- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.441
DEFNEMMMM tebrik ederim insallah gonlundekine kavusursn kizlar bu aralar hic giremyrm rahatsizm cok hic keyfm yok biraz once hizli bisekilde okudim hepinizi cok opuyrm kib iyilesince daha sık ziyaret edecgim Aeo
Kızlar genetik sonucum bugün çıktı şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Ama şunu söyleyeyim benim artık yöntemlere inancım kalmadı bebeğim kızmış. Ve hiçbir sağlık sorunuda yokmuş. Benim ne derece yöntem denediğimi eskilerden arkadaşlar bilir. Ama siz yinede elinizden geleni yapın çünkü bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz.
KiZLAR
Hepimize cok tesekkur ederim
Gecmis Olsun dileklerinden dolayi
Babymuck canim iltihap niye olmuski acaba cok gecmis olsun.Benim kizimin
Kulagina takilan tuplerden biri disariya(olmasi gerektigi gibi)biri iceriye kulak zarinin dibine girdi
Simdi onu cikaricaklar 1 Saat sonra amelixata alinacak kizim ins sorunsuz mukemmel Bir ameliyat olur.
Kızlar genetik sonucum bugün çıktı şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Ama şunu söyleyeyim benim artık yöntemlere inancım kalmadı bebeğim kızmış. Ve hiçbir sağlık sorunuda yokmuş. Benim ne derece yöntem denediğimi eskilerden arkadaşlar bilir. Ama siz yinede elinizden geleni yapın çünkü bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz.
Kizlarrr benim yumurta cumaya kadar catlamaz insaallah benim 25 olunca catliyor dun onyedi ml di anca buyur heralde bir bilginiz varmi
herşeyde bı hayır vardır demekkı cnm...bundan sonra oluruna bıraksan daha ıı olur belkı...komşumda senın durumunda 3 kızı var hamıle şuanda doktor kese var var kalp atışı yok beklıycez demış...bakalım onun sonucu ne olcak...hayırlısı...Kızlar genetik sonucum bugün çıktı şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Ama şunu söyleyeyim benim artık yöntemlere inancım kalmadı bebeğim kızmış. Ve hiçbir sağlık sorunuda yokmuş. Benim ne derece yöntem denediğimi eskilerden arkadaşlar bilir. Ama siz yinede elinizden geleni yapın çünkü bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz.
ınşallah sorunsuz bır amelıyat olur....çok gecmış olsun....yuce rabbım sana sabır kızına şifa versın...amin...KiZLAR
Kulagina takilan tuplerden biri disariya(olmasi gerektigi gibi)biri iceriye kulak zarinin dibine girdi
Simdi onu cikaricaklar 1 Saat sonra amelixata alinacak kizim ins sorunsuz mukemmel Bir ameliyat olur.
çok gecmış olsun...DEFNEMMMM tebrik ederim insallah gonlundekine kavusursn kizlar bu aralar hic giremyrm rahatsizm cok hic keyfm yok biraz once hizli bisekilde okudim hepinizi cok opuyrm kib iyilesince daha sık ziyaret edecgim Aeo
Canım benım ınsallah sorunsuz atlatır
Benım oğlumda yarın sabah gırecek amelıyata
Dualrınızı esırgemeyın lütfen çok korkuyorum
Canim benim gecmisler olsun inşallah tez zaman da verir Rabbim gonlumuzdekini nasil yani catladiktan sonra iliskimi oldu senin sonra mi bu benim icin onemli bitanem cevap ini bekliyorumKızlar genetik sonucum bugün çıktı şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. Ama şunu söyleyeyim benim artık yöntemlere inancım kalmadVı bebeğim kızmış. Ve hiçbir sağlık sorunuda yokmuş. Benim ne derece yöntem denediğimi eskilerden arkadaşlar bilir. Ama siz yinede elinizden geleni yapın çünkü bazı şeyleri yaşamadan asla bilemeyiz.
Insaallah canim iy i bir ameliyat olacak sen icinu ferah tut iyi haberler bekliyoruzKiZLAR
Yarın dr a randevu aldım bakalım bi muayene olalım çoktandır kadın doğuma gitmemiştim ne var ne yok goreyim durumumu
Git canim baktir bir insaallah esinde ikna olurda kizin gelir
Yumurta işini yeni ogreniyom gülom yaa bilmiyorum ki kendini iyice bi dinle
htc phone ile
Ben ovulasyon testi ile de kontrol edecegim canim biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri
Takdir Allah in bacım bundan sonrası hayırlı olsun inşallah çok şükür bir hastalık yada problem yokmuş bence sevinmelisin ya dr sizin y ler sorunlu deseydi şimdi en azından bir umudun var bu seferde oluruna bırak Allah neylerse güzel eyler vardır bundada bir hayır cnm bnm
htc phone ile
Acikcasi sasirdim gijnijim dr un cok emindi peki bu sonuca o ne dedi? Sonucta ozel dr paralar gidiyor kontrollerde.benimde artik hic inancim yok i yuzden burdaki ark yorum yapmak bile istemiyorum cok istekli hevesliyiz ama istersen y leri al oraya yerlestir rabbim istemezse yine olmaz.olanlarinda vakti zamani gelmistir yada sans tesaduf yada genetik yani yontem sifir.zaten yum zamani tutma sansi bile yuzde 20 miymis kaldiki erkek kiz tutma sansi yuzde kaclara dusuyor neyse hakkimizda hayirlisi.hepimizin kizlar...
Hayırlı olsun canım sen neler yaptın bizimlede paylaş lütfen
Canım y lerde yine sorun olabilir çünkü bebek kız olduğu için sadece x lerde araştırma yapıldı. Bakalım doktorum ile henüz görüşmedim nasıl bir yol çizicez nasip artık
Hayirli olsun canim insallah gönlündeki bebis seninledir
Defnem çok sevindim canım benim sonunda oldu işte Allaha şükürler olsun oğluşun yola çıkmış geliyordur inşallah ...darısı bütün isteyenlere..ayyy çok sevindim kız gece gece uykumu açtın valla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?