- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.941
bende takvimler inanmıyorum.kimi tutuyo kimi tutmuyooo.ben bir de şu yabancı linkteki çin takvimine takmış durumdayım bende ve kardeşlerimde tuttuğu için bir türlü bakmadan edemiyorum ve bu takvime göre önümüzdeki 2 ay erkek ama ben kız bebek istiyorumgerçi bkanlardan 3 kişide de tutmadı .. sizce ne yapsam
bir ay önce kimyasal düşük yapmştım bernur dolayısıyla regl döngüsü değişicek...öncesinde 28 günde 1 di. bu ay adetten sonra sadece 7 ve 8 inci günlerde denesem mi ne dersin...
ben de memurum, öğretmenim,2 ay doğum iznimiz var ,işte raporla falan 1 ay kadar daha uzatabiliyoruz, sonra evet 2 yıl ama ücretsiz doğum izni !! devletin saçma sapanişleri işte, bir sürü kredi borcu ile ücretsiz izne ayrılacak bir lükse sahip değilim malesef, mecburen 3ay sonra çalışmam gerek, ben de doğumu yaz tatilne yakın denk getirmeye çalışıyorum ki, 2 ay karda olayım diye
bende takvimler inanmıyorum.kimi tutuyo kimi tutmuyooo.
hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et sen canım.
ben bu ay hamiş kaldım çin bana kız diyo rus erkek diyo vsss vsss hepsini bi araya nasıl denk getirebilirim ki???
canım eşim çalıştığı için o saatler pek denk gelmedi..
inşallah hakkımda hayırlıysa gönlümdekini göndermiştir Allahım.......
yumurtlama gününden önce ilişki olup oğlu olanlarda varrrr...
hakkımda hayırlısı umudum var yinede...
ne bakion gııı banada bakıver???regl tarihlerini bana yazsana bacım
en son reglinide yaz diğerlerinide hatırlıyorsan saatiyle yaz
bir tahminde bulunayım sana da
regl tarihlerini bana yazsana bacım
en son reglinide yaz diğerlerinide hatırlıyorsan saatiyle yaz
bir tahminde bulunayım sana da
Anlıyorum o zaman senin tam yaz tatilin getirmen lazım...ama o zaman da belirli tarihte hamile kalmak seni strese sokmaz mı?
teravet bugün üç defa yumurtlama testi yaptım ilkikisinde t belirgin ama c ye göre daha silikti. en sonuncuda ikiside daha silik olmakla beraber hemen hemen aynıydı. ph düşük 6 civarı ama yumurta akı ile duş yapıp denesem mi? takvimlerde tutuyor? kararsız kaldım
strese girmem, kzıımda da mayıs ayını planlamıştık, şubata denk gelsin istedik doğum, gerçi kızım 1 ay erken doğumla dünya ya geldi ocak ta doğdu raporla falan kapattık, kızım 8 aylıktı bakıcıya bıraktığımda, 2. bebeğimi de öyle dünyaya getirmeye çalışıyorum, strese girmem dedim çünkü mayıs ta hamile kalamazsam eğer şansımı bir de haziran da denerim onda da olmazsa 1 sene daha beklerim, eşim zaten bu sene istemiyor, bu sene olmasını ben çok istiyorum, bakalım kısmet
ayyy orkişşşş valla yüreeeeme su serptin haaaa...2 3 gundur sabahtan aksama kadar in genderin basindayim
ingilizcem coook iyi degil ama anliyorum esimin super oda ceviriyo
yumurtlama oncesi oglu olanlar daha cokk
oncesi derkennn ennn cok 30 saat oncesi bir bucuk gun desek
yumurtlama sonrasi daha cok kiz bebek oluyomusss
orkişşşşşşşşşşşş
eğer hamileysem ( ihtimali var tabiki)
benimki kızzzzzzzzz o zaman
yumurtlama sonrası oldu tamamennnnnnnn
orası öyle ama.. ne biliyim işte insan bakmadan edemiyor sonra pişman olmak istemiyorum
kız karbonatlu su nasıl oluyor orkişşşşşşşşşşşşşşş
ben karbonatı yıkamada kullanıyorsunuz sandım
içiliyor mu??
2 3 gundur sabahtan aksama kadar in genderin basindayim
ingilizcem coook iyi degil ama anliyorum esimin super oda ceviriyo
yumurtlama oncesi oglu olanlar daha cokk
oncesi derkennn ennn cok 30 saat oncesi bir bucuk gun desek
yumurtlama sonrasi daha cok kiz bebek oluyomusss
hııı anladım ozmansaaa benlik bişi yok deyonkız belli bişey değil öyle
yumurtlama öncesi tarihleri vermeye çalışıcam yani burdaki okuduklarımız
farklı bişey değil yaniiiiii
bak buda yeni bişiii işte bende ilişki 18. tüh 2 saat sonra olaymış yaaa..ihtimal derkentest yaptinmi hafiiiifte olsa cikar yarin yapsana kiz
bu arada senin o teoriye gore kiz olma olasiligi yuksek cunki rahim 12. saatten sonra aniden ph deisimine ugruyomus ve o amerikali kadinlar 20. saatte iliskiye giriyolarmiss
ayyy orkişşşş valla yüreeeeme su serptin haaaa...
bende bi sitede okudum öle bişiler canımcım ama hatırlamıyorum....
ovulasyon testine göre 18 saat sonra ilişki oldu bizde..
bi siteden baktım yabancı site
yumurtlama gününden 1 önce ve yum günü erkek yüksek ihtimal diyo...
yani eğer ovulasyon testi pozitifse ilişki deyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?