- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.541
ne güzel karı koca bulmuşşunuz birbirinizi maşallah diyelim....yok kizz esim benden beterdirr duysa hemen yollayaylim cnm der
cunki gecen ay blg ph bulamamisti ona yollayacaktim esim tamamm sen al ben yollarim demisti
oda sonunda netten almis
yani sever boyle seyleri
ne güzel karı koca bulmuşşunuz birbirinizi maşallah diyelim....
ya bide bukadar çok takviyenin bi zararı yokmu orkişşş...hernekadar bitkisel olsalarda....
bide bu arada ben eşime desem erkek bebek için bunu şunu kullan
tööbbeee sen ne karışıyon Allahın işine de kızar bana valla......
geçen 1 hafta sağlık için iyi kış geldi bağışıklık sistemini güçlendirir diye sabah
akşam keçiboynuzu pekmezi yedirdim.şimdi onuda bıraktısenin giseng bumu
ANA BAYİDEN - CLAVİS PANAX GİNSENG 90 KAPSÜL GittiGidiyor.com'da #47919591
kizlar ben ginseng aldim bugun
ve korkuyorum yaa bi zarari olmaz demi ben boyle paranoyakimdirr vallaa
aslinda guvenilir yerden aldim ama ne bilimmmm
kullanan varmi
bi mycupcake kullanmisti sanirim esiyle kendi
canım benimkide kürünü içmezdi zaten.bende hiç yoktan iyidir diye pekmez olarak 1 hafta sabah akşam yedi işte.bilmiyorum cnmbende o yuzden sormustum ya basta ama mycupcakenin matematigin esleri hep kullandilar zaten esimin yemeklerine falan katicam bi kacini yoksa hayatta almazz
keciboynuzunu aklindan bile gecirme dedi esim
bilmiyorum cnmbende o yuzden sormustum ya basta ama mycupcakenin matematigin esleri hep kullandilar zaten esimin yemeklerine falan katicam bi kacini yoksa hayatta almazz
ginseng boyle de bu uc aylik benimki bir aylik cnm kucuk kutuda uzerinde agac koku resmi var
cnm tam olarak adi ne eczanedenmi aldin bende alimya argininmi odami cay,ya folik asit ve balik yagi onlarda hapmi,eczaneden aldin demi,peki hepsini senmi esinmi kulaniyorrr offfya daha neler yapcaz kimbilirrr:18:
canım benimkide kürünü içmezdi zaten.bende hiç yoktan iyidir diye pekmez olarak 1 hafta sabah akşam yedi işte.
sağlık için...
diğerlerini kullandırabilirmiyim bilemem:26:
şu eşlerde bi dediğimizi yapıp zorlamasalar olmaz sankii erkek bebeği olsa çok sevınır ama gereğini yerıne getırmez anneler herdaim fedakar yaa
buradan bütün anneleri kutluoyrum arada kutlamak lazım sadece anneler gününde hatırlamayalım değilmi ama
kullanan varmi
doğal olanında al arkadaşım.solgar yada gnc alabilirsin bence.eczaci verdi cnm iyidir markasi iceriginde sadece ginseng panax yaziyo
digerlerinde magnezyum falan yaziyodu istemedim bende
insallah cnm rabbim gonlunun muradini versinnn
eşleriniz niye böyle yapıyo anlam veremedim.Sizler elinizden geleni yaparsınız,tabiki de takdir yüce rabbimin.bilmiyorum cnmbende o yuzden sormustum ya basta ama mycupcakenin matematigin esleri hep kullandilar zaten esimin yemeklerine falan katicam bi kacini yoksa hayatta almazz
zamanlama derken yumurtlamadan sonraki zaman mıı??:44::44::44::44:
travet yani bu testlerde cift cizgiyi gordukten sonra iliski diyosun demi,yaa bu iliskide pozisyonlada alakalimidiryaayani nebilimm uff kafayiii yiyycemyaa
cano son regl 10 kasım
siklus 28-29 arası
ilişki 26 kasım 23:00
son siklus 28,12 yazıyoır
bence de zamanlama en etkili faktör
diyet belki işe yarar
bio tam anlamıyorum ama ayın insan üztünde etkilerini
söyleyip duruyorlar uzamanlar...bio da olabilir
gerisi hikaye bence
kullanan varmi
hayır çift çizgiden 34-35 saat sonrası
canım Allah razı olsun.ayyy üzülme canım ya..
Düşünmen yeter.Allah sana daha çok versin.
Allahıma şükürler olsun.çok vahim değil durumumuz.yeni eve taşındık taksitlerimiz var biraz.
yani bunların hepsini alıp kullanacak kadar para harcayamam.
bunlar pahalı şeyler yani o giseng mi ne adam 1 aylık 160 tl falan dedi.
ne bi,lim saraçoğlumu ne oda 180 falandı .çok yanii
bu ay ovulasyon kiti ve ateş ölçmeyle denedim zaten canımcım.sonucu bekliyorum.inşallah hamileyimdir ve
Allahım hakkımda hayırlıysa bi oğluş nasip eder banada...
olmazsa bi dahaki aya evicap ve çinko alırım belki....
canım baktımda burada beyaz giseng yazıyo...
arkadaşlar bence vajenin alkali olması önemli erkek bebekte zamanı tutturmak yani diyet de yardımcı etkendir ama benim bi arkadaş vardı maddi olarak durumları vahim di öyle güzel beslenemiyorlardı fakat kocası tutturdu da erkek bebek diye kadın doktora yalvardı yakardı bi kızım var bu da erkek olsun nolur bana yardım edin falan doktorda buna yumurtla çatlatma iğnesi verdi hatta kadın yumurtlayamıyordu sorun vardı adet göremiyordu neyse kadın a demişki iğneyi saat 12 de vurdur gece 12 de ilişki olacak demiş oda aynen yapmış şimdi 1 yaşında oğlu var maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?