Süper Anneler - 2011

canım merhaba sen nerelerdesın benı hatırladınmı.eskılerden kımse gelmıyor artık.bebegın cınsıyetı ne canım hayırlı olsun ınsallah.kımse gelmıyor nedense buraya.gurbet guzelıde gelmıyor lara elada orkıdemde.bır ben kaldım sanırım burda

bence yola çıktığı 1. Gün bile o cana kıymak gibi geliyor..

Aynen canım bazı eşleri görüyorum 2-3 kız oluyor kızlarımı asla erkeğe değişmem deyip yapıştırıyor cevabı karşıdaki bidaha konusmuyor.gecen bir arkadaşın 3.cocugu oldu erkek 2 kızdan sonra olunca işte gözün aydın çok şükür bir oğlun olmuş demişler terslemis herkesi kızlarımdan hiç bir farkı yok hatta kızlarımı daha çok seviyorum demiş ,benim eşim de bunları duya duya biraz daha akillandi,bide Sperm olayını biliyor ne yollarsa o olur. .bizim geçen aylarda deneme oldu.deneyipte hamile kalamayan arkadaşları okadar iyi anladimki meğer ne acıymis bizim misler gibi 2 melegimiz var kız çocukları her daim hayirli olurlar.kendimizden bilelim.o cahiller de kurban olsunlar hen kızlarımız a hemde bize.Allah görüyor. Canim benim uzulme.bir arkadaş yazmıştı geçen aylarda oğlu olan kadınlar Ayy kızım 2 kızın mi var vs gibi laflar edince,oda verin tarifini bizde erkek çocuğu nasıl yapılıyor mus deneyelim demis.onlarda Hahahaha nerden bilelim demişler Allahın isi,oda demişki ha işte bende tam onu diyorum Allahın işi diye sus pus olmuşlar

İşte bizde lafı ağızlarına yapistiracax,dik duracaź,kızlarımız a haksızlık bu bak bakalim ağızlarıni acacaklarmi hala ısrar edeni yüce Yaradana havale edecez

Dorti canım nniye hatırlamayayım, tabii ki biliyorum. Oglum olacak canım. Benimki sık ilişkiyle oldu. Ovulasyon günü tek ilişki tutmadı, çift tutmadı. 3 gün denedim. Yine tutmadı. Bende 3 günde bir yaptım. Kız olacagından o kadar emindim ki ,dr erkek deyince hem ben hem kocam şok olduk. Eşim bayagı sööylendi. Böyle saçma şeylere inanma dedim diyor. Velhasıl ne desem boşi. Neye inanacagımı bende bilmiyorum

Ne güzel anlatmışsın canım, tarifi yok bu işlerin.Eşim sağlam dursa herkese karşı belki daha kolay olur herşey.Allahım sağlıklı çocuklar vermiş çok şükür.benim 2 lösemili öğrencim var.2 side erkek.sürekli hastanedeler Allahım iyilik versin. Herşeyin hayırlısını diliyorum artık.ilaç falan almayacağım zaten.Söylediğin gibi o da can.hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin Allahım isteyen herkese inşallah.

hoşbulduk canım ben iki yıldır takip ediyorum yazmıştımda önceden o arlar düşünmüştüm ama sağlık sorunlarımdan dolayı bebeği ertelemek zorunda kaldım burayada pek giremedim ara sıra girip okudum çıktım demek senin iki kızdan sonra oğlun olacak maşallah Rabbim biran önce kucağına almayı nasip eylesin hiçmi yöntem denemedin perhiz falandamı yapmadın....

P

Pkolusunuz zaten. Çoktan takip etmesi gerekirdi. Sizde ki problem adet düzensiz oldugunda cok gider gelirsiniz, anca bulur ovulasyon tarihini
evet bugün dr a gidicem takip istiycem bakalım kistler ne alemde hep düzenlidir reglim kist olduğu halde çünkü küçükler dr büyürse regli düzensiz olur onun içinde kilo almaman gerek sende iş bitiyor demişti...

izmir canım senin eşin erkek çocuk istiyormuş sen sonuçta bu işe kalkışmışsın peki dr a takip yaptırdınmı niye hemen teste karar kıldın merak ettim inşaAllah gönlündekine kavuşursun tatlı bir oğlun olur. hepsi boş kısmetten ötesi olmuyor...

