- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.841
kızzzzzzz sıcak kazığa nasıl otururcazzzzzzcanım sıcak suyun içine oturuyon 15 dak falan sonra kalk akşam birdaha aynısını yap yada sıcak akan duş armatürünü genital bölgeye tut 15 dak oda biraz fazla su gidiyo ama ben bazen yaptım aynı etkiyi gösteriri fakat eskiler der sıcak kazığa otur diye bende nerden bulayım sıcak kazığı sobam yokki ısıtıp ısıtıp koyyim bende sıcak suya oturuyorum benim öyle geçiyor arkadaşım birazsıcak yap suyu yavaş yavaş alışıyon zaten
seyhan igne yaptirdinmi hic canim onu yaptirincadami catlamiyo
Slm kizlar esim bugun cikiyor hastaneden yengesinde kalacak ev yerlesene kadar
teroş bu çayı bana adını yolla ben direkt eczanesinden alıcam.
mimoss bunun eczanesi yok canim
sadece saracoggluna has bisey 170 tl civarui
aksalm kocisin gonlunu etmeye calisayim bakalim alirsa
tombilibu canımmmmmmmmmmmmm
evet haklısın aslında
bir kızı var birde oğlum
ama ben 4 tane düşündüğüm için erkek istiyorum 3.yü
birde dediğim gibi 3.erkek olunca inşallahhhhhhhhhhh
kız bana daha kolay geliyor
ama tabiki nasip
nasipte ne varsa o olacak....herşeyden önce hayırlı sağlıklı olsunlar inşallahhhhh
Alıntı fhna kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
hepsi boş.ben diyeti uyguladım tuzlu yedim potasyum ağırlıklı beslendim soda içtim et ççok yedim kayısı incir tükettim.tuzlu kuruyemiş yedim doktor kontrlünde yumurta çatladıktan sonra ilişki ve yumurta çatladıktan 36 saat sonra olmak üzere 2 ilişki oldu ilişkiden sonra sağa dönüp uyudum sütlü bişey tüketmedim kalsiyum falan tüketmedim.yani erkek olması iin herşeyi denedim. ama olmadı şu an 7 aylık dünya tatlısı 2.kızım oldu güleç ve beni yormayan güzel bir kızım var yani ne yaparsanız yapın RABBİMİN DEDİĞİ OLUR.
kızlar fhna yı hatırladınızmı bakın o yazmış bunları çokta kendimizi kaptırmamak lazımmm
kızzzzzzz sıcak kazığa nasıl otururcazzzzzz
tavsiyene uyucam canım sağollllll
benide kabul edin aranıza artık kızlar bende zaman zaman katılıcam palaşıcam sizlerle malum cici bebem pek küçük sık sık onunlayım fırsat buldukça yazarım sizlere ama sadece şunu yazıp kaçıyorum kızlar gerçekten önce rabbim tabi şükürler olsun doruluğu varmı bilmem inanilmaz domates ve zeytin yedim oğlumda tatlıdan nefret edttim dört beş ay boyunca sadece ve tek ilişki bende netten takip ettim yumurtlama günü o günden birgün öncesine fala denk geldi bilinçli değildi tesadüf ve mecburi çünki ben tatile çıktım ilişki sonrası o yüzden bi daha olmadı adet sonrasıda baya bi misafir yoğunluk olduğumdan bitince hemen olmadı ilişki yani onbir onikinci gündü sanırım iyikide öle olmuş şükür çocuklarıma bayılıyo o yüzden bi türlü dördüncünün fikrinden vazgeçemedim ama şunuda söyleyim inanılmaz yorucu ve zoor hayırlısı aman zaman akıpn gidio bunlarda geçicek elbett neyse kızlar umarım bi faydası olur dhada sizi bırakmammm dörtleyene kadar
tabi canım doğru bunları yaptım olcak diye bişi yok bende katılorum rabbimin dediği olur ben zaten hamile bile olduğumu bilmiyodum tuzlu falan yedim derken olsun diye yapmadım yiyemedim yani tatlı falan hatta 2010 ramazan bayramı annemin müthiş baklavaları yemeğe doymayan ben görmeye tahammül edemedim mesela kızlarımda ilk dört beş ay tavuk görmeye et görmeye tahammül edemedim bunda hiç öle bi sıkıntım olmadı bilmediğim için orucumu tutmaya devam ettim inanın gece boldomates salatalık ama olmazsa olmazım siyah zeytindi bende anne ya bu zeytin çok güzel galba hayatımda yemediğim zeytini bi oturuşta her gece ekmek çay domates zeytin yiyerek geçirdim canım istediği için yani çünki benim küçük prensesim daha birbuçuk yaşındaydı bi o kadarda zor bi çocuk canı saolsun bundan sebep o ara hiç düşünmediğimiz bi durum kısmet demekki ama kesinlikle herşeyy kısmet nasip diyorum bende üzülmemek için kapılmamak lzım arkadasım haklısın
merzeh hosgeldin aramiza canim
maasallah allah bagislasin cocuklarini oglunda neler yaptin anlatirmisin
kizlar sizinle onemli biseyi paylasicaktim regl sancisindan unuttum
ph mizi olctumm
daha baslayali 3 hafta oluyoo siki bi sekilde
esiminki 9 9.5
benimkisi 8 cikti iliski sonrasi degerler bunlar
evet haklısın cnm
ama sen zeytin ve domatesi hamileyken yemişsin dimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?