- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.741
Aminnnn bacim senin de iki tane cadoloz kizlarin olsun saka tabi Rabbim insaallah salihalardan evlat nasip etsin sana insallah bana ve diger isteyen dostlarada salihlerden evlatlar nasip etsin AminnnnTopigi ben kapattim ben aciiim
Günaydınlar baccciiiillaaaarrrrr hele sesime ses veriiiiiiinnnnnnn ikiz tosuncuklariniz olsun hemiiiii :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
htc phone ile
Kizlar kuzum hastalandi:-( gun boyu bitkin halsiz ve durgundu, her yemekte ogurdu ama cikarmadi, ustelik dun ishali basladi. Calpol ve soguk alginligina basladim insallah yarina duzelir en azindan hafifler insallah. Allahim yavrularimizi bizebagislasin.......
Canlarim sizce benim yumos buyumusmudur buyumediyse gelirken incir alacagim kurunu uygularim hey bugun doktora gideceğim herkes bu topikte olcak arkadas eger benim tribimi cekmek isteyen varsa olmayabilir de)))
Bu ne uykusu canlarim ben on gunluk yorgunluk la bile ayaktayim uykucular Hadiii kalkin artik bes dk bir bakiyorum mesaj atmislar mi diye guzel guzel yine mesaj atmamislar
Aminnnn bacim senin de iki tane cadoloz kizlarin olsun saka tabi Rabbim insaallah salihalardan evlat nasip etsin sana insallah bana ve diger isteyen dostlarada salihlerden evlatlar nasip etsin Aminnnn
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin evettt araniza geldim.mm
Kızlar biz yanlış hesaplamadik mi bide siz,yapın bizim şüpheli ilişki geçen p.tesi sabah 07:30 'daydı ov gunum carsambaydi foto koydum hatta çarşamba gece 03:00 te sol kasikta cok şiddetli agriyla uyandım bu catlamamiydi bilmiyorum ama bademim 85 saat diyor kaçtı bizim yumosssssssss of of :'' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '(
htc phone ile
Amin cnm insallh, aynen herseyimiz benzer gidiyor cnmGerçekten de herşeyimizi,aynı gidiyor bacım sonumuz ne olacak bakalım Allah tan hayirlisini diliyorum dert verip derman aratma ya Rabbim nolur sağlıklı eli ayağı düz,olsun bereketli olsun
htc phone ile
Canim benim gecmisler olsun dikkat dt iyi olur insaallah bak topige geldim sende yine baslama aksam girmeye kuzuna bak vakit bulursan gel bacim gunduzleride burda ol bitanem
Catladim kiiiiz bi bak benm şu saatine sende ben 68 saat hesapladim bademim 85 dedi bizim yumos güme gitti galiba baciiiiii bu ay büyük ihtimal olmicak bu temmuzda ov daha yakın denicem Allah nasip ederse hayırlısı olsun
htc phone ile
Canim sende beklemedesin dogrumu anladimsenin deneme ne zaman oldu cnm hamisligin ne zaman netlesecek cnm
Evet bende beklemedeyim, deneme geçen ptesi oldu.
Geçmiş oldun kuzunuz kaç yaşında.
Sagol cnm kuzum dort yasinda, sende bu hafta sonu ogrenirsin o zaman risebozum sonucunu mujdeli haberler verirsin insallah. Senin kacinci denemen cnm, tekk iliskimi yaptin birden fazlami cnm
Sagol cnm kuzum dort yasinda, sende bu hafta sonu ogrenirsin o zaman risebozum sonucunu mujdeli haberler verirsin insallah. Senin kacinci denemen cnm, tekk iliskimi yaptin birden fazlami cnm
Yeni yasi kutlu olsun kuzucunun cnm, saglikli mutlu yillar.....dusugun kac aylikti cnm cinsiyetini ogrenebildinmi, neden dustugunu ogrenebildinmi.İnşeAllah cümleten alırız güzel sonuç. Daha önce yazmıştım aslında, çok sık girmediğim için dikkatten kaçtı sanırım. Bu ikinci deneme, Marta düşük yaptım, bir ay korundum. Benim kızımda 4 yaşında, gelecek hafta doğum günü var.
Bu ay insallah kavusursun bebisine cnm tum isteyenleri mahrum birakmasin rabbbim.Yumuşdan önce( okuya okuya bende alışdım) korunduk, daha ben cinsel perhiz yaparken, erken yumurtlama oldu, eşimde rahatsızdı, yumurtalamayı kaçırmadımsa tek ilişki olmuş oldu. Geçen ay ov. öncesi ve ov. günü olmasına rağmen hamile kalamadım.
Doktor kontrolune gidiyormusun cnm. En son aldigin labq kacli. Adet duzensizligin var sanirim seninde, bendede var.Bu ay ov. teslerinde koyu çizgiyi yakalayamadım yumurtlama olmasına rağmen ve geçen ay da ov. testi hiç komple silik hale gelmedi yumurtalamadan sonra. Kanda sürekli belli bir seviyede LH hormonu var ya da en son aldığım testler tam güvenilir değil. Çünkü 6-7 ay önce aynı marka (Labq..)çok güzel sonuç vermişti. Hem yumurtlamayı yakalamıştım hem de hamileliğimi ilk ov. testinden öğrenmiştim.
Teşekkürler. Diğer hamileliğimde 7 haftada çok şiddetli hastalık geçirdim, bademcik sinüzite çevirdi, hatta sonra kulak zarım sıkıntıya girdi, hamileyim diye ilaç kullanmamıştım öncesinde, sonra iğne vurunmak zorunda kaldım. Yüksek ateş sebep olmuştur denildi, bebeğimi 10 haftada kaybettim ama zaten 7 haftadan sonra gelişmemişdi. Anneler hissediyor, nen de birşeyler olcağını hissetmişdim.Yeni yasi kutlu olsun kuzucunun cnm, saglikli mutlu yillar.....dusugun kac aylikti cnm cinsiyetini ogrenebildinmi, neden dustugunu ogrenebildinmi.
Bu ay insallah kavusursun bebisine cnm tum isteyenleri mahrum birakmasin rabbbim.
Pazartesi gittim doktora sadece. ultrasonla bakıp yumurtlama olmuş bu günü değerlendirin dedi. Test 26 lı, bunun 6 tanesi gebelik testi. 20 ov.+6 gebelik.Doktor kontrolune gidiyormusun cnm. En son aldigin labq kacli. Adet duzensizligin var sanirim seninde, bendede var.
Doktor kontrolune gidiyormusun cnm. En son aldigin labq kacli. Adet duzensizligin var sanirim seninde, bendede var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?