çalıkışum benim eşim öyle işte kızları ona yetiyor bana kızıyor söyleyenlere annemde dahil eşim istemiyor de diyor iyiki iki kzım olmuş erkekle kızın ne farkı var anlamıyorum diyor işte ne güzel huzur evinden kurtuldum diyip duruyor şunun bunun da oğlu var ne işe yarıyo diyor ama milletin lafı beni boğdu artık ama annesi öyle değil işte ne zman olacak 3.falan. geçen yaz kaynım aradı bizde varız k.valideyle konuşyor iki oğlu var oda kız istiyo ama eltim hiç istemiyo telefonda annesine hangi günler kız falan diye soruyor duymuş bi yöntemler demekki hemen kaynanamda işte bizi gösterip bunlara sor sizde onlara erkek nasıl oluru anlatın dedi sinir oldum o sırada bizi hmen katıyor bende ona inat onu Allah bilir öyle günmü olurmuş dedim bilerek bilmezden geldim kapattım sustum sonra eşime anlattım yoktu o sırada. k.valide bana doğur diyip duruyo eltim içinde daha yeter yaşı geçti diyor bir oğlu varkende büyütemiyceksen dogurma demişti bende yeni evliydim kulaklarımla duydum eltim pek zora gelemezde...

Yumurta takibini eşim istemedi canım.amcasının oğlu bu yöntemle 3.yolda erkek bebek.onun için gaza geldi biraz.ama kaderimizde ne varsa o olur.kızlarimda yum.günü falan bilmiyorduk.bir de bunu deneyelim dedi.hayırlısı artık.

Senin eşini tebrik etmek lazım. Çok olgunmuş. Benim eşimde kızlarını çok seviyor ona birşey diyemem ama yoğun istek de var tabi.dua edin hepimize bol bol.

evet canım dularımızda birbirimizi düşünelim dua edlim ben sizi aklımdan geçireceğim hep.peki ka ay takip ettin yum. gününü testle nasıl anladın ağrın varmıydı akıntı vb....eşim olgundur evet ama oğlu olsunda ister kesin hi duymadım ağzından fakat belki içten içe istiyordur ...

canım benım allah analı babalı buyutsun.hayırlı ugurlu olsun canım.çok mutlu oldum hayırlısı olsun.senın bır kızmı vardı canım

Benim 1 kızım var. Bu ikincisi. Valla perhiz yapmadık. Ben ingilteredyim, burada dr takibi yok. Kendim ovulasyon testi kullandım. Kızlar bilir tek ilişki çieft ilişki 6 aya yakın denedim tutmadı. Niye tutmadı bilemiyorum. Sonra 3 günde bir deneyince tuttu. Bir tek benim eşim çok muz yer ve kahve içer. Birde çok az et yer, çok balık yer ama. Sebze yer, kırmızı et jiç aevmez. Ultrasonu çeken dt. Kıza ve erkege genetik yatkınlık vardır dedi. Siz ne yapsanız boş. Bilemiyorum ne derece dogru

Kızlar yazıyorum, çıkmıyor. Anlamadım ki, benim tlf.la mı alakalı? Velhasıl bir kızım var, dorti. Sen 3.yü yaptın mı? Yoksa hala beklemede misin? Apranax ne yaptı acaba? Sultanın bebişi büyümüştür. Eylülden ne haber?

Lenarin yazdığım kişi birebir komşumuz hatta birtane kızına sormuştum zor değilmi 23 kardeş diye farklı Annelerden olanların çoğunun ismini bile bilmiyorum demişti.

