- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.721
oraya bi gelsem senide bademide dovücem size Demedim mi umutsuzluk yok diye ayrıca benimde bazen sağ bazen sol kasik agridi şu testleri de boşverin kan testi yaptırın ilişkiden 10 gün sonra kesin sonuç veriyo bir saat içinde ogreniyosunuz
anaaauuuum kıs ne oliy niye ki senin kuzu soldan sağa atlamasınbende yum zamanı soldan ağrıdı iki gün yoğun ağrımda soldan ağrıdı. sanırım senin ağrın bugün başlıyor zeynom ha birde benim testimde aynen böyle canım görünce çooook üzüldüm biraz daha renk verir diye bekliyordum
oraya bi gelsem senide bademide dovücem size Demedim mi umutsuzluk yok diye ayrıca benimde bazen sağ bazen sol kasik agridi şu testleri de boşverin kan testi yaptırın ilişkiden 10 gün sonra kesin sonuç veriyo bir saat içinde ogreniyosunuz
Bitmiyor temizlik yapiyor um yapiyor um yine ayni bir bitseydi araniza gelse m yarın doktora gidicem yazarım insaallah guzel haberi veririm
temizlik bitmez bacim bizim evleri bi görsen hersey heryerde bir sürü düzen işi var inan temizlik ten daha zor güzel haberlerini bekliyoruz CanimBitmiyor temizlik yapiyor um yapiyor um yine ayni bir bitseydi araniza gelse m yarın doktora gidicem yazarım insaallah guzel haberi veririm
Ben bu ay için diyorum kendinizi hamile düşünün öyle olsunTamam canim umutsuzluk yokbu ay olmazsa sonraki ay denemeye dvm verdin moral icin sagol cnm
Tamam canım sabırsızlıkla bekliyorumNasip bacım az kaldı öğreneceğiz sonucu bir meşgale bulmamız lazım düşünmemek icin
Şüpheli İlişkiden bir hafta geçti bacım pazar gününü bekliyorum evde bi test yaparım p.tesi doğru kan vermeye Allah izin verirse o güne çıkarsak
Ayyy bitir bacım şu temizliği yaw özledik seni gel gel geeeeeel aramıza hadiiuuuuuui =-O=-O=-O=-O=-O=-O=-O
htc phone ile
Slm canim valla kosturuyodum bugunçalıkuşum canım bugün hiç gelmedin ne oldu nerelerdesin çokmu yoğunsun yoksam misafinmi geldi seninde kuzum
canım bende öyle yaparım sanırım ya pazar kociş evdeyken kan vermeye giderim yada p.tesi. kısss p.tesi verip kanı kocişe sürprizmi yapakNasip bacım az kaldı öğreneceğiz sonucu bir meşgale bulmamız lazım düşünmemek icin
Şüpheli İlişkiden bir hafta geçti bacım pazar gününü bekliyorum evde bi test yaparım p.tesi doğru kan vermeye Allah izin verirse o güne çıkarsak
Ayy bitir bacım şu temizliği yaw özledik seni gel gel geeeeeel aramıza hadiiuuuuuui =-O=-O=-O=-O=-O=-O=-O
htc phone ile
doğru söylüyorsun reyhanım da hayal kırıklığından korkuyorum, hevesim isteğim kırılır diye korkuyorum çok öyle düşününce, ama bilinçaltı ona inanmak istiyortemizlik bitmez bacim bizim evleri bi görsen hersey heryerde bir sürü düzen işi var inan temizlik ten daha zor güzel haberlerini bekliyoruz Canim
Ben bu ay için diyorum kendinizi hamile düşünün öyle olsun
Tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum
Slm canim valla kosturuyodum bugun
Hani kizim ameliyat olmuştu ya tekrar kontrolle gittik sonra mutfak alışverişi ordan ben misafirliğe gittim simdi evdeyim cok şükür
Masallah bugun topikte hareketlenme olmuş ne güzel artık benle senin özel topigimiz oldu diye düsûnmeye başlamıştım
Hani kizim ameliyat olmuştu ya tekrar kontrolle gittik sonra mutfak alışverişi ordan ben misafirliğe gittim simdi evdeyim cok şükür
Masallah bugun topikte hareketlenme olmuş ne güzel artık benle senin özel topigimiz oldu diye düsûnmeye başlamıştım
