- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.921
kızlar bişi dicem altın yüzükle cinsiyet tahmini diue bişi varmış.bana görümcem demişti bu gün nettede denk geldi okudum...
bilgisi olan varmı???
canım çok sağol.bana dua edin.inşallah allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin.artık olan oldu geriye beklemek kaldı...Canım ALLAH sağlıcakla oğlunu kucağına almayı nasip etsin.Ben eşinin doğum tarihine göre baktım haziran ayı itbariyle erkek zamanına girmiş.Hadi bakalım inşallah
kızlar bişi dicem altın yüzükle cinsiyet tahmini diue bişi varmış.bana görümcem demişti bu gün nettede denk geldi okudum...
bilgisi olan varmı???
herkese iyi akşamlar kızlaaar size bir şey soracağım, daha çönce bahsetmiştim bir kızım var 3 yaşında 2. bebeği isitiyorum tek başımababasının henüz haberi yok
neyse 2. si erkek olması için çin takvimi aralık ayındA ahmile kalmamı istiyor, ama aralık ayında hamile kalırsam doğum çalıştığım için bize ters zamanda oluyor, sizce ben çin takvimini dinlesem mi dinlemesem mi?? ne dersiniz??
canım çok sağol.bana dua edin.inşallah allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin.artık olan oldu geriye beklemek kaldı...
canım sen neye baktın???
anladım canım sağol...hakkımda hayırlısı artık.dualarımdasınız canım...dualarımız seninle .sen de bizlere dua et canım..babaya göre bir takvim var ona göre baktım doğum tarihine göre bakılıyor.
canım benimde ocak erkek diyor.kızımda çin takvimi doğru çıkmıştı..ama bazı kişlerde çıkmıyormuş.onun için aralıkta kız gösteriyor ama deneyeceğim:)
anladım canım sağol...hakkımda hayırlısı artık.dualarımdasınız canım...
erkek istiyorum ALLAHIN iziniyle..Benim ve ablamların kızları çin takvime göre tutuyor.ancak haalmaın kızının bir oğlu tutuyor kiincisi tutmuyor..Bne de çalışıyorum anlıyorum sen ancak ben memurm 2 yıl doğum iznim var..Senin yok mu canımçok sıkgiremediğim için unutuyorum özür dilerim, sen erkek bebek istiyorsun değil mi? bana çin takvimi, bir aralık ayını gösteriyot bir de taaa temmuz ayını , inan ki iki ay d abenim için hamilelik ve doğum için sakat aylar, doğru düzgün hiç izin kullanmadan çalışmaya başlamamk gerek ve sabi bebişimi bakıcıya bırakamma gerek, benim hamile kalmam için en uygun ay mayıs , ona da çin takvimi kız diyor ,,, napsam acaba??? sen bir dene bakalım takip ediyorum uzaktan da olsa
erkek istiyorum ALLAHIN iziniyle..Benim ve ablamların kızları çin takvime göre tutuyor.ancak haalmaın kızının bir oğlu tutuyor kiincisi tutmuyor..Bne de çalışıyorum anlıyorum sen ancak ben memurm 2 yıl doğum iznim var..Senin yok mu canım
kızlar bana göre çin takviminin hiiçbir bilimselliği yok
bence daha bilimsel uygulamalar yapın derim
zamanlama çok önemli...onu uygulayın
takvimler bana pek mantıklı gelmiyor
ve oğlumda hepsi genelde kız diyor
kızlar bana göre çin takviminin hiiçbir bilimselliği yok
bence daha bilimsel uygulamalar yapın derim
zamanlama çok önemli...onu uygulayın
takvimler bana pek mantıklı gelmiyor
ve oğlumda hepsi genelde kız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?