- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.861
canım özel olarak hiçbirşey yapmadım değil mi?diyet duş takvim falan...
evet canım aynen öle bilmeden yanii tamamen canım istediği için tuzlu şeyler falan hoşuma gittiği için bilmiyodum bile hamile olduğumu n bana tüm bunlardan en mantıklı gelen acıkcası yumurtlama zamanını iyi ayarlayabilmek olabilir belki gerisi bilmem kafama yatmıyo aslında ben herşeye yüzde elli olur bakanlardanım çünki rabbim zaten iki cins yaratmış ya o olacak yada öbürü tutup tutmaması bazı şeylerin buna bağlıyorum bende tutan başkasında yada onda olan bende olur kesin gözüyle bakamıyorum ama dediğim gibi bilmiyorum işte şu yumurtlama günü önemlidir belki erkek bebiş için benim kız kardeşimde mesela dört aylık hamile oda yumurtlama zamanına kadar adet sonrası girmedi ilişkiye tam yumurtlama zamanına den gelmiş bakalım erkeke benziyo yüksek ihtimal demiş bakalım bakalım nolcak olursa artık tesadüfmü yoksa gerçekmi valla artık allah biliyo
:44:
yaşasın benim gibi düşünen hiiiç yok sanıyodum orda burda hep yazdım durdum ama sonunda buldum yazmam gereken yeri bende dörtliycem inşallah allahın izniyleee iki kızım bi oğluşum var bende eşitilk istiyorum yani iki çiçek var böcemm tek olmasın ikide böceğim olsun istiyorum ama benim böcek pek küçük daha yedi aylık olduk biraz büyümemiz lazım bende yaa nasip diyorum bakalımm
ço teşekkürle canım cümlemizinkini valla baya anlattım aslında ilk yazdıklarımda doğruluğu varmı allah bilir tabide ben en çok şuu yumurtlama zamanına doğru olabilir gözüyle bakıyorum acıkcası lk yazımda bahsettim tek ilişki ve yumurtlama zamanına denk gelmesi belki sebep olmuştur ondan başkası bana pekte inandırıcı gelmiyo acıkcası arkadaşlar tabi bu benim fikrim
teroş bu çayı bana adını yolla ben direkt eczanesinden alıcam.
kizlar sizinle onemli biseyi paylasicaktim regl sancisindan unuttum
ph mizi olctumm
daha baslayali 3 hafta oluyoo siki bi sekilde
esiminki 9 9.5
benimkisi 8 cikti iliski sonrasi degerler bunlar
Predict Baby Sex by Chinese age and woman conception month
birkaç kişi baktı ama herkes bakmadı dahabu takvim bende ve bir çok kişide doğru çıktı.. bakalım sizde tutucak mı?lütfeeeen bir bakar msınız... üste doğum tarihinizi alta yumurtlama tarihini giriyorsunuz. çok merak ediyorum....
cnm yumurtlama tarihimi,?ben nebilim yumurtlama tarihini,hamile kaldigin gun olmasin,yada sat
canım inşallah oğluşunu yakalarsın.rabbim hakkında hayırlı olanı versin....gunaydın kızlar nasılsınız kızlar bız esımle dusunduk bu ay denemeye karar verdık ya nolur bana dua edın ıns yakalarız oglanı hepımız ama ben hala tredutteyım olsamı olmasamı dıye
canım inşallah oğluşunu yakalarsın.rabbim hakkında hayırlı olanı versin....
neden tereddüt tesin?
AMIN CNM INS .Senınde gozun ayddın bu testlere gore hamıssın tatlım hadı gozun aydın ıns oglun 9 ay sonra kucagınd aolur tatlım .cnm ya bende ıstıyorum ama hamılelık kolay degıl tatlım benım bırazda zor gecıyo ama herseye ragmen deneyecem ıns Rabbım gonlumuzden gecenı nasıp eder ıns tatlım .sen neler yaptın dıyet felan vajınal dus yaptınmı bırde ben kararsıszım ya vajınal dusda
hamilesin canım allah bağışlasın inşallah kalbindeki olur....ewet hamilelik zor.kızımda 1 ay çok kötü geçmişti.annemlerde kayın validemde geçirmiştim.bu sefer kızımda var inşallah çok zor geçmez...
canım ben diyet falan yapmadım eşimde tabi.....
sadece eşim 8-10 gün falan keçi boynuzu pekmezi kullandı sabah akşam.
ovulasyon testi kullandım.
karbonatlı suyla vajinal duş denedim.nekadar başarılı oldum bilemem zor bi işlem bence....
4-5 günlük cinsel perhiz.
dua namaz. vs
artık hakkımda hayırlısı.bi oğluşum olmasını çok istiyorum.Allahım hakkımda hayırlıysa nasip eder inşallah.....
isteyen herkesede tabi....
inşallah hakkımda hayırlıysa rabbim gönlümdekini nasip edr.....hamilesin canım allah bağışlasın inşallah kalbindeki olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?