- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.341
lahanada kaslyum çok yüksek bildiğim kadarıyla.
Arkadaşlar lütfen inanmayın böyle şeylere. günaha giriyorsunuz farkında değilsiniz. mürekkebi içmek ne demek yaaa. bunlar tamamen hurafe. siz yapmayın bari.hadiste Kuran'da yok bu.
00 gr. taze havucun içerdiği önemli besin değerleri şunlardır: 30-42 kalori; 1,1 gr. protein; 9,7 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,2 gr. yağ; l gr. lif; 36 mgr. fosfor; 37 mgr. kalsiyum; 0,7 mgr. demir; 47 mgr. sodyum; 341 mgr. potasyum: 23 mgr. magnezyum; 8.115-11.000 IU A vitamini: 0,06 mgr. B1 vitamini; 0,05 mgr. B2 vitamini; 0.6 mgr. B3 vitamini: 0.15 mgr. B6 vitamini: 7,6 mcgr. folik asit: 6-8 mgr. C vitamini ve 0,6 mgr. E vitamini.
sodyum potasyum yuklu miktarda kasiyumda var ama
oda yedigim herseyde az miktarda var
sence nasil degerler
teravett cayi aldinmi bacim sen aldiysan bende alicam bak:13:
orkiş canderel tatlandırıcı aspartamdan oluşmuyor mu?
ödemeyi yaptım. pazartesi salı elimde olur sanırım bacım. ayrıca pazartesi veya salı tlf ile görüşeceğiz sanırım. sorularım var dedim. not alalım sizi görüştürelim dediler.
hadii inss oglusunnn yoldadirda hani erkek bebekte daha bi yiyomussun biraz obur oluyolar herhalde ogluslarnasil obur hamileliklerinle aynimi daha bulanti falan baslamadi demi
böyle oldu bacım
anlatabildim umarım
orkdmm cvp ver ne olurrr
kız demi canderel aspartam talandırıcıyı bende kullandım 1,5 kutu bitti hamıle kaldım bacım yanlışmı ettim de hele gııı
anam ph falanda ölçmeye fırsat kalamadan hamıle kadım kaçtıki hay allah ya benmı yanlış kullandım sen baska bişeyden mı bahsedıyon orkiiiişşşşşşşşşşş gel burayaa
cinsiyetını öğrenmeye 1,5 ay var daha geberecem
canim yanlis anlasildi benim mesajim
canderel bir markadir
canderel yeni bir urun cikarmis stevya tatlandirici yesil kututuda
sizinkiler kirmizi kututuda olacak o aspartam istee
yani soyle dusunelim ulker gibi bir markaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?