Süper Anneler - 2011

cnm test etmedinmi daha kac gun gecikti adetin
mesela benim hamileligim adet gunumde belliydi test ede bilirsin bence

bende de shatlas kitabı var
teroş demişti aldım bende
hala tam okuamadım desem

çünkü hepsi burda konuştuğumuz şeyler zaten
ama kaydadeğer bişey bulursam yazarım bacım

bi okusan bernur yavv neler var yok ekstradann gun cok az kaldii ayy rabbimmm yardim etsinnn

slm kızlar orkidem benim bio ya da bakabilir misin acaba erkek bebek için? doğum tarihim 21.12.1980. eşimin doğum tarihi 01.02.1975. son adet tarihi 8 kasım. ocak için canım lütfen ben anlamıyorum şu biodan.

ege ada

esinin bi tek erkek gunlerine seninde meyilli gunlerinede baktim

30 31 ocak iki gun var sende erkek gunu
erkege meyilli gunlerde 1 ve 6 ocak

23 29 ocak erkege meyillisin
ama ocakta ilk bir haftayi kacirma derim eger yum gununse esinin tam erkek seninde erkege meyilli
sonuc erkek oluyo

1 7 ocak erkek esinin
28 30 ocak

cok uyumlusunuz ne guzel biz cok zittiz

emreemirim baksa dogrulasa bide
ben daha yeni cozdum bu isi ama riske atmamak icin cizginin tam gectigi gunleri veriyorum
kimisi gece yarisi deisiyoo

kizlar bu bioo inanilmazz sonuc veriyoo
dogmus cocuklarinizin tarihlerini tam biliyosaniz
yazin bakalim

kesin hamile kaldiginiz gunu bilmeniz gerek esinizin ve sizin dogum tarihi birde

çok teşekkür ederim canım... ama benim adet tarihim düzenli giderse 3 ocak olacak. yumurtlama dönemimde 17 ocak olacak sanırım. o zaman yok herhalde ocak için. neyse ocak ayında adet günüme göre tekrar bakarız saol canım

benimkine bakabilirsin canım eşimin doğum tarihi 01.02.1975. benim doğum tarihim 21.12.1980. kızıma hamile kaldığım tarih 24.11.2007.

kızlar ben de tatlandırıcı kullanıyorum ama benimkinin adı HUXOL. alman markası. içeriği hakıında bir bilgim yok. acaba alkali midir? bilen var mı?

yazin bakalim

kesin hamile kaldiginiz gunu bilmeniz gerek esinizin ve sizin dogum tarihi birde

slm fıstığımmm çalışmalara başlamışşın gece eşime bahsettim biodan banada baksınnnlar bakalım neymiş dedi dün gece adetimin 19,dan 20,ye geçtği gece hamiş kalabilirmiyim senceee umudum yoktu yoktu ama sağıma yattım 20 dk.kadar .
biosuna bakarmısın canımm akşam hata vermişti 21 nisan 1978 ile 21 mayıs 1978 e bak 9 kasım 2004 hamiş kaldım kızıma benim erkek günüm demiştin benden içinn eşime baksana

eger nisan ayinda dogduysa esin tam kiz gununde kalmissin cnm
birde mayis ayi var eger o aysa
ondada esin erkege yatkinmis meyillii yani

naz teravett philip^sin kitabindakileri bizimle paylasirmisiniz lutfennn

ben kac kez okudum ve önemli oln seylerin altini karaladim, ama bennurun dedigi gibi burda paylastik hep ayni seyler....ates ölceme daha cok kitabin konusun, yumurtlamadan önce kiz ve yumurtlama günü kiz...yiyeceklerde yaziyor, suan evde degilim, eve gidince ayrintili yazarim size.....

Bugün sabah anneme anlattim 4-5 kez denedik hamile kalamadim dedim, beni korkuttu ya, babaannene cektiysen hadi dedi, babam tek cocuk kardesi hic olmamis....ben tek cocuk istemiyorum ya......

benim d.tar 07-12-1980
eşim 06-06-1978
hamile kalma tarihi 28-30 ekim 2008 ne bilim işte öle bişşşşşiii
ne çıkacak bakalımmm

Son düzenleme:
cnm test etmedinmi daha kac gun gecikti adetin
mesela benim hamileligim adet gunumde belliydi test ede bilirsin bence

kız daha dün oldu korunmasız ilişkiiiiiiiiiii
en az 12 günüm var benim sonuç için
benim gibi sabırsız biri nasılda bekler yaaaaaaaaaaaaaaaaa

yazin bakalim

kız orkişşşşşşş
bana baksana biiiiii

ben dt. 28/08/1979
eşim 20/11/1971
ilişki dün gece 11

benimkine bakabilirsin canım eşimin doğum tarihi 01.02.1975. benim doğum tarihim 21.12.1980. kızıma hamile kaldığım tarih 24.11.2007.

eger iliski gece yarisi olduysa erkek ve erkege yatkinmis esin

sense kiz gununde kalmissin cnmm
buda demek oluyo ki kiz
yani annenin yumurtasi onemli olannnnnnn

demekki nisanmış canım kzımız oldu ben erkek o kızz günüysee sağol canımmm bu arada demekki nisanda soğmuş bu adam

orkişim kıss dün gece ilişkimden ne olur acaba tutarsa (yumurtlama geeleri yapmadık yapamadıkkk )biomuza baksana sende dicen simdii oooff yeter rrr artıkkkk son kez canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…