- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.761
Canım beni hatırladınmı bilmiyorum ben seni hiç unutmadım eşini zorla tahlile getirdiğini sende kızınla bir parkta beklediğini anımsıyorum,,, yanlış değilsem biraz sayısı düşük çıkmıştı herhalde bir Moral bozukluğu bir üzüntü ah o eski günler ah,,, şimdi hamişsin ve doğum yakın harika bir şey, 1 kızın vardı bu inşallah erkektir... seni tatlım çok öpüyorum....kızlar merhaba...
çok uzun zaandır gelemedim. epey sıkıntılarım oluyor. sürekli erken doğum tehlikesi sebebi ile, yatıyorum diyebilirim. bi taraftan günlük mecburiyetler...
artık oldukça sık gelen sancı ve kasılmalarım.... korkulu rüyam oldu. 31 haftam yeni bitiyor, daha çok erken doğum için.
Arada bi misafir sanatçı olarak gelip bakıyorum size, okuyorum. ama moralim o kadar bozuk oluyor ki.... yazmak, sohbete katılmak gelmiyor içimden.
bilin, hepinizi teker teker özledim. yeni arkadaşlar var, daha önce hiç görmediğim.... ve uzun süredir burda beraber olduğumuz arkadaşlarım... hepinize sevgiler.
şu durumumu toparlayabildiğim zaman, yeniden gelicem.... özlüyorum burdaki sıcak muhabbetlerimizi... paylaştıklarımızı özlüyorum. hepinizi seviyorum.
Kızlar nasılsınız benim oglan ancak uyudu bir bakayım dedim geçmişi okuyamadım yeni haberler varmı şimdi kim hamile ve cinsiyetler bellimi sizleri çok seviyorum ve hepinizi öpüyorum
lenarin canım hamilesin ve oğlun olacak gözün aydın inan çok mutlu oldum...hemde doğumuna az kalmış..Kızlar yazıyorum, çıkmıyor. Anlamadım ki, benim tlf.la mı alakalı? Velhasıl bir kızım var, dorti. Sen 3.yü yaptın mı? Yoksa hala beklemede misin? Apranax ne yaptı acaba? Sultanın bebişi büyümüştür. Eylülden ne haber?
Sibel üzülme bende de kist var pko dün bende muayene oldum iki yıldır ilaç alıyordum yeni kestim ama hala duruyor dr um sizin yumlar polikistik fakat sendrom değil dedi çünkü düzenli adetlerim küçükde kistler bende hamileliğe engel değil iki kızım var kiloyu sabit tutarak bu hastalıkla baş edebilirsin okadar tabi aynı tipmi kistler benimle bilmiyorum ben şuan çörek otu yağı kullnıyorum yum çatlamasına hormonlara her derde hatta deva oldugunu söylüyorlar Peygamberimizin hadisleri var bununla ilgili istersen sende dene ...kızlar iyi akşamlar. bugün hormon testi sonuçlarımı aldım dr öneli birşey yok dedi önümüzdeki ay kanamalı iken gel tekrar muayne edelim dedi. o kadar kalabalıktı ki sonuçları söyleek için odaya üçerli alıyo milleti kafam allak bullak oldu söylediklerinden pek birşey anlamadım. diyorum ki hocam ben gebelik istiyorum bu kist sorunmu engelmi ada bana diyokı akşam evde kıymalı kapuska var diyo biran önce eve gidip kapuska yemek istiyorum diyoşaka gibi... sonuç olarak yazdı 3 kutu yasmin yolladı. ben bebek diyom adam yasmin yazıyo bana kızlar ben isteiyorum hap içmek napıcam ben şimdi akıl verin bana. burda özel bir dr var onamı gitsem yarın acaba 150tl miş muayne ücreti sonuçları gösterip kafama takılan şeyleri sorarım belki çat iğnesi falan yaparmı onu konuşurum diyorum ne dersiniz gerek varmı. yoksa akışına bırakıp denememi yapsam bu ay
Defnem kaç aylık hamilesin erkekmi istiyordun sen her kist farklı tabi benim arkdaşım kist yüzünden 2 defa düşük yaptı d.kontrol kullandı 1 ay şimdi 2.bebeği isitiyor 1 oğlu var bende de pko var bende sırf tüğlenme yapıyor hamile kalamama regli düzensizliği gibi sorunlar olmuyor tabi ben 1 yıldır içiyorum yeni kestim 2 hafta olacak yum oluşmuş çatlıycak bu nasıl oluyor bi fikrin varmı ilaç koruyor yum oluşmuyor diye biliyordum ben acaba çörek otundanmı hala kistin varsa doğumdan sonra çörek otu dene derim...Sibelderin ve kisti olan diğer arkadaşlar ben kistin en güzel örneğiyim. bana doktorlar acil ameliyat kesinlikle hamile kalmazsın dedi iki gözüm iki çeşme ağladım neler yaşadım neler sonra asla ameliyat olmak istemediğimi söyledim doktorda bu kararlı tavrımdan olacaktır ki bana doğum kontrol hapı yazdı. içimden bi ses hapı kullanma rabbim neylerse güzel eyler dedi. bende içimdeki sesi dinledim hap kullanmadım. ve kızlar hamile kaldım. hemde sağda 5cm solda 1,5 cmlik kistlerle. doktorlar imkansız diyordu. rabbim için imkansız diye bişey yok dua ve tevekkül edin. hemen kendinizi kestirmeyin doğum kontrol ilacıda kullanmayın oluruna bırakın sanki hiç kist yokmuş gibi. ben öyle yaptım aman zaten olmuyor diye ov testi bile kullanmadan 3 gün arayla ilişki oldu snuç rabbime bin şükür hamileyim.
