- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.021
Canim benim birsey diyecegim ya biraz sert cik artik butun kozlarini oyna niye benle evlendin cocuga hasret neden birakiyorsun gibi sert ol bacim cikis ben boyle diyorum ama kocanin huyunu sen daha iyi bilirsin bence birkere tartis tam tartis dedigim gibi kocan cok agrasif biri degilse sonra bir faciaya sebeb olmayayim Allah korusun ben iyilikle soyledim anlamadi sonra oyld bir konustum ve tartistimki istemek zorunda kaldi yoksa cocuk lafi bile gecittirmiyor kapat konuyu filann diyor benim sabrim tasti cocuk istemiyorsan benimle niye evlendin ben cocuklar i sevdiğim i soylemistim eger cocuk istemiyorsan bosaniriz cocuk isteyen adam gibi adam cok kizdi bu sozlere ama bu son sozlerimdi iylikle soyledim binkere anlamadi birde kizlarini cok sever neymis gezmeyi cok seviyormus cocuk la ugrasamazmisim sanki kendi bakiyor sonunda o son sozden sonra ikna oldu bacim ama uc aydirda olmuyor insaallah bu ay olur dedigim gibi ben kocamin ince noktasini biliyorum kiskanclik sende biraz baskin ol ne diyeyim Allah kalbine yumusaklik versin insaallah
iyi olduğuna sevindim canım..
t koyumu cden pik yapmışmı canım..ben olsam deneme yapardım çünkü kendimi biliyordum hemen çatlama ouyor bende ve yum az yaşıyor zor çatlamıyor benimki adet döngün düzenlimi ve kaç günde bir oluyorsun ..
aşk olsun kızımı yatırdım bende ...
akıntı falan varmı lh hormonu 24 36 saat öncesini gösterir ama bilemedimki
Bacilar yine içimi dokeyim size dün amcamlara gittik ordada çocuk mevzusu açıldı kadınlar ne bekliyorsun yap diyip durdu herkes hamile iki üç artık sayısını hatırlamıyorum sen ne bekliyorsun bi tane az ya adam istemiyor diyorum ısrar et herşeyi soyledim diyorum yok yine moralim çok bozuldu geldim rüyamda hep bebek gordum acaba çok kiz istiyorum ondan mi ters gidiyor olmuyor ayyyyyjhhhhh içim şişti bunaldim bu adamın inadından yaaa Allah hayirlisini versin ne diyim :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
evet callkusuuu haklı canım bekle sabahı
Bacilar yine içimi dokeyim size dün amcamlara gittik ordada çocuk mevzusu açıldı kadınlar ne bekliyorsun yap diyip durdu herkes hamile iki üç artık sayısını hatırlamıyorum sen ne bekliyorsun bi tane az ya adam istemiyor diyorum ısrar et herşeyi soyledim diyorum yok yine moralim çok bozuldu geldim rüyamda hep bebek gordum acaba çok kiz istiyorum ondan mi ters gidiyor olmuyor ayyyyyjhhhhh içim şişti bunaldim bu adamın inadından yaaa Allah hayirlisini versin ne diyim :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Biz o kavgayı ilk çocukta yaptık olmadı kavgaya annem babam kaynanam karıştı artık babam rest çekti benim kizim sizin hizmetciniz mi ya torun ya da kızımı alıyorum dedi öyle tamam dedi yoksa ilkini de böyle yapti öldü inattan Allah yumsaklik versin kalbine yapılacak dua dan başka birşey kalmadı bizde kazaya getirmek te içime sinmiyor ne biliyim bacım kafam bin parçaya bölündü bu aralar doğru düşünemiyorum :-(
htc phone ile
Reyhancim nasil anliycaz peki parazit oldugunu kasintin varmii diyemi soralimSlm kizlar birsey ögrendim erkeklerde parazit varsa o kurtcuklar y spermleri sakatliyormus adamlar yandi dedektif gibi kadinlariz olabilirmi sizce bence olur ben hamile kalmadan önce büyük kizimda cikmisti buda bulasiciymis benim oglanlari yedi galiba kurtlar kizlar arastiralim su kurtlarida sizde böyle birsey duydunuzmu
Hadi hayirli olsun cnm gonlunsdeki kucaginda olsun insallah cnm testin dun aksam ilk pozitifimi cnm.Kızlar saat 11.00 de faaliyet yaptık hadi hayırlısı
Ah bacim ah bu millet yok mu insani sinir ediyor birde kizinolana yap bitanede erkek olsun yada oglu olana yap bitanede kizin olsun diyenler sanki sadece bizim istememizle mi oluyor cocuk. Iki tarafinda istemesi onemli. Hadi bi sekilde hamile kaldin diyelim yine esinin istemesi onemli ki seni doktora gotursun dogdugunda bebek hasta oldugunda ilgilensin vs. bide kiz istiyorsun isin zor bacim kiz icin sık iliski olmasi lazim allah yardimcin olsun dua et bol bol belki esin fikrini degisir.
