Süper Anneler - 2011

Canim benim senin adamin gonlunu beklersek ben gelinsiz oglum karisiz kalacak gonlunun olmayacagini biliyorsun kazaya kurban gitsene kiziyorum ama birak dogunca sokaga atacak degil ya senden cok sever bundan sonra verilen taktigi uyguluyorsin hamile kaliyorsun insaallah kocanada nasil korunuyorsun boyle ben yazin dusunmuyordum benim tatil planlarim vardi deyip uste cikiyorsun onun zaten birsey diyecek hali kalmaz bacim suclu o cunku

Supersin bacım yaaa ınan sesli güldüm moralimi duzelttin kaç gündür böyle gulmemistim haziran gelsin sizin bol bol başınızı agritcam gör bak inşaallah insafa gelirde gerek kalmaz yoksa alicengiz oyunlarına maruz kalcak :-D :-D :-D :-D :-D

htc phone ile

Selam kizlar,

Cokk uzun aylar oldu bu topice takilmayali..gerci artik eskisi gibi netede giremiyorum…hepiniz nasilsiniz? Herkes bebislerini aldi mi kucagina??? Beni hatirlayanlar var mi bilmiyorum ama suan 2. bebis icin ugrasiyoruz…tedavi tedavi Allahim sabir versin bu yollarda olanlara…hepimizin kucagina birer ikiser cocukla doldursun insaAllah…

Sauna kadar 2 asilama oldum ikiside husranla sonuclandi, Ramazandan once 3. asilamayi yaptirmak istiyorum insaAllah bu sefer hayirlisiyla tutar…

Burda bebis isteyenler var mi hala??? Yoksa hepsi 2011 de mi kaldi

benm bir oğlmvar 3,5 yaşında

Biraz gecmisi okudumda sanki yuzde elli sansimiz var yani yontem deneyip cogunlugun oglu olmamis neyse zaten biz biliyoruz ki olursa da Allah tan olmazsada insaallah olur birde su yerlesme kanamasi genelde erkek bebek lerde gorunuyormus bir bilginiz varmi insaallah gonlumuzdeki olur bunlari sebeb kilmistir Rabbim insaallah

İnşaallah gönlündeki olur bcm benim oglanda yerleşme kanaması olmadı o bence bünyeye bağlı

htc phone ile

Kizlarrr gecen ay hic pozitifi goremistim dedimki gebelik testi yapayim cikarsa igneden cikmazsa ki ben oyle istiyorum cunku onuncu gun filan pozitif cikarsa bilirim ignenin etkisinin olmadigini neyse yaptim ilk defa pozitif i beklemeyerek once negatif mi dedim otuz saniye sonra pozitifi gordum:))))) ne kadar tez canliyim ama.napayim bugun adet olmayali otuz birinci gunum evet normal bir kadin sevinirdi hamileyimdir diye ama ben gibi yumurtlama gunu yirmi sekiz olunca herkes benim ustume iki defa oluyor cogu kadin senede bir iki kez adet gecikmesi yasar bende bir iki kere erken olurum:)) herkes gider mersine ben gider tersine

Kizlarrr birde oyle sabah filan da yapmadim yani yersen iki doz pregnyl boyle olur olsun ya ignenin etkisindende olsa pozitifi gordum :) yollayacagim bir bak in

Gunaydin bacım geçmiş olsun baş ağrısı çok zor :-( inşaallah duzelirsin bi am önce

htc phone ile

Canim gecmis olsun patetesi soy yuvarlak dilimle
koy alnina tulbentle sar Allah in izniyle gecer birde ilac ic
Sagolun bacilarim
Daha iyiyim ama hala sizliyor,ilac
Kullanmak istemiyorum malum haftaya yum etkilemesini riske atamam
zeynebim arkadaslarin fikri Super .ben yine rizasini sor derim baktin ayni nuh diyor Peygamber demiyorsa, gunah benden gitti de, olaya el koy
Cocuklarin yas farki artmasin

Kizlarrr bugun boyle gezeyim coktan pozitif i goremeince tirlattim canlarım ben ayriliyorum kiz oklula hazirlayacagim sonra annemi alisverise goturecegim senin kullandigin arabaya binmem diyordu simdi arabadan inmiyor:)) hatta babandan bile iyi kullaniyorsun diyor hepinizi optum sizi seviyorum gelince gorusuruz hepinizi burda istiyorum

Eklentiler

• $pregnant.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 48

Evet calikusum bu ay adet oluyum bir daha soyleyecegim güzellikle baktım yok diyor Allah affetsin ikinci yolu deneyecegim napiyim o mecbur ediyor :-(

htc phone ile

Hahahahahaha çok güzel yaa bu t-shirt tan bende istiyorum giyip gezicem.evde gözüne durtucem adamın :-D

htc phone ile

bende oldu o kanama adetime yakın pembe kahve lekeler geldi bir kaç gün ....

Kizlarrr birde oyle sabah filan da yapmadim yani yersen iki doz pregnyl boyle olur olsun ya ignenin etkisindende olsa pozitifi gordum :) yollayacagim bir bak in
Telaşa kapılma ignedendir vücut atmaz hemen hormonları ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…