Süper Anneler - 2011

yok kizz esim benden beterdirr duysa hemen yollayaylim cnm der
cunki gecen ay blg ph bulamamisti ona yollayacaktim esim tamamm sen al ben yollarim demisti
oda sonunda netten almis
yani sever boyle seyleri
ne güzel karı koca bulmuşşunuz birbirinizi maşallah diyelim....
ya bide bukadar çok takviyenin bi zararı yokmu orkişşş...hernekadar bitkisel olsalarda....

bide bu arada ben eşime desem erkek bebek için bunu şunu kullan
tööbbeee sen ne karışıyon Allahın işine de kızar bana valla......
geçen 1 hafta sağlık için iyi kış geldi bağışıklık sistemini güçlendirir diye sabah
akşam keçiboynuzu pekmezi yedirdim.şimdi onuda bıraktısenin giseng bumu
ANA BAYİDEN - CLAVİS PANAX GİNSENG 90 KAPSÜL GittiGidiyor.com'da #47919591

bilmiyorum cnmbende o yuzden sormustum ya basta ama mycupcakenin matematigin esleri hep kullandilar zaten esimin yemeklerine falan katicam bi kacini yoksa hayatta almazz
keciboynuzunu aklindan bile gecirme dedi esim

ginseng boyle de bu uc aylik benimki bir aylik cnm kucuk kutuda uzerinde agac koku resmi var

kizlar ben ginseng aldim bugun
ve korkuyorum yaa bi zarari olmaz demi ben boyle paranoyakimdirr vallaa
aslinda guvenilir yerden aldim ama ne bilimmmm
kullanan varmi
bi mycupcake kullanmisti sanirim esiyle kendi

cnm tam olarak adi ne eczanedenmi aldin bende alimya argininmi odami cay,ya folik asit ve balik yagi onlarda hapmi,eczaneden aldin demi,peki hepsini senmi esinmi kulaniyorrr offfya daha neler yapcaz kimbilirrr:18:

bilmiyorum cnmbende o yuzden sormustum ya basta ama mycupcakenin matematigin esleri hep kullandilar zaten esimin yemeklerine falan katicam bi kacini yoksa hayatta almazz
canım benimkide kürünü içmezdi zaten.bende hiç yoktan iyidir diye pekmez olarak 1 hafta sabah akşam yedi işte.
sağlık için...
diğerlerini kullandırabilirmiyim bilemem:26:

şu eşlerde bi dediğimizi yapıp zorlamasalar olmaz sankii erkek bebeği olsa çok sevınır ama gereğini yerıne getırmez anneler herdaim fedakar yaa
buradan bütün anneleri kutluoyrum arada kutlamak lazım sadece anneler gününde hatırlamayalım değilmi ama

kizlaryaa benim esim tambir yumurta hastasii,bende tam tersi rejimdede yumurta yasak acaba esim icinde gecerlimi merak ediyorumm

cnm tam olarak adi ne eczanedenmi aldin bende alimya argininmi odami cay,ya folik asit ve balik yagi onlarda hapmi,eczaneden aldin demi,peki hepsini senmi esinmi kulaniyorrr offfya daha neler yapcaz kimbilirrr:18:

cnm eczaneye ginseng istiyorum ginseng panax de alacaksan eger
larginini netten aldim ben daha gelmedi

canım benimkide kürünü içmezdi zaten.bende hiç yoktan iyidir diye pekmez olarak 1 hafta sabah akşam yedi işte.
sağlık için...
diğerlerini kullandırabilirmiyim bilemem:26:

dersinki bebegin gelisimi icin cocuk cok akilli zekali olurmus yeni duydum de belki kabul eder

bana cildirmissin diyoda baska bisey demiyocnm yaa

kizlar ben ginseng aldim bugun
ve korkuyorum yaa bi zarari olmaz demi ben boyle paranoyakimdirr vallaa
aslinda guvenilir yerden aldim ama ne bilimmmm
kullanan varmi
bi mycupcake kullanmisti sanirim esiyle kendi

canım nesinden korkuyosun anlamadım.
ben tamamen doğal gnc nin kini kullandım eşimle birlikte.

