- 19 Ağustos 2014
- 183
- 115
- 43
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.861
Uc kiz nasil iyimi cnm bende ucuncu kizimi bekliyorum heycanliyiz mutluyuz bebis ozlemisiz hayirlarla gelir isallah yavrum tek sikintim bazi kendini bilmezlerin yinemi kiz demeleri ama ben gururla soyluyorum soranlara rabbim yardimcimiz olsun...evet canım 3 kız ve sonuncu oğlan erkek evlat da çok güzel Rabbim herkese nasip etsin bazen benimle dalga geçiyorlar Oglanin bulana kadar yapmışsın diye ama İyiki de yapmışım içimde kalmadı allaha Şükür duam kimsenin içinde kalmasın
Cnm butun yapilanlar bana bos geliyor artik rabbim istemeyince olmuyor ilk kizim sik iliskiyle oldu ikinci yumurtlama gunu tek iliski bundada yumurtlama gununu ayarladim iliskiden once esime sert kahve soguk dus nebilim bir suru sey ama olmadi. benim arkadas hic aldiris etmedi adet bitimi sik iliskiylehamile kaldi inanma boyle seylere oluruna birak derdi bana ve onun oglu geliyor nasipten ote yokmus hayirli saglikli evlat olsunlar isallah...Amin canım inşallah ... Arkadaşlar kafayı takımca olmuyor benim başıma geldi... Belki oluruna bıraksaydım Oglum olacaktı ...
Canım sen erkek bebek olması için bir şeyler yapmışmıydın???sana zahmet yazarmısın
canımmmmm benim hayırlı olsun bitanem çok sevindim....oğluşunla ve kızınla bir ömür boyu mutluluklar caım...darısı bizlere....Kızlar biz iyiyiz oglusum doğdu Allahım a şükürler olsun
bitanem cooooookkkkk şükür ALLAH IM GÜLE GÜLE BÜYÜT KUZUM MİS KOKUSUNU İYİCE CEK İÇİNEKızlar biz iyiyiz oglusum doğdu Allahım a şükürler olsun
DİKKAT ETSENE KUZUM SICAK TUT KENDİNİ GECMİŞ OLSUN CANIMKizlar size bisey danisacagim kurtaj olan arkadaslar kurtajdan sonra 3 5 ay sonra bile ayaklarinizi usuttugunuzde rahiminizde agri oluyor mu? Benim bu ay cok agrim var acaba bi problem mi olustu vallahi doktora gitmekten bezdim artik sizlere danismak istedim. Acaba usutmekten mi yoksa regl e bi hafta var ondan midir?
Hoş geldin Kerem bebek,akıllı, uslu, çok uyuyan, gazsız bir bebek ol inşaallah.Kızlar biz iyiyiz oglusum doğdu Allahım a şükürler olsun
Canım ya adet olacağın için ya da hamile isen rahim genişlediği için ağrıyordur, bende iki hafta boyunca sanki karnımda inşaaat çalışması varmış gibi karın ağrısı oldu.Kizlar size bisey danisacagim kurtaj olan arkadaslar kurtajdan sonra 3 5 ay sonra bile ayaklarinizi usuttugunuzde rahiminizde agri oluyor mu? Benim bu ay cok agrim var acaba bi problem mi olustu vallahi doktora gitmekten bezdim artik sizlere danismak istedim. Acaba usutmekten mi yoksa regl e bi hafta var ondan midir?
Canım ya adet olacağın için ya da hamile isen rahim genişlediği için ağrıyordur, bende iki hafta boyunca sanki karnımda inşaaat çalışması varmış gibi karın ağrısı oldu.
beni burada tanıyanınız varmıdır bilmiyorum ama herkese selamın aleykum
sanırım bu topikte eskilerden kimse kalmamış ben evet çok eskilerdenimBen bu foruma yazmadan once 1. Sayfadan 4000. Sayfaya kadar topigi okumustum. Hemde bi kitap gibi roman gibi buyuk bi heyecanla. Kullanici adin hic yabanci gelmedi. Aleykum selam tekrar hosgeldin.
