Süper Anneler - 2011

Hey kizlarrr hamişler var mi bu ay ? (;

Henüz yeni hamilemiz reyhaneha arkadaşımız ben ve bademim de p.testiyi bekliyoruz hayırlısı olsun

Risebozum ov testini adete kaç gün kala yapmistin peki zaman azaldikca ateşler basıyor beni cok sakın biri degilim yaaaaa :-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[

htc phone ile

Bende bekleyenler arasındayım.
adet günümde öğrenmiş gibi birşey oldu. Ben adetime 2 var diye hesaplıyordum, eşimde adet günün yaklaşdı deyince, o ayın 31 çektiğini farkettim, gebelik testi yoktu o sıralar , ov. ttesti yapınca yumurtlayacakmış gibi koyu çizgi çıkmıştı. O zaman anlamışdım. Demekki adete yakın tekrar koyulaşmaya başlıyor diye düşünmüştüm.

Cok üzüldüm canim,Rabbim sana ve esine evlatlarina(dogmusve dogacak olan)uzun ömürler versin.böylesi daha hayirliymis demekki
Adet düzeni bendede var testlerde koyüluk kaybolunca yapıyorum ama şimdiye kadar tutmadı

Baciiiim nasil oldun kuzum iyisindir inşaallah

Allaha cok sukur daha iyiyim canim. Hamilelikte gribin tek ilaci var oda dinlenmek bende evden cikmiyorum dinleniyorum yazdiklarinizi okuyorum hepinize dualar ediyorum. Cumartesi randevum var ins bebegin gelisiminde bir problem olmamistir. Sen nasilsin fistigim var mi gelisme?

Canim benim suan doktor da sira bekliyorum bakalım ne diyor insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim iki hafta sonra belli olur pasan insaallah

Cok gecmis olsun cnm cok uzuldum Allah bir daha yasatmasin

Sen yumosun saatine dikkat edemedinmi agrin olmadimi cnm keske agrini baz alsaydin cnm testini bitince 30lu labq al ben ondan kullaniyorum menmunum

Hey kizlarrr hamişler var mi bu ay ? (;
Canim ben zeynom ve riseboz bu hafta sonuna denk geldi netice almamiz hamismiyiz degilmiyiz cikacak bu hafta sonu insallah. ucuz haberi veririz innsallah sizlere en yeni hamisimiz reyhanimiz cnm. Defnemdende cinsiyetinin mujdesini bekliyoruz

Baciiiim nasil oldun kuzum iyisindir inşaallah
Sen ne yaptin cnm gittinmi yumos kontrolune ne dedi dr. Deneme tahmini ne zaman olacakmis cnm

Canim daha iyisindir insallah, bulantilarin vb seylerin basladimi defnem, bu kontrolde kac haftalik oluyorsun cnm, cinsiyetle ilgili birsey soylliyecekmi cnm. Guzel haberlerle don insallah cnm

Canlarim sizce benim yumos buyumusmudur buyumediyse gelirken incir alacagim kurunu uygularim hey bugun doktora gideceğim herkes bu topikte olcak arkadas eger benim tribimi cekmek isteyen varsa olmayabilir de )))

kızlar sagolun çok moral verdiniz hayırlısı inşallah erkektir diyelim
zeyno boşver saati maati Allah isterse 5 gün yasar o spermler
catladim ne oldu varmiymis yumos
bademim geçmiş olsun
Ayrıca hepinize dua ediyorum gönlünüzdeki bebişler için

Son düzenleme:
Cok sevicliyim yumurta supriz yapip buyumus temizlik yaparken supradyn kullandim onun etkisi mi oldu bilmiyorum hersey Allah tan tabi yirmi ml olmus igne verdi yaptirdi m simdi ilişki ne zaman olsun 32 SAAT GIbi iyimi 36 sati gecirdim hep tutmadi nedersiniz canlarim

30 saati geçme bak tmm mi tutmuyor sonra demekki yumosun kısa yaşıyor 12 saat gibi mesela inşaallah müjdeli haberlerini alriz,catladimcim erkekin gobusune konsun bu ay :-D

htc phone ile

Canlarim nededik arkadas dedigin yarini toplamali Uzuntuyu bolmeli gecmisi cikartmali sevinci carpmali kalbinin derinliklerindeki ihtiyaci hesaplamali ve herzaman butun parcalardan daha buyuk olmali sevgiye herzaman yeri olan arkadaslar nerdesiniz yaaaaaa sevincimi carpma zamani

Canim benim biliyormusun yine sagdan yumurtlama oldu Rabbim insaallah gonlumuzdekini bu ay verir

İnşaallah inşaallah cok.ümitliyim senden bu ay saati geçirme dikkat et ov testiylede takip et devamlı gün içinde iki üç kere yao testi nokta atışı bekliyorum senden :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

htc phone ile

Bademim bulantim bas agrim zaten vardi burnum tikali ve koku almadigim icin bi haftadir bulantimda olmuyordu ama burnum acildi yine basladi bu kontrolde 10 haftalik olucaz ins cinsiyetle ilgili 12. Haftadan once yorum yapacagini sanmiyorum tatlim ins yapar ah keske erkege benzio dese dunyalar benim olur

ınşallah gönlundeki olur cnm...
Canim benim biliyormusun yine sagdan yumurtlama oldu Rabbim insaallah gonlumuzdekini bu ay verir

ınşallah oğluşuna kavuşursun cnm yuce rabbım sağlıklı hayırlı bır evlat nasip eder hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…