Süper Anneler - 2011

Bitmiyor temizlik yapiyor um yapiyor um yine ayni bir bitseydi araniza gelse m yarın doktora gidicem yazarım insaallah guzel haberi veririm

Tamam canim umutsuzluk yok bu ay olmazsa sonraki ay denemeye dvm verdin moral icin sagol cnm

Nasip bacım az kaldı öğreneceğiz sonucu bir meşgale bulmamız lazım düşünmemek icin

Şüpheli İlişkiden bir hafta geçti bacım pazar gününü bekliyorum evde bi test yaparım p.tesi doğru kan vermeye Allah izin verirse o güne çıkarsak

Bitmiyor temizlik yapiyor um yapiyor um yine ayni bir bitseydi araniza gelse m yarın doktora gidicem yazarım insaallah guzel haberi veririm

Ayyy bitir bacım şu temizliği yaw özledik seni gel gel geeeeeel aramıza hadiiuuuuuui =-O=-O=-O=-O=-O=-O=-O

htc phone ile

temizlik bitmez bacim bizim evleri bi görsen hersey heryerde bir sürü düzen işi var inan temizlik ten daha zor güzel haberlerini bekliyoruz Canim

Tamam canim umutsuzluk yok bu ay olmazsa sonraki ay denemeye dvm verdin moral icin sagol cnm
Ben bu ay için diyorum kendinizi hamile düşünün öyle olsun

Tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum

çalıkuşum canım bugün hiç gelmedin ne oldu nerelerdesin çokmu yoğunsun yoksam misafinmi geldi seninde kuzum
Slm canim valla kosturuyodum bugun
Hani kizim ameliyat olmuştu ya tekrar kontrolle gittik sonra mutfak alışverişi ordan ben misafirliğe gittim simdi evdeyim cok şükür
Masallah bugun topikte hareketlenme olmuş ne güzel artık benle senin özel topigimiz oldu diye düsûnmeye başlamıştım

canım bende öyle yaparım sanırım ya pazar kociş evdeyken kan vermeye giderim yada p.tesi. kısss p.tesi verip kanı kocişe sürprizmi yapak
doğru söylüyorsun reyhanım da hayal kırıklığından korkuyorum, hevesim isteğim kırılır diye korkuyorum çok öyle düşününce, ama bilinçaltı ona inanmak istiyor

çalıkuşum canım özlettin kendini kuzun nasıl herşey yolunda inşallah. yaaa kızlar çok şükür topiği aldılar bizden

Geçmiş olsun ne dediler iyimiymis benim bulantilarim basladi çok mutsuzum kizmi ki bu

Sende haklısın ne diyeyim

Gelin anacim toplaşak birbirinize moral verek zaman zaman üzücü şeyler yaşadık simdi güzel haberlerin zamanı olsun :)

htc phone ile

Bu iletimi yeni gördüm bacım sagolasin gülom benim nasip kismet bakalım Allah im ne yazmis bulantilaar baslamisss ayyyy ne güzel duygular bunlar yaaa bulantim var kiz,olacak deme hiç komsumun kızında hiiiiic bulantısı olmamış ona bakma sen

htc phone ile

Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz isleri bitirdim az camasir isim kaldi Onuda yarın halledecegim yarın doktora gidicem yazarım insaallah guzel haberi veririm calikusum ben sana demedimmi benim yumurta catlayana kadar sen bana yetisirsin diye beraber çalısmalara başlariz insaallah bu ay gonlumuzdekine kavusuruz

Hadi inşaallah bacım şu işleri bitirdin tertemiz eve bi paşa gelsin güzel haberlerini bekliyorum yaz dr dan çıkınca :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

htc phone ile

Bademim ve zeynom insaallah bu ay gonlunuzdeki gobusunuzde olsun kizlar calikusum la bende arjanizdan geliriz bunda n sonrada cinsiyet beklentisinde oluruz Allah yardimcimiz olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah hayirli saglikli birsekilde opuyorum hepinizi iyi geceler

