Süper Anneler - 2011

kızzzzzzz sıcak kazığa nasıl otururcazzzzzz
tavsiyene uyucam canım sağollllll

mimoss bunun eczanesi yok canim
sadece saracoggluna has bisey 170 tl civarui

aksalm kocisin gonlunu etmeye calisayim bakalim alirsa

teroş bu çayı bana adını yolla ben direkt eczanesinden alıcam.

ya bence bu bı para tuzagı olmasın kızlar karakedıde kullanmıs sonuc ortada hıc kullanıpda oglu olan oldumukı herkese farklı bıde onunkı 28 cıkmıs cay trevetta 30 karakedıde erkek bebek ıcın ıstemıdır emınım yanlıslık varsa kendılerı yaptı yazık degılmı ?benım pek guvenesım gelmedı

evet kızlar yaaaaaaa
garantisi varmı ki?
içipte sonuç alan varmı ki?

sperm arttırıcı olup daha ucuz şeylerde var sanıyorum
170 tl az para değil yaniiiiiii
ama sizbilirsiniz tabikiiiiiiiiiii

okuduğum kitapta diyet etkili diyor ama çok değil
önemli olan zamanlama ayarı diyor
tepe gününde (yani yumurtlama zamanı) ve birgün sonrası önemli diyor
birde sperm sayısı ve kalitesi
bunun içinde 4-5 gün öncesi cinsel perhiz şart

yaşasın benim gibi düşünen hiiiç yok sanıyodum orda burda hep yazdım durdum ama sonunda buldum yazmam gereken yeri bende dörtliycem inşallah allahın izniyleeeiki kızım bi oğluşum var bende eşitilk istiyorum yani iki çiçek var böcemm tek olmasın ikide böceğim olsun istiyorum ama benim böcek pek küçük daha yedi aylık olduk biraz büyümemiz lazım bende yaa nasip diyorum bakalımm

benide kabul edin aranıza artık kızlarbende zaman zaman katılıcam palaşıcam sizlerle malum cici bebem pek küçük sık sık onunlayım fırsat buldukça yazarım sizlere ama sadece şunu yazıp kaçıyorum kızlar gerçekten önce rabbim tabi şükürler olsun doruluğu varmı bilmem inanilmaz domates ve zeytin yedim oğlumda tatlıdan nefret edttim dört beş ay boyunca sadece ve tek ilişki bende netten takip ettim yumurtlama günü o günden birgün öncesine fala denk geldi bilinçli değildi tesadüf ve mecburi çünki ben tatile çıktım ilişki sonrası o yüzden bi daha olmadı adet sonrasıda baya bi misafir yoğunluk olduğumdan bitince hemen olmadı ilişki yani onbir onikinci gündü sanırım iyikide öle olmuş şükür çocuklarıma bayılıyo o yüzden bi türlü dördüncünün fikrinden vazgeçemedim ama şunuda söyleyim inanılmaz yorucu ve zoor hayırlısı aman zaman akıpn gidio bunlarda geçicek elbett neyse kızlar umarım bi faydası olur dhada sizi bırakmammmdörtleyene kadar

Alıntı fhna kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

hepsi boş.ben diyeti uyguladım tuzlu yedim potasyum ağırlıklı beslendim soda içtim et ççok yedim kayısı incir tükettim.tuzlu kuruyemiş yedim doktor kontrlünde yumurta çatladıktan sonra ilişki ve yumurta çatladıktan 36 saat sonra olmak üzere 2 ilişki oldu ilişkiden sonra sağa dönüp uyudum sütlü bişey tüketmedim kalsiyum falan tüketmedim.yani erkek olması iin herşeyi denedim. ama olmadı şu an 7 aylık dünya tatlısı 2.kızım oldu güleç ve beni yormayan güzel bir kızım var yani ne yaparsanız yapın RABBİMİN DEDİĞİ OLUR.

kızlar fhna yı hatırladınızmı bakın o yazmış bunları çokta kendimizi kaptırmamak lazımmm

tabi canım doğru bunları yaptım olcak diye bişi yok bende katılorum rabbimin dediği olur ben zaten hamile bile olduğumu bilmiyodum tuzlu falan yedim derken olsun diye yapmadım yiyemedim yani tatlı falan hatta 2010 ramazan bayramı annemin müthiş baklavaları yemeğe doymayan ben görmeye tahammül edemedim mesela kızlarımda ilk dört beş ay tavuk görmeye et görmeye tahammül edemedim bunda hiç öle bi sıkıntım olmadı bilmediğim için orucumu tutmaya devam ettim inanın gece boldomates salatalık ama olmazsa olmazım siyah zeytindi bende anne ya bu zeytin çok güzel galba hayatımda yemediğim zeytini bi oturuşta her gece ekmek çay domates zeytin yiyerek geçirdim canım istediği için yani çünki benim küçük prensesim daha birbuçuk yaşındaydı bi o kadarda zor bi çocuk canı saolsun bundan sebep o ara hiç düşünmediğimiz bi durum kısmet demekki ama kesinlikle herşeyy kısmet nasip diyorum bende üzülmemek için kapılmamak lzım arkadasım haklısın

canım özel olarak hiçbirşey yapmadım değil mi?diyet duş takvim falan...

merzeh hosgeldin aramiza canim
maasallah allah bagislasin cocuklarini oglunda neler yaptin anlatirmisin

kizlar sizinle onemli biseyi paylasicaktim regl sancisindan unuttum
ph mizi olctumm
daha baslayali 3 hafta oluyoo siki bi sekilde
esiminki 9 9.5
benimkisi 8 cikti iliski sonrasi degerler bunlar

evet haklısın cnm
ama sen zeytin ve domatesi hamileyken yemişsin dimi ??

merzeh hosgeldin aramiza canim
maasallah allah bagislasin cocuklarini oglunda neler yaptin anlatirmisin

ço teşekkürle canım cümlemizinkini valla baya anlattım aslında ilk yazdıklarımda doğruluğu varmı allah bilir tabide ben en çok şuu yumurtlama zamanına doğru olabilir gözüyle bakıyorum acıkcası lk yazımda bahsettim tek ilişki ve yumurtlama zamanına denk gelmesi belki sebep olmuştur ondan başkası bana pekte inandırıcı gelmiyo acıkcası arkadaşlar tabi bu benim fikrim

evet haklısın cnm
ama sen zeytin ve domatesi hamileyken yemişsin dimi ??

evet canım aynen öle bilmeden yanii tamamen canım istediği için tuzlu şeyler falan hoşuma gittiği için bilmiyodum bile hamile olduğumu n bana tüm bunlardan en mantıklı gelen acıkcası yumurtlama zamanını iyi ayarlayabilmek olabilir belki gerisi bilmem kafama yatmıyo aslında ben herşeye yüzde elli olur bakanlardanım çünki rabbim zaten iki cins yaratmış ya o olacak yada öbürü tutup tutmaması bazı şeylerin buna bağlıyorum bende tutan başkasında yada onda olan bende olur kesin gözüyle bakamıyorum ama dediğim gibi bilmiyorum işte şu yumurtlama günü önemlidir belki erkek bebiş için benim kız kardeşimde mesela dört aylık hamile oda yumurtlama zamanına kadar adet sonrası girmedi ilişkiye tam yumurtlama zamanına den gelmiş bakalım erkeke benziyo yüksek ihtimal demiş bakalım bakalım nolcak olursa artık tesadüfmü yoksa gerçekmi valla artık allah biliyo
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…