.
lenarin arkadaşım seni gördüğüme çok sevindim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. benimde ekim ayında zaten bebek olmuyor diye denemelerim 3 günde bir yanı sık oldu. kız hissediyorum kızım olacağına çok eminim ama rabbim dualarımı duyarda erkek olursa bende senin gibi şok olurum.
allah hepimizin gönlüne göre versin canlarım hepiniz için dua ediyorum.
lenarin canım hamilesin ve oğlun olacak gözün aydın inan çok mutlu oldum...hemde doğumuna az kalmış..
bende haileyim canım ve benimde bir oğluşum olacak..Hikayem seninkinden farksız değil yaşadıklarımı zaten biliyorsun artık yetr deyip yöntemlerden vazgeçtim gün aşırı deneme yaptım oğluşum geldi..
.LENARİN sen genetik yatkınlık diyosun avrupadaki dr lar hep böyle konuşuyor tıpben konuşmuyorlar bence çok bilgili değiller sonuçta bir ailede çogunlukla erkek yada kız bir tane oluyor bizde kız çok eşimin ailesinde erkek daha çok, halamda avrupada bana şey demişti orda dr demiş galiba kimi kadın sadece erkek kimide sadece kız doğururmuş ne kadar doğru bilemem.... Sizler ne diyosunuz arkadaşlar benim dr umun dediklerine ??
Kızlar nasılsınız benim oglan ancak uyudu bir bakayım dedim geçmişi okuyamadım yeni haberler varmı şimdi kim hamile ve cinsiyetler bellimi sizleri çok seviyorum ve hepinizi öpüyorum
tşkr ederim canım .Kan pıhtılaşma problemimden dolayı hamilelik sonuna kadar iğne olacağım onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür.defnem, boyle hissetmen cok normal. benim belirtiler bile kizimla ayniydi. bak eylulun de oglu oluyormus. sen kendini kotusune hazirla, hayal kirikligi olmasin diye. gerci hamile kaldiktan sonra nedense cinsiyetin bir onmei kalmiyor, degistiremeyecegini biliyorsun ya. erkek deyince cok agladim ben, sanki kizima haksizlik yapip, onu ezmisim gibi. hamilelik iste,
cok sevindim, hep bu topik ugursuz diyordum. kirdik bak iste. sagligin nasil, bazi problemler olmustu diye hatirliyorum.
en cok apranaxi merak ediyorum. mesaj atalim bir gelsin.
Canim benim gittigim doktora benziyor benim gittigim bayan vatan cd sindeydi yumurta takibi catlama ani biZim burda denenenlerkızlar merhaba ben geldim. bugun özel bir doktora gittim hikayemi anlattım hormon testi sonuçlarımı gösterdim vajinal ultrasonla baktı ve kist falan yok dedi sadece rahimde yara var dedi kültür ve smier için örnek aldı ptesi çıkıcak sonuçlar. olumsuz birşey çıkmazsa ki inşallah çıkmaz yarayı yakıcaz dedi. gebeliğe engel teşkil eden olumsuz bir şey yok dedi ancak önümüzdeki ay yumurtlamana bakıp kesin birşey söyleyebilirim dedi. ben bir kızım var hocam deyince o zaman birde erkek yapalım sana dedi ben hiç söylemeden dediklerimi harfiyen uygularsan bu şans %80 oranına çıkar dedi şok oldum acaba yöntemi nedir merak ediyorum ilaç falan herhangi birşey yazmadı bakalım beklemedeyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?