Süper Anneler - 2011

Kiz kimse mesaj atmiyorDedim uc kere yollamissin ayni mesaji kuzum dedigin gibi yaptim aradim kadini biraz erteledim dedim canim sen napiyon

Bende yatıyorum mecburen telefonun şarzi bitti maalesef bacilar Allah a emanet olun cümleten hepinizi öpüyorum bana dua edin nolur kocam yumusasin adı sinan adıyla edin bacilar duaniza çok ihtiyacım var artık bebek konusu açmaya korkuyorum :-( :-( :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Bademim bizim cinsiyeti ogrenmemize daha coook var daha 5 haftaligiz cok kucuk yani once kese sonra bebek sonra pipi insallah bacim :)))
inşallah defnem en az senin kadar heyecanla bekliyoruz güzel haberi.....

Saracoglu bizim ilgilen digimiz seyleri anlatiyor kuzular bir bakin
catladım canım saracoğlu ne anlattı ben kacırdım bizede yaz lütfen.........yada sen reyhancım sende izlediğini yazmıssın .....

Bende izliyorum senin denemeler bittimi ben bir defa yaptım bu gecede yapsam mi
sen bugün gündüzmü yapmıstın denemeyi cnm? bugün deneme yaptınsa y sperm açısından ara vermen daha iyi olur sankim:44: ama yinede sen bilirsin cnm

neymi,ş o taktik banada söyleyin
hangisini diyorsun cnm? senin eşindemi istemiyor çocuk, öyleyse eğer söyle bize, çözüyoruz sorunu çocuk istemeyen kocalara karşın taktik gönderiyoruz zeynoma sana da gönderelim.

Iyi geceler kizlar
ooo kızlar bugün herkes erken çekilmiş

Canım iğne yaptırıp kızı olan çok eskileri ben çok okurum,eskilerden olan varsa bilir 1,2kişide erkek rastlanmıştır. Bende hep çekindim iğne den, kuruluk da yapıyorsa bu hal erkek bebek için istenmeyen bir olay tatlım... Orgazm da salgıyı artırdığı için öneriliyor ya...

haaa yok yok eşim istiyor aksine ben istemiyorum adamcagı<ı kasımdan bu yana oyalıyorum kasım geçti şubatta deneyelim dedim şubat geçti mayısta deneyelim dedim mayısta geçiyor şimdide ramazan geçsin öyle denemelere başlıyalık diyorum ben kız bebek için taktik anladım

Anaaaa odami var Kiz oda nerden cikti bunadami dikkat edicegiz gecen Ay Bendede oyleydi gerci deneme olmadi ama.. Islaklik icin Bisey yapilabiliyormu bol su felan gibi...
Ayyy ne yapcaz bizz

Evet canım bol su içmek çok önemli unutma kuruluk =kız bebek demek... Hatta bu konuyu abartıp yum akıyla deneme bile yapanlar hemde erkeği yakalayanlar bile var var biz burda neler neler okuduk tatlım sen yenisin hherhalde... Uzayan akıntı olduğunda anlaki çat anının yakın ve yumurtalık bölgesinde biraz cık sert bir ağrı oluyo ve iç çamaşırını ıslatan kesinlikle uzamayan bol sulu bir akıntı ve ve. Ve yum çatladı demektir bu olaydan 5,6 saat önce deneme yapmış olman gerekiyor tatlım kısaca bu...benim okuduğum kitapta bu bilgiler yazıyor kuduğum kitabı merak edenler varsa kızmı erkekmi? gebelik öncesinde bebeğinizin cinsiyetini siz seçin.çeviren:ahmet ayça. .... Dr.l. B.shelter ve D.rorvik....tavsiye ederim çok güzel detaylı bilgiler var...zaten yum cat anında erkekği yakalama fikri dr.shettles metodudur, bu topikde işlenen konu nun mimarıdır...

Son düzenleme:
canım senin kaç çocuk var? eşinde sorun yoksa iyi canım şanslısın zeynoya göre. kızçe içinse ilk sayfaları oku mutlaka çok güzel yönlendiriyor ilk arkadaşlar, kafana takılan birşey olursa yyazarsın buraya cnm inşallah gönlündeki prensesine kavuşursun.

hanzadem yumurta akıyla vaj.duş hakkında ne düşünüyorsun? birde ben bu ay ilk kez ovu.testi kontrolu yaptım ve gördümki önce ağrı sonra süt beyazı akıntı birkaç gün sonra ise şeffaf uzayan akıntı oldu :44:normalmi bu sıralama????? sanki yorumlardan farklı olanda varmış gibi gelmişti bana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…