- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.061
Ben telefondan giriyorum açamıyorumNeden goremiyorsun canim
Ben telefondan giriyorum açamıyorum
neymi,ş o taktik banada söyleyin
Kizlar neyapiyosunuz takip edemiyorum.son 1-2 saatten beri basimda siddetli agri var,yataktan kalkamiyorum.dua edin gecsin su agri.yarin görüsürüz bacilar
Kızlar saat 11.00 de faaliyet yaptık hadi hayırlısı
inşallah defnem en az senin kadar heyecanla bekliyoruz güzel haberi.....Bademim bizim cinsiyeti ogrenmemize daha coook var daha 5 haftaligiz cok kucuk yani once kese sonra bebek sonra pipi insallah bacim :)))
catladım canım saracoğlu ne anlattı ben kacırdım bizede yaz lütfen.........yada sen reyhancım sende izlediğini yazmıssın .....Saracoglu bizim ilgilen digimiz seyleri anlatiyor kuzular bir bakin
sen bugün gündüzmü yapmıstın denemeyi cnm? bugün deneme yaptınsa y sperm açısından ara vermen daha iyi olur sankim:44: ama yinede sen bilirsin cnmBende izliyorum senin denemeler bittimi ben bir defa yaptım bu gecede yapsam mi
hangisini diyorsun cnm? senin eşindemi istemiyor çocuk, öyleyse eğer söyle bize, çözüyoruz sorununeymi,ş o taktik banada söyleyin
ooo kızlar bugün herkes erken çekilmişIyi geceler kizlar
Olsun cnm sende bizim yoklugumuzda dolduruyorsun topigi, hepimiz istedigimiz yada gerektigi zamanlarda giremiyoruz o yuzden gerektigi zaamanlarda elimizden geldigince birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz opuyorum cnm
Hanzadem igne kuruluk yapiyor diye sohbetleri vardi hatirlarsan gecmis sayfalarda arkadaslarin, igneyi simdilik dusunmuyorum ihtiyaac olursa yaptiririm tabiki ama tamam ignesiz kurulugu hissettigimizde es gecebiliriz de gne zaten boyle bisey yapiyorsa ne yapicaz cnm?
Canim yeni testin nasil cikti siliklesmismi, birdevajen dus yaptinmi karbonat suyla, insallah tumustur cnm tez zamanda mujdeli haberleri verirsin bize cnm
Kızlar saat 11.00 de faaliyet yaptık hadi hayırlısı
inşallah defnem en az senin kadar heyecanla bekliyoruz güzel haberi.....
catladım canım saracoğlu ne anlattı ben kacırdım bizede yaz lütfen.........yada sen reyhancım sende izlediğini yazmıssın .....
sen bugün gündüzmü yapmıstın denemeyi cnm? bugün deneme yaptınsa y sperm açısından ara vermen daha iyi olur sankim:44: ama yinede sen bilirsin cnm
hangisini diyorsun cnm? senin eşindemi istemiyor çocuk, öyleyse eğer söyle bize, çözüyoruz sorunuçocuk istemeyen kocalara karşın taktik gönderiyoruz zeynoma sana da gönderelim.
ooo kızlar bugün herkes erken çekilmiş
Bacım kiz için olan mi kaza ya getirme işi mi hangisi ?
htc phone ile
Olsun cnm sende bizim yoklugumuzda dolduruyorsun topigi, hepimiz istedigimiz yada gerektigi zamanlarda giremiyoruz o yuzden gerektigi zaamanlarda elimizden geldigince birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz opuyorum cnm
Hanzadem igne kuruluk yapiyor diye sohbetleri vardi hatirlarsan gecmis sayfalarda arkadaslarin, igneyi simdilik dusunmuyorum ihtiyaac olursa yaptiririm tabiki ama tamam ignesiz kurulugu hissettigimizde es gecebiliriz de gne zaten boyle bisey yapiyorsa ne yapicaz cnm?
Canim yeni testin nasil cikti siliklesmismi, birdevajen dus yaptinmi karbonat suyla, insallah tumustur cnm tez zamanda mujdeli haberleri verirsin bize cnm
Anaaaa odami var Kiz oda nerden cikti bunadami dikkat edicegiz gecen Ay Bendede oyleydi gerci deneme olmadi ama.. Islaklik icin Bisey yapilabiliyormu bol su felan gibi...
Ayyy ne yapcaz bizz
canım senin kaç çocuk var? eşinde sorun yoksa iyi canım şanslısın zeynoya göre. kızçe içinse ilk sayfaları oku mutlaka çok güzel yönlendiriyor ilk arkadaşlar, kafana takılan birşey olursa yyazarsın buraya cnm inşallah gönlündeki prensesine kavuşursun.haaa yok yok eşim istiyor aksine ben istemiyorum adamcagı<ı kasımdan bu yana oyalıyorum kasım geçti şubatta deneyelim dedim şubat geçti mayısta deneyelim dedim mayısta geçiyor şimdide ramazan geçsin öyle denemelere başlıyalık diyorumben kız bebek için taktik anladım
Evet canım bol su içmek çok önemli unutma kuruluk =kız bebek demek... Hatta bu konuyu abartıp yum akıyla deneme bile yapanlar hemde erkeği yakalayanlar bile var var biz burda neler neler okuduk tatlım sen yenisin hherhalde... Uzayan akıntı olduğunda andaki çat anınından yakın ve yum bölgede biraz cık sert bir ağrı oluyo ve iç çamaşırını ıslatan kesinlikle uzamayan bol sulu bir akıntı ve ve. Ve ya çatladı demektir bu olaydan 5,6 saat önce deneme yapmış olman gerekiyor tatlım kısaca bu...benim okuduğum kitapta bu bilgiler yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?