- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.761
Hey kizlarrr hamişler var mi bu ay ? (;
Siz de var mı bişeyer? Sanki kız evlat istiyorsunuz diye hatırlıyorum?Hey kizlarrr hamişler var mi bu ay ? (;
Hey kizlarrr hamişler var mi bu ay ? (;
Bu ay ov. teslerinde koyu çizgiyi yakalayamadım yumurtlama olmasına rağmen ve geçen ay da ov. testi hiç komple silik hale gelmedi yumurtalamadan sonra. Kanda sürekli belli bir seviyede LH hormonu var ya da en son aldığım testler tam güvenilir değil. Çünkü 6-7 ay önce aynı marka (Labq..)çok güzel sonuç vermişti. Hem yumurtlamayı yakalamıştım hem de hamileliğimi ilk ov. testinden öğrenmiştim.
Henüz yeni hamilemiz reyhaneha arkadaşımız ben ve bademim de p.testiyi bekliyoruz hayırlısı olsun
Risebozum ov testini adete kaç gün kala yapmistin peki zaman azaldikca ateşler basıyor beni cok sakın biri degilim yaaaaa :-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[
htc phone ile
Teşekkürler. Diğer hamileliğimde 7 haftada çok şiddetli hastalık geçirdim, bademcik sinüzite çevirdi, hatta sonra kulak zarım sıkıntıya girdi, hamileyim diye ilaç kullanmamıştım öncesinde, sonra iğne vurunmak zorunda kaldım. Yüksek ateş sebep olmuştur denildi, bebeğimi 10 haftada kaybettim ama zaten 7 haftadan sonra gelişmemişdi. Anneler hissediyor, nen de birşeyler olcağını hissetmişdim.
Baciiiim nasil oldun kuzum iyisindir inşaallah
Allaha cok sukur daha iyiyim canim. Hamilelikte gribin tek ilaci var oda dinlenmek bende evden cikmiyorum dinleniyorum yazdiklarinizi okuyorum hepinize dualar ediyorum. Cumartesi randevum var ins bebegin gelisiminde bir problem olmamistir. Sen nasilsin fistigim var mi gelisme?
Cok gecmis olsun cnm cok uzuldum Allah bir daha yasatmasinTeşekkürler. Diğer hamileliğimde 7 haftada çok şiddetli hastalık geçirdim, bademcik sinüzite çevirdi, hatta sonra kulak zarım sıkıntıya girdi, hamileyim diye ilaç kullanmamıştım öncesinde, sonra iğne vurunmak zorunda kaldım. Yüksek ateş sebep olmuştur denildi, bebeğimi 10 haftada kaybettim ama zaten 7 haftadan sonra gelişmemişdi. Anneler hissediyor, nen de birşeyler olcağını hissetmişdim.
Sen yumosun saatine dikkat edemedinmi agrin olmadimi cnm keske agrini baz alsaydin cnm testini bitince 30lu labq al ben ondan kullaniyorum menmunumPazartesi gittim doktora sadece. ultrasonla bakıp yumurtlama olmuş bu günü değerlendirin dedi. Test 26 lı, bunun 6 tanesi gebelik testi. 20 ov.+6 gebelik.
Adetim düzenliydi aslında 28, 29 gün gibi. Tabi düşükten bir hafta sonra doğum kontrol hapı kullanınca 33 gün sonra hastalandım, sonraki ay 32 gün olunca ben de bu ay ne zaman olur kestiremedim.
Canim ben zeynom ve riseboz bu hafta sonuna denk geldi netice almamizHey kizlarrr hamişler var mi bu ay ? (;
Sen ne yaptin cnm gittinmi yumos kontrolune ne dedi dr. Deneme tahmini ne zaman olacakmis cnmBaciiiim nasil oldun kuzum iyisindir inşaallah
Allaha cok sukur daha iyiyim canim. Hamilelikte gribin tek ilaci var oda dinlenmek bende evden cikmiyorum dinleniyorum yazdiklarinizi okuyorum hepinize dualar ediyorum. Cumartesi randevum var ins bebegin gelisiminde bir problem olmamistir. Sen nasilsin fistigim var mi gelisme?
Bu iletimi yeni gördüm bacım sagolasin gülom benim nasip kismet bakalım Allah im ne yazmis bulantilaar baslamisss ayyyy ne güzel duygular bunlar yaaa bulantim var kiz,olacak deme hiç komsumun kızında hiiiiic bulantısı olmamış ona bakma sen
htc phone ile
İnsallah cnm. Cifte hamislik mujdesi verip bayram estirelim insallah topikte
Canimcm sakin oyle dusunme zenom gibi benimde bir komsu var, kizinda cok rahat bulantisi bile olmadan gecirmis, sonra birde oglu oldu o mahvetti kadini cikarmaktan bulantidan ici disina cikti cnm. O yuzden hic oyle seylere takilma, ki bir diger komsum kizindada oglundada cok bulandigini uc gun hastanede serum yediigini soyluyoropuyorum seni.........