Gelin anacim toplaşak birbirinize moral verek zaman zaman üzücü şeyler yaşadık simdi güzel haberlerin zamanı olsun :)
htc phone ile
İnsallah cnm . Cifte hamislik mujdesi verip bayram estirelim insallah topikte

Geçmiş olsun ne dediler iyimiymis benim bulantilarim basladi çok mutsuzum kizmi ki bu
Canimcm sakin oyle dusunme zenom gibi benimde bir komsu var, kizinda cok rahat bulantisi bile olmadan gecirmis, sonra birde oglu oldu o mahvetti kadini cikarmaktan bulantidan ici disina cikti cnm. O yuzden hic oyle seylere takilma, ki bir diger komsum kizindada oglundada cok bulandigini uc gun hastanede serum yediigini soyluyor opuyorum seni.........

Kızlar biz yanlış hesaplamadik mi bide siz,yapın bizim şüpheli ilişki geçen p.tesi sabah 07:30 'daydı ov gunum carsambaydi foto koydum hatta çarşamba gece 03:00 te sol kasikta cok şiddetli agriyla uyandım bu catlamamiydi bilmiyorum ama bademim 85 saat diyor kaçtı bizim yumosssssssss of of :'''''''''''''''(

htc phone ile

Cnm hadi gozunaydin cogu bitmis azi kalmis onuda tamamladinmi bizimlesin artiikin dr da igneme olacaksin sadece yumosun durumunumu ogreneceksin cnm, hersey yolunda gider insallh cnm. Gonlundeki gobusunde olsun insallah cnm

Canim olurmu öyle seyler ben kizlarimada oğlumada hamileyken bulantım vardi öyle seylere inanma
Oğlum olacak de,ins hayırlı sağlıklı tombik paşan gelir, hep dua ediyorum canim sende karnını oglusum diye sev defneden ne haber ins defne sonra sen müjdeli haberleri verip derin bir nefes aldırırsınız bizlere

Ne yapiyim kocam alarmda aslında hala emin değilim balık burcunu hiç sevmem ama yinede.Ramazan'da yumurta sabah çatladı neyapacaz erteliye erteliye kızımı gelin edecem artık torun severim bende
Ayin 27 si Dr randevum var alana kadar canim cikti boş yokmuş yum tarihimde 27 si %80 bakalım nolcak
Doktor yumu görse eve gelip yapcam yoksa yan gelip gelecek aya kadar yatcam

Bademim sabret Pazartesi tahlil yaptir esine sürpriz yaparsın
Heves kirmacada yok bak biz yuma denk getirip erkek bebekler istiyoruz oyuzden sabredeceğiz.cok sukur kızlarımız var ya hiç evladı olmayan bacılar ne yapsın. Baktık olmadı sonunda bizde adet bitimimden sonuna kadar deneme yapıp hamile kalırız Rabbim ins. Hertürlu oglusumuz olur

Arkadaslar kizim iyi,ameliyat basariliydi cok sukur şimdikide sadece komtroldu hersey yolunda opuyorum hepinizi iyi geceler opuldunuz
Reyyaneha ve Hamis anneler dua edin lütfen biz ogluslarimizi zeynomda kızını kucağına alır ins

Son düzenleme:
Kizlar kuzum hastalandi:-( gun boyu bitkin halsiz ve durgundu, her yemekte ogurdu ama cikarmadi, ustelik dun ishali basladi. Calpol ve soguk alginligina basladim insallah yarina duzelir en azindan hafifler insallah. Allahim yavrularimizi bizebagislasin.......

Gerçekten de herşeyimizi,aynı gidiyor bacım sonumuz ne olacak bakalım Allah tan hayirlisini diliyorum dert verip derman aratma ya Rabbim nolur sağlıklı eli ayağı düz,olsun bereketli olsun

htc phone ile

Topigi ben kapattim ben aciiim
Günaydınlar baccciiiillaaaarrrrr hele sesime ses veriiiiiiinnnnnnn ikiz tosuncuklariniz olsun hemiiiii :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…