canım bende dr a gittim 3 de konuştum fakat çok şaşırdı dr um ne takibi takibe ne gerek var iki çocuk zaten olmuş pko da olsa hamile kalmış 2 çocuk doğurmuşssunuz böyle bi yöntem yum.takibi tıpda yok böyle bir şey yapamam niçin ne diye yapayım gibi laflar etti sonra muayene etti şuan reglimin 11 .günü bir yum oluşmuş 12 13 cm var 3 4 gün içinde dahada olgunlaşır bu dedi oda sırf söyledim diye anlattı bende diyemedim erkek bebek için istiyorum diye tam ben giyiniyordum eşimin yanına odaya dogru ilerlerken eşim aslında erkek bebek için istiyoruz dedi hoş eşim istemiyor hala 3.yü sonra dr da hıım öyle desenize dedi bende dedimki siz anlarsınız diye umut ettim dedim yok anlamadım böyle bir şey yok tıpda dedi hala bunu ben yapamam böyle bir şey peki yokmu dedim istanbulda veya başka şehirlerde yapılıyor dedim yapar para için dedi ben böyle bir yöntemin olduğu söyleniyor fakat kesin olur olmaz bilemem ben bunu ta öğrencilik hayatımda okudum öylece de kaldı peki dedim hiç gelmedimi böyle isteği olan hasta hayır ilk siz dedi bi kere yum ne zaman çatlar bilemeyiz çatlasa bile 24 saat canlı kalır dio ben yinede sizden sadece nisan ayı için adetin 12 13 günü geleyim bakın dedim tuttu hala bu istediğiniz çok büyük bir şey ama neyse dedi bir kere gelin hem simir zamanı gelir onada bakarız dedi ve kan testi istedi çocuk olmadan şekere tiroite bakmak için hemde folik asit yazdı gönderdi çok şaşırmış gibi göründü ama yanda aynı hastande çalışan dr la şubatta görüştüm o yaparız dedi takip lh hormonuna baktı o zman yum günümdü normal karşıladı fakat bu bayan dr yanaşmıyor hep negatif bilmiyorum neye karar versem bugünkü bayan dr evde kendin takip yap ateş ölç akıntını kontrol et vs şeyler dedi birde.LENARİN sen genetik yatkınlık diyosun avrupadaki dr lar hep böyle konuşuyor tıpben konuşmuyorlar bence çok bilgili değiller sonuçta bir ailede çogunlukla erkek yada kız bir tane oluyor bizde kız çok eşimin ailesinde erkek daha çok, halamda avrupada bana şey demişti orda dr demiş galiba kimi kadın sadece erkek kimide sadece kız doğururmuş ne kadar doğru bilemem.... Sizler ne diyosunuz arkadaşlar benim dr umun dediklerine ??

Yine kadınlara geldi olay.yum.takibi yaptırıp çatlama iğnesi yapıp beklediği cinsiyette olmayanlar var.ama yine de insanoğlu bazı sebepler arayıp bazı yöntemler deniyoruz ama gerisi takdiri ilahi. Arkadaşın anlattıgı gibi 23 kızı var adamin.hiç mi yum günü bulamadılar:) ben aynı anneden 9 kız olduğunu gördüm. Yine de biz yapmadık demeyelim diye yapıyoruz işte. Allahım herkesin ve benim gönlüne versin inşallah.

Amin canım, canım sıkıldı dr un dediklerine yum 24 saat yaşarmış falan filan ama yok yüzsüzlük yapıp nisanda yine gidicem usg ye giricem benim nisan istememin sebebi lazer yaptırıyorum nisanda biticek onun için hem erkek dr a muyeneye sırf yum takibi yaptırmak için gitmeye gönlüm razı olmuyor ama erkek dr bu konuda yardım ederim demişti ama bu bayan dr ondan daha bilgili profosyonel sizin bildiginizde öylemi yum 24 saat yaşarmış çok az değilmi birde demezmi ben çatlar derim akşam ertesi günü çatlar onumu takip edecez diye bende dedimki lh hormonu var onada bakılıyor verdiği cevaba bak tamam hormon yüksektir fakat yum bir gün önce çatlamıştır ve ölmüştür diyor ...dediğinde doğru izmir 23 çocukda hiçmi denk gelmedi yum anına yada başka birşeye bunlar hep sınav Rabbimin sınavı tabiki takdir ilahi ...

kızlar iyi akşamlar. bugün hormon testi sonuçlarımı aldım dr öneli birşey yok dedi önümüzdeki ay kanamalı iken gel tekrar muayne edelim dedi. o kadar kalabalıktı ki sonuçları söyleek için odaya üçerli alıyo milleti kafam allak bullak oldu söylediklerinden pek birşey anlamadım. diyorum ki hocam ben gebelik istiyorum bu kist sorunmu engelmi ada bana diyokı akşam evde kıymalı kapuska var diyo biran önce eve gidip kapuska yemek istiyorum diyo şaka gibi... sonuç olarak yazdı 3 kutu yasmin yolladı. ben bebek diyom adam yasmin yazıyo bana kızlar ben isteiyorum hap içmek napıcam ben şimdi akıl verin bana. burda özel bir dr var onamı gitsem yarın acaba 150tl miş muayne ücreti sonuçları gösterip kafama takılan şeyleri sorarım belki çat iğnesi falan yaparmı onu konuşurum diyorum ne dersiniz gerek varmı. yoksa akışına bırakıp denememi yapsam bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…