- 19 Ağustos 2014
- 183
- 115
- 43
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.881
Senaserram Hoşgeldin bacımKesinlesti cnm bir kizim daha olacak rabbim nasip ederse...cnm isallah gonlundeki olur bende cok istedim ama olmadi eger dorduncuyu dusunecek olursam sansa birakmak istemiyorum artik kibris olursa olur olmassa bidaha dusunmem heralde artik bide ben erkek bebekler bizde durmuyorsa diye korkuyorum doktora sordum oda tibben ole bisey yok rabbim bi mekanizma ayarlamis kimine arka arkaya erkek kimine ne kiz kimi karisik buda tikir tikir isliyor dedi nasipte yoksa sebeb oluyor bisey dedi... kizim gelecegi icin mutluyuz cunki bebek ozlemisiz ama oglumun olmasini cok istedim esim icin oda yapmak istediklerini yapsin yasasin istedim ama olmadi...kendini bilmezlerden allah korkusu olmayanlardan laf duyuyorum cahilce ama takmiyorum.amaaan nebileyim soyleyecek cok sey var yazacak cok sey ama hayirlisi diyelim...
canım çok haklısın ama denemekte fayda var.erkek için dualar var ya onları yapmak lazım.benim kafmı karıştıran adetten sonra ki 5 gün mü olmalı çünkü böyle çok yakın arkadaşım 2 kızdan sonra oğlu oldu,ancak burda yumurta takibi tek ilişki diyor..kafam iyice karışık....Elbette RaBBİME TAM TESLİMİYET VAR DUALAR VAR..İNŞAALLAH HAYIRLI ERKEK evlatlarımız olur...birde çift yumurtlama ikiz diyolar benim annem ikiz kız doğum yapmıştı onuda merak ediyorum...canım elimizde bişey yok farkındayım....Slm bacım
Benimde 2 kızım var,gönül 3. Erkek istıyor ama denıyen arkadaşlarında %50 tutuyor,kafam Karışık bazen hersey boş Allah'a teslim
Ne gün Hesabı ne gergınlik normal beraberlik olacak ne olursa artık
Kızlar bademciklerim iltihaplandı yine, diğer gebeliğimde de tonsilit sinüzite çevirmişti tam da bu haftalarda, ilaç kullanmadan nasıl atlatırım, fikri olan var mı? Sarımsağı sevmem ama midem bulana bulana yedim.
Diğer gebeliklerimden farklı geçiyor, sürekli başım dönüyor. Kızım da geceleri çok öksürüyor, bir buçuk aydır geçmedi, onunda bademcikleri şişmiş. Öksürük için yavrularınıza yaptığınız bitkisel çözümler var mı?
çok geçmiiş olsun canım...Kızlar bademciklerim iltihaplandı yine, diğer gebeliğimde de tonsilit sinüzite çevirmişti tam da bu haftalarda, ilaç kullanmadan nasıl atlatırım, fikri olan var mı? Sarımsağı sevmem ama midem bulana bulana yedim.
Diğer gebeliklerimden farklı geçiyor, sürekli başım dönüyor. Kızım da geceleri çok öksürüyor, bir buçuk aydır geçmedi, onunda bademcikleri şişmiş. Öksürük için yavrularınıza yaptığınız bitkisel çözümler var mı?
Cnm gecmis olsun benimde bademcikler fena sisti doktora gittim antibiyotik verdi korkma bebege zarari olmaz dedi kullanmassan daha kotu dedi kullaniyorum bende...Kızlar bademciklerim iltihaplandı yine, diğer gebeliğimde de tonsilit sinüzite çevirmişti tam da bu haftalarda, ilaç kullanmadan nasıl atlatırım, fikri olan var mı? Sarımsağı sevmem ama midem bulana bulana yedim.
Allah C.C. razı olsun. Yapacağım inşaAllah.Riseboz canım öksürük için taze zencefil böyle iki üç baş kadar bir kavanozın dibine üzerine iki limon doğra koy üstüne çıkacak kadar hakiki bal. Bunu sabah akşam yedir çay kaşığı kadar hemen etkisini gösterir. Senin içinde bolbol sıvı ytüketmen lazım ılık su ılık limonlu çay ıhlamur ama sıcak yada soğuk değil ılık olmalı. Şu ballı limonlu şeyi sende tüket aklıma başka birşey gelirse yazarım yine
Sağolasın. Bakalım yarayacak mı evde her ikisi de var.Canim benim kiyamam ya toz zencefili balla karistirip ye sifa olsun ins
Teşekkür ederim.çok geçmiiş olsun canım...
