Süper Anneler - 2011

valla bende aynen öleyim canımm kendimi bildim bileli hep sancı ölürüm yani 2 gün yatarımmm adet olmyı hiç
istemem doğumdan sonra geçtiydi ama halı yıkadım kızım kusmuştı kısın bide ondan geri geldi bu yaz bi kaplıcaya gitim ondan sonraki adetimi hiç bilemedim çok rahattı ama sonra yine ayağımı soğuk tuttum yine başladııı hamiş kalıp doğumdan sonra asla üşütmeyecemmm kalana kadarda cekerim heraldee

Son düzenleme:
ahh canımm adetinmi geliooo .????? eğer adetinse bu hayıt hapını kullansana duymuşundur gerçiii..

geldi cnm bugun oldum
nedense bazi aylar cok rahatim bazende cok kotu seninde dedigin gibi ayaklardn sanirim
maalesef bebek diyetinde oldugumdan pek bisey kullanamiyorum cnm agri kesici bile almadim normalde dr un verdigi ilac var oda kesiyo aman az kaldi bozamayayim simdi

ben okadar sancılanırımki diyeti bile gözüm görmezzz sen bu diyete çok inandın çokta güel uyuyosun inş.bebekte erkek olurda emeklerin karşılığını alırsın taktirediyorum seniii nefsine hakim oluyosunnn helal sana bide senden bişe rica etcemm çin tak.uy olurmuu ben anneme bile baktım bizlere hep tuttu kız kime yaptımsa tuttuu .allah bilirde aslını ne kaybetcen sankiii

mulbery sen naptın canımmmmm son durumun nedir.
canım be beklemedeyim valla napim.b
bazen diyorum kesin hamileyim.bazen diyorum kesin hamile değilim..
bat a az kaldı öle bekliyom işte.2 gündür belirti adına hiçbişi yok bende...
bugün canım tatlı çekmeye başladı.tatlı olarak ne bulsam yerim yanii.sanırım kırmızılar yolda tatlım....

canim yaa
once rabbim tabiiki ama herseyi denemek istiyorum
sonra sunu yapmadim demeyeyim
cin takvimine uyuyor subat ayi icin bio erkekte olacak
iyonlar icin leptop cep telefonu ne kadar altinim varsa etrafta toparliycam (sacma gibi dursada in genderde deniyolar bunuda yumurtanin cekim kuvveti icin )

dua edicem insallah ediyorumda

ama bi sorunum oda yumùurta takibii onuda elimden geldigince yapicamm
ennnnnn sonunda tevekkullllll edip rabbime siginip ondan gelene razi olucamm
insallahhhhhh

mullberry cnm hayirlisi olsun kirmizilar gelirsede uzulme
bende ilk hamileligimde hemen kalmistim bunda nasil olacak bakalim :26:

gülenyüz de güvenilir değil mi yani ??

CANIM sıcak suyun içine mi oturuyorsun
yoksa buharıan kürsü koyup mu oturuyorsun?
sağol canım bu arada
denerim bende

mimozaaaaaaaaaaa
çok teşekkür canooooo
haftaya tahlil sonucum var
olmazsa yeniden yara için görüşürüz dr. la

Cnm bnde sn gbym belim cok agriyor karnim sisti sanirim adet olcam

sgl cnmya ama subatin 11 12 13 14 adetime denk geliyo olmazki,ben eniyisi senin gibi subatin 20 21 falan deneyeyim amabenimkinede baksana erkek daha onemli ama sen yinede bak benimki 10 10 86 cnm,sen nekadar inaniyosun bioya neyse cnm optm

canım sıcak suyun içine oturuyon 15 dak falan sonra kalk akşam birdaha aynısını yap yada sıcak akan duş armatürünü genital bölgeye tut 15 dak oda biraz fazla su gidiyo ama ben bazen yaptım aynı etkiyi gösteriri fakat eskiler der sıcak kazığa otur diye bende nerden bulayım sıcak kazığı sobam yokki ısıtıp ısıtıp koyyim bende sıcak suya oturuyorum benim öyle geçiyor arkadaşım birazsıcak yap suyu yavaş yavaş alışıyon zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…