Süper Anneler - 2011

izmir güzel öğretmenim tekrar denemek tabiki senin kararın ama bu kararı kendin içinver,başkaları falan olmaz bence şuan bir karar alma..

Yum.testiyle ilgili birşeyler sormuştum ya öğretmenim.işte o zaman deneme oldu.benim sorunum çokçok pişman olmam.niye böyle hissettim bilmiyorum.daha ortada hamilelik yokken eşimin psikolojim baskıları başladı belki de o yüzden.bu ay olmazsa inşallah olmaz.bu konuyu kapatacağim zaten inşallah

Eşinden çok sen istiyorsun anlaşılan.nasip olur inşallah.ama çok zor bir karar işte ben de belki de o yüzden çok korkuyorum.
Amin canimEvet oyle esim kaldiramiyor artik isleride yogun birde ailelerden uzagiz destek yok biz buyutuyoruz hersey bizim udtumuzde ama ilkini de ikinciyide o istedi once

Evet canim oyle esim kaldiramiyor artik isleride yogun birde ailelerden uzagiz destek yok biz buyutuyoruz hersey bizim udtumuzde ama ilkini de ikinciyide o istedi once

Hakkımızda hayırlısı artık.dua edelim birbirimize bu çetin günlerden hayırlısıyla çıkalım inşallah.Sen de eşini memnun etmek için istiyorsundur belki de bilinç altında. Beynimize kazıdılar bu konuyu artık

kayınvalidem 3 kız 3 erkek,annem 4 kız 2 erkek ama annemin karnında 3 erkek öldü,sülalede ise benim sülalemde erkek çok 5 amcam,2halam var.eşimin 5 halası 1 amcası var...bişey anlam edermi bilmem ama sülale çapında bizde erkek çok amcamın birini 5 erkek kızı yok...ne bilim kısmet bunlar...

çok kırişe bir söz ama ben çok inanırım canım gecenin en karanlık anı sabahın en yakın olduğu andır...ben buna inanıyorum öğretmenim...tüm hayatımda öss sınavı kpss sınavı hepsinde buna çok inandım en çok kırıldığımda heğ bir hayır oldu elhamdurüllah....bence bunu bi düşün...

Nasip işte.bazı sebeplere bağlıyor Rabbim.ne kadar ayarlasakta olmuyor işte.bizim ailede hep kızı olan bir tek benim.o yüzden çok özel hissediyorum kendimi çok şükür.

Canim belki hamilesin oglun olacak bunuda unutma bir anda karar vermistin denemye silik oldugu halde bundada vardir bi hikmet Allaha sigin canim

Can evimden vurdun beni öğretmenim.ben de hazırlandım bu ay için.hiç düşünmüyorken testler yaptım heyecanla.bunları da yaptıran Allahım diyorum kendi kendime.seni çok iyi anladım düşüneceğim:)

Cunkuvk.valdem onlarda erkek cok oldugu icin bana bunu ima etti yani bizde kiz cok benden kaynaklaniyormus gibi konustu onun icin sordum ama biz onlardan daha mutlu aileyiz kiz cok daga bagliyiz onlar uzaklasmis...

Canim belki hamilesin oglun olacak bunuda unutma bir anda karar vermistin denemye silik oldugu halde bundada vardir bi hikmet Allaha sigin canim

Doğru söylüyorsun gidişata müdahale etmeyeyim. Rabbimden gelen kabulüm artık.çok sağol :)) sizlerle konuşunca gözyaşlarım kurudu inanın.Allah hepinizden razı olsun.

Cunkuvk.valdem onlarda erkek cok oldugu icin bana bunu ima etti yani bizde kiz cok benden kaynaklaniyormus gibi konustu onun icin sordum ama biz onlardan daha mutlu aileyiz kiz cok daga bagliyiz onlar uzaklasmis...
ben buna inanmıyorum canım 5 oğlu amcamın gelinlerinin 1 erkek oldu o da sonradan oldu canım kız daha fazla ama onlar çok mutlu kızkardeşleri olmadığı için...

Bu kayınvalideler zaten nasıl zihniyet anlamıyorum.bayan bayana bunu yapar mı ya.Allahım böylelerine de erkek evlat veriyor diye düsünüyorum bazen.bizimkine 4 tane vermiş bi de :))

Kızlar hepinizi öpüyorum Çok çok sağolun.ben sabahçıyımda müsadenizle uyumaya çalışayım. Allahım hepinizin gönlündekini nasip etsin inşallah.Hayırlı geceler

rahar rahat uyu öğretmenim şüphe ve öfke şeytandandır....kalbini bozma rabbim gönlündekini göbüşüne versin amin....

Kizlar yarin doktora gidicem bende soyluycem bebek istedigimi nasil konusucam ne diycem bana akil verin yum takibi icin ya yok derse terslerse diye korkuyorum ama hep ona gittim bizi iyi biliyor ozel hastane zaten pko luyum tedavi gordum hemen bebis olmuyo takip sartmi desem konusurken ....

Kızlar bizim bir Komşu adam 4 tane karısı var o dört kadından 23 kızı var hiç oğlu yok. Sizce bu adam hiçmi bu 23 çocukta tam çat anına denk gelmemiştir? Aslında adam imtihanı işte nasibinde yok zaten.

Bacim 23 kiz ne allasen? Gercek mi bu hikaye?

Yeni bir sürü arkadas gelmiş ne güzel. Bu topik hiç ölmez, eskiler gider yeniler gelir. Ovulasyon gününü ve her seyi deneyin kızlar, içinizde kalmasın. Tutmazsa nasılsa bildiğiniz yolu yapcaksınız benim gibi. Dogum tablosu yapamadım ben, tlfdan yazdıgımdan mı göremedim. ((

P
Pkolusunuz zaten. Çoktan takip etmesi gerekirdi. Sizde ki problem adet düzensiz oldugunda cok gider gelirsiniz, anca bulur ovulasyon tarihini

Kizlar merahaba nasilsiniz simdi drdan geldim. Kist varmıs yumurtalikta. kan verdim hormonlara bakicaklar yarin 3 gibi cikicakmis sonuclar. Canim sıkıldı. Bu ay yine yatti bizim deneme bu kist nasil bisey
Canım üzülme kist yumurta olup catlamamasi demek ben kistler le iki çocuk dogurdum halada duruyor doğumda bile patlamadi ben patladim Catladim o patlamadi kist olması hamile kalmaya engel değildir takma doktor sor denemelere devam Rabbim gönlünde kini nasip etsin

Arkadaslar kist için kür kullandım geçti demiş bir arkadaş ne kullandığı ni nasıl yaptığını yaza bilirmi bendede var doktor ameliyat diyor ama benim Bebişlerim küçük suan olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…