- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.821
ahh canımm adetinmi geliooo .????? eğer adetinse bu hayıt hapını kullansana duymuşundur gerçiii..
geldi cnm bugun oldum
nedense bazi aylar cok rahatim bazende cok kotu seninde dedigin gibi ayaklardn sanirim
maalesef bebek diyetinde oldugumdan pek bisey kullanamiyorum cnm agri kesici bile almadim normalde dr un verdigi ilac var oda kesiyo aman az kaldi bozamayayim simdi
canım be beklemedeyim valla napim.bmulbery sen naptın canımmmmm son durumun nedir.
ben okadar sancılanırımki diyeti bile gözüm görmezzz sen bu diyete çok inandın çokta güel uyuyosun inş.bebekte erkek olurda emeklerin karşılığını alırsın taktirediyorum seniii nefsine hakim oluyosunnn helal sana bide senden bişe rica etcemm çin tak.uy olurmuu ben anneme bile baktım bizlere hep tuttu kız kime yaptımsa tuttuu .allah bilirde aslını ne kaybetcen sankiii
CANIM yaaa,sence bu kür işe yarıyormudur?
ben de kız bebek kürünü alacam ama kararsız kaldım
emrecim dogru bakiyomuyun sence :)))
teravett kurden alalimmii ne dersin tutmayanlar hakkinda ne dedi dr
bide teoşcum geçmiş yazılarında olmadık bi zamanda lh testim pozitif çıktı yazmıştın ya hatırladım.fertility frends,tesine üye ol orda kadınların örnek kartları var.galeri bölümünde.orda kadınlar hem ateş ölçüyor hemde yapılan takip test ne varsa işaretliyor.bazı kartlarda kadının lh testi pozifi gösterdiği halde yumurtlama olmamış ve kadın bi kaç gün sonra regl olmuş.ve tek tük değil çok kartta var.bi, anlam veremedim ama var????????????
canım bendede aynısı oluyo bazen hatta olduğum zamanlarda gebe olduğum anlaşılıyordu ne tesadüftür anlamadım
ben ilaç kullanma taraftarı değilim eski usul yapıyorum
legene sıcak suyu dolduruyorum ısıyı yüksek tutuyorum dayanabilecek şekilde hergün 15 dak oturuyorum sabah akşam 1 hafta yetiyor bana sonrasında iyileşiyorum çok şükür yalnız oturduğum sırada beyaz beyaz parça parça şeyler geliyor sanırım iltihap kalktığımda bi rahatlama oluyoer bende benim uyguladığım bu
çok çok geçmiş olsun
canım be beklemedeyim valla napim.b
bazen diyorum kesin hamileyim.bazen diyorum kesin hamile değilim..
bat a az kaldı öle bekliyom işte.2 gündür belirti adına hiçbişi yok bende...
bugün canım tatlı çekmeye başladı.tatlı olarak ne bulsam yerim yanii.sanırım kırmızılar yolda tatlım....
teravetcımgörüşemedim doktorla. geçen gün tutmayan olmadı dedi. eşim içmeye başladı bugün.
karakedinin çayında 28 tane çıkmıştı. bunda 30 tane çıkıyor. her gün 1 tane.
cnm ocakta esinin erkek gunleri hemen hemen hic yok diyebilirim bi 6 7 ocak var
ama erkege yatkin gunler var mesela 19 30 ocak arasi erkege meyillii
subatta
11 12 13 14 15 subat erkek gunleri
19 notr
oaradaki gunler erkege meyillii taaki 22 sine kadar
CANIM sıcak suyun içine mi oturuyorsun
yoksa buharıan kürsü koyup mu oturuyorsun?
sağol canım bu arada
denerim bende
mimozaaaaaaaaaaa
çok teşekkür canooooo
haftaya tahlil sonucum var
olmazsa yeniden yara için görüşürüz dr. la
teravetcım
kac kutu ıcecek esın
ilk ay korunma olmalı dediler. 2. ayda korunma bırakılacak. en fazla 3 ay kullanılabilir bu çay. 3 ay kullanınca vücutta depolanıyomuş 1 yıl etkili oluyomuş.
Slm kizlar esim bugun cikiyor hastaneden yengesinde kalacak ev yerlesene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?