Kızlar biz yanlış hesaplamadik mi bide siz,yapın bizim şüpheli ilişki geçen p.tesi sabah 07:30 'daydı ov gunum carsambaydi foto koydum hatta çarşamba gece 03:00 te sol kasikta cok şiddetli agriyla uyandım bu catlamamiydi bilmiyorum ama bademim 85 saat diyor kaçtı bizim yumosssssssss of of :'' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '(
htc phone ile
Canim olurmu öyle seyler ben kizlarimada oğlumada hamileyken bulantım vardi öyle seylere inanma
Oğlum olacak de,ins hayırlı sağlıklı tombik paşan gelir, hep dua ediyorum canim sende karnını oglusum diye sev defneden ne haber ins defne sonra sen müjdeli haberleri verip derin bir nefes aldırırsınız bizlere
Ne yapiyim kocam alarmda aslında hala emin değilim balık burcunu hiç sevmem ama yinede.Ramazan'da yumurta sabah çatladı neyapacaz erteliye erteliye kızımı gelin edecem artık torun severim bende
Ayin 27 si Dr randevum var alana kadar canim cikti boş yokmuş yum tarihimde 27 si %80 bakalım nolcak
Doktor yumu görse eve gelip yapcam yoksa yan gelip gelecek aya kadar yatcam
Bademim sabret Pazartesi tahlil yaptir esine sürpriz yaparsın
Heves kirmacada yok bak biz yuma denk getirip erkek bebekler istiyoruz oyuzden sabredeceğiz.cok sukur kızlarımız var ya hiç evladı olmayan bacılar ne yapsın. Baktık olmadı sonunda bizde adet bitimimden sonuna kadar deneme yapıp hamile kalırız Rabbim ins. Hertürlu oglusumuz olur
Arkadaslar kizim iyi,ameliyat basariliydi cok sukur şimdikide sadece komtroldu hersey yolunda opuyorum hepinizi iyi geceler opuldunuz
Reyyaneha ve Hamis anneler dua edin lütfen biz ogluslarimizi zeynomda kızını kucağına alır ins
Kizlar kuzum hastalandi:-( gun boyu bitkin halsiz ve durgundu, her yemekte ogurdu ama cikarmadi, ustelik dun ishali basladi. Calpol ve soguk alginligina basladim insallah yarina duzelir en azindan hafifler insallah. Allahim yavrularimizi bizebagislasin.......
Canlarim sizce benim yumos buyumusmudur buyumediyse gelirken incir alacagim kurunu uygularim hey bugun doktora gideceğim herkes bu topikte olcak arkadas eger benim tribimi cekmek isteyen varsa olmayabilir de)))
Cok sevicliyim yumurta supriz yapip buyumus temizlik yaparken supradyn kullandim onun etkisi mi oldu bilmiyorum hersey Allah tan tabi yirmi ml olmus igne verdi yaptirdi m simdi ilişki ne zaman olsun 32 SAAT GIbi iyimi 36 sati gecirdim hep tutmadi nedersiniz canlarim
Canim benim biliyormusun yine sagdan yumurtlama oldu Rabbim insaallah gonlumuzdekini bu ay verir
Cok gecmis olsun cnm cok uzuldum Allah bir daha yasatmasin
Sen yumosun saatine dikkat edemedinmi agrin olmadimi cnm keske agrini baz alsaydin cnm testini bitince 30lu labq al ben ondan kullaniyorum menmunum
Canim ben zeynom ve riseboz bu hafta sonuna denk geldi netice almamizhamismiyiz degilmiyiz cikacak bu hafta sonu insallah. ucuz haberi veririz innsallah sizlere en yeni hamisimiz reyhanimiz cnm. Defnemdende cinsiyetinin mujdesini bekliyoruz
Sen ne yaptin cnm gittinmi yumos kontrolune ne dedi dr. Deneme tahmini ne zaman olacakmis cnm
Canim daha iyisindir insallah, bulantilarin vb seylerin basladimi defnem, bu kontrolde kac haftalik oluyorsun cnm, cinsiyetle ilgili birsey soylliyecekmi cnm. Guzel haberlerle don insallah cnm
Kizlarrr nerdesiniz kiziyorum ama yaaa tam ihtiyacim var sizlere hadi cabuk gelin bekliyorum
ınşallah gönlundeki olur cnm...Bademim bulantim bas agrim zaten vardi burnum tikali ve koku almadigim icin bi haftadir bulantimda olmuyordu ama burnum acildi yine basladibu kontrolde 10 haftalik olucaz ins cinsiyetle ilgili 12. Haftadan once yorum yapacagini sanmiyorum tatlim ins yapar ah keske erkege benzio dese dunyalar benim olur
Canim benim biliyormusun yine sagdan yumurtlama oldu Rabbim insaallah gonlumuzdekini bu ay verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?