Süper Anneler - 2011

canım özel olarak hiçbirşey yapmadım değil mi?diyet duş takvim falan...

hayır hayır canım hiç bişey zaten dedim ya planlı olan bişey değildi ama tek kafama yatan yumurtlama günümden sanırım bigün öncesi çünki biliosunuz tam yumurtlama gününü saatini tam olarak bilmiyoruz ama şöyle anlatayım internetteki hesaplayıcılardan dikkat etmek için ben sürekli riskli günlerime bakardım ilişki sonrası hemen kalkardım falan filan işte bende riskli günüm ve sonrasındaki bi kaçgün çok dikkat ederdim ama bu sefer gebe kalabileceğim günden iki gün öncesi oldu ilişki tek ilişki adet sonrası yani yumurtlama günümden iki gün öncesi bilmiyorum valla kısmet benim oluşum böle oldu ilgisi varmı inan hiç bilmiyorum diğer bahsedilen şeylerede asla bana anlamlı gelmiyo

açıkcası bende dördüncümü erkek istediğim için bu konuyu baştan bi okuyum diye baktım hani böle yumurtlama zamanıyla hamile kalıp öncesi yaada sonrası kalıp ne kadar kişinin tutuyo yada tutmuyo bi bakayım dedim eger ilgisi olduğunua tamamen inanırsam dördüncümüde inşallah zamanlamasına dikkat ederk yaparım haralde yani kafadan bi günde yapmam sanırım bakalım kısmetse tabii rabbim nasip ederse zaman insana ne verir ne götürür bilinmez bu sadece şu anki duygu düşüncelerim belki oğlum büyüyünce tamamen fikrim değişir bilmiyorum ama şu anki kafayla kesin yapcamne tuhaf aslında şimdi yeter düşünmüyorum artık demem lazımkenn herkes için allahtan önce hayırlısını dilerim herkesin gönlünce olsun bebişleri

benim kızkardeşimde yumurtlama zamanına getirmiş kızcağız olmuyormuş herhalde bi kaç ay bari yumurtlama günüme denk getiriyim demiş o da aynen öyle yapmış saymış adetinden 14 gün ilişki olmuş eşinede hatta demiş bugün bak kendini iyi hazırla bugünü kaçırmak istemiyorum demiş olmuş şimdi 4.5 aylık hamile birde erkek Allah sağlıcakla nasip etsin kardeşime ve cümlesine

iyi o zaman bende inşallahhhhhhhhh 3.erkek olursa Allahın izniyle
ben kız için sen erkek için 4.cü için kolları sıvariz beraber

diyet belki etkili olabilir ama sağlık açısından doğru bulmuyorum ben
bence de en doğrusu zamanı iyi kullanmak gibi geliyor

teravet bugün 23 .günüm ve monitor hep tek cizgide, tek cizgi hep kaliyormu ya?? adet sancim basladi bugün sabah m gösterdi, ama heran gelebilir adetim......

gunaydın kızlar nasılsınız kızlar bız esımle dusunduk bu ay denemeye karar verdık ya nolur bana dua edın ıns yakalarız oglanı hepımız ama ben hala tredutteyım olsamı olmasamı dıye

slm kızlar....
adetime 3 gün var.ama dün ve önceki gün pembe lekelenmem oldu.bende bu sabah test yaptım.
bakarmısınız????
control çizgisi kadar koyu değil ama baya bi belirgin
Eki Görüntüle 300488 Eki Görüntüle 300489
Eki Görüntüle 300490 Eki Görüntüle 300491
bu arada 4 resimde aynı test.....
inşallah bebğim benimledir .
Allahım oğluşumu göndermiştir bana....
Allahım hakkımda hayırlı olanı versin inşallah......bana dua edin kızlar....
adet geçene kadar inanamıcam sanırım...

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız kızlar bız esımle dusunduk bu ay denemeye karar verdık ya nolur bana dua edın ıns yakalarız oglanı hepımız ama ben hala tredutteyım olsamı olmasamı dıye
canım inşallah oğluşunu yakalarsın.rabbim hakkında hayırlı olanı versin....
neden tereddüt tesin?

canım inşallah oğluşunu yakalarsın.rabbim hakkında hayırlı olanı versin....
neden tereddüt tesin?

AMIN CNM INS .Senınde gozun ayddın bu testlere gore hamıssın tatlım hadı gozun aydın ıns oglun 9 ay sonra kucagınd aolur tatlım .cnm ya bende ıstıyorum ama hamılelık kolay degıl tatlım benım bırazda zor gecıyo ama herseye ragmen deneyecem ıns Rabbım gonlumuzden gecenı nasıp eder ıns tatlım .sen neler yaptın dıyet felan vajınal dus yaptınmı bırde ben kararsıszım ya vajınal dusda

Son düzenleme:

ewet hamilelik zor.kızımda 1 ay çok kötü geçmişti.annemlerde kayın validemde geçirmiştim.bu sefer kızımda var inşallah çok zor geçmez...

canım ben diyet falan yapmadım eşimde tabi.....
sadece eşim 8-10 gün falan keçi boynuzu pekmezi kullandı sabah akşam.
ovulasyon testi kullandım.
karbonatlı suyla vajinal duş denedim.nekadar başarılı oldum bilemem zor bi işlem bence....
4-5 günlük cinsel perhiz.
dua namaz. vs

artık hakkımda hayırlısı.bi oğluşum olmasını çok istiyorum.Allahım hakkımda hayırlıysa nasip eder inşallah.....
isteyen herkesede tabi....

Son düzenleme:
kızlar ben 1 aralık akşamı test yaptım negatifti.sonra dün yapmadım unuttum
sabah yaptım koyuya yakın ama yinede aynı koyulukta olmayan çizgi çıktı.sizce dünmü pozitiftide bugün silikleşti yoksa akşama bidahamı yapıyım lütfen yardım.nasılda unuttum allah kahretmesin.ateşimde dün biraz düşmüş.galiba benim bugün yumurtlama günüm....iki saat sonra tekrarlıycam testi...

hamilesin canım allah bağışlasın inşallah kalbindeki olur....

eylulll eczanelerde papier ph diyeceksin vereceklerr sana

mullberry cnm gozun aydin olsun hamilesinnn maasallahh cok erken belli olmus oovulasyonu nasil tespit ettin

mimoza cnm neden riske attin yavv hayirlisi olsun normalde bugun kacinci gunun
birde neyle olcuyosun yani ne kullaniyosun memnunmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…