- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.321
böyle oldu bacım
anlatabildim umarım
ya bildigim kadariyla 3 ile 5 bin yuro arasi diyolar diyolar ama ben istemedim dogal ugrasilarimizla tutar inss,senin kac kizin varki ama bak doktor busekilde cok kisiyi kibrisa yoneltiyomus,bana adetinin 12 14 16 gunleri iliski dedi ,ben pozisyon sordum yok dedi,diyet belki biraz etkiler ama daha cok esinin diyet yapmasi lazimm dedi ,nebilimya hayirlisi,arkdslar lutfen boyle herseyi paylasalimm erkek anneleri bize bizde kiz isteyenlere yazalimda ins hepimizin dilegi olurrrcanım yaa bu kıbrısta fiyatlar ne kadardır biliyor musun ? duyumun var mı ? eşim arada bir takılıyor da bana , bu kadar uğraşmaktansa giidverelim kıbrısa diye, olur ya belki gerçekten söylüyordur
eee eslere havuc kuru oneriliyooo o niyeeee
evicap E vitamini sperm kalitesini arttiriyoo mus for baby boy
aayyyyyyyyy manyakk karuuuu
esim dovmeye geliyoduu beniiiiiikarii kafayi yedi diyeee
adam haklii bu mesajini goruncee gulmekten adami sicrattimmmmmm
ayyy bernurrr vallaahh cok guldummm yaaaa
ne çok şey biliyorsunuz, hayranım sizeeeeadı üsütnde süper anneler
hımmmmm K.Bayındır demek
hoşlanmam ben o doktordan
bir bayan biliyorum
sanıyorum çatlatma iğne vs...yaptırmış
o zaman da 1000 tl tuttu demişti sene 2006 idi
ve 4.kızı olmuştu bayanın
bunu duyunca pek güvenemedim o doktora
muharrem ayiniz mubarek olsun kizlarrrrr
bu arada asureler yaklasiyoo himmm cok severimm teravetttt bize serbestmidir ki
hamile kalacağımı sanmam kızlar yaa
çatlamam en geç perşembe oldu bitti bence
bugün cumartesi
eşimin çokta suçu yok aslında
hamile kalmam az ihtimal dedim .....rahat ol dedim
saol cnm insallah emeklerimizin karsiligini alirizz
yok be canim nerdee babycoice zimbirtisina kapildik olmadi
ama eminimm cooook asidiktimm cunki cook zayiftim o donem suan 61 im o zaman 56 falandim ve diyet yapiyodum
bol marul balik yogurt gerisini sen dusun:)
ya bildigim kadariyla 3 ile 5 bin yuro arasi diyolar diyolar ama ben istemedim dogal ugrasilarimizla tutar inss,senin kac kizin varki ama bak doktor busekilde cok kisiyi kibrisa yoneltiyomus,bana adetinin 12 14 16 gunleri iliski dedi ,ben pozisyon sordum yok dedi,diyet belki biraz etkiler ama daha cok esinin diyet yapmasi lazimm dedi ,nebilimya hayirlisi,arkdslar lutfen boyle herseyi paylasalimm erkek anneleri bize bizde kiz isteyenlere yazalimda ins hepimizin dilegi olurrr
ya ben şekerin yasak olduğuna hiçbi yerde rastlamadım. bi tek senden duydum . ama tatlısız yapamıyom ben yiyom.
gulnevam ben boyle cook heyecanli bi yapiya sahibim eger heyecan varsa ben benlikten cikarim herseyi unuturum bildigimi sapitirim oyle yani
yoksa tabiiki herseyi yapip rabbime siginicam halaada ona muhtacim insallahh hayirlisindan kucagima alabilecegim bir oglan verir bana ve isteyen herkese
annenin domatesleri tabiiki olur normal marul kullanma gobek marul lahanadan havuctan salata yap
salatayi bosverde boool boollll tursu yeeeee
bildiğim bir şey olsa seve seve paylaşırdım ama, kızım olması için hiç bir çaba göstermedim, ne diyet ne başka bir şey, çin takvimciğine bile bakmadım, bebek istiyoruz dedik, şuabt ayında doğsun dedik, e o halde mayıs ayınd ahamile kalayım dedim ve adetimden sonra 11-14 arsı ilişki, ve kızım oldu ,Rabbim öyle istedi kız oldu, ne bileyim ki, bu kadar diyet ateş ölçme yumurtlama takibi ile kendimizi paralarken gerçekten oğlumuz olacak mı bir gün ??
Orkişimmmmmmm
bende onu şöyle duymyuştum
peçeteye yazdıracaksın ama ismi mehmet (muhammed olan birine)
onu suda ıslayacaksın peçete çözünüyor suda
onuda içeceksin
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?