Süper Anneler - 2011

herkese iyi akşamlar kızlaaar size bir şey soracağım, daha çönce bahsetmiştim bir kızım var 3 yaşında 2. bebeği isitiyorum tek başıma babasının henüz haberi yok

neyse 2. si erkek olması için çin takvimi aralık ayındA ahmile kalmamı istiyor, ama aralık ayında hamile kalırsam doğum çalıştığım için bize ters zamanda oluyor, sizce ben çin takvimini dinlesem mi dinlemesem mi?? ne dersiniz??

kızlar bişi dicem altın yüzükle cinsiyet tahmini diue bişi varmış.bana görümcem demişti bu gün nettede denk geldi okudum...
bilgisi olan varmı???

Canım ALLAH sağlıcakla oğlunu kucağına almayı nasip etsin.Ben eşinin doğum tarihine göre baktım haziran ayı itbariyle erkek zamanına girmiş.Hadi bakalım inşallah

teravet bugün üç defa yumurtlama testi yaptım ilkikisinde t belirgin ama c ye göre daha silikti. en sonuncuda ikiside daha silik olmakla beraber hemen hemen aynıydı. ph düşük 6 civarı ama yumurta akı ile duş yapıp denesem mi? takvimlerde tutuyor? kararsız kaldım

Canım ALLAH sağlıcakla oğlunu kucağına almayı nasip etsin.Ben eşinin doğum tarihine göre baktım haziran ayı itbariyle erkek zamanına girmiş.Hadi bakalım inşallah
canım çok sağol.bana dua edin.inşallah allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin.artık olan oldu geriye beklemek kaldı...
canım sen neye baktın???

canım benimde ocak erkek diyor.kızımda çin takvimi doğru çıkmıştı..ama bazı kişlerde çıkmıyormuş.onun için aralıkta kız gösteriyor ama deneyeceğim:)

canım benimde ocak erkek diyor.kızımda çin takvimi doğru çıkmıştı..ama bazı kişlerde çıkmıyormuş.onun için aralıkta kız gösteriyor ama deneyeceğim:)

çok sıkgiremediğim için unutuyorum özür dilerim, sen erkek bebek istiyorsun değil mi? bana çin takvimi, bir aralık ayını gösteriyot bir de taaa temmuz ayını , inan ki iki ay d abenim için hamilelik ve doğum için sakat aylar, doğru düzgün hiç izin kullanmadan çalışmaya başlamamk gerek ve sabi bebişimi bakıcıya bırakamma gerek, benim hamile kalmam için en uygun ay mayıs , ona da çin takvimi kız diyor ,,, napsam acaba??? sen bir dene bakalım takip ediyorum uzaktan da olsa

kızlar çok sık idrara çıkıyorum ben
ama her seferinde gayet iyi yapıyorum
yani idrar yolu iltihabında bildiğim sık gidilir ama
çok az yapılır damla damla.....

reglime 4-7 gün var
?????????????

çok saçma bir soru olucak ama kızlar sirkeyle ya da yumurtayla vajinal duş yapmanın bebeğe herhangi bir zararı olmuyor di mi

erkek istiyorum ALLAHIN iziniyle..Benim ve ablamların kızları çin takvime göre tutuyor.ancak haalmaın kızının bir oğlu tutuyor kiincisi tutmuyor..Bne de çalışıyorum anlıyorum sen ancak ben memurm 2 yıl doğum iznim var..Senin yok mu canım

kızlar bana göre çin takviminin hiiçbir bilimselliği yok

bence daha bilimsel uygulamalar yapın derim

zamanlama çok önemli...onu uygulayın

takvimler bana pek mantıklı gelmiyor

ve oğlumda hepsi genelde kız diyor

ben de memurum, öğretmenim,2 ay doğum iznimiz var ,işte raporla falan 1 ay kadar daha uzatabiliyoruz, sonra evet 2 yıl ama ücretsiz doğum izni !! devletin saçma sapanişleri işte, bir sürü kredi borcu ile ücretsiz izne ayrılacak bir lükse sahip değilim malesef, mecburen 3ay sonra çalışmam gerek, ben de doğumu yaz tatilne yakın denk getirmeye çalışıyorum ki, 2 ay karda olayım diye

ben bir de şu yabancı linkteki çin takvimine takmış durumdayım bende ve kardeşlerimde tuttuğu için bir türlü bakmadan edemiyorum ve bu takvime göre önümüzdeki 2 ay erkek ama ben kız bebek istiyorum gerçi bkanlardan 3 kişide de tutmadı .. sizce ne yapsam

zamanlama derken ?? bu ph ölçümü yumurtlama günü vs. ler mi? ben daha onlardan hiç bir şey anlamdım, kaç gündür takip ediyorum ediyorum ama nasıl ne ile ölçüm yapılıyor çözemedim

bir ay önce kimyasal düşük yapmştım bernur dolayısıyla regl döngüsü değişicek...öncesinde 28 günde 1 di. bu ay adetten sonra sadece 7 ve 8 inci günlerde denesem mi ne dersin...

erkek bebek ve kız bebek için uygun zamanlar evet

anlamadığını sor bacım....anlatır kızlar
maşallahhhh birçoğu profösörü oldu bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…