- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.101
Ben alışverişe gidiyorum üstüme birşeyler alacağım
Biraz gecmisi okudumda sanki yuzde elli sansimiz var yani yontem deneyip cogunlugun oglu olmamis neyse zaten biz biliyoruz ki olursa da Allah tan olmazsada insaallah olur birde su yerlesme kanamasi genelde erkek bebek lerde gorunuyormus bir bilginiz varmi insaallah gonlumuzdeki olur bunlari sebeb kilmistir Rabbim insaallah
Selam cnm bende oku okur olmadı kız bebek ıstıyorum bır oglum var sen ne zman planlıyordun bebısı
Canım ben Kasım Aralık dusunyom cunku çın ve rmüş takvimine baktım ıkısı ıcınde en uygun kız bebek ıcın Kasım Aralık çıkıyor hem oglum ıkı yasını doldurmuş olacak ozman senın bıldıgın bırbyontem varmı ??? Kız bebek ıcın
Ben sana bıldıklerımı yazım sen dene bakalım cnm ne çıkacak ben ağustosta diyete baslıycam kız bebek dıyetı sende hemen başla bence geç sayılmaz
Aksam üstün beraberlik
Eşmin iliskiden once sıcak duş almalı
Sen bol elma yermelisin ve sebze
Yüzeysel ılıskı olmalı
Bırde ben Eylül'de babychoıce takvımı alıcam Ankara'dan
Istersen sende alabılırsın
Reglden sonra sık sıkı iliski ve yumurtlamadım ıkı uç gün once ılıskıyı kesmelısın
Bıldıklerım bunlar senın varmı bıldıgn baska yöntem
Kesınlıklemonemlı olan sağlıklı ve hayırlı olması benden ilkinde cok korktum hastavolma rıskı vardır şükür sağlıklara kucakladım oğlumu oglum herseyı mama ınsan her meyvadan taşmak ıstıyor rabim verırde nasıp ederse Ins ben bıldıklerımı yapıcam ve Allah'a tevekkül edıcem ol derse olacak bakalım hayırlısı en azından yapsamıydım acaba ıse yaparım olmazsa hayırlısı böyle Allah verdı sonuçta derdim bır prens daha kucaklarım ama ben Kasım Aralık dusunyom suan daha erken oglum ıkı yasını doldursun oyle Ins allahım nasıp eder prenses bankada sanada dıger ılıskı yontemlerınıde dene bakalım zamanlama falan Ins bırı prensesin olur cnm dua edıcem
Bırde ılk bebeğe gorev eski ınanıslar var bırıncı oglunun kafasındakı sac donerı dağınızda 2. Kızmış bırde göbek delıgı yukarı bakıyorsa kız dıyorlar bırde ense sacı düz degılde sıvrı sekıldeyse kı dıyorlar :)
Tmmcnm haberleselım ben sureklı giriyorum zaten sende benım gıbı düşunyonn benım oğlumda on ıkı Aralık'ta ıkı yasında olucak Ins. Tmm özelden mesajını beklıyorum atınca buraya attım de ben pek kullanamıyom sayfaları :) gecen bırını özelden mesaj atım dedım daha hıc 20 cevap yazmamıştım yollayamazsın dıye bıldıırım geldı Ins mesajın alırım beklıyorum cok merak ettım :) cabuk yaz
Merhaba tontrikoo tekrar hosgeldin aramiza... tup tedasimi gordun ilki nasil tuttu canim,, kizmi erkekmi ilk cocugun, istedigin cinsiyeti tutturabildinmi ilkinde. Bebek icin ugrasan olmazmi canim hepimiz saglikla istedigimizz cinsiyetteki bebisleri aliriz tez zamanda insallah. Ben erkek bebek istiyorum canimSelam kizlar,
Cokk uzun aylar oldu bu topice takilmayali..gerci artik eskisi gibi netede giremiyorum hepiniz nasilsiniz? Herkes bebislerini aldi mi kucagina??? Beni hatirlayanlar var mi bilmiyorum ama suan 2. bebis icin ugrasiyoruz tedavi tedavi Allahim sabir versin bu yollarda olanlara hepimizin kucagina birer ikiser cocukla doldursun insaAllah
Sauna kadar 2 asilama oldum ikiside husranla sonuclandi, Ramazandan once 3. asilamayi yaptirmak istiyorum insaAllah bu sefer hayirlisiyla tutar
Burda bebis isteyenler var mi hala??? Yoksa hepsi 2011 de mi kaldi
Varmis canim, gelincik ve month var onlarin kizi olmusKızlar yaaa bu sayfada kiz isteyip kızı olan varmı eskiler bilir ben buladim oku oku
