- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.121
Bak cimcimeye sen,kesin arkadaslarindan duyuyor.Bu zamanin cocuklari akilli canim sadece kendi saltanatlari devam etsin istiyorlar Ortaga ne gerek var. Biz Kücükken salak gibi bi sürü kardes istixorduk.. Sonra al basina ugras
Kizlarrr napiyorsun uz nasilsin iz neler yaptiniz gordunuzmu tsortu :)) insaallah birde Gercekten olur gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Deme ya benimde yum gunune yakin dr randevum var.hergün yeni bisey cikiyor korkuyorum yaakızlar merhaba;
Bugün adetimin 9. günü.Adetlerim düzenli 28 günde bir görüyorum. Ovulasyon testimi aldım. 14. günde doktor kontrolüne gitmek istiyordum yumurta kontrolü için. (doktoruma sadece genel kontrol için geldiğimi söyleyip yumurtamla ilgili bilgi alacaktım) Ancak bugün başka bir topikte ultrasonda kullanılan jellerin sperm öldürücü özellikte olduğunu okudum. Geçen ay yumurtam 15. günde çatladı. Kullanılan jellerle ilgili bilginiz var mı? Sizce 12. günü mü (cuma) yoksa 14. günü (pazartesi) mü gitmeliyim, yoksa hiç gitmemelimiyim? Aynı zamanda sıcaklık takibide yapıyorum, bir fikir verin lütfen ne yapayım?
Amin canim,Ben resim filan goremiyorum.Kizlarrr napiyorsun uz nasilsin iz neler yaptiniz gordunuzmu tsortu :)) insaallah birde Gercekten olur gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Kizlarrr napiyorsun uz nasilsin iz neler yaptiniz gordunuzmu tsortu :)) insaallah birde Gercekten olur gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Canim insaallah yaptirin resimleri birlikte koyariz birde o jeller ogun olacaksa evet azda olsa engel ben profosor e giderken bugun iliski verebilirim oyuzden jeli surmeyecegim ama digr gittiklerimde suruyor du sadece ilişki gunu surmuyor sende doktora soyleyebilirsin Belki iliski olursa surmeyin deben bayıldım tişörte , hamile kalırsam bende yaptırıcam bir tane
Deme ya benimde yum gunune yakin dr randevum var.hergün yeni bisey cikiyor korkuyorum yaa
Amin canim,Ben resim filan goremiyorum.
Off ya Nasil erkegi tutturacam bilmiyorum herkes Bisey diyor.
Bu arada bence sag yumurtadan tutarsa erkek olma ihtimali %80 artiyor Bide iliski aninda kadin orgazm olmasi Sart.yum gununde tuturursan esinin spermleride okeyse kacinilmaz son tabiki Allahin izniyle.
Takviye yapmiyorum.analarimiz ninelerimiz takviyemi yapti Benim annanem sabah aksam yogurt yerdi 4 oglu oldu.ablamin 4 oglu kizi zor tutturdu.
Tamam arada badem,yesil cay .peyniride azalttim sut ve yogurt arada yiyorum.kocayada veriyorum
Zaten tavugu cok seviyorum ette yiyorum
Birde hani Bir Dua varya kadinin karnina elini koyup adini Muhammed koycam diyorsun ya,Biz olursa hüseyin koymak istiyoruz.o Nasil olacak
Karbonatli dus yaptinmi canim sen
Arkadasim Bir Hafta var ama Stress tavan
Inşallah canımAllah gönlüne göre versin.inşallah paşan geliyordur canım
Yaa daha ignenin etkisidir o 13 gün sürüyor etkisiKizlarrr gecen ay hic pozitifi goremistim dedimki gebelik testi yapayim cikarsa igneden cikmazsa ki ben oyle istiyorum cunku onuncu gun filan pozitif cikarsa bilirim ignenin etkisinin olmadigini neyse yaptim ilk defa pozitif i beklemeyerek once negatif mi dedim otuz saniye sonra pozitifi gordum:))))) ne kadar tez canliyim ama.napayim bugun adet olmayali otuz birinci gunum evet normal bir kadin sevinirdi hamileyimdir diye ama ben gibi yumurtlama gunu yirmi sekiz olunca herkes benim ustume iki defa oluyor cogu kadin senede bir iki kez adet gecikmesi yasar bende bir iki kere erken olurum:)) herkes gider mersine ben gider tersine
Sadece ilişkiye gireceğin gün alttan baktirma o güne kadar baktırabilirsin zaten son gün yumurta iyice buyudugunden karindanda görülüyor ama idrara sıkışık olucankızlar merhaba;
Bugün adetimin 9. günü.Adetlerim düzenli 28 günde bir görüyorum. Ovulasyon testimi aldım. 14. günde doktor kontrolüne gitmek istiyordum yumurta kontrolü için. (doktoruma sadece genel kontrol için geldiğimi söyleyip yumurtamla ilgili bilgi alacaktım) Ancak bugün başka bir topikte ultrasonda kullanılan jellerin sperm öldürücü özellikte olduğunu okudum. Geçen ay yumurtam 15. günde çatladı. Kullanılan jellerle ilgili bilginiz var mı? Sizce 12. günü mü (cuma) yoksa 14. günü (pazartesi) mü gitmeliyim, yoksa hiç gitmemelimiyim? Aynı zamanda sıcaklık takibide yapıyorum, bir fikir verin lütfen ne yapayım?
