Süper Anneler - 2011

kavrulmamis olmak kaydiyla badem yenilecegini bende duydumm
kadin ve erkekk

erkek bebek icin cano subat 2012

cnmyaa bende subat dusunuyorumda subat cin takvimi erkek diyo bio esim icin erkek benim icin kiz diyo ne yapsamki esiminki daha onemli demi bio icin ya nisanda denim diyom ama esime kiz bana erkek diyo nisan ayi icin,off ne yapsamki bide daha spiralim var benim bu ay isten bos bigun bulursam cikartirayimda ocakta takviyelere baslim,off cok geccikiyorum demi

benimde tam tersi esime kiza yatkin bana erkek diyoo
hayirlisi canim yaa olacakla olecege care bulunmazmis dua edelim bol boll

canım benim bi arkadaş içindeyken yırtılmış oğlu oldu da ondan bende deleyim diye düşünüyorrum evet bacım ya benimki istemiyor bazen kafassına eserse keyfi yerindeyse içime boşalır ama yılda 1 -2 kez işte napimm ben istiyorum bir tane daha ....

aciklayici oldumu giiiiiiiii

Gunaydin canlarim...aksam eglenmissiniz bayagi.Allahim nesenizi artirsin.gurbet Allah iyiligini versin sabah sabah cok guldum valla....nerden geldi aklina bilmemBende dun erkenden yattim.sabah hic uyanasim yok kizim uyandirdi...daha bulantim yok Allaha sukur...kizimda hastanelik olmustum....insallah bu hamileligim guzel gecer...yoksa kizima Kim bakacak....burda kimsem yok neyse hayirlisi arkadaslarim....gununuz guzel gecer insallah hepinizi opuyorum....

ayy cnm biraz ortaligi karistirayim ddim di iyi de olmus guldurebildiisem ne mutlu banaaaa
deli gibi bende gece yattim hemen uyuymusum sabah kalkamadim yaa o kadar uykum varki dedim hamile olsam anlarim da henuz degil esim bile kahvalti etmeden giiti buroya:44:

egemmmmm teraveeetttt
saracogluna ualasamiyorummm yardim edin lutfenn
esn son bana keciboynuzu kurunu anlatti sekreterr sonrada kimse cikmadii yahuuuuu

egemmmmm teraveeetttt
esn son bana keciboynuzu kurunu anlatti sekreterr sonrada kimse cikmadii yahuuuuu

canım 0216 457 34 10 yada 11

0539 470 76 46 ya da 47

bu numaralardan arıyorsun sana diyor ki hocamızla görüştüreceğiz sonra sana gün söylüyorlar arıyorsun şu günlerde arayın diye

egemmmmm teraveeetttt

orkıdm gecen bı arkadas anlattı arkadasının ıkı kızı varmıs bu caydan almıs bıde ona 30 gun ıcecek sonra deneyecen olmadı bıdahakı ay derken 3 ay kullandıkdan sonra gerek yok 1 sen etkılı demıs kadın 2 ay kullanmıs 3 ayda hamıle kalmıs 3 kızına hamıleymıs sımdı.
bence bu resmen para tuzagı kızlar bılgınıze

aaa ciddimisin cnm nerde nette mi duydun bunu
karakedi bir bu iki
kararsiz kaldim aslinda at kuyrugunun iceriklerinde hicte spermle ilgili bisey yazmiyo
oda kafa karistirici
esimde aynenn senin gibi diyo para tuzagi paran coksa al dedi bana
kafam cok karisikk

cnm netten duymadım bızzat tanıdıgımın arkadası demıs ona yanı kullanan tercıh sızın

bugün aktardan keçiboynuzu özü ,atkuyruğu ,biberiye ,ıhlamur,adaçağı çubuk tarçın,keçiboynuzu aldım eşime akşamları verecem keçi boynuzunu çektirmek istedim değirmeni yokmuş bana şişede özünü önerdi pekmezden farklıymış siz hiç duydunuz mu?deneyen arkadaş var mı?markası atışeri mersin.potasyum ve kalsiyum çok yüksek sonra sırasıyla fosfor, sodyum,magnezyum,demir,bakır,çinko,mangan geliyor ...kızlar bi bakın erkek bebek için eşime versem olur mu?

kiz uygulamali gosterek cnm be yawweeeeee

cnm sen hamile ikne adet olamassin o yuzden ozurlu syilirsin oturdugun yerde kil aman aksatma cnm bnmmmm

bn anlatirim sekil aradan giiii

önceeeeee dha sonra umarim aciklayici olmusturrr

aciklayici oldumu giiiiiiiii

kızlar valla alemsiniz öldüm gülmekten
Allah ta sizi güldürsün inşallahhhhhhhhhhh
Gönlünüzdekileri karnınıza koysun Rabbim hayırla
sizi çok seviyorum ben yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…