Süper Anneler - 2011

gijnij söylediklerine sonuna kadar katılıyorum bacım. herşey bizim planlarımıza göre dönseydi bu kainatta düzen müzen kalmazdı. tamam tıp sadece bazı gebeliklerden ibaret değil ama yumurtlama günü dışında olan bütün gebeliklerden doğan bebekler kız olurdu ayda sadece 1 gün erkek bebek şansın var o da tutarsa bu biraz saçma değilmi. kız nüfüs patlaması yaşanırdı ama muazzam bir denge var hiç bir şey tesadüf değil...

Canım beni hatırladınmı bilmiyorum ben seni hiç unutmadım eşini zorla tahlile getirdiğini sende kızınla bir parkta beklediğini anımsıyorum,,, yanlış değilsem biraz sayısı düşük çıkmıştı herhalde bir Moral bozukluğu bir üzüntü ah o eski günler ah,,, şimdi hamişsin ve doğum yakın harika bir şey, 1 kızın vardı bu inşallah erkektir... seni tatlım çok öpüyorum....

Son düzenleme:
Sibel evet Allah herşeyi bir denge üzerine kurmuş. Sadece şunu diyorum ne isitiyorsanız yapın ama size zarar verdiğini anladığınız zaman vaz geçin hiçbirşey Allahın bize vermiş olduğu bu beden bu sağlık kadar önemli olmamalı

Sibelderin ve kisti olan diğer arkadaşlar ben kistin en güzel örneğiyim. bana doktorlar acil ameliyat kesinlikle hamile kalmazsın dedi iki gözüm iki çeşme ağladım neler yaşadım neler sonra asla ameliyat olmak istemediğimi söyledim doktorda bu kararlı tavrımdan olacaktır ki bana doğum kontrol hapı yazdı. içimden bi ses hapı kullanma rabbim neylerse güzel eyler dedi. bende içimdeki sesi dinledim hap kullanmadım. ve kızlar hamile kaldım. hemde sağda 5cm solda 1,5 cmlik kistlerle. doktorlar imkansız diyordu. rabbim için imkansız diye bişey yok dua ve tevekkül edin. hemen kendinizi kestirmeyin doğum kontrol ilacıda kullanmayın oluruna bırakın sanki hiç kist yokmuş gibi. ben öyle yaptım aman zaten olmuyor diye ov testi bile kullanmadan 3 gün arayla ilişki oldu snuç rabbime bin şükür hamileyim.

lenarin arkadaşım seni gördüğüme çok sevindim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. benimde ekim ayında zaten bebek olmuyor diye denemelerim 3 günde bir yanı sık oldu. kız hissediyorum kızım olacağına çok eminim ama rabbim dualarımı duyarda erkek olursa bende senin gibi şok olurum.

allah hepimizin gönlüne göre versin canlarım hepiniz için dua ediyorum.

Kızlar nasılsınız benim oglan ancak uyudu bir bakayım dedim geçmişi okuyamadım yeni haberler varmı şimdi kim hamile ve cinsiyetler bellimi sizleri çok seviyorum ve hepinizi öpüyorum

Kızlar nasılsınız benim oglan ancak uyudu bir bakayım dedim geçmişi okuyamadım yeni haberler varmı şimdi kim hamile ve cinsiyetler bellimi sizleri çok seviyorum ve hepinizi öpüyorum

canım maşallh doğum yapmışssın güle güle büyüt paşanı...
Uzun zmandır girmemiştim topiğe şimdi gördüm :)

lenarin canım hamilesin ve oğlun olacak gözün aydın inan çok mutlu oldum...hemde doğumuna az kalmış..
bende haileyim canım ve benimde bir oğluşum olacak..Hikayem seninkinden farksız değil yaşadıklarımı zaten biliyorsun artık yetr deyip yöntemlerden vazgeçtim gün aşırı deneme yaptım oğluşum geldi..

Sibel üzülme bende de kist var pko dün bende muayene oldum iki yıldır ilaç alıyordum yeni kestim ama hala duruyor dr um sizin yumlar polikistik fakat sendrom değil dedi çünkü düzenli adetlerim küçükde kistler bende hamileliğe engel değil iki kızım var kiloyu sabit tutarak bu hastalıkla baş edebilirsin okadar tabi aynı tipmi kistler benimle bilmiyorum ben şuan çörek otu yağı kullnıyorum yum çatlamasına hormonlara her derde hatta deva oldugunu söylüyorlar Peygamberimizin hadisleri var bununla ilgili istersen sende dene ...
Defnem kaç aylık hamilesin erkekmi istiyordun sen her kist farklı tabi benim arkdaşım kist yüzünden 2 defa düşük yaptı d.kontrol kullandı 1 ay şimdi 2.bebeği isitiyor 1 oğlu var bende de pko var bende sırf tüğlenme yapıyor hamile kalamama regli düzensizliği gibi sorunlar olmuyor tabi ben 1 yıldır içiyorum yeni kestim 2 hafta olacak yum oluşmuş çatlıycak bu nasıl oluyor bi fikrin varmı ilaç koruyor yum oluşmuyor diye biliyordum ben acaba çörek otundanmı hala kistin varsa doğumdan sonra çörek otu dene derim...

