- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.721
izmir güzel öğretmenim tekrar denemek tabiki senin kararın ama bu kararı kendin içinver,başkaları falan olmaz bence şuan bir karar alma..
Amin canimEvet oyle esim kaldiramiyor artik isleride yogun birde ailelerden uzagiz destek yok biz buyutuyoruz hersey bizim udtumuzde ama ilkini de ikinciyide o istedi onceEşinden çok sen istiyorsun anlaşılan.nasip olur inşallah.ama çok zor bir karar işte ben de belki de o yüzden çok korkuyorum.
Evet canim oyle esim kaldiramiyor artik isleride yogun birde ailelerden uzagiz destek yok biz buyutuyoruz hersey bizim udtumuzde ama ilkini de ikinciyide o istedi once
kayınvalidem 3 kız 3 erkek,annem 4 kız 2 erkek ama annemin karnında 3 erkek öldü,sülalede ise benim sülalemde erkek çok 5 amcam,2halam var.eşimin 5 halası 1 amcası var...bişey anlam edermi bilmem ama sülale çapında bizde erkek çok amcamın birini 5 erkek kızı yok...ne bilim kısmet bunlar...:) ne diyim guldum arkadasim yumurtan niye kabul etmesin Allah kadini kadin erkegi erkek yaratmis Allah diledigine kiz diledigi aileyede erkek verirmis ya az ya cok esinin ailesinde erkekmi cok kizmi senin ailende durum ne bizde kiz cok esimin ailesinde erkek cok of Allahim neler konusuyorum hepsi nasip nasip...
çok kırişe bir söz ama ben çok inanırım canım gecenin en karanlık anı sabahın en yakın olduğu andır...ben buna inanıyorum öğretmenim...tüm hayatımda öss sınavı kpss sınavı hepsinde buna çok inandım en çok kırıldığımda heğ bir hayır oldu elhamdurüllah....bence bunu bi düşün...Yum.testiyle ilgili birşeyler sormuştum ya öğretmenim.işte o zaman deneme oldu.benim sorunum çokçok pişman olmam.niye böyle hissettim bilmiyorum.daha ortada hamilelik yokken eşimin psikolojim baskıları başladı belki de o yüzden.bu ay olmazsa inşallah olmaz.bu konuyu kapatacağim zaten inşallah
kayınvalidem 3 kız 3 erkek,annem 4 kız 2 erkek ama annemin karnında 3 erkek öldü,sülalede ise benim sülalemde erkek çok 5 amcam,2halam var.eşimin 5 halası 1 amcası var...bişey anlam edermi bilmem ama sülale çapında bizde erkek çok amcamın birini 5 erkek kızı yok...ne bilim kısmet bunlar...
Canim belki hamilesin oglun olacak bunuda unutma bir anda karar vermistin denemye silik oldugu halde bundada vardir bi hikmet Allaha sigin canimYum.testiyle ilgili birşeyler sormuştum ya öğretmenim.işte o zaman deneme oldu.benim sorunum çokçok pişman olmam.niye böyle hissettim bilmiyorum.daha ortada hamilelik yokken eşimin psikolojim baskıları başladı belki de o yüzden.bu ay olmazsa inşallah olmaz.bu konuyu kapatacağim zaten inşallah
çok kırişe bir söz ama ben çok inanırım canım gecenin en karanlık anı sabahın en yakın olduğu andır...ben buna inanıyorum öğretmenim...tüm hayatımda öss sınavı kpss sınavı hepsinde buna çok inandım en çok kırıldığımda heğ bir hayır oldu elhamdurüllah....bence bunu bi düşün...
Cunkuvk.valdem onlarda erkek cok oldugu icin bana bunu ima etti yani bizde kiz cok benden kaynaklaniyormus gibi konustu onun icin sordum ama biz onlardan daha mutlu aileyiz kiz cok daga bagliyiz onlar uzaklasmis...kayınvalidem 3 kız 3 erkek,annem 4 kız 2 erkek ama annemin karnında 3 erkek öldü,sülalede ise benim sülalemde erkek çok 5 amcam,2halam var.eşimin 5 halası 1 amcası var...bişey anlam edermi bilmem ama sülale çapında bizde erkek çok amcamın birini 5 erkek kızı yok...ne bilim kısmet bunlar...
Canim belki hamilesin oglun olacak bunuda unutma bir anda karar vermistin denemye silik oldugu halde bundada vardir bi hikmet Allaha sigin canim
ben buna inanmıyorum canım 5 oğlu amcamın gelinlerinin 1 erkek oldu o da sonradan oldu canım kız daha fazla ama onlar çok mutlu kızkardeşleri olmadığı için...Cunkuvk.valdem onlarda erkek cok oldugu icin bana bunu ima etti yani bizde kiz cok benden kaynaklaniyormus gibi konustu onun icin sordum ama biz onlardan daha mutlu aileyiz kiz cok daga bagliyiz onlar uzaklasmis...
Bacim 23 kiz ne allasen? Gercek mi bu hikaye?Kızlar bizim bir Komşu adam 4 tane karısı var o dört kadından 23 kızı var hiç oğlu yok. Sizce bu adam hiçmi bu 23 çocukta tam çat anına denk gelmemiştir? Aslında adam imtihanı işte nasibinde yok zaten.
Pkolusunuz zaten. Çoktan takip etmesi gerekirdi. Sizde ki problem adet düzensiz oldugunda cok gider gelirsiniz, anca bulur ovulasyon tarihiniKizlar yarin doktora gidicem bende soyluycem bebek istedigimi nasil konusucam ne diycem bana akil verin yum takibi icin ya yok derse terslerse diye korkuyorum ama hep ona gittim bizi iyi biliyor ozel hastane zaten pko luyum tedavi gordum hemen bebis olmuyo takip sartmi desem konusurken ....
Canım üzülme kist yumurta olup catlamamasi demek ben kistler le iki çocuk dogurdum halada duruyor doğumda bile patlamadi ben patladim Catladim o patlamadi kist olması hamile kalmaya engel değildir takma doktor sor denemelere devam Rabbim gönlünde kini nasip etsinKizlar merahaba nasilsiniz simdi drdan geldim. Kist varmıs yumurtalikta. kan verdim hormonlara bakicaklar yarin 3 gibi cikicakmis sonuclar. Canim sıkıldı. Bu ay yine yatti bizim deneme bu kist nasil bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?