Süper Anneler - 2011

Ciğerden, kalpten nasıl dua etmişse kabul olmuş duası demek ki. Sağlık ocağındaki hemşire arkadaşında bir oğlu vardı, kız istiyordu. İlk oğlu olacağını söylemişler, görümcem üzülüyor diyordu, sonra ben rasgeldiğimde "değişmezse kızım olacak" dedi garibim. Bir iş arkadaş da oğullarını kucağına almak için doğuma giriyorlar, "buyurun kızınız oldu" diyorlar. Allahtan başka doğum yapan yokmuş, "yoksa bebek değiştiği mi diye" düşünecektik diyordu. Son andaki durum daha zor, bir arkadaşımızın ikiz kızları olacağını söylemişti doktor. Her şeyi pembe pembe alıyor, son aylarda iki oğlunuz olacak deyince günlerce ağlamıştı, ben kızlarımı istiyorum diye.

Hayırlısı kız. Maç doksan dakika, hemen pes etme. Hasta olursan da eşine keçi boynuzu kürü yap ve meyve bol bol yedir. Ben eşime geçen aylarda düzenli olmasa da yapmıştım. Bu ayada bir kilo alıp hazırlamıştım ki adam "ohh kurtuldum senin elinden" dedi sonra. Doktor yumurta geliştirici çeşitli ilaçlar yazmıştı adetten sonra kullanmak için. En güzeli oluruna bırakmak tabi. Sonra kocam, "bak oluruna bıraktın oldu" dedi amaa acaba onun kürden kurtulmak için yaptığı dualar mı kabul oldu bilemem tabi..

kızlar merhaba...
çok uzun zaandır gelemedim. epey sıkıntılarım oluyor. sürekli erken doğum tehlikesi sebebi ile, yatıyorum diyebilirim. bi taraftan günlük mecburiyetler...
artık oldukça sık gelen sancı ve kasılmalarım.... korkulu rüyam oldu. 31 haftam yeni bitiyor, daha çok erken doğum için.
Arada bi misafir sanatçı olarak gelip bakıyorum size, okuyorum. ama moralim o kadar bozuk oluyor ki.... yazmak, sohbete katılmak gelmiyor içimden.
bilin, hepinizi teker teker özledim. yeni arkadaşlar var, daha önce hiç görmediğim.... ve uzun süredir burda beraber olduğumuz arkadaşlarım... hepinize sevgiler.
şu durumumu toparlayabildiğim zaman, yeniden gelicem.... özlüyorum burdaki sıcak muhabbetlerimizi... paylaştıklarımızı özlüyorum. hepinizi seviyorum.

Canım deseydin yılda bir giriyim istersen,
Alem 15 günde bir yapıyor,heray gelişimini takip etmez isen anormal..
Boşver canım sanada bana denk gelen çatlak Dr..
Bebeğin sagliklı hayırlı pipili olsun

Gijnijjim bacim inan ki yapmadigim kur denemedigin yontem kalmadi. Olmayinca olmuyor kizlar rabbim vermiyorsa bir bildigi vardir o yuzden sabir ve tevekkul halindeyim nasipte kismette varsa elbet olacak. Allah dualarimizi kabul etsin.

Kürlerin nerdeyse tamamini yaptim canim. Yumurta gelistirici ilaclari kullanamiyorum cunku benim yumurtaliklar kist olusumuna cok musait oldugu icin catlayamayan yunurtalar kiste donusuyor. Olacagi varsa olur canim ben inaniyorum.

Kuzum neden moralin bozuk yapma boyle bebiside strese sokacaksin.kasilmalarin sebebi bile bu olabilir.

nerelerdesin dogum nezman gözükmüyorsun

Çalıkuşum defnem cok sagolun Rabbim sizide umdugunuza kavuştursun dün dr 16+4 te kesin kiz dedi hala inanamıyorum bir yanlışlık olurmu acaba diyorum

Annemin yüzündeki gülümseme hala kapanmadı görseniz

Topige giremiyorum kızlar inanın telden buraya girmek buyuk zulüm bu yazıyı bile ikisaat uğraştım yazmak icin donup duruyor

Tebrik ederim canım, Rabbim kucağına almanı ve Salihalardan bir evlat olmasını da nasip etsin. En çok da annen için sevindim. Oyy pembiş pembiş ve kırmızılı şimdi neler neler yapar O kızcene.

Defnem birşey dicem beni yanlış anlamazsan hani hep kendine yükleniyorsun ya kist var vs bebek olmuyor diye birde eşine baktırsan. Eğer kistlerden dolayı olsa bence hiç hamile kalmazdın ama sen iki defa kaldın ve düşük yaptın. Bak benim üç tane bile çocuğum olduğu halde düşükleri araştırdım en son eşimde sorun çıktı. Doktor döllenme olur ama bebek bir et parçası şeklinde kalır ve rahim onu dışarı atar dedi. Sende bir laboratuvar ile konuşsan eşini yollarsan en azından için rahat etmiş olur madem çok istiyorsan bence her şeyi dene

Yok bacim neden yanlis anlayayim ask olsun fikir veriyorsun eksik olma. Yasla pek alakasi var mi bilmiyorum ama bu konuyu doktorumada sormustum genelde 30 yas ustu erkeklerde problemler ciktigini bu testleri o yas grubundaki erkeklerde yaptiklarini soylemislerdi. Simdi benim solda bulunan ve hic bi sekilde gecmeyen 1.5cmlik kistim zaten hamile kalmama engel degildi. Sadece soldan yumurtladigim aylar bos geciyor sagdan yumurtlayinca hamile kalabiliyordum. Kurtajdan sonra sagda 5 cmlik kist olusmustu onun yuzunden hamilede kalamadim. Gecen ay doktor sagdaki kistin kayboldugunu soyledi‪. Bu ay soldan yumurtladiysam zaten soldan hamile kalamiyorum. Belkide bu ay sagdan yumurtlayip hamile kalacagim bilemiyorum.

Biraz uzun oldu ama ben esimde bi problem oldugunu sanmiyorum. Ya bi yerde yapisiklik oldu yada tuplerde tikaniklik. Aslinda tedbir olarak kendime baktirabilirim esimede sperm sayim ve genel testler yaptirabilirim ama inanki gucum yok. O kadar ust ustte olaylar yasadim ki. Bebekle ilgili olanlar degil kendi ailem kayinvalidemler esimin isleri vs. birde ureme organlarimizda bi problem varsa kaldirabilecek durumda degilim inan. O yuzden oluruna birakmak istiyorum ama o da olmuyor. Rabbim nasip ede‪rse olacak inaniyorum. Sadece bekliyorum. Hakkimda hayirlisi.

Zeyno cok sevindim canim hayirli olsun allah tamamina erdirsin gelsin pembeler kirmizilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…