canım bende öyle yaparım sanırım ya pazar kociş evdeyken kan vermeye giderim yada p.tesi. kısss p.tesi verip kanı kocişe sürprizmi yapak
doğru söylüyorsun reyhanım da hayal kırıklığından korkuyorum, hevesim isteğim kırılır diye korkuyorum çok öyle düşününce, ama bilinçaltı ona inanmak istiyor
çalıkuşum canım özlettin kendini kuzun nasıl herşey yolunda inşallah. yaaa kızlar çok şükür topiği aldılar bizden
canım bende öyle yaparım sanırım ya pazar kociş evdeyken kan vermeye giderim yada p.tesi. kısss p.tesi verip kanı kocişe sürprizmi yapak
Kiiiiiiz bilmiyorum ki Yaaaa pazar test yapiiim ses etmiyim olmazsa yada dur dur p.tesi yapiyim ardından kan vermeye wuhuuuu =-O =-O =-O =-O
doğru söylüyorsun reyhanım da hayal kırıklığından korkuyorum, hevesim isteğim kırılır diye korkuyorum çok öyle düşününce, ama bilinçaltı ona inanmak istiyor
çalıkuşum canım özlettin kendini kuzun nasıl herşey yolunda inşallah. yaaa kızlar çok şükür topiği aldılar bizden
Selam kizlar bulantilarim başladığı için pek giremiyorum özellikle okurken yazarken problem oluyo sabahları bide ama çok şükür onun dışında iyiyim sizler Nasılsıniz zeynom kuzu iyilesmis çok şükür badem ve zeyno beklemiyoruz demeyin ben bekliyom müjdeleri calikusum catladim ne yapiyonuz
Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz isleri bitirdim az camasir isim kaldi Onuda yarın halledecegim yarın doktora gidicem yazarım insaallah guzel haberi veririm calikusum ben sana demedimmi benim yumurta catlayana kadar sen bana yetisirsin diye beraber çalısmalara başlariz insaallah bu ay gonlumuzdekine kavusuruz
İnsallah cnmGelin anacim toplaşak birbirinize moral verek zaman zaman üzücü şeyler yaşadık simdi güzel haberlerin zamanı olsun :)
htc phone ile
Canimcm sakin oyle dusunme zenom gibi benimde bir komsu var, kizinda cok rahat bulantisi bile olmadan gecirmis, sonra birde oglu oldu o mahvetti kadini cikarmaktan bulantidan ici disina cikti cnm. O yuzden hic oyle seylere takilma, ki bir diger komsum kizindada oglundada cok bulandigini uc gun hastanede serum yediigini soyluyorGeçmiş olsun ne dediler iyimiymis benim bulantilarim basladi çok mutsuzum kizmi ki bu
Bademim ve zeynom insaallah bu ay gonlunuzdeki gobusunuzde olsun kizlar calikusum la bende arjanizdan geliriz bunda n sonrada cinsiyet beklentisinde oluruz Allah yardimcimiz olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah hayirli saglikli birsekilde opuyorum hepinizi iyi geceler
Canim olurmu öyle seyler ben kizlarimada oğlumada hamileyken bulantım vardi öyle seylere inanmaGeçmiş olsun ne dediler iyimiymis benim bulantilarim basladi çok mutsuzum kizmi ki bu
Ne yapiyim kocam alarmda aslında hala emin değilim balık burcunu hiç sevmem ama yinede.Ramazan'da yumurta sabah çatladı neyapacaz erteliye erteliye kızımı gelin edecem artık torun severim bendeIyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz isleri bitirdim az camasir isim kaldi Onuda yarın halledecegim yarın doktora gidicem yazarım insaallah guzel haberi veririm calikusum ben sana demedimmi benim yumurta catlayana kadar sen bana yetisirsin diye beraber çalısmalara başlariz insaallah bu ay gonlumuzdekine kavusuruz
Kizlar kuzum hastalandi:-( gun boyu bitkin halsiz ve durgundu, her yemekte ogurdu ama cikarmadi, ustelik dun ishali basladi. Calpol ve soguk alginligina basladim insallah yarina duzelir en azindan hafifler insallah. Allahim yavrularimizi bizebagislasin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?