- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.901
Ciğerden, kalpten nasıl dua etmişse kabul olmuş duası demek ki. Sağlık ocağındaki hemşire arkadaşında bir oğlu vardı, kız istiyordu. İlk oğlu olacağını söylemişler, görümcem üzülüyor diyordu, sonra ben rasgeldiğimde "değişmezse kızım olacak" dedi garibim. Bir iş arkadaş da oğullarını kucağına almak için doğuma giriyorlar, "buyurun kızınız oldu" diyorlar. Allahtan başka doğum yapan yokmuş, "yoksa bebek değiştiği mi diye" düşünecektik diyordu. Son andaki durum daha zor, bir arkadaşımızın ikiz kızları olacağını söylemişti doktor. Her şeyi pembe pembe alıyor, son aylarda iki oğlunuz olacak deyince günlerce ağlamıştı, ben kızlarımı istiyorum diye.kızlar nelerdesinz ecen gün kız kardeşimle konuştum yeni bebeği oldu erkek ona sordum naptınız özel bişeyyaptın mı dedim yumurtlma günü mü oldu dedim.hayır öyle bişeyden haberi bile yok..iki güne bir olurdu dedi yalnız Yusuf suresini hamile kalınca okumuş....önce cinsyetine kız dediler.sonra erkek dediler..rüyasında kucağındaki kızı almışlar erkek bebek verdilerdedi.yanidemem o ki dua kızlar.....eminim sizler de katılırsınız..sizlerle paylaşmak istedim..
Hayırlısı kız. Maç doksan dakika, hemen pes etme. Hasta olursan da eşine keçi boynuzu kürü yap ve meyve bol bol yedir. Ben eşime geçen aylarda düzenli olmasa da yapmıştım. Bu ayada bir kilo alıp hazırlamıştım ki adam "ohh kurtuldum senin elinden" dedi sonra. Doktor yumurta geliştirici çeşitli ilaçlar yazmıştı adetten sonra kullanmak için. En güzeli oluruna bırakmak tabi. Sonra kocam, "bak oluruna bıraktın oldu" dedi amaa acaba onun kürden kurtulmak için yaptığı dualar mı kabul oldu bilemem tabi..Canim arkadasim inan guzel haberler vermegi cok isterdim batim 8 kasim biliyorsun ama inanilmaz kasik yumurtalik agrim var sinirlilikte de cabasi kuruluk zaten devam ediyor bugun yada yarin kirmizi karti gorurum(( artik bir dahaki aya kaldi hayirlisi
Neymiş cinsiyetı ins kızdırkızlar zeyno öğrendi bebeğin cinsiyetini :)
Canım deseydin yılda bir giriyim istersen,kızlar nasılsınız bugün doktora gittim ilk özele gitmiştim bu sefer devlete gideyim dedim muayeneye girmemle cıkmam bir oldu ne zaman muayeneye gittin dedi bir ay önce dedim niye bu kadar sık giriyorsun dedi zaralımı dedim faydası olduğuda söyşlenemez dedi neyse sedyeye yattım bebe ge baktı kalbi atıyo dedi bu kadar bende bakayım dedim ekranı cevirdi o kadar sonra sedyeden kalktım cok saçma sapan bir muayeneydi bırakın cinsiyeti sormayı bebeğime doğru düzgün baktırmadı bile sinir oldum
evet KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZNeymiş cinsiyetı ins kızdır
evet KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
kızlar zeyno öğrendi bebeğin cinsiyetini :)
AY EVET YA BEN DAYANAMADIM SÖYLEDİM O ÇOK HEYECANLIYDI TÜH KÖTÜMÜ YAPTIM SÖYLEMEKLEFacede gordum cok sevindim allah kalbine gore verdi ne guzel darisi basimiza ins. Artik zeyno gelsinde kendisi versin bu guzel haberi :))
Defnem canım benim üzülme bak herşeyin bir zamanı var bir arkadaşım vardı bir oğlu vardı dört yıldır korunmuyorlar ve birçok doktora gitti tedavi gördü ama fos çıktı hep. Geçen ay nereden konu açıldıysa çok ilaç kullandın rahimin temizlensin diye soğan kürü yap dedim hem onu hemde incir ve havuç kürünüde anlattım dün aradı hamileymiş yani demem şuki ya zamanı var yada bazen ummadığımız birşeyin vesile olması var. Bak ben de hemen hamile kalan biriydim ama iki yıl olacak neredeyse yaşamadığımız şey kalmadı. Artık sabır gösteriyorum neticede ne yaparsak yapalım nasiabimizdeki olacaksa boşuna hayatımı karartmaya gerek yok. Sende sabret sabrın sonu selamet. Allah şahidim çok dua ediyorum sana sayfadaki diğer tüm kardeşlere Rabbim kabul etsin inşallah
