Süper Anneler - 2011

Benim normalde 15.gun catlar bugün 16. Gün yarın 17 olucak ben ümidi kesmiştim çatlamıştir kaçırdım herhalde dedim perşembe günü yumurtam 18mm di

o zaman zamanı gelmiş diğer yöntemleri yapmaya duş kahve gibi zamanın varsa yap..yoksa sabah olabilir y ler sabahları daha hızlı derler ...

Canim benim sen bilirsin ama yinede bekle derim cunku catlamasina daha var en azindan yarin yap derim erken
Sağol canım
Reyhaneha cnm dr kontrolundemisin 18ml oldu demissin ya
Evet ama yarın tatil doktor yok
o zaman zamanı gelmiş diğer yöntemleri yapmaya duş kahve gibi zamanın varsa yap..yoksa sabah olabilir y ler sabahları daha hızlı derler ...

Sabaha yapayım o zaman

eee reyyan ne yapacaksın kızz benim kafa çorba oldu valla yeni pik yapmış daha.. .öğlen çıksaydı biraz zaman geçmiş olurdu..bence seb acele etme sabah test al bir daha yap belki yine pik çıkar olamdı bir dahaki ay denersin ..bende kafanı karıştırıyorum ama zor yaa karar vermek ..hakkında hayırlısı canım

Bir dahaki ay deme bana kafayı yerim ama sabahi bekleyelim yarın eczaneler acikmi
yok canım sade nescafe kafain almalı eşin ben bolca içirdim zehir gibi...

Inşallah vardır

Paylasmaksa cikarsiz sevgiyi hissetmekse ictenligi aramaksa dertlere cozum guvenebilmekse nedensiz ve bunun adi dostluksa sizi cok seviyorum dostlarim bu arada duamdasiniz duanizda olmak istiyoruz bebisimle insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim opuldunuz iyi geceler

sanada canım....

Sanada canım rüyanda oğluşlarimizi gör

Ben dun turk kahvesi icirdim gerci buyuk bir bardak da kola neyse yolladim simdi kahve almaya az oncede nobetci eczane ye gitti oyuzden biraz ofleyerek gitti :))) napiyim kendim icinmi istiyorum birde eczaneden gebelik testi almis yanlis diye tekrar gitti dunde siringa icin nobetci eczane aradi anlayacaginiz kocisi yorduk biraz napalim yarın tatil dinlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…