Süper Anneler - 2011

kızlar merhaba;
Bugün adetimin 9. günü.Adetlerim düzenli 28 günde bir görüyorum. Ovulasyon testimi aldım. 14. günde doktor kontrolüne gitmek istiyordum yumurta kontrolü için. (doktoruma sadece genel kontrol için geldiğimi söyleyip yumurtamla ilgili bilgi alacaktım) Ancak bugün başka bir topikte ultrasonda kullanılan jellerin sperm öldürücü özellikte olduğunu okudum. Geçen ay yumurtam 15. günde çatladı. Kullanılan jellerle ilgili bilginiz var mı? Sizce 12. günü mü (cuma) yoksa 14. günü (pazartesi) mü gitmeliyim, yoksa hiç gitmemelimiyim? Aynı zamanda sıcaklık takibide yapıyorum, bir fikir verin lütfen ne yapayım?

Kizlarrr napiyorsun uz nasilsin iz neler yaptiniz gordunuzmu tsortu :)) insaallah birde Gercekten olur gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Deme ya benimde yum gunune yakin dr randevum var.hergün yeni bisey cikiyor korkuyorum yaa
Kizlarrr napiyorsun uz nasilsin iz neler yaptiniz gordunuzmu tsortu :)) insaallah birde Gercekten olur gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Amin canim,Ben resim filan goremiyorum.
Off ya Nasil erkegi tutturacam bilmiyorum herkes Bisey diyor.
Bu arada bence sag yumurtadan tutarsa erkek olma ihtimali %80 artiyor Bide iliski aninda kadin orgazm olmasi Sart.yum gununde tuturursan esinin spermleride okeyse kacinilmaz son tabiki Allahin izniyle.
Takviye yapmiyorum.analarimiz ninelerimiz takviyemi yapti Benim annanem sabah aksam yogurt yerdi 4 oglu oldu.ablamin 4 oglu kizi zor tutturdu.
Tamam arada badem,yesil cay .peyniride azalttim sut ve yogurt arada yiyorum.kocayada veriyorum
Zaten tavugu cok seviyorum ette yiyorum

Birde hani Bir Dua varya kadinin karnina elini koyup adini Muhammed koycam diyorsun ya,Biz olursa hüseyin koymak istiyoruz.o Nasil olacak
Karbonatli dus yaptinmi canim sen
Arkadasim Bir Hafta var ama Stress tavan

Kizzzz nerdesiiuin hani tessst bugün komşu bile ikinciyi niye yapmiyon dedi saçımı başımı yolcam ama yaaa affffff :-(

htc phone ile

ben bayıldım tişörte , hamile kalırsam bende yaptırıcam bir tane
Canim insaallah yaptirin resimleri birlikte koyariz birde o jeller ogun olacaksa evet azda olsa engel ben profosor e giderken bugun iliski verebilirim oyuzden jeli surmeyecegim ama digr gittiklerimde suruyor du sadece ilişki gunu surmuyor sende doktora soyleyebilirsin Belki iliski olursa surmeyin de

Dus yaptim insaallah bir oglusumuz olursa adini Muhammet koyacagim insaallah Muhammedimi verir rabbim hayirli ve saglikli birsekilde aminnn canim benim yapma su stresi o stres yuzunden ne zamandir hamile kalamiyorum oyuzden relax bacim relaks

Bademim Sağol bende bir daha yapmadım tek ilişkide kaldım
Allah gönlüne göre versin.inşallah paşan geliyordur canım
Inşallah canım
Yaa daha ignenin etkisidir o 13 gün sürüyor etkisi
Sadece ilişkiye gireceğin gün alttan baktirma o güne kadar baktırabilirsin zaten son gün yumurta iyice buyudugunden karindanda görülüyor ama idrara sıkışık olucan

Allah bagislasin canim bize kardes yapilirken bizemi sorulduki yap gitsin kiz :) benim oglum kucukte yas geciyor birde hemen hamile kalamadim oglum icinde bayag tedavi gormustum...insaAllah cok beklemeden gelir bebisler...simdi istemiyor olabilir kardesi kizin ama ilerde sana dua edecektir ...

Kizzzz nerdesiiuin hani tessst bugün komşu bile ikinciyi niye yapmiyon dedi saçımı başımı yolcam ama yaaa affffff :-(

htc phone ile

Olucak insaallah canimm sen adetten sonra dedigimi yap Kocana bahsetme bebek isinden kabul etcek degil ya direk kazaya kurban uste cikma metodunu kullan kuzum simdi dersen anlar ustede cikamazsin yinede sen bilirsin Igneden dolayi pozitif ben hicdegilse buay bu pozitif i birsekilde gormek istedim canim

K

Kaza isini bi şekil denicem artık.mecbur kuzum adam inattan patlayacak olsun gulom gercek çift cibigi da görmek nasip olsun sonra meshur üçleme kese bebe pipiiiiiiiii :-D :-D :-D :-D :-D

htc phone ile

Ben bugun folik asit aldim bebegin tutunmasinj kolaylastiriyormus dogrumu yaptim sizce varmi bir duyumunuz soylein meraklaniyorum

Amin canim
Sana muhammedini bana sav'in torununun adi olan huseyini koymayi nasip eylesin.
Bademime,defnem,bütün kizlar a Rabbim bu mübarek receb ayinda dualarimizi Kabul etsin

evet jel sürülmesede olur sanırım ben o zaman 14. gün gideyim. Bundan sonra tek ilişki olucak çünkü.

Sadece ilişkiye gireceğin gün alttan baktirma o güne kadar baktırabilirsin zaten son gün yumurta iyice buyudugunden karindanda görülüyor ama idrara sıkışık olucan
teşekkür ederim. Sadece neden alttan baktırmamam gerektiğini anlamadım, bir sebebi var mı? elimden geldiğince karından baktırırım.

Ben bugun folik asit aldim bebegin tutunmasinj kolaylastiriyormus dogrumu yaptim sizce varmi bir duyumunuz soylein meraklaniyorum
Benim 7. gebeliğim olucak nasip olursa. Diğerlerini hiç anlatmayım, sağlıklı bir kızım var. Her gebelik öncesi dr.larım folik asit başladı, aslında artık baba adaylarına bile öneriliyor. Kızımda 3 ay öncesinden başlamıştım. Şimdide öyle yaklaşık 2-2,5 aydır içiyorum.

Bitmiyor geceler gecmiyor zaman neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima annen herseyni secti bebek arabanin modeline kadar herseyin tamam annesinin prensi bekletme artik

o dediğin taktik nedir hani şöyle diyim ben ıoğluma şöyle hamile kaldım eşime dedim nasıl olsa yumurtlama zamanı degil hamilelik olmaz dedim ama oğluma hamile kaldım sende bunumu yapacan tek fark eşim istiyordu ben gerçekten olacagını zannetmemiştim megerse bende erken yumurtlama olmuş

zeyno özelden banada yaz ne dir o :)

Kizlarrr kendi mi kaptirmak istemiyorum birde kizi. Olabilir ihtimali ni surekli fisildiyorum kendime ne mi olacak demekki bu benim icin daha hayirlisi ymis deyi prensesi bekleyeceğiz insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Eklentiler

• $images (4).webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…