canım benim üzülme sakın vardır bir vakti saati inan ben ne zaman işi oluruna bıraktım o ay hamile kaldım bak burdaki arkadaşlarımızın hemen hemen hepsi aynı şeyi söylüyor hemen hamile kalıyordum ama şimdi kalamıyoru m bende öyle korunmayı bıraktıktan sonra iki hamileliğimdede daha adet görmemiştim demekki cokmu stres yapıyoruz olurunamı bırakmıyoruz tevekkül ettiğim zaman hersey yoluna girdi cok şükür teslim olmak en güzeli ondan gelene cok şükür
AY EVET YA BEN DAYANAMADIM SÖYLEDİM O ÇOK HEYECANLIYDI TÜH KÖTÜMÜ YAPTIM SÖYLEMEKLE
Hayırlısı kız. Maç doksan dakika, hemen pes etme. Hasta olursan da eşine keçi boynuzu kürü yap ve meyve bol bol yedir. Ben eşime geçen aylarda düzenli olmasa da yapmıştım. Bu ayada bir kilo alıp hazırlamıştım ki adam "ohh kurtuldum senin elinden" dedi sonra. Doktor yumurta geliştirici çeşitli ilaçlar yazmıştı adetten sonra kullanmak için. En güzeli oluruna bırakmak tabi. Sonra kocam, "bak oluruna bıraktın oldu" dedi amaa acaba onun kürden kurtulmak için yaptığı dualar mı kabul oldu bilemem tabi..
kızlar merhaba...
çok uzun zaandır gelemedim. epey sıkıntılarım oluyor. sürekli erken doğum tehlikesi sebebi ile, yatıyorum diyebilirim. bi taraftan günlük mecburiyetler...
artık oldukça sık gelen sancı ve kasılmalarım.... korkulu rüyam oldu. 31 haftam yeni bitiyor, daha çok erken doğum için.
Arada bi misafir sanatçı olarak gelip bakıyorum size, okuyorum. ama moralim o kadar bozuk oluyor ki.... yazmak, sohbete katılmak gelmiyor içimden.
bilin, hepinizi teker teker özledim. yeni arkadaşlar var, daha önce hiç görmediğim.... ve uzun süredir burda beraber olduğumuz arkadaşlarım... hepinize sevgiler.
şu durumumu toparlayabildiğim zaman, yeniden gelicem.... özlüyorum burdaki sıcak muhabbetlerimizi... paylaştıklarımızı özlüyorum. hepinizi seviyorum.
nerelerdesin dogum nezman gözükmüyorsunHerkese merhaba kizlar koptum ne zamandr forumdan ama unutmadim sizleri zorlu bir donem geciriyrm birde bu site duzenini inanin hiccc sevmedim neyse zor bir hamilelik geciriyrm arti ise gidiyrm cocuk falan derken yaklasik 3 ayim falan kaldi insallah hepiniz iyisinizdir
Tebrik ederim canım, Rabbim kucağına almanı ve Salihalardan bir evlat olmasını da nasip etsin. En çok da annen için sevindim. Oyy pembiş pembiş ve kırmızılı şimdi neler neler yapar O kızcene.Çalıkuşum defnem cok sagolun Rabbim sizide umdugunuza kavuştursun dün dr 16+4 te kesin kiz dedi hala inanamıyorum bir yanlışlık olurmu acaba diyorum
Annemin yüzündeki gülümseme hala kapanmadı görseniz
Topige giremiyorum kızlar inanın telden buraya girmek buyuk zulüm bu yazıyı bile ikisaat uğraştım yazmak icin donup duruyor
Defnem birşey dicem beni yanlış anlamazsan hani hep kendine yükleniyorsun ya kist var vs bebek olmuyor diye birde eşine baktırsan. Eğer kistlerden dolayı olsa bence hiç hamile kalmazdın ama sen iki defa kaldın ve düşük yaptın. Bak benim üç tane bile çocuğum olduğu halde düşükleri araştırdım en son eşimde sorun çıktı. Doktor döllenme olur ama bebek bir et parçası şeklinde kalır ve rahim onu dışarı atar dedi. Sende bir laboratuvar ile konuşsan eşini yollarsan en azından için rahat etmiş olur madem çok istiyorsan bence her şeyi dene
Zeyno cok sevindim canim hayirli olsun allah tamamina erdirsin gelsin pembeler kirmizilarÇalıkuşum defnem cok sagolun Rabbim sizide umdugunuza kavuştursun dün dr 16+4 te kesin kiz dedi hala inanamıyorum bir yanlışlık olurmu acaba diyorum
Annemin yüzündeki gülümseme hala kapanmadı görseniz
Topige giremiyorum kızlar inanın telden buraya girmek buyuk zulüm bu yazıyı bile ikisaat uğraştım yazmak icin donup duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?