Zeynocum paylastigin bilgi cok guzel yararlli bilgiler var tesekkeur ediyorum cnm. Ya esin neden coocugu bu kadar net istemiyor anlamadim. Anlattigin gibiyse senin durum zor, ama karamsar olmamak gerek iyi dusunelim iyi olsun, esin daha birinci cocukta ahaliyi ayaga kaldirmis!!!!!annne babasi ne diyo onu merak ettim annesin ozellikle seni destekleyecegini dusunuyorum, ama benim k.valde gibiyse oglunu da tutabilir........ cok asabi degilse esin hamis kalincaki tepkisinden korkmuyorsan suan tek sansin kazara hamis kalman gibi gorunuyor cnm allah yadimcin olsun.....
Hamile kalincada başıma kakar yani var o huyuda dua ediyorum inşaallah insafa gelir bu ara evde bu konuyu acmiyorum biraz unutsun sakin bi anında gündeme getiricem tekrar bacım Allah sizlere ve bana yardımcı olsun güzel haberler alalım
Asabi değil aşırı şeyler olmaz ama lafi cakar onun anasida onu tutar söylersem benim annem bir kere kavga etti bi daha muhatap olmaz haklı kadın cikmazdayim bide üstelik sık ilişki gerek hadi bir kaza oldu 3-5 kazada yapamam ki razı olması şart kiz için oooyyyhhhhh Allah yardimcim olsun hayirlisini versin bacım
htc phone ile
Amin canim ins gönlündekini alirsin kucaginaKızlar saat 11.00 de faaliyet yaptık hadi hayırlısı
Ayy ilk defa duyuyorum çok güldüm şu oglanlari yedi lafına inşallah bizde yokturSlm kizlar birsey ögrendim erkeklerde parazit varsa o kurtcuklar y spermleri sakatliyormus adamlar yandi dedektif gibi kadinlariz olabilirmi sizce bence olur ben hamile kalmadan önce büyük kizimda cikmisti buda bulasiciymis benim oglanlari yedi galiba kurtlar kizlar arastiralim su kurtlarida sizde böyle birsey duydunuzmu
Inşallah canım Evet ilk pozitif erkenmi yaptım acabaReyhancim nasil anliycaz peki parazit oldugunu kasintin varmii diyemi soralimyoksa tahlil falan mi yaptiracak.....
Hadi hayirli olsun cnm gonlunsdeki kucaginda olsun insallah cnm testin dun aksam ilk pozitifimi cnm.
Sağol canımAmin canim ins gönlündekini alirsin kucagina
Canim senden mujdeli haberi ne zaman aliyoruz dr kontrolune ne zaman gidiyorsun, sabirsizlikla bekliyorum, ama sen sakin ol' heyecan ve stres yapma cnmben yaparim senin yerine.... saglikl bir oglusun olacagi haberini verirsin insallah cnm........
Bende izliyorum senin denemeler bittimi ben bir defa yaptım bu gecede yapsam miSaracoglu bizim ilgilen digimiz seyleri anlatiyor kuzular bir bakin
Zeynom sik ilskiyi yine yaparsin nasil dersen hergun azmis gibi yanina sokulsonra o isteksiz olsada taktikle kaza gebeligi yasarsin... ozelden attim sana bir taktik bak bakalim uygunmu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?