Süper Anneler - 2011

bende takvimler inanmıyorum.kimi tutuyo kimi tutmuyooo.
hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et sen canım.
ben bu ay hamiş kaldım çin bana kız diyo rus erkek diyo vsss vsss hepsini bi araya nasıl denk getirebilirim ki???

bir ay önce kimyasal düşük yapmştım bernur dolayısıyla regl döngüsü değişicek...öncesinde 28 günde 1 di. bu ay adetten sonra sadece 7 ve 8 inci günlerde denesem mi ne dersin...

regl tarihlerini bana yazsana bacım
en son reglinide yaz diğerlerinide hatırlıyorsan saatiyle yaz
bir tahminde bulunayım sana da

Anlıyorum o zaman senin tam yaz tatilin getirmen lazım...ama o zaman da belirli tarihte hamile kalmak seni strese sokmaz mı?

orası öyle ama.. ne biliyim işte insan bakmadan edemiyor sonra pişman olmak istemiyorum

2 3 gundur sabahtan aksama kadar in genderin basindayim
ingilizcem coook iyi degil ama anliyorum esimin super oda ceviriyo
yumurtlama oncesi oglu olanlar daha cokk
oncesi derkennn ennn cok 30 saat oncesi bir bucuk gun desek
yumurtlama sonrasi daha cok kiz bebek oluyomusss

kız belli bişey değil öyle

yumurtlama öncesi tarihleri vermeye çalışıcam yani burdaki okuduklarımız
farklı bişey değil yaniiiiii

Anlıyorum o zaman senin tam yaz tatilin getirmen lazım...ama o zaman da belirli tarihte hamile kalmak seni strese sokmaz mı?

strese girmem, kzıımda da mayıs ayını planlamıştık, şubata denk gelsin istedik doğum, gerçi kızım 1 ay erken doğumla dünya ya geldi ocak ta doğdu raporla falan kapattık, kızım 8 aylıktı bakıcıya bıraktığımda, 2. bebeğimi de öyle dünyaya getirmeye çalışıyorum, strese girmem dedim çünkü mayıs ta hamile kalamazsam eğer şansımı bir de haziran da denerim onda da olmazsa 1 sene daha beklerim, eşim zaten bu sene istemiyor, bu sene olmasını ben çok istiyorum, bakalım kısmet

orkişşşşşşşşşşşş

eğer hamileysem ( ihtimali var tabiki)
benimki kızzzzzzzzz o zaman
yumurtlama sonrası oldu tamamennnnnnnn

hayrola kizz istaha geldin heralde
bravooo valla aralik 2008 annelerinin cogu ikincileri kucakladi biz gec kaldik
neden ph dusuk diyosun diyet yap coook dikkat edemezzsende karbonatli suyunu ve limonatani eksik etmee

Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhhhhhhhhh

ayyy orkişşşş valla yüreeeeme su serptin haaaa...
bende bi sitede okudum öle bişiler canımcım ama hatırlamıyorum....
ovulasyon testine göre 18 saat sonra ilişki oldu bizde..
bi siteden baktım yabancı site
yumurtlama gününden 1 önce ve yum günü erkek yüksek ihtimal diyo...
yani eğer ovulasyon testi pozitifse ilişki deyiii

kız karbonatlu su nasıl oluyor orkişşşşşşşşşşşşşşş

ben karbonatı yıkamada kullanıyorsunuz sandım
içiliyor mu??

orkişşşşşşşşşşşş

eğer hamileysem ( ihtimali var tabiki)
benimki kızzzzzzzzz o zaman
yumurtlama sonrası oldu tamamennnnnnnn

ihtimal derken test yaptinmi hafiiiifte olsa cikar yarin yapsana kiz
bu arada senin o teoriye gore kiz olma olasiligi yuksek cunki rahim 12. saatten sonra aniden ph deisimine ugruyomus ve o amerikali kadinlar 20. saatte iliskiye giriyolarmiss

orası öyle ama.. ne biliyim işte insan bakmadan edemiyor sonra pişman olmak istemiyorum

canım takvime takma derim.Halamın kızının ilk bebek tuttu.Acayip takmıştı ikinci kız olsun diye..takvime göre hamile kaldı..yine oğlan oldu.doktor daha 11 haftalıkken a bu oğlan demiş beklemedik bir an da söyleyince ağlamaya başlamış...ALLAH herkese istediğini nasip etsin..ama sadece takvime güvenme lütfen..ayarlayabilirsen hepsini birarada dene ama o da zor işte.

kız karbonatlu su nasıl oluyor orkişşşşşşşşşşşşşşş

ben karbonatı yıkamada kullanıyorsunuz sandım
içiliyor mu??

ayy icilmezmi kizzz
boooggggkkkkkk bi tadi var amaa
ben gunde 1 litre rahat tuketiyorum ara vermeden suanda iki duble limonatayi cuplattim
vallaa bi gorsennn duba gibi oldum

in gener ne ?? ben bunu çok çok önce duymuştum, yumurtlama öncesi hamile kalırsan oğlun, sonrası hamile kalırsan kızın olur derler, ben ilk hamileliğimde kız erkek için çabalamıyordum da hamile kalabilnek için çabalıyorudm, hep hamile kalabilmek için adetten sonra 11 ile 14. gün arası ilişki diyorlardı, ben o arada yaptım, peki şimdi benyumrtlama önce si mi sonrası mı ilişkiye girmiş oldum acep ??? saçma bir soru mu sordum ben yaaaaaaaaaaa:26::26::26:

kız belli bişey değil öyle

yumurtlama öncesi tarihleri vermeye çalışıcam yani burdaki okuduklarımız
farklı bişey değil yaniiiiii
hııı anladım ozmansaaa benlik bişi yok deyon

ihtimal derken test yaptinmi hafiiiifte olsa cikar yarin yapsana kiz
bu arada senin o teoriye gore kiz olma olasiligi yuksek cunki rahim 12. saatten sonra aniden ph deisimine ugruyomus ve o amerikali kadinlar 20. saatte iliskiye giriyolarmiss
bak buda yeni bişiii işte bende ilişki 18. tüh 2 saat sonra olaymış yaaa..
kız bu türke amerikalıya göre değişiyo mu??

kiyamamm sana ben
reglim bi bitsin dua edicem sana namazlarimdan sonra
bak eltimdee aynnneeeennnn senin gibi kaldii ne diyet ne dus hic biseysiz yumurtlamayaiki gun kala iki uc kere iliski olmuss dusun yani
sen 40. gune kadar erkek bebek duasini oku allah rizasi icin gurbetin namazindan kil 40. gune kadar boll boll oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…