- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.981
Benim normalde 15.gun catlar bugün 16. Gün yarın 17 olucak ben ümidi kesmiştim çatlamıştir kaçırdım herhalde dedim perşembe günü yumurtam 18mm di
Benim normalde 15.gun catlar bugün 16. Gün yarın 17 olucak ben ümidi kesmiştim çatlamıştir kaçırdım herhalde dedim perşembe günü yumurtam 18mm di
Canim benim sen bilirsin ama yinede bekle derim cunku catlamasina daha var en azindan yarin yap derim erken
Sağol canımCanim benim sen bilirsin ama yinede bekle derim cunku catlamasina daha var en azindan yarin yap derim erken
Evet ama yarın tatil doktor yokReyhaneha cnm dr kontrolundemisin 18ml oldu demissin ya
o zaman zamanı gelmiş diğer yöntemleri yapmaya duş kahve gibi zamanın varsa yap..yoksa sabah olabilir y ler sabahları daha hızlı derler ...
Kızlar Türk Kahvesi olurmu
Bir dahaki ay deme bana kafayı yerim ama sabahi bekleyelim yarın eczaneler acikmieee reyyan ne yapacaksın kızz benim kafa çorba oldu valla yeni pik yapmış daha.. .öğlen çıksaydı biraz zaman geçmiş olurdu..bence seb acele etme sabah test al bir daha yap belki yine pik çıkar olamdı bir dahaki ay denersin ..bende kafanı karıştırıyorum ama zor yaa karar vermek ..hakkında hayırlısı canım
yok canım sade nescafe kafain almalı eşin ben bolca içirdim zehir gibi...
yoksada yarın al ama içir mutlaka 1 saat kadar önceBir dahaki ay deme bana kafayı yerim ama sabahi bekleyelim yarın eczaneler acikmi
aaaaaaaaaa yook resmi tatil nöbetçi eczaneler vardır ama.
Inşallah vardır
sanada canım....Paylasmaksa cikarsiz sevgiyi hissetmekse ictenligi aramaksa dertlere cozum guvenebilmekse nedensiz ve bunun adi dostluksa sizi cok seviyorum dostlarim bu arada duamdasiniz duanizda olmak istiyoruz bebisimle insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim opuldunuz iyi geceler
Yarım saat degilmiyoksada yarın al ama içir mutlaka 1 saat kadar önce
Cnm bugun ne yapacaksin deneme yapiyorsun dimi?
Sanada canım rüyanda oğluşlarimizi görPaylasmaksa cikarsiz sevgiyi hissetmekse ictenligi aramaksa dertlere cozum guvenebilmekse nedensiz ve bunun adi dostluksa sizi cok seviyorum dostlarim bu arada duamdasiniz duanizda olmak istiyoruz bebisimle insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim opuldunuz iyi geceler
Evet Canimmmm dusunuyorum dua et opuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?