defnem, boyle hissetmen cok normal. benim belirtiler bile kizimla ayniydi. bak eylulun de oglu oluyormus. sen kendini kotusune hazirla, hayal kirikligi olmasin diye. gerci hamile kaldiktan sonra nedense cinsiyetin bir onmei kalmiyor, degistiremeyecegini biliyorsun ya. erkek deyince cok agladim ben, sanki kizima haksizlik yapip, onu ezmisim gibi. hamilelik iste,

cok sevindim, hep bu topik ugursuz diyordum. kirdik bak iste. sagligin nasil, bazi problemler olmustu diye hatirliyorum.

en cok apranaxi merak ediyorum. mesaj atalim bir gelsin.

drnin dediklerine cok takilmayin. her bir doktorun yaklasimi farkli. gijnijin doktoru saat bile veriyordu. avrupadakiler haklisiniz turkiyedekiler kadar bilgili degil. cinsiyet mevzulari da maalesef cozulemeyen konulardan. bence siz elinizden geleni yapin, sonradan pismanlik olmamasi icin. ovulasyon testi kullanabilirsiniz, dr takibi olmazsa.

selamlar herkese
ben gecen ay regl oldum
birkaç gün sonra yine olacağım ağrılarım var.
bu ayda bebek yok yani.
artık erkek diye düşünmek değil , hamile kalabilecekmiyim diye düşünür oldum tekrar.
Kızımda olduğu gibi 2 sene bekleyeceğim acaba...
işlerim inanılmaz yoğun olduğundan sık giremiyorum arada okuyorum sadece.
eski forumlardan takip ettiğim lenarin eylülüngulu çok sevindim sizin adınıza...
erkek bebekleriniz sağlıcakla büyüsünler inşallah.
rabbim bize de nasip etsin.
yaptığınız denediğiniz özel birşey varmı , bende 7-8 aydır deniyorum tutturamadım bi türlü.

tşkr ederim canım .Kan pıhtılaşma problemimden dolayı hamilelik sonuna kadar iğne olacağım onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür.
Apranax iyi canım ama bebek yok hala bildiğim kadarıyla.Akşam yazarım topiğe uğraması için yazarım..

defnem34 canım yeni gördüm hamileymişsin...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah gönlündeki hayırlı erkek bebeğe kavuşursun.Bizler için dua edin hamile anneler , ne olur.

kızlar merhaba ben geldim. bugun özel bir doktora gittim hikayemi anlattım hormon testi sonuçlarımı gösterdim vajinal ultrasonla baktı ve kist falan yok dedi sadece rahimde yara var dedi kültür ve smier için örnek aldı ptesi çıkıcak sonuçlar. olumsuz birşey çıkmazsa ki inşallah çıkmaz yarayı yakıcaz dedi. gebeliğe engel teşkil eden olumsuz bir şey yok dedi ancak önümüzdeki ay yumurtlamana bakıp kesin birşey söyleyebilirim dedi. ben bir kızım var hocam deyince o zaman birde erkek yapalım sana dedi ben hiç söylemeden dediklerimi harfiyen uygularsan bu şans %80 oranına çıkar dedi şok oldum acaba yöntemi nedir merak ediyorum ilaç falan herhangi birşey yazmadı bakalım beklemedeyim şuan

Canim benim gittigim doktora benziyor benim gittigim bayan vatan cd sindeydi yumurta takibi catlama ani biZim burda denenenler

canım mesajım yarım kaldı bu denemelerin başında yaklaşık bir sene önce gittiğim doktor senin doktor nerde muayene 150 lira birde yumurta takibi yapıyor üst üste üç dört gün cagırıyor 4 gün içinde iki defa para ödedim parasında değilim de kendimi aptal gibi hissettim cunku yaptıgı teksey yumurta takibi catlamış yumurta yok dedi o yumurta dün gece catladıysa bugün zaten ölmüş olmaz mı neyse o ay olmadı iğnelerle olmadı sonradan burda ki arkadaşları gördüm ve doktorun yaptığının ne olduğunu anladım ve yakınlarda ki bir doktora gittim yumurta takibi istedim olur dedi yine catlatma iğneleri sonuç yine negatif kafayı yiyecek gibiydim normalde hemen hamile kalan hatta korunmayı bıraktıktan sonra daha hastalanmayan biriydim hiç aklımdan geçmemişti olumsuzluk sonra bir an düşündüm ben napıyorum nasip edecekten verenden tam anlamıyla istemiyordum hersşeyi bıraktıM yok iğne yok duş yok pehriz sadece MEVLAYA yalvardım eğer bir oğlum olursa YÖNTEMİM RABBİMDEN İSTEDİM VERDİ EĞER KIZIM OLURSA DEMEKKİ BENİM HAKKIMDA BU HAYIRLISIYMIŞ DİYECEĞİM İNŞALLAH RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NASİP EDER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…