Süper Anneler - 2011

canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

karakediden haber varmı kızlarrrr merak edıyorum onuda uzun zamandır girmiyorr cinsiyetı bellimiki erkek istiyordu

erkek için herşeyi deneyeip hamile kalan bayansa eğer karakedi

bir ara burda konuşuyorlardı
doktor kız demiş diye
ama inşallah oğlu olur

kız gelincikkkkkkk

sen denediğin ilk aymı hamile kaldın
bravo valla..........ne ka güzel çalışırmış senin rahimiçin

evet bernuşş o karakediden bahsettim ama kesın değildi kesınleştımıkı ehh hayırlısı olsu ya
ilk ay hooopppp göbüşte sirkeli suyu bıdaha nasıl yapcam dıye düşünmek yok amanın ne yakmıştı yaa çok şükür demekki rahimiçim fabrıka gibi çalışıyor

kısss beni de yazsaydınyaaa ben de oğluş istiyorum...okul çıkışı eczaneye yğradım test aldım sabah yapın diyor ama ben dayanamadım kullandım negatif .........(( zaten tutsa şaşardım ama hala adet olamadım 4. günüm bu gün yine olmazsa cumartesi doktora gidecem ters bir şeyler var herhalde kasıklarıma ağrılar giriyor kendimi üşüttüm anlaşılan.....

canım bizim buralarda da hep derler erkek erken hissettirir diye işallah erkektir canım hadi bakalım sen başı çek sırada biz varız..:)))

ins cnm isteyenler ogluslarina kavusur
aslinda cok istiyoruz onun icin ulasilmaz geliyo bize
olduktan sonra ayy ne kadar yiprattik kendimizi diycez ve gulucez halimiza hehe

ins cnm isteyenler ogluslarina kavusur
aslinda cok istiyoruz onun icin ulasilmaz geliyo bize
olduktan sonra ayy ne kadar yiprattik kendimizi diycez ve gulucez halimiza hehe

valla ya ulasılmaz gelıyo bıze oldumuda derız ınankı öle olsunda deyelım ıns ya öle bosa yıpratmayız ıns

kizlar ben ginseng aldim bugun
ve korkuyorum yaa bi zarari olmaz demi ben boyle paranoyakimdirr vallaa
aslinda guvenilir yerden aldim ama ne bilimmmm
kullanan varmi
bi mycupcake kullanmisti sanirim esiyle kendi

maşallah kız maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
darısı tez zamanda isteyenlerin başına

kullanan varmi
orkişim valla bilgim yok
çay sanırım bu ginseng
netten araştırdım cinsel soğukluğa birebirmiş
kocan da içsin bari sperm arttırcı özelliği varmış

bacım emin değilsen içme gıııııııııııı
allah korusun sağlıktan olmak var ...bebek uğruna

önce sevil cim
sonrada bizler bir bir doğuralım oğluşları

orkiş
mimoza
teroş
ayşenur
gülneva
dimla
yeliz
yavuz
seyhan
eylüle
MRM01
Suzan361
bernur ( ben )

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gelincik
cennetgözlü
naz81
emreemirim
blg

hayırlısından sağlıklı kız evlatlar versin Rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

gurbet bacımmmmmmmmmmmmmmm
seni hangi seçeneğe koyacağımı bilemedim
Allah seninde gönlüne göre versin

Son düzenleme:

yok bernur abla bu takviyelerin arasinda var zaten de hani resmi korkutuyo adami yavv
evet erkekler icin zaten bu bende kendime balik yagi aldim bi largininim kaldi oda geldimi takviyelere basliyorumm
yesil cay tableti almadim bol bol yesil cay iciyorum zaten

ayy insallahh su listeyee soylee birer ayetel kursi okuyalim insallah kizlarrrrrr

kullanan varmi
canım ben kullanamdıma ama geçen gün tanıtımıa katıldım bi firmanın.
bu ginseng tabletleri ve şurubu vardı canım.
canım yorgunluğa,sinir,strese,konsantirasyon eksikliğine ne bilim işte bi sürü şeye faydası varmış....
eeen önemlisi de afrodizyak etkisi varmış.cinsel uyarı yapıyomuş...
bebek cinsiyeti için faydasını bilemem

ayy insallahh su listeyee soylee birer ayetel kursi okuyalim insallah kizlarrrrrr
ben okudum.duamıda ettim allahım kabul etsin.herkeşe gönlündekini nasip etsin inşallaahhh...

amın ıns kızlar ya rabbım hepımızın gonlundekınden nasıp etsın ıns gurbetcıgımede bı oglan bı kız nasıp etsın ıns ıkız ıstıyo heralde o:)

pervanecım cnm ya sen buldun demı oglanı yanlıs hatırlamıyosam oh sımdı ne rahatsındır ay bızde o gunlerı gorecekmıyız acaba ya dua edın kızlar bana bende sıze ıns rabbım kabul eder.

cinsiyet demeyelimde sperm arttiriyomus buda erkek bebek icin onemli biliyosun valaaa esim hesabina bakinca yiyecek diri diri bisuru cektirdim bu takviyeler icin

pervanecım cnm ya sen buldun demı oglanı yanlıs hatırlamıyosam oh sımdı ne rahatsındır ay bızde o gunlerı gorecekmıyız acaba ya dua edın kızlar bana bende sıze ıns rabbım kabul eder.

zaten en onemli dua bu cnm ben senin elinle dilinle gunah islemedigim icin sana olan duam kabul olurmus
yani birbirimiz icin dua coook onemliii

ben hep ediyorumm her namazimdaa

orkıde cnm ben gınsegı cok duymadım genelde l-argınıneyı kullanıyolar bence ıkısınden bırını tercıh et sonucda ıkısıde sperm arttırıyo ama yınede sen bılırsın ben kullanmıyorum mesela onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…