- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.081
yaa nasilyaa travett,doktor ozellikle esimee kavrulmamis findik ve badem dedi,bide bak benim komsumun uc tane ogluu var ardarda oldu ve bana badem findik turu esinin cok yedigini soyledi,ya kafam cok karistiyaa,peki kolaya ne diyosun cay kahve iciyoz bide pekmez,pestil falan nediyosunnn
erkek bebek icin cano subat 2012
cnmyaa bende subat dusunuyorumda subat cin takvimi erkek diyo bio esim icin erkek benim icin kiz diyo ne yapsamki esiminki daha onemli demi bio icin ya nisanda denim diyom ama esime kiz bana erkek diyo nisan ayi icin,off ne yapsamki bide daha spiralim var benim bu ay isten bos bigun bulursam cikartirayimda ocakta takviyelere baslim,off cok geccikiyorum demi
Cnm daha neler varda banlanmiyim dimi yani
Ohhhh ins cnm sende gatil bize:))))
Cnm niye deliyon gi kocan istemiyimi yoksa yok anam dellmekle kalinmaz hamis falan ucunu kesecen takkexi yikiycan sperm oldurucu krem var takjede onlari arindirican hatta delme yikadiktan sonra eski haline cevir is bittikten sonra dikkatlice cikar ve spermleri siringa ile cek vajinanin icine sik ve yat kalkma
koptumyaa gulmektenn alemsinizyaaaa
Gunaydin canlarim...aksam eglenmissiniz bayagi.Allahim nesenizi artirsin.gurbet Allah iyiligini versin sabah sabah cok guldum valla....nerden geldi aklina bilmemBende dun erkenden yattim.sabah hic uyanasim yok kizim uyandirdi...daha bulantim yok Allaha sukur...kizimda hastanelik olmustum....insallah bu hamileligim guzel gecer...yoksa kizima Kim bakacak....burda kimsem yok neyse hayirlisi arkadaslarim....gununuz guzel gecer insallah hepinizi opuyorum....
egemmmmm teraveeetttt
saracogluna ualasamiyorummm yardim edin lutfenn
esn son bana keciboynuzu kurunu anlatti sekreterr sonrada kimse cikmadii yahuuuuu
egemmmmm teraveeetttt
saracogluna ualasamiyorummm yardim edin lutfenn
esn son bana keciboynuzu kurunu anlatti sekreterr sonrada kimse cikmadii yahuuuