- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.081
Gunaydin canlar
Basim agriYor,aksamdan beri normalde uyuyunca gecerdi
IYi olursam katilirim size bugün
Canim gecmis olsun patetesi soy yuvarlak dilimleGunaydin canlar
Basim agriYor,aksamdan beri normalde uyuyunca gecerdi
IYi olursam katilirim size bugün
Canim benim senin adamin gonlunu beklersek ben gelinsiz oglum karisiz kalacak gonlunun olmayacagini biliyorsun kazaya kurban gitsene kiziyorum ama birak dogunca sokaga atacak degil ya senden cok sever bundan sonra verilen taktigi uyguluyorsin hamile kaliyorsun insaallah kocanada nasil korunuyorsun boyle ben yazin dusunmuyordum benim tatil planlarim vardi deyip uste cikiyorsun onun zaten birsey diyecek hali kalmaz bacim suclu o cunku
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah
canım senin kaç çocuk var? eşinde sorun yoksa iyi canım şanslısın zeynoya göre. kızçe içinse ilk sayfaları oku mutlaka çok güzel yönlendiriyor ilk arkadaşlar, kafana takılan birşey olursa yyazarsın buraya cnm inşallah gönlündeki prensesine kavuşursun.
hanzadem yumurta akıyla vaj.duş hakkında ne düşünüyorsun? birde ben bu ay ilk kez ovu.testi kontrolu yaptım ve gördümki önce ağrı sonra süt beyazı akıntı birkaç gün sonra ise şeffaf uzayan akıntı oldu :44:normalmi bu sıralama????? sanki yorumlardan farklı olanda varmış gibi gelmişti bana.....
Biraz gecmisi okudumda sanki yuzde elli sansimiz var yani yontem deneyip cogunlugun oglu olmamis neyse zaten biz biliyoruz ki olursa da Allah tan olmazsada insaallah olur birde su yerlesme kanamasi genelde erkek bebek lerde gorunuyormus bir bilginiz varmi insaallah gonlumuzdeki olur bunlari sebeb kilmistir Rabbim insaallah
Gunaydin bacım geçmiş olsun baş ağrısı çok zor :-( inşaallah duzelirsin bi am önce
htc phone ile
Sagolun bacilarimCanim gecmis olsun patetesi soy yuvarlak dilimle
koy alnina tulbentle sar Allah in izniyle gecer birde ilac ic
Sagolun bacilarim
Daha iyiyim ama hala sizliyor,ilac
Kullanmak istemiyorum malum haftaya yum etkilemesini riske atamam
zeynebim arkadaslarin fikri Super .ben yine rizasini sor derim baktin ayni nuh diyor Peygamber demiyorsa, gunah benden gitti de, olaya el koy
Cocuklarin yas farki artmasin
Kizlarrr bugun boyle gezeyim coktan pozitif i goremeince tirlattim canlarım ben ayriliyorum kiz oklula hazirlayacagim sonra annemi alisverise goturecegim senin kullandigin arabaya binmem diyordu simdi arabadan inmiyor:)) hatta babandan bile iyi kullaniyorsun diyor hepinizi optum sizi seviyorum gelince gorusuruz hepinizi burda istiyorum
Kizlarrr birde oyle sabah filan da yapmadim yani yersen iki doz pregnyl boyle olur olsun ya ignenin etkisindende olsa pozitifi gordum :) yollayacagim bir bak in
bende oldu o kanama adetime yakın pembe kahve lekeler geldi bir kaç gün ....Biraz gecmisi okudumda sanki yuzde elli sansimiz var yani yontem deneyip cogunlugun oglu olmamis neyse zaten biz biliyoruz ki olursa da Allah tan olmazsada insaallah olur birde su yerlesme kanamasi genelde erkek bebek lerde gorunuyormus bir bilginiz varmi insaallah gonlumuzdeki olur bunlari sebeb kilmistir Rabbim insaallah
Telaşa kapılma ignedendir vücut atmaz hemen hormonları ...Kizlarrr birde oyle sabah filan da yapmadim yani yersen iki doz pregnyl boyle olur olsun ya ignenin etkisindende olsa pozitifi gordum :) yollayacagim bir bak in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?