Süper Anneler - 2011

böyle oldu bacım
anlatabildim umarım

aayyyyyyyyy manyakk karuuuu
esim dovmeye geliyoduu beniiiiii karii kafayi yedi diyeee
adam haklii bu mesajini goruncee gulmekten adami sicrattimmmmmm
ayyy bernurrr vallaahh cok guldummm yaaaa

canım yaa bu kıbrısta fiyatlar ne kadardır biliyor musun ? duyumun var mı ? eşim arada bir takılıyor da bana , bu kadar uğraşmaktansa giidverelim kıbrısa diye, olur ya belki gerçekten söylüyordur
ya bildigim kadariyla 3 ile 5 bin yuro arasi diyolar diyolar ama ben istemedim dogal ugrasilarimizla tutar inss,senin kac kizin varki ama bak doktor busekilde cok kisiyi kibrisa yoneltiyomus,bana adetinin 12 14 16 gunleri iliski dedi ,ben pozisyon sordum yok dedi,diyet belki biraz etkiler ama daha cok esinin diyet yapmasi lazimm dedi ,nebilimya hayirlisi,arkdslar lutfen boyle herseyi paylasalimm erkek anneleri bize bizde kiz isteyenlere yazalimda ins hepimizin dilegi olurrr

hamile kalacağımı sanmam kızlar yaa
çatlamam en geç perşembe oldu bitti bence
bugün cumartesi

eşimin çokta suçu yok aslında
hamile kalmam az ihtimal dedim .....rahat ol dedim

yokk vala ben gittigimde bayabi kalabalikti ve ben baya bi duymustum adini ve adam gerekirse ararsiniz dedi,gerci muayene ucretide pahaliydida neeyaparsinn ,kibristan iidir

00 gr. taze havucun içerdiği önemli besin değerleri şunlardır: 30-42 kalori; 1,1 gr. protein; 9,7 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,2 gr. yağ; l gr. lif; 36 mgr. fosfor; 37 mgr. kalsiyum; 0,7 mgr. demir; 47 mgr. sodyum; 341 mgr. potasyum: 23 mgr. magnezyum; 8.115-11.000 IU A vitamini: 0,06 mgr. B1 vitamini; 0,05 mgr. B2 vitamini; 0.6 mgr. B3 vitamini: 0.15 mgr. B6 vitamini: 7,6 mcgr. folik asit: 6-8 mgr. C vitamini ve 0,6 mgr. E vitamini.

sodyum potasyum yuklu miktarda kasiyumda var ama
oda yedigim herseyde az miktarda var
sence nasil degerler

orkiş ben alabalık yiyorum arada bir. potasyum en zengini oymuş. sence asidik mi yapar?

bildiğim bir şey olsa seve seve paylaşırdım ama, kızım olması için hiç bir çaba göstermedim, ne diyet ne başka bir şey, çin takvimciğine bile bakmadım, bebek istiyoruz dedik, şuabt ayında doğsun dedik, e o halde mayıs ayınd ahamile kalayım dedim ve adetimden sonra 11-14 arsı ilişki, ve kızım oldu ,Rabbim öyle istedi kız oldu, ne bileyim ki, bu kadar diyet ateş ölçme yumurtlama takibi ile kendimizi paralarken gerçekten oğlumuz olacak mı bir gün ??

arkadaşlarımmmm canlarımmmmm
bişey söylücemm çevremde erkek bebği olanlarl çaktırmadan konuştumda kimse beslenmeye suna buna dikkat etmemişş sadece yumurtlama gün ünden bahsettilr yinede arastırıyorumm allah hepimizn gönlünde yatan aslanı versinnn

inanın stresten saçlarım dökülüo gittim kestirdim o uzun şaçlarımıı hem hamiş olursam bakamam die tiksiniom kıldan tüyden vs..
yinede akıyo saçlarım oda stres yaptıııı

kızım ayaktaaa yatryımm eşim beni beklioooo sizdende kopamıyorummm ama gidiyorummm size ii gecelerrrrr kocaman öpüldünüzzzzz

ya ben şekerin yasak olduğuna hiçbi yerde rastlamadım. bi tek senden duydum . ama tatlısız yapamıyom ben yiyom.

ben tatli yasak demedim teros
sekerli sarkuteri urunleri yasak dedim ve sutlu tatlilar
haaa alkali asidik konusuna gelince
beyaz seker asidik ondan kendimce kendime yasak koydum ben onu soyledim
tatliyi abartmamak adina serbetli tatlilardan yemek serbbest
ama kalkipta cikolata vb yersek onu bilememm
ph acisindan

lahanada kaslyum çok yüksek bildiğim kadarıyla.

Gülnevam

bende kaçtım gülüm

uykum geldi ve benim kızda rahimde bekliyor

hamile kalacağımı sanmam ama bakalım neler olacak

bende öptüm hepinizi

teroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız yiyin herşeyi beeeeeeeeeee
can boğazdan gelirrrrrrrrrrr.......sperm erkekten gelir.............erkek kadından doğar..........(uykum geldi yaaaa )

bernur kiz o 100 olcakti 1 i yutmusum

teravet balik konusunda yanlis bilgi vermek istememm ben bi tek somon yiyorum oda cok nadir
bol tuzlu oldugundan

olucakkk tabiii,ben inaniyorumm ya dusunsene kizi veren allah oglanida verirr,ben hep boyle dusunuyorum,insss hepimizin istedigi olur

Orkişimmmmmmm

bende onu şöyle duymyuştum

peçeteye yazdıracaksın ama ismi mehmet (muhammed olan birine)
onu suda ıslayacaksın peçete çözünüyor suda
onuda içeceksin

.

Arkadaşlar lütfen inanmayın böyle şeylere. günaha giriyorsunuz farkında değilsiniz. mürekkebi içmek ne demek yaaa. bunlar tamamen hurafe. siz yapmayın bari.hadiste Kuran'da yok bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…