eczaci verdi cnm iyidir markasi iceriginde sadece ginseng panax yaziyo

digerlerinde magnezyum falan yaziyodu istemedim bende

insallah cnm rabbim gonlunun muradini versinnn
doğal olanında al arkadaşım.solgar yada gnc alabilirsin bence.

eşleriniz niye böyle yapıyo anlam veremedim.Sizler elinizden geleni yaparsınız,tabiki de takdir yüce rabbimin.
Size destek olsunlar.
mesela ben bi kaç kere misafirlikte çay içtim ama eşim o kadar dikkat ediyorduki,bi kere bi küçük bardak içmiş bi yerde ikram edilince
hemen bana tel. açıp söyledi.Bişey olur mu die.
Ama yinede çok teslimiyetlidir.Dieti bitirdik,ilşkiden sonra,hiç konusunu bile açmadı,kızolur,erkek mi olur die.

ilaçla 28 e düşmüştü. bu ay geri uzamışsa hamile kalma riskin var evet.

gnc de 60 tl.
rnler > Bitkisel rnler > Ginseng Korean 90 kapsl - 500 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri

arkadaşlar bence vajenin alkali olması önemli erkek bebekte zamanı tutturmak yani diyet de yardımcı etkendir ama benim bi arkadaş vardı maddi olarak durumları vahim di öyle güzel beslenemiyorlardı fakat kocası tutturdu da erkek bebek diye kadın doktora yalvardı yakardı bi kızım var bu da erkek olsun nolur bana yardım edin falan doktorda buna yumurtla çatlatma iğnesi verdi hatta kadın yumurtlayamıyordu sorun vardı adet göremiyordu neyse kadın a demişki iğneyi saat 12 de vurdur gece 12 de ilişki olacak demiş oda aynen yapmış şimdi 1 yaşında oğlu var maşallah

yani iğneden 12 saat sonra ilişki öylemi....

ya bişi dicem benim babaannem 4 erkek sonra 1 kız doğurmuş.sanki hepsinde ilişki tam yımırtayamı denk gelmiş :26:
(annem 2 erkek 1 kız doğurmuş-ilk bebeğini kaybetmiş).3 amcamın ve halamım 1 oğlu ve 1 kızı var.sadece 1 amcamım 1kız 1 erkek ve kazara 1 kızı daha var.......

ya hani biz uğraşıyoruz ya.Allahım nasip ederse kız doğuran erkekte doğurabiliyo demek kii...

slm bacılar. nasılsınız?
orkiş ginsengin zararı yok. erkek kullanmalı.

size bir şey anlatayım.yaklaşık 1 yıl öncesindeydi. komşularda oturuyorduk. yeni tanışmıştık birkaç kişiyle. sohbet falan. sonra içlerinden birisi 2 kızın mı var demişti evet demiştim. 3. yü yapmadan önce görüşelim demişti.benim bi tanıdık doktor var. 4-5 kişiyi gönderdim hep oğulları oldu demişti. dün aradım onu. doktor ne yapıyor dedim. her gün muayene ediyor dedi. yumurtlama günleri günde 2-3 kez gidiyosun dedi. çatlama zamanına ilişki veriyor dedi. selamımı söle dedi.
kendisinin öyküsünü anlattı. 5 kızı varmış. psikolojisi çok bozukmuş. çevreden çok baskı görmüş. bu doktora gitmiş. 2 yıl takip yaptırmış. çok zor hamile kaldım diyor çünkü psikolojisi çok bozukmuş. 6. sı bu doktor sayesinde erkek olmuş. diyet önermiyormuş sadece yumurta takibi yapıyormuş. başka neler uyguladın dedim. kadın hiç zevk almayacak dedi. sağıma döndüm üstümü sıkıca örtüp yattım dedi. önümüzdeki ay gidersem doktorun sölediklerini size yazarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…