Süper Anneler - 2011

Biz o kavgayı ilk çocukta yaptık olmadı kavgaya annem babam kaynanam karıştı artık babam rest çekti benim kizim sizin hizmetciniz mi ya torun ya da kızımı alıyorum dedi öyle tamam dedi yoksa ilkini de böyle yapti öldü inattan Allah yumsaklik versin kalbine yapılacak dua dan başka birşey kalmadı bizde kazaya getirmek te içime sinmiyor ne biliyim bacım kafam bin parçaya bölündü bu aralar doğru düşünemiyorum :-(

htc phone ile

Slm kizlar birsey ögrendim erkeklerde parazit varsa o kurtcuklar y spermleri sakatliyormus adamlar yandi dedektif gibi kadinlariz olabilirmi sizce bence olur ben hamile kalmadan önce büyük kizimda cikmisti buda bulasiciymis benim oglanlari yedi galiba kurtlar kizlar arastiralim su kurtlarida sizde böyle birsey duydunuzmu

Tesekkur ederim canim arkadasim sen nasilsin var mi bulanti kusma bende daha hic bir sey yok :)

Ah bacim ah bu millet yok mu insani sinir ediyor birde kizinolana yap bitanede erkek olsun yada oglu olana yap bitanede kizin olsun diyenler sanki sadece bizim istememizle mi oluyor cocuk. Iki tarafinda istemesi onemli. Hadi bi sekilde hamile kaldin diyelim yine esinin istemesi onemli ki seni doktora gotursun dogdugunda bebek hasta oldugunda ilgilensin vs. bide kiz istiyorsun isin zor bacim kiz icin sık iliski olmasi lazim allah yardimcin olsun dua et bol bol belki esin fikrini degisir.

Canimmn gecmisi okudum yazdiklarini kiyamam ne kadar cok cabaliyorsun benim deneme asamasindaki yasadiklarimi hatirlattin allah yuzunu guldursun bacim insallah gonlundekini kucagina alirsin cok opuyorum seni

Zeynocum paylastigin bilgi cok guzel yararlli bilgiler var tesekkeur ediyorum cnm. Ya esin neden coocugu bu kadar net istemiyor anlamadim. Anlattigin gibiyse senin durum zor, ama karamsar olmamak gerek iyi dusunelim iyi olsun, esin daha birinci cocukta ahaliyi ayaga kaldirmis!!!!!annne babasi ne diyo onu merak ettim annesin ozellikle seni destekleyecegini dusunuyorum, ama benim k.valde gibiyse oglunu da tutabilir........ cok asabi degilse esin hamis kalincaki tepkisinden korkmuyorsan suan tek sansin kazara hamis kalman gibi gorunuyor cnm allah yadimcin olsun.....

Reyhancim nasil anliycaz peki parazit oldugunu kasintin varmii diyemi soralim yoksa tahlil falan mi yaptiracak.....
Kızlar saat 11.00 de faaliyet yaptık hadi hayırlısı
Hadi hayirli olsun cnm gonlunsdeki kucaginda olsun insallah cnm testin dun aksam ilk pozitifimi cnm.

Canim senden mujdeli haberi ne zaman aliyoruz dr kontrolune ne zaman gidiyorsun, sabirsizlikla bekliyorum, ama sen sakin ol' heyecan ve stres yapma cnm ben yaparim senin yerine.... saglikl bir oglusun olacagi haberini verirsin insallah cnm........

Hamile kalincada başıma kakar yani var o huyuda dua ediyorum inşaallah insafa gelir bu ara evde bu konuyu acmiyorum biraz unutsun sakin bi anında gündeme getiricem tekrar bacım Allah sizlere ve bana yardımcı olsun güzel haberler alalım

Asabi değil aşırı şeyler olmaz ama lafi cakar onun anasida onu tutar söylersem benim annem bir kere kavga etti bi daha muhatap olmaz haklı kadın cikmazdayim bide üstelik sık ilişki gerek hadi bir kaza oldu 3-5 kazada yapamam ki razı olması şart kiz için oooyyyhhhhh Allah yardimcim olsun hayirlisini versin bacım

htc phone ile

Zeynom sik ilskiyi yine yaparsin nasil dersen hergun azmis gibi yanina sokul sonra o isteksiz olsada taktikle kaza gebeligi yasarsin... ozelden attim sana bir taktik bak bakalim uygunmu sana

Ayy ilk defa duyuyorum çok güldüm şu oglanlari yedi lafına inşallah bizde yoktur

Reyhancim nasil anliycaz peki parazit oldugunu kasintin varmii diyemi soralim yoksa tahlil falan mi yaptiracak.....

Hadi hayirli olsun cnm gonlunsdeki kucaginda olsun insallah cnm testin dun aksam ilk pozitifimi cnm.
Inşallah canım Evet ilk pozitif erkenmi yaptım acaba
Amin canim ins gönlündekini alirsin kucagina
Sağol canım

Kızlar gidip nobetci eczane aradım ama nafile test yok saat 6 da getirtirim dedi istemedim

Canim senden mujdeli haberi ne zaman aliyoruz dr kontrolune ne zaman gidiyorsun, sabirsizlikla bekliyorum, ama sen sakin ol' heyecan ve stres yapma cnm ben yaparim senin yerine.... saglikl bir oglusun olacagi haberini verirsin insallah cnm........

Bademim bizim cinsiyeti ogrenmemize daha coook var daha 5 haftaligiz cok kucuk yani once kese sonra bebek sonra pipi insallah bacim :)))

Zeynom sik ilskiyi yine yaparsin nasil dersen hergun azmis gibi yanina sokul sonra o isteksiz olsada taktikle kaza gebeligi yasarsin... ozelden attim sana bir taktik bak bakalim uygunmu sana

Tamam gülom bakiyim dur o ise hayir demez cnm bakalim nasıl olcak bende çift çizgili testimi büyük boy paylaşcam burda inşaallah

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…