İlk üç ay olunca endişeliyim biraz. Sana da geçmiş olsun canım. Ne kadar kaldı bebeğinin gül yüzünü görmene?Cnm gecmis olsun benimde bademcikler fena sisti doktora gittim antibiyotik verdi korkma bebege zarari olmaz dedi kullanmassan daha kotu dedi kullaniyorum bende...
defnem senden güzel haberler bekliyoruz inşALLAH CANIM nerdesin merakta bırakma haber et
kızlar nelerdesinz ecen gün kız kardeşimle konuştum yeni bebeği oldu erkek ona sordum naptınız özel bişeyyaptın mı dedim yumurtlma günü mü oldu dedim.hayır öyle bişeyden haberi bile yok..iki güne bir olurdu dedi yalnız Yusuf suresini hamile kalınca okumuş....önce cinsyetine kız dediler.sonra erkek dediler..rüyasında kucağındaki kızı almışlar erkek bebek verdilerdedi.yanidemem o ki dua kızlar.....eminim sizler de katılırsınız..sizlerle paylaşmak istedim..
canım benim üzülme sakın vardır bir vakti saati inan ben ne zaman işi oluruna bıraktım o ay hamile kaldım bak burdaki arkadaşlarımızın hemen hemen hepsi aynı şeyi söylüyor hemen hamile kalıyordum ama şimdi kalamıyoru m bende öyle korunmayı bıraktıktan sonra iki hamileliğimdede daha adet görmemiştim demekki cokmu stres yapıyoruz olurunamı bırakmıyoruz tevekkül ettiğim zaman hersey yoluna girdi cok şükür teslim olmak en güzeli ondan gelene cok şükürCanim arkadasim inan guzel haberler vermegi cok isterdim batim 8 kasim biliyorsun ama inanilmaz kasik yumurtalik agrim var sinirlilikte de cabasi kuruluk zaten devam ediyor bugun yada yarin kirmizi karti gorurum(( artik bir dahaki aya kaldi hayirlisi
Ultrason cihazı ucuz bir şey olsa, evimize alır 24 saat bebeğimizi izlerdik, siz ne diyorsunuz doktor bey/hanım deseydin. Ultrasonlar, X-ray sinyali olmadığından, ses sinyali yollayarak ölçüm yaptığı için zararlı olmadığını söylüyorlar ama Almanya dan yazan arkadaşlar ultrasona çok nadir girdiklerini ve ultrason çıktıları almak istediklerinden yüksek meblağda para istediklerini yazmışlardı. Kızımda yanlış teşhis koyduklarından doktor doktor dolaşıp, bayağı ultrasona girmek zorunda kalmıştım. Olmadı 13. haftadan sonra ultrasonu güvendiğin bir doktora gitmekte fayda var. Belki cinsiyetini de söylemiş olur. Tıp fakültesi bir de araştırma hastanesi olmasına rağmen keseyi görememişlerdi, ultrasonu iyi olan başka doktorda kalp atışlarını duymuştuk kızımda. Benim de bu gün randevum vardı, gidemedim. Pazartesi giderim kısmet olursa.kızlar nasılsınız bugün doktora gittim ilk özele gitmiştim bu sefer devlete gideyim dedim muayeneye girmemle cıkmam bir oldu ne zaman muayeneye gittin dedi bir ay önce dedim niye bu kadar sık giriyorsun dedi zaralımı dedim faydası olduğuda söyşlenemez dedi neyse sedyeye yattım bebe ge baktı kalbi atıyo dedi bu kadar bende bakayım dedim ekranı cevirdi o kadar sonra sedyeden kalktım cok saçma sapan bir muayeneydi bırakın cinsiyeti sormayı bebeğime doğru düzgün baktırmadı bile sinir oldum
Dün tevafuk oldu, görümcem kızına yaparken yeğenini düşünüp kızıma da yapmış, bu taze zencefil, limon ve bal karışımını, içine bir tanede kabuk tarçın koymuş. Tadı fena değil. İki gündür içiyoruz bakalım inşallah faydalı olur. Bende çayıma kahveme mesir macunu koyuyorum.Riseboz canım öksürük için taze zencefil böyle iki üç baş kadar bir kavanozın dibine üzerine iki limon doğra koy üstüne çıkacak kadar hakiki bal. Bunu sabah akşam yedir çay kaşığı kadar hemen etkisini gösterir. Senin içinde bolbol sıvı ytüketmen lazım ılık su ılık limonlu çay ıhlamur ama sıcak yada soğuk değil ılık olmalı. Şu ballı limonlu şeyi sende tüket aklıma başka birşey gelirse yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?