- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.521
sagol cnm allah raızı olsun ınan bende edıyorum ısteyen butun arkadasalrıme ver rabbım dıye ıns kabul olur cnmzaten en onemli dua bu cnm ben senin elinle dilinle gunah islemedigim icin sana olan duam kabul olurmus
yani birbirimiz icin dua coook onemliii
ben hep ediyorumm her namazimdaa
cinsiyet demeyelimde sperm arttiriyomus buda erkek bebek icin onemli biliyosun valaaa esim hesabina bakinca yiyecek diri diri bisuru cektirdim bu takviyeler icin
orkıde cnm ben gınsegı cok duymadım genelde l-argınıneyı kullanıyolar bence ıkısınden bırını tercıh et sonucda ıkısıde sperm arttırıyo ama yınede sen bılırsın ben kullanmıyorum mesela onu
ewet ve daha bisürü şeyede faydası varmış.sperm arttırıyodur herhalde.cinsel isteği arttırdığına göre
Allah gönlüne göre versin canım.inşallah kavuşursun oğluşuna.
ben bu takviyelere neyin pek para harcayamıyorum malesef..
böle kuru kuru devam ediyoz.Allah yardımcım olsun artık.:26:
zaten en onemli dua bu cnm ben senin elinle dilinle gunah islemedigim icin sana olan duam kabul olurmus
yani birbirimiz icin dua coook onemliii
ben hep ediyorumm her namazimdaa
aysegul evicap cinko falan oyle cok pahali deil tr yede bak onu mutlakaa al ben turkiyeden aldim onu
ikisine 25 tl falan verdim sonra ginsengi falan istiyosan ben alir yollarim sana
bak ne olur cekinme
müslümanın müslüman kardeşine duası kabul olur...
bende her namazımda hem kendim hem isteyen herkes için dua ediyorum.
Allahım evladı olmayanlara haklarında hayırlıysa hayırlı evlatlar nasip et,
kız isteyene kız -erkek isteyene erkek nasip et.herkese gönlündekini haklarında hayırlıysa nasip et Allahım.
Allahım kabul etsin inşallah.
cnm ya ne ıyı kalplısın rabbım sana ıkız erkek evlat nasıp etsın ıns bu guzel kalbıne..
aysegul evicap cinko falan oyle cok pahali deil tr yede bak onu mutlakaa al ben turkiyeden aldim onu
ikisine 25 tl falan verdim sonra ginsengi falan istiyosan ben alir yollarim sana
bak ne olur cekinme
ayyy canim yaa kiyamamm sana
bak cookk almak istedigin bi takviye varsa ben alip sana yollarim
uzdun bak benii ne olur cekinmee bak
bak ne olur cekinme
canım Allah razı olsun.ayyy üzülme canım ya..
Düşünmen yeter.Allah sana daha çok versin.
Allahıma şükürler olsun.çok vahim değil durumumuz.yeni eve taşındık taksitlerimiz var biraz.
yani bunların hepsini alıp kullanacak kadar para harcayamam.
bunlar pahalı şeyler yani o giseng mi ne adam 1 aylık 160 tl falan dedi.
ne bi,lim saraçoğlumu ne oda 180 falandı .çok yanii
bu ay ovulasyon kiti ve ateş ölçmeyle denedim zaten canımcım.sonucu bekliyorum.inşallah hamileyimdir ve
Allahım hakkımda hayırlıysa bi oğluş nasip eder banada...
olmazsa bi dahaki aya evicap ve çinko alırım belki....
ayy cnm utandirdin beni inann ben boyle seylere hic dayanamam
boyle elimden ne gelirse yapmak isterim cunki biliyorum ayni sevdayla bende yaniyorum ustelik ne gerekliyse yapiyorum
yapamayanlari dusundukce kendime coook kiziyorumm
hep dualarimdasiniz inan
ne olacakki herseye veriyorumm onada veririm ben hic cok gormem inan
iyi kalpli düşünceli arkadaşım benim.gelinciğin dediği gibi kocan bide bana alınanları görse seni topa tutar gııııkız benı bıle duygulandırdın kıyamam ne iyi kalplısın maşallah barekallah sanarabbım oğluşunu tez zamanda versın kucağına inş.canım .diğer arkadasada alırsan zaten kocan seni toptan keser gıı
ayy cnm arkadas oyle kuru kuru deniycez yazinca vallahi agladim cok kotu oldummkız benı bıle duygulandırdın kıyamam ne iyi kalplısın maşallah barekallah sanarabbım oğluşunu tez zamanda versın kucağına inş.canım .diğer arkadasada alırsan zaten kocan seni toptan keser gıı
yuhhhh o nee beeee 160 mi
cnm inan durumunuz icin demiyorum orada pahali olanlar burada ucuz olabiliyo bak
ben bir ayligini 8 euro ya aldim ustelik eczaneden kore ginsengi panax sen bekle test al eger deilsen hemen yollayayim sana cnm
saracoglunun cayinda bende kararsizim aslinda istiyorum da esim bi kutu cay o kadar olurmu dedii kiziverdi
iyi kalpli düşünceli arkadaşım benim.gelinciğin dediği gibi kocan bide bana alınanları görse seni topa tutar gıııı
Aile içi şiddete neden oluruz alimallah....
Canım Allah sana en kısa zamanda hakkında hayırlıysa çifter çifter oğluşlar nasip etsin AAMMMİİNNN
ayy cnm arkadas oyle kuru kuru deniycez yazinca vallahi agladim cok kotu oldumm
ama tr yede gercekten cok pahaliymiss yuh yaniii
kiz gelincikk ben bi takviye diye giderimm oooo bakma banaa hastalik benimkisiesime takviye diycem tabii
hee sizin orda ucuzmuş bacım valla....
ya belki ucuz da vardır ama bu markanın ki pahalı yane...
canım çok sağol düşünmen yeter....
bakalım ayın 7 si büyük gün.inşallah gelir bebişim yaaa
takviyeye çok yüklenırsen yumurtlama gününü şaşırırsın orkişş çok dıkkat et bence pişman olma sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?