sanırım bu topikte eskilerden kimse kalmamış ben evet çok eskilerdenimuzun zamn oldu girmeyeli bir yoklamak istedim
iki kızım vardı birde oğlum olduEn eskilerde arada girip yaziyor suanda hep yeni arkadaslar var. bir cogu hamile. Senin kac cocugun var arkadasim kiz mi erkek mi istiyordun gonlundekini kucagina aldin mi? Hangi yontemleri denedin :)))
Hayırlı bir şeylerin neticesidir inşeAllah.Ne adet ne hamilelik usutunce kurtajdan sonra cok farkli bi agri hissediyorum. Artik doktorada gitmekte istemiyorum. Allah hayira cevirsin ne diyeyim..
AMİN. Oğlunun adı Erkam Muhammed mi? Maşaallah nasıl da güzel gülmüş resimdeki kuzu.iki kızım vardı birde oğlum olduyumurtlama günü tek ilişki takviye diyet dua alkali beslenme aklına gelebilecek herşeyi yaptım ben geçmişleri okuduysan yazar allah yar ve yardımcınız olsun gönlünüzdekini versin rabb,im o herşeyin en güzelini bilir çok güzel günler bunlar heyecanlı bekleyişler unutulmaz anılar okudukça duygulandım geçmişe döndüm
iki kızım vardı birde oğlum olduyumurtlama günü tek ilişki takviye diyet dua alkali beslenme aklına gelebilecek herşeyi yaptım ben geçmişleri okuduysan yazar allah yar ve yardımcınız olsun gönlünüzdekini versin rabb,im o herşeyin en güzelini bilir çok güzel günler bunlar heyecanlı bekleyişler unutulmaz anılar okudukça duygulandım geçmişe döndüm
canım senin gibi deneyimli arkadaşları burda görmek ne güzel çünkü bebği olan gidiyor bizi terkediyor.....:) benim de senin gibi iki tane dünya tatlısı iki kızım var....senden deneyimlerini ısrarla bekleriz canım ..o ovülasyon testi şuan bende muamma sen yardımcı olabilir misin....?neler yaptın ne duaları okudun tatlım bekleriz.......sanırım bu topikte eskilerden kimse kalmamış ben evet çok eskilerdenimuzun zamn oldu girmeyeli bir yoklamak istedim
Kesinlesti cnm bir kizim daha olacak rabbim nasip ederse...cnm isallah gonlundeki olur bende cok istedim ama olmadi eger dorduncuyu dusunecek olursam sansa birakmak istemiyorum artik kibris olursa olur olmassa bidaha dusunmem heralde artik bide ben erkek bebekler bizde durmuyorsa diye korkuyorum doktora sordum oda tibben ole bisey yok rabbim bi mekanizma ayarlamis kimine arka arkaya erkek kimine ne kiz kimi karisik buda tikir tikir isliyor dedi nasipte yoksa sebeb oluyor bisey dedi... kizim gelecegi icin mutluyuz cunki bebek ozlemisiz ama oglumun olmasini cok istedim esim icin oda yapmak istediklerini yapsin yasasin istedim ama olmadi...kendini bilmezlerden allah korkusu olmayanlardan laf duyuyorum cahilce ama takmiyorum.amaaan nebileyim soyleyecek cok sey var yazacak cok sey ama hayirlisi diyelim...Seneresena canım kullanılan ilaçlar ve hayal kırıklığı çok kötü istediğimiz cinsiyette bebek olmadığı için transfer olmadı ve kıbrısmı birdaha asla. Çok stresli bir yol ve kimseye tavsiye etmem. Ben şimdi yeniden deneme yapıcam doğal yoldan nasipten ötesi yok neticede. Bakalım hayırlısı artık. Sen ne yaptıntyeniden gittinmi doktora kesinleştimi bebeğin cinsiyeti?
Slm bacımcanım senin gibi deneyimli arkadaşları burda görmek ne güzel çünkü bebği olan gidiyor bizi terkediyor.....:) benim de senin gibi iki tane dünya tatlısı iki kızım var....senden deneyimlerini ısrarla bekleriz canım ..o ovülasyon testi şuan bende muamma sen yardımcı olabilir misin....?neler yaptın ne duaları okudun tatlım bekleriz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?