htc phone ile
Merhaba tontrikoo tekrar hosgeldin aramiza... tup tedasimi gordun ilki nasil tuttu canim,, kizmi erkekmi ilk cocugun, istedigin cinsiyeti tutturabildinmi ilkinde. Bebek icin ugrasan olmazmi canim hepimiz saglikla istedigimizz cinsiyetteki bebisleri aliriz tez zamanda insallah. Ben erkek bebek istiyorum canim
nergizvapur canım ben çine baktım ama rusa bakmayı beceremedim. dt netmi olması gerekiyor rus için? biliyorsan yazarmısın cnmCanım ben Kasım Aralık dusunyom cunku çın ve rmüş takvimine baktım ıkısı ıcınde en uygun kız bebek ıcın Kasım Aralık çıkıyor hem oglum ıkı yasını doldurmuş olacak ozman senın bıldıgın bırbyontem varmı ??? Kız bebek ıcın
allah bağışlasın cnm oğluşunu sana, kaç yaşında canım. inşallah sağlıklı bir kız evladın olur bundan sonra da rabbim gönlündekini versin....bide herhangi bir uygulama yaptınmı canım, vaj duş, diyet vs. farketmiyordu demişsin ama.......Merhaba canim,
Hosbuldum canimm. ilk bebegim asilamayla olmustu cok sukur simdide asilama yaptiriyorum ama bi turlu tutmadi..insaAllah bi dahaki aya tutar saglikla sihhatle hayirlica
Ilk bebegim erkek canim Allah bagislarsa ilk oldugu icin cinsiyet filan farketmedi canim, suandada farketmiyor..saglikla sihhatle gelsin..ama bi kizim olursada cok sevinirim buarada ilk bebegimde cin takvimi tutmustu pek inanmasamda boyle birseye onceden bakmistim.
Eger dogal yolla hamile kalabiliyorsaniz ne kadar sansli oldugunuzun altini cizerim..inanin boyle cok zor oluyor..Rabbim dermansiz dert vermesin, cok aratmadan versin bizlere bebislerimizi
Soyleyin bakalim asilamadan sonra neler yapabilirim sizce?? Iliskiye girin yaziyor internette ama biz ilk 2 sindede girmedik..hatta adet olana kadar bile girmedik hamileysem birsey olur korkusuyla strese giriyorum bazen..ama Rabbim buyuk elbet zamanini bekliyordur.
amin canim hepimize rabbim hayirlisini versin... Yok canim yapmadim.. Dusuncem saglicakla tutsunda kuz erkek farketmiyor...hamile kalmak bile cok zor oldugu icin... Inan cinsiyet icinde ugrassam nankorluk edicem gibi geliyor... Kaldiki dedigim gibi hamile kalayimda saglicakla kucagima alayimda Rabbim ne verirse kabulum... Oglum 1,5 yasinda canim.. Senin kac cocugun var kiz mi erkek mi??nergizvapur canım ben çine baktım ama rusa bakmayı beceremedim. dt netmi olması gerekiyor rus için? biliyorsan yazarmısın cnm
allah bağışlasın cnm oğluşunu sana, kaç yaşında canım. inşallah sağlıklı bir kız evladın olur bundan sonra da rabbim gönlündekini versin....bide herhangi bir uygulama yaptınmı canım, vaj duş, diyet vs. farketmiyordu demişsin ama.......
amin canim hepimize rabbim hayirlisini versin... Yok canim yapmadim.. Dusuncem saglicakla tutsunda kuz erkek farketmiyor...hamile kalmak bile cok zor oldugu icin... Inan cinsiyet icinde ugrassam nankorluk edicem gibi geliyor... Kaldiki dedigim gibi hamile kalayimda saglicakla kucagima alayimda Rabbim ne verirse kabulum... Oglum 1,5 yasinda canim.. Senin kac cocugun var kiz mi erkek mi??
canım benim bir kızım var 4 yaşını bitirmek üzere. senin oğlusun küçükmüş daha canım, gerçi hamile kalmak ve gececek 9 aylık sürece kadar büyür biraz daha. benim kızım ilk başlarda çok istiyordu kardeş istiyorum diye boynunu büküp duygu sömürüsü yapıyordu, arkadaşlarının kardeşleri falan var herhalde etkilendi onlardan, şimdilerde istemiyormuşşşşşş öyle söylüyoooo neden diyorum: yatağıma çıkar, oyuncaklarımı alır diyor zilliiiiiiinapıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?