Süper Anneler - 2011

Ahh bide ben gönderebilseydim
ne iyi olurdu

Son düzenleme:
olsun kolada olur Allah bu çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah ..öncelikle hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyoruz ve asla unutmayalımki Allah kulları için en iyisini verirmiş ...vermezsede bizim için hayırlı değilmiş deriz..ama inşallah verir gönlümüzdekini kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Canim ovulasyon pozitif olduktan sonra otuz alti saat te catliyor birde yirmi dort saat yasiyorvar yani kocis geldi ben kacar simdide ikisi birarada almis bende neskafe var ama ozellikle kafeinsiz alirdim cok iciyorum diye oyuzden icsede faydasi yok yani neyse kola icireyim kahveyide yapayim hadi ben kacar mesajlasmaktan isime gucume bakamiyom:))))

KIZLAR benimde çift çizgi çıktı şimdi ne yapıcam ne zaman yapmalıyım resim yüklemeyi bilmiyom ama gerek yok herhaldene zaman yyapayım faaliyeti benimde ovulasyon testim bitti sabah bir daha bakarım yoksa

Canim daha yeni cift cizgixi yaklamissin, arkadaslar daha iyi bilirde genelde biraz siliklessin diyorlar bencede sabahi bekle.erkenden yeni Test al ona Göre dene sunun surasinda sabaha ne kaldiki canim 5 saatte Bisey olmaz bence.kolay gelsin

Canim daha yeni cift cizgixi yaklamissin, arkadaslar daha iyi bilirde genelde biraz siliklessin diyorlar bencede sabahi bekle.erkenden yeni Test al ona Göre dene sunun surasinda sabaha ne kaldiki canim 5 saatte Bisey olmaz bence.kolay gelsin

Çok sağolun kızlar biraz kuran okuyup yatıyorum iyi geceler

Helal Olsun Kiz aferin Sana
Benimki hayatta gitmezdi.seninkinde peygamber sabri varmis
Hadi CATLADIM ve reyhannnnem ins ogluslariniz 24 Saat icinde rahminizde yer eder.öpüldünüz
Topigin kapanisini izninizle Ben yapiyim.
Bir gecenin dahada sonuna geldik arkadaslar.yepYeni birgunde görüsmek üzere .iyi geceler güzelller

Herkese gunaydinlarrrrr can bacilarr ufaklık tüm gün olduğu gibi gecede burnumdan getirdi gözlerim şişti uykusuzluktan catladim cnm bnm hayırlı başarılar kuzm çok emek veriyorsun inşaallah gönlündeki olur koca gitsin geliyom

htc phone ile

Bacilar yine içimi dokeyim size dün amcamlara gittik ordada çocuk mevzusu açıldı kadınlar ne bekliyorsun yap diyip durdu herkes hamile iki üç artık sayısını hatırlamıyorum sen ne bekliyorsun bi tane az ya adam istemiyor diyorum ısrar et herşeyi soyledim diyorum yok yine moralim çok bozuldu geldim rüyamda hep bebek gordum acaba çok kiz istiyorum ondan mi ters gidiyor olmuyor ayyyyyjhhhhh içim şişti bunaldim bu adamın inadından yaaa Allah hayirlisini versin ne diyim :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Son düzenleme:
Zeynom uzulme tahmin edebiliyorum disardan demesi kolay ama en azinda ne istediğin i sor hicbir zamanmi cocuk istemiyor senin cocuk cok yaramazmi canim bu kadar bikmis gibi davraniyor tatli dil ile soyledinmi

Son düzenleme:
Zeynom uzulme tahmin edebiliyorum disardan demesi kolay ama en azinda ne istediğin i sor hicbir zamanmi cocuk istemiyor

Sordum gülom bakamayiz napicaz boşver bi tane yeter diyor yipranirsin diyor iki çocuk oldumu beni unutursun diyor daha neler neler çok az, zamanim var ve çok engelim var bu kadar olumsuzluk beni de üzüyor :-(

htc phone ile

Zeynom uzulme tahmin edebiliyorum disardan demesi kolay ama en azinda ne istediğin i sor hicbir zamanmi cocuk istemiyor senin cocuk cok yaramazmi canim bu kadar bikmis gibi davraniyor tatli dil ile soyledinmi

Hiç cikismadim hep güzellikle söyledim gülom yok ya çocuğun hiç zararı yok maşallah kendi kendine oynuyor şimdi içerde o kendini düşünüyor karı elden gider cocuga bakar ona bakmaz

htc phone ile

Sordum gülom bakamayiz napicaz boşver bi tane yeter diyor yipranirsin diyor iki çocuk oldumu beni unutursun diyor daha neler neler çok az, zamanim var ve çok engelim var bu kadar olumsuzluk beni de üzüyor :-(

htc phone ile

Canim zamana birak biraz bekle
Sonra cocugumuzun kardese ihtiyaci var de yarin Biz olmasakta destek olurlar birbirlerine.ayol Biz çindemiyiz
Cocugum Dayi yada Amca Olsun yegenleri oldun.torunlarinizin teyzesi yada biseyi Olsun.bunu ona yapmaya hakkimiz yok de.
Sana 2,5 Ay zaman veriyorum topla Hazirla kendini de Sonra hazir ol oglumuza kardes gelicek de.
Yoksa istemezsende yuzum 5 karis ilgiyi rüyanda gör de.
Ama biraz zaman ver ona canim
Dua et kendine

Nette buldum canlarim aynı şeyler assagi yukarı ama topluca yazılmış en azından
..

Bebeğinizin Cinsiyetini Belirleyebilirsiniz

Bebeğin cinsiyetinin seçilmesi taraftarı olan gruplar genetik geçişli ve cinsiyete bağlı hastalıklardan korunmayı savunurken, karşı olanlar da, doğa kurallarına karışmanın doğru olmadığını düşünüyor. Konuyla ilgili bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Tevfik Yoldemir,.X spermlerinin kız çocuğunu yapan genetik materyali yumurtaya taşıdığını, bunların daha büyük, kuvvetli ancak yavaş olduklarını, Y spermlerinin de erkek çocuğu yapan genetik materyali taşıdığını, bunların da.küçük ve zayıf ancak daha hızlı olduklarını kaydetti..

Cinsiyete etki eden unsurlar

Op. Dr. Yoldemir, "Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. Bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır..Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır" dedi.
Isı cinsiyeti etkiliyor.

Hayalardaki ısının da önemli olduğunu belirten Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için erkeğin ilişkiden önce sıcak banyo yapmasının uygun olabileceğini, erkek bebek için ise hayaların serin tutulması gerektiğini, sauna, sıcak banyo, scuba dalış yapılmaması gerektiğini belirtti..Erkek iç giyimi de cinsiyet belirlemede farklılık gösterdiğini dile getiren Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için slip veya sıkı iç çamaşırı giymek etkili iken, Boxer giymenin y-spermlerine x-spermlerinden daha fazla faydalı olduğunu kaydetti.
Ne yediğiniz ve nasıl yaşadığınız önemli
Op. Dr. Tevfik Yoldemir, "Kafein alımı da cinsiyet belirlemede farklılık göstermektedir. Kız bebek için çiftlerin her ikisinin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekirken erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi doğru olur..Stressiz ve rahat olmak size kız bebek getirirken sıkıntılı ve stresli olanlarda gelecek bebek erkektir..Cinsel birlikteliğin şekli de bebeğinizin cinsiyetini etkileyebilir. Öğleden sonra, ayın tek sayılı gününde, ay dörtte bir doluyken, rahat bir ortamda, ilişkiden hemen önce asidik bir doche (vajenin içinin yıkanması) yapılınca, seksi kadın başlattığında ve kadın sevişirken üstte olduğunda ve her gün birlikte olduğunuzda kız bebek gelecektir. Gece, dolunay varken, ayın çift sayılı günlerinde, ilişkiden önce alkali douche yapılınca, gergin ortamda, ayakta seks yaptıktan ve kadın seks sonrası soluna yatıp uzandığında ve günaşırı seks yapıldığında beklenen bebek erkek olacaktır..Asidik douche için beyaz sirke yumurtlamadan 2-2.5 gün önce uygulanmalıdır. Bazik douche için ilişkiden önce kabartma tozu uygulanmalıdır..İlişki sırasında pozisyon ve giriş derinliği de cinsiyetler arasında fark gösterir. Kız bebek için erkek boşalırken penis vajenin dış bölümüne yakın olmalı ve misyoner pozisyonunda yüzyüze birleşme olmalıdır. Erkek bebek için penis vajenin derininde olmalı ve vajene arkadan giriş pozisyonununda seks yapılmalıdır..Kadının orgazmı da bebeğin cinsiyeti ile ilişkili bulunmuştur. Kız bebek için kadın orgazm olmamalı, erkek bebek için ise orgazm faydalı hatta birden fazla orgazm etkili olmaktadır diye konuştu

htc phone ile

Son düzenleme:

Çok dua ediyorum bacım çok sagolasın çok şeyler söyledim adam duvar gibi böyle inat görmedim ben hayırlısı olsun inşaallah size dua ediyorum ama cabalamaya devam edicem mevlam nasip ederse olur inşaallah

htc phone ile

Hiç cikismadim hep güzellikle söyledim gülom yok ya çocuğun hiç zararı yok maşallah kendi kendine oynuyor şimdi içerde o kendini düşünüyor karı elden gider cocuga bakar ona bakmaz

htc phone ile

Canim benim birsey diyecegim ya biraz sert cik artik butun kozlarini oyna niye benle evlendin cocuga hasret neden birakiyorsun gibi sert ol bacim cikis ben boyle diyorum ama kocanin huyunu sen daha iyi bilirsin bence birkere tartis tam tartis dedigim gibi kocan cok agrasif biri degilse sonra bir faciaya sebeb olmayayim Allah korusun ben iyilikle soyledim anlamadi sonra oyld bir konustum ve tartistimki istemek zorunda kaldi yoksa cocuk lafi bile gecittirmiyor kapat konuyu filann diyor benim sabrim tasti cocuk istemiyorsan benimle niye evlendin ben cocuklar i sevdiğim i soylemistim eger cocuk istemiyorsan bosaniriz cocuk isteyen adam gibi adam cok kizdi bu sozlere ama bu son sozlerimdi iylikle soyledim binkere anlamadi birde kizlarini cok sever neymis gezmeyi cok seviyormus cocuk la ugrasamazmisim sanki kendi bakiyor sonunda o son sozden sonra ikna oldu bacim ama uc aydirda olmuyor insaallah bu ay olur dedigim gibi ben kocamin ince noktasini biliyorum kiskanclik sende biraz baskin ol ne diyeyim Allah kalbine yumusaklik versin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…