Canim dedigimi yaptinmi bekliyorum oldumu haber ver
Allah bagislasin canimcanım benim bir kızım var 4 yaşını bitirmek üzere. senin oğlusun küçükmüş daha canım, gerçi hamile kalmak ve gececek 9 aylık sürece kadar büyür biraz daha. benim kızım ilk başlarda çok istiyordu kardeş istiyorum diye boynunu büküp duygu sömürüsü yapıyordu, arkadaşlarının kardeşleri falan var herhalde etkilendi onlardan, şimdilerde istemiyormuşşşşşş öyle söylüyoooo neden diyorum: yatağıma çıkar, oyuncaklarımı alır diyor zilliiiiiiinapıcaz bilmiyorum
Kizzzz nerdesiiuin hani tessst bugün komşu bile ikinciyi niye yapmiyon dedi saçımı başımı yolcam ama yaaa affffff :-(
htc phone ile
KOlucak insaallah canimm sen adetten sonra dedigimi yap Kocana bahsetme bebek isinden kabul etcek degil ya direk kazaya kurban uste cikma metodunu kullan kuzum simdi dersen anlar ustede cikamazsin yinede sen bilirsin Igneden dolayi pozitif ben hicdegilse buay bu pozitif i birsekilde gormek istedim canim
Ben bugun folik asit aldim bebegin tutunmasinj kolaylastiriyormus dogrumu yaptim sizce varmi bir duyumunuz soylein meraklaniyorum
Canim insaallah yaptirin resimleri birlikte koyariz birde o jeller ogun olacaksa evet azda olsa engel ben profosor e giderken bugun iliski verebilirim oyuzden jeli surmeyecegim ama digr gittiklerimde suruyor du sadece ilişki gunu surmuyor sende doktora soyleyebilirsin Belki iliski olursa surmeyin de
Dus yaptim insaallah bir oglusumuz olursa adini Muhammet koyacagim insaallah Muhammedimi verir rabbim hayirli ve saglikli birsekilde aminnn canim benim yapma su stresi o stres yuzunden ne zamandir hamile kalamiyorum oyuzden relax bacim relaks
Canim insaallah yaptirin resimleri birlikte koyariz birde o jeller ogun olacaksa evet azda olsa engel ben profosor e giderken bugun iliski verebilirim oyuzden jeli surmeyecegim ama digr gittiklerimde suruyor du sadece ilişki gunu surmuyor sende doktora soyleyebilirsin Belki iliski olursa surmeyin de
teşekkür ederim. Sadece neden alttan baktırmamam gerektiğini anlamadım, bir sebebi var mı? elimden geldiğince karından baktırırım.Sadece ilişkiye gireceğin gün alttan baktirma o güne kadar baktırabilirsin zaten son gün yumurta iyice buyudugunden karindanda görülüyor ama idrara sıkışık olucan
Benim 7. gebeliğim olucak nasip olursa. Diğerlerini hiç anlatmayım, sağlıklı bir kızım var. Her gebelik öncesi dr.larım folik asit başladı, aslında artık baba adaylarına bile öneriliyor. Kızımda 3 ay öncesinden başlamıştım. Şimdide öyle yaklaşık 2-2,5 aydır içiyorum.Ben bugun folik asit aldim bebegin tutunmasinj kolaylastiriyormus dogrumu yaptim sizce varmi bir duyumunuz soylein meraklaniyorum
Olucak insaallah canimm sen adetten sonra dedigimi yap Kocana bahsetme bebek isinden kabul etcek degil ya direk kazaya kurban uste cikma metodunu kullan kuzum simdi dersen anlar ustede cikamazsin yinede sen bilirsin Igneden dolayi pozitif ben hicdegilse buay bu pozitif i birsekilde gormek istedim canim
Burdan ayrılma cnm bnm haberleselim ikimizde kiz istiyoruz madem tabiki mutlaka tedbir alacağız ki dua edebilelim benim oglumda haziran 16 da iki yaşını dolduracak
ben sana ozelden sultanin önerdiği birşeyi yaziyim unutma bol bol dua inşaallah olur bizim aile de hıc kiz yok olursa ilk olucak
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?