok bozuldu neyse herseyin hayirlisi

zeyno82;35279067]Yarın dr a randevu aldım bakalım bi muayene olalım çoktandır kadın doğuma gitmemiştim ne var ne yok goreyim durumumu
Git canim baktir bir insaallah esinde ikna olurda kizin gelir

İnşaallah bitanem Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin benim esimde ikna olur diye umut ediyorum bekliyorum haziranı kafam çorba gibi

htc phone ile

Hayirli olsun canim insallah gönlündeki bebis seninledir

canlarım benim çok teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin

Alevim nasıl ya şok oldum gerçekten bebek kızmıymış peki neden düşmüş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…