Süper Anneler - 2011

Arkadaşlar lütfen inanmayın böyle şeylere. günaha giriyorsunuz farkında değilsiniz. mürekkebi içmek ne demek yaaa. bunlar tamamen hurafe. siz yapmayın bari.hadiste Kuran'da yok bu.

zaten bende yapmam bacım
duyduğumda bile bende tepki vermiştim....olur mu öyleşey diye
orkiş yazınca bende duyduğumu yazdım sadece

teravett cayi aldinmi bacim sen aldiysan bende alicam bak:13:

Son düzenleme:
arkadaslar herkese iyi geceler gidenlere tatli ruyalar ogluslarinizin pipilerini gorunn insallahh :)))

değerler iyi de o kitapta öyle demiş. A vitamini yüksek diye mi acaba?

ödemeyi yaptım. pazartesi salı elimde olur sanırım bacım. ayrıca pazartesi veya salı tlf ile görüşeceğiz sanırım. sorularım var dedim. not alalım sizi görüştürelim dediler.

aaa supersin kizz
iyi cnm bugun yarin bende verdireyim kocise girmezssem bilinki beni oldurduuu

sorularini cok merak ediyorum
tutmayanlarda var buna ne diyosunuz de teravett

hadii inss oglusunnn yoldadirda hani erkek bebekte daha bi yiyomussun biraz obur oluyolar herhalde ogluslarnasil obur hamileliklerinle aynimi daha bulanti falan baslamadi demi

yok cnm daha bulanti falan yok.Belki de kizdir bunye degisiyor her bebekte.Bakalim hayirlisi.1 ayim kaldi ogrenmeme.

orkdmm cvp ver ne olurrr
kız demi canderel aspartam talandırıcıyı bende kullandım 1,5 kutu bitti hamıle kaldım bacım yanlışmı ettim de hele gııı
anam ph falanda ölçmeye fırsat kalamadan hamıle kadım kaçtıki hay allah ya benmı yanlış kullandım sen baska bişeyden mı bahsedıyon orkiiiişşşşşşşşşşş gel burayaa
cinsiyetını öğrenmeye 1,5 ay var daha geberecem

teravet canım havuçu bizde kullandık hatta naz81 hep yer onun philips kitabı var elme havuç serbest dıyor yıyor o ölçüyor hep 4 4,5 arası çıkar onun phı bilginize derim

gurbet ablaa karakedıde burda hamiş kaldı dıyet falan yaptı onuda hamıle kısmına ekleyelım cinsiyetı belli olunca söyler herhalde yazık giremedı bıdahaa inş gönlündekı olur bayaa hamiş varmış
bernur senıde ekleyek kızz oldu olacak gelıverır belkı

buarada beni çok uyku tutuyor oğlum uyutmuyor oyuncakları fırlatıyor uyuma dıye salak salak dolanıyorum etrafta e halıylede az giriyom burayada maşallahınız var son gaz gidiyonuz kızlar

kızlar yaaaaaaaaaa

şaka maka bir yana....hamile kalırmıyım ki yaaaaaaaaaaaaaa
ben kalmam diye tamam dedim eşime
normalde geçen yıllarda bu şekilde krounduk yani bıraktık çünkü
doğal korunma günlerimde...ama bu kez erken oldu braz yaaaaaa

eğer hamile kalırsam kendime çok kızarım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o kadar öğrendiklerimizden sonra
ve onca ay illa yöntemi deneyecem diye bekledikten sonra

canim yanlis anlasildi benim mesajim
canderel bir markadir
canderel yeni bir urun cikarmis stevya tatlandirici yesil kututuda
sizinkiler kirmizi kututuda olacak o aspartam istee
yani soyle dusunelim ulker gibi bir markaaa

naz teravett philip^sin kitabindakileri bizimle paylasirmisiniz lutfennn

canim yanlis anlasildi benim mesajim
canderel bir markadir
canderel yeni bir urun cikarmis stevya tatlandirici yesil kututuda
sizinkiler kirmizi kututuda olacak o aspartam istee
yani soyle dusunelim ulker gibi bir markaaa

benımkı beyaz kutuda renklı yazılıydı tmm zaten aspartam yazıyor ufak bişekılde arkasında :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…