- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.961
ihtimal derkentest yaptinmi hafiiiifte olsa cikar yarin yapsana kiz
bu arada senin o teoriye gore kiz olma olasiligi yuksek cunki rahim 12. saatten sonra aniden ph deisimine ugruyomus ve o amerikali kadinlar 20. saatte iliskiye giriyolarmiss
in gener ne ?? ben bunu çok çok önce duymuştum, yumurtlama öncesi hamile kalırsan oğlun, sonrası hamile kalırsan kızın olur derler, ben ilk hamileliğimde kız erkek için çabalamıyordum da hamile kalabilnek için çabalıyorudm, hep hamile kalabilmek için adetten sonra 11 ile 14. gün arası ilişki diyorlardı, ben o arada yaptım, peki şimdi benyumrtlama önce si mi sonrası mı ilişkiye girmiş oldum acep ??? saçma bir soru mu sordum ben yaaaaaaaaaaa:26::26::26:
hııı anladım ozmansaaa benlik bişi yok deyon
bak buda yeni bişiii işte bende ilişki 18. tüh 2 saat sonra olaymış yaaa..
kız bu türke amerikalıya göre değişiyo mu??
strese girmem, kzıımda da mayıs ayını planlamıştık, şubata denk gelsin istedik doğum, gerçi kızım 1 ay erken doğumla dünya ya geldi ocak ta doğdu raporla falan kapattık, kızım 8 aylıktı bakıcıya bıraktığımda, 2. bebeğimi de öyle dünyaya getirmeye çalışıyorum, strese girmem dedim çünkü mayıs ta hamile kalamazsam eğer şansımı bir de haziran da denerim onda da olmazsa 1 sene daha beklerim, eşim zaten bu sene istemiyor, bu sene olmasını ben çok istiyorum, bakalım kısmet
canım inanıyorum Allahım nasip edecekse eder etmeyecekse etmez...kiyamamm sana ben
reglim bi bitsin dua edicem sana namazlarimdan sonra
bak eltimdee aynnneeeennnn senin gibi kaldii ne diyet ne dus hic biseysiz yumurtlamayaiki gun kala iki uc kere iliski olmuss dusun yani
sen 40. gune kadar erkek bebek duasini oku allah rizasi icin gurbetin namazindan kil 40. gune kadar boll boll oku
canım inanıyorum allahım nasip edecekse eder etmeyecekse etmez...
Sık ilişkiyle kız deniliyor oğlu olanlarda var.yumurtlama takibiyle oğlu değil kızı olanda var.
Canım hamiş kalmayı planladığımdan beri hergün gurbet ablanın dediği namazı 2 rekat kılıyorum sabah namazından sonra.
Her namazımdan sonra erkek bebek duasını okuyorum..
Ezberleyemedim ama türkçesini okuyorum...
Allahım hakkımda hayırlıysa oğluşumu nasip eder inşallahhh...
Bana ve isteyen herkese de..
canım ilişki 18. saat te ve bide 36. saatte oldu malesef...yoooookkk yanlis anladin yumurtladiktan sonrasini diyorum sen testten sonra 36. saatte yapmissinn daha ne ki
yavv allaahh buyukk kalbini ferah tutt istemesini bilelimm bizz ayyy rabbim nelere kadirr
ne dua ettiysem cevirmedii elhamdullillah insallahh bu duamida cevirmezz
ama ben ona hakkiyla kulluk yapamiyorum yazik banaa
bu ph ı ölçmek me işe yarayacak arkadaşlar, ben ph ölçmeye gebelik düşündiğim aydan ne kadar süre önce başlamalıyım, bir de ne ile ölçmeliyim ?
cine cok takilmaa derim illa bi takvimle diyosan bioritim derim
canım ilişki 18. saat te ve bide 36. saatte oldu malesef...
bol bol dua ediyorum.Allahım hakkımda hayırlı olanı veriri inşallah...öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsunda...
deme öyle yaaaa.yapmaya çalış inşallah sende Allahın izniyle.
Allahım yar ve yardımcın olsun inşallahhh
tamam ama biortim de de kadına göre ve erkeğe göre ayrı ayrı bakılıyormuş biz kadına göre olanından mı yararlanacağız erkeğe göre olanından mı?
ayy ben yanlış anladım tatlım.erkek için yazdın sandım bennn...kiz niye maalesef diyosunn tamamm iste yumurtlama sonrasinda olmamis ki
benim dedigim yumurtlamadan sonraki 12. saat ten 20. saate kadar kiz bebek yontemimiymis
insallahh oglun bedenine konmustur cnm
kızlar iyi geceler size
benim uykum geldiiii...oğlum da hala uyanık
anne sen olmazsan uyumam diyor
öptüm hepinizi
aybuke in gender dunyanin en buyuk cinsiyet forumuu ayyyyyy neler var nelerrr bi okusanizz okuyunda ceviri yapin
4 kizdan sonra oglani bulmuslar takvimlerinede tesekkurler in gender yazmislarr
kiminin 5 oglu kiz diye yaniyo
onlar bizden daha beterlerr
bu arada ph olcmek bisey deistirmezz diyet yapip olcuceksin yani her hafta olc ben reglim bitsin olcucem bakalim kac olmus
ph alkaliligini olcuyorr
ph kagiti diye satiliyo
o zor iste aslinda ikiside denk gelse super olur
bak mullberrynin kari koca ikiside erkege yatkindaymis
benim deneyecek oldugum ayda ben erkek gunundeyim esim kiza yatkinn
artik ben yumurta zarindaki cekim kuvvetinden yana oldugumdan kendiminkini baz aldimm
4 kızdan sonra oğlanı bulan neuygulamış bacım?
"artik ben yumurta zarindaki cekim kuvvetinden yana oldugumdan kendiminkini baz aldimm "
kız bu ne demekkkkk?:26:
"artik ben yumurta zarindaki cekim kuvvetinden yana oldugumdan kendiminkini baz aldimm "
kız bu ne demekkkkk?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?