Süper Anneler - 2011

Insaallah canim seninde benimde calikusum unda defneminde reyyaneha ninda bademinde olur tosuncuklari beraber buyuturuz tosunlar blogu acariz sen ne yaptın kuzum Cesaretini topla yabildinmi

Benim yumurta yeni catladi heralde ovulasyon testi de alamadim nobetci eczane lerde yoktu hayirlisi artik doktor gun asiri dedi ama bence bugun de olmali baya hissettim catladigini nedersiniz yapmasammi kizlar

KIZLAR benimde çift çizgi çıktı şimdi ne yapıcam ne zaman yapmalıyım resim yüklemeyi bilmiyom ama gerek yok herhaldene zaman yyapayım faaliyeti benimde ovulasyon testim bitti sabah bir daha bakarım yoksa

Kuzum niye cevap vermiyon biktim sendenmi diyon haklisin ne diyeyim benim gibi catlakla ugrasmak zor hadi bacim soz birdaha sormayacagim:)))))

Sanki kendi kendime mesajlasiyorum gibi hissediyorum canim benim daha demin sordugum seyleri cevaplarsan yardimci olmaya calisayim bacim kelin ilaci olsa kendi basina surerdi mi diyon yoksa:))))

Son düzenleme:
Yok bağlanamadim gitti yaa yazıyorum atıyor ...yok iğne olmadım..sen iğne olunca hormon olduğu için vücuttan hemen atılmıyor testlerde yanlış çıkabilir ..ama bu gecedemutlaja olmalı derim ben ama sen bilirsin yine

Kizlarrr defne iki gundur yok farkindamisiniz baska bir siteyede bakmamis en son yazdigi mesaj cuma gecesi Allah korusun birsey mi oldu haberi olan varmi
Evet Nerelerde acaba
Evet çok üzüldük herkesin basi sağolsun
Bacim sen igne oldunmu sende ovulasyon testin siliklesmeye basladim i kac saat sonra iliski oldu bugunde iliski olsunmu nedersin kuzum acill cevap

Canım ben 14.gün negatif çıktı ama ilişki oldu sonra açıklarım nedenini 15. De pik yaptı ilişki 16.pozitif ve son dene me sonrada çok yavaş siliklesti 17 18.de bile hala t belliydi deneme olmalı gerçi biraz geç oldu yazmam ama sizlama oldu diyorsun bir deneme daha yap bence

Tamam kuzum cok sagol canim benim bende oyle dusundum bizim kizlar hala ayakta once onlari yatirmam lazimm:)))

Siliklesme hala yok pozitif anlamadim acaba diger yumurtadanmi kaynaklaniyor bilmiyorum canim hayırlısı artik
Bugun de sen mi gidiyon nisana iyi eglenceler canim
Canim bencede bugun calisma yapsan iyi olur .
Canim ben bu ayida bekleyip kontrolle gecirecegim ondan sonra baslarim snmrm, bugun ad.olmam gerekiyordu yine birkac gun gecikecek snrm olmadim....
Catladim canim bu arada benimde 3 kizim var bu 4. Bebegim nasip olursa insallah oglum olucak stresten inan 2 yil hamile kalmadim
Baharim sen nasilsin epeydir goremiyorduk seni bebisin nasil cnm kacinci aydasin, saglikla kucagina al birtanem

İnsallah huzun cicegim ..... allah mekanlarini cennet etsin, faceye dusen haberlerini okuyorum ben genelde gercekten cok aci agllamaktan baska bisey gelmiyor elimizden, cok aci bir durum ailelerine sabir diliyorum, coooook ama cok zor bir durum.

Benim yumurta yeni catladi heralde ovulasyon testi de alamadim nobetci eczane lerde yoktu hayirlisi artik doktor gun asiri dedi ama bence bugun de olmali baya hissettim catladigini nedersiniz yapmasammi kizlar
Ttekrar yazayim cnm bence bugunude es geme, bende yanlis hatirlamiyorsam uc gun surdu cift cizgi mutlaka ovu testi al yarinda testinin durumuna gore yine deneme yap.

iyi olduğuna sevindim canım..

KIZLAR benimde çift çizgi çıktı şimdi ne yapıcam ne zaman yapmalıyım resim yüklemeyi bilmiyom ama gerek yok herhaldene zaman yyapayım faaliyeti benimde ovulasyon testim bitti sabah bir daha bakarım yoksa
t koyumu cden pik yapmışmı canım..ben olsam deneme yapardım çünkü kendimi biliyordum hemen çatlama ouyor bende ve yum az yaşıyor zor çatlamıyor benimki adet döngün düzenlimi ve kaç günde bir oluyorsun ..

KIZLAR Benimde şimdi çift çizgi çıktı testim de bitti ne zaman yapmalıyım Yardimmm

Kuzum niye cevap vermiyon biktim sendenmi diyon haklisin ne diyeyim benim gibi catlakla ugrasmak zor hadi bacim soz birdaha sormayacagim:)))))
aşk olsun kızımı yatırdım bende ...

Banada cevap ver forever saat 16.00 da tek cizgiydi 23.00 te çift çizgi gördüm ne zaman yapayım
akıntı falan varmı lh hormonu 24 36 saat öncesini gösterir ama bilemedimki

Banada cevap ver forever saat 16.00 da tek cizgiydi 23.00 te çift çizgi gördüm ne zaman yapayım
ay kafam karıştı bu saatte pik yapmış galiba aceleyede gelmezki böyle işler bekle o zaman arkadaşım erken saatte aynı testinden bir daha al yap bakalım ne çıkacak..hemen silikleşecekmi acaba ....silikleşip yapanlar çok ama bne geçen ay tutturamadım silikleşince belkide senin hormonlar erken yükseliyor olabilir zaten iki ay testleri yapıp ikinci, ayda deneme yapmak daha mantıklı gibi...

Benim normalde 15.gun catlar bugün 16. Gün yarın 17 olucak ben ümidi kesmiştim çatlamıştir kaçırdım herhalde dedim perşembe günü yumurtam 18mm di

Eve yeni geldim kızlar hepinize iyi geceler şöyle bir baktım ama okuyamadım yatıyorum çok yorgunum yarın Gorusuruk :) hepinizi öpüyorum

htc phone ile
Zeynom askolsun bendendemi cok yoruldun kactin hemen kiz, saka saka ama xidden hamlamisim halay cekerkende kendimden gecince.....her yanim agriyor simdiden.........

Foreverim sen nasilsin cnm bugun sen biz gibi kendini cok yorma cnm. Reyhanin, anlamadim tam ben ilk cift cizgi gorusumu eger ilkse soyledigin mantikli cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…