- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.001
Ben dun turk kahvesi icirdim gerci buyuk bir bardak da kola neyse yolladim simdi kahve almaya az oncede nobetci eczane ye gitti oyuzden biraz ofleyerek gitti :))) napiyim kendim icinmi istiyorum birde eczaneden gebelik testi almis yanlis diye tekrar gitti dunde siringa icin nobetci eczane aradi anlayacaginiz kocisi yorduk biraz napalim yarın tatil dinlensin
olsun kolada olur Allah bu çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah ..öncelikle hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyoruz ve asla unutmayalımki Allah kulları için en iyisini verirmiş ...vermezsede bizim için hayırlı değilmiş deriz..ama inşallah verir gönlümüzdekini kucağımıza almayı nasip eder inşallahBen dun turk kahvesi icirdim gerci buyuk bir bardak da kola neyse yolladim simdi kahve almaya az oncede nobetci eczane ye gitti oyuzden biraz ofleyerek gitti :))) napiyim kendim icinmi istiyorum birde eczaneden gebelik testi almis yanlis diye tekrar gitti dunde siringa icin nobetci eczane aradi anlayacaginiz kocisi yorduk biraz napalim yarın tatil dinlensin
Ahh bide ben gönderebilseydim
ne iyi olurdu
KIZLAR benimde çift çizgi çıktı şimdi ne yapıcam ne zaman yapmalıyım resim yüklemeyi bilmiyom ama gerek yok herhaldene zaman yyapayım faaliyeti benimde ovulasyon testim bitti sabah bir daha bakarım yoksa
Canim daha yeni cift cizgixi yaklamissin, arkadaslar daha iyi bilirde genelde biraz siliklessin diyorlar bencede sabahi bekle.erkenden yeni Test al ona Göre dene sunun surasinda sabaha ne kaldiki canim 5 saatte Bisey olmaz bence.kolay gelsin
Canim ovulasyon pozitif olduktan sonra otuz alti saat te catliyor birde yirmi dort saat yasiyorvar yani kocis geldi ben kacar simdide ikisi birarada almis bende neskafe var ama ozellikle kafeinsiz alirdim cok iciyorum diye oyuzden icsede faydasi yok yani neyse kola icireyim kahveyide yapayim hadi ben kacar mesajlasmaktan isime gucume bakamiyom:))))
Canim daha yeni cift cizgixi yaklamissin, arkadaslar daha iyi bilirde genelde biraz siliklessin diyorlar bencede sabahi bekle.erkenden yeni Test al ona Göre dene sunun surasinda sabaha ne kaldiki canim 5 saatte Bisey olmaz bence.kolay gelsin
evet callkusuuu haklı canım bekle sabahı
Paylasmaksa cikarsiz sevgiyi hissetmekse ictenligi aramaksa dertlere cozum guvenebilmekse nedensiz ve bunun adi dostluksa sizi cok seviyorum dostlarim bu arada duamdasiniz duanizda olmak istiyoruz bebisimle insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim opuldunuz iyi geceler
Ben dun turk kahvesi icirdim gerci buyuk bir bardak da kola neyse yolladim simdi kahve almaya az oncede nobetci eczane ye gitti oyuzden biraz ofleyerek gitti :))) napiyim kendim icinmi istiyorum birde eczaneden gebelik testi almis yanlis diye tekrar gitti dunde siringa icin nobetci eczane aradi anlayacaginiz kocisi yorduk biraz napalim yarın tatil dinlensin
Zeynom uzulme tahmin edebiliyorum disardan demesi kolay ama en azinda ne istediğin i sor hicbir zamanmi cocuk istemiyor senin cocuk cok yaramazmi canim bu kadar bikmis gibi davraniyor tatli dil ile soyledinmiBacilar yine içimi dokeyim size dün amcamlara gittik ordada çocuk mevzusu açıldı kadınlar ne bekliyorsun yap diyip durdu herkes hamile iki üç artık sayısını hatırlamıyorum sen ne bekliyorsun bi tane az ya adam istemiyor diyorum ısrar et herşeyi soyledim diyorum yok yine moralim çok bozuldu geldim rüyamda hep bebek gordum acaba çok kiz istiyorum ondan mi ters gidiyor olmuyor ayyyyyjhhhhh içim şişti bunaldim bu adamın inadından yaaa Allah hayirlisini versin ne diyim :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Zeynom uzulme tahmin edebiliyorum disardan demesi kolay ama en azinda ne istediğin i sor hicbir zamanmi cocuk istemiyor
Zeynom uzulme tahmin edebiliyorum disardan demesi kolay ama en azinda ne istediğin i sor hicbir zamanmi cocuk istemiyor senin cocuk cok yaramazmi canim bu kadar bikmis gibi davraniyor tatli dil ile soyledinmi
Sordum gülom bakamayiz napicaz boşver bi tane yeter diyor yipranirsin diyor iki çocuk oldumu beni unutursun diyor daha neler neler çok az, zamanim var ve çok engelim var bu kadar olumsuzluk beni de üzüyor :-(
htc phone ile
Canim zamana birak biraz bekle
Sonra cocugumuzun kardese ihtiyaci var de yarin Biz olmasakta destek olurlar birbirlerine.ayol Biz çindemiyiz
Cocugum Dayi yada Amca Olsun yegenleri oldun.torunlarinizin teyzesi yada biseyi Olsun.bunu ona yapmaya hakkimiz yok de.
Sana 2,5 Ay zaman veriyorum topla Hazirla kendini de Sonra hazir ol oglumuza kardes gelicek de.
Yoksa istemezsende yuzum 5 karis ilgiyi rüyanda gör de.
Ama biraz zaman ver ona canim
Dua et kendine
Hiç cikismadim hep güzellikle söyledim gülom yok ya çocuğun hiç zararı yok maşallah kendi kendine oynuyor şimdi içerde o kendini düşünüyor karı elden gider cocuga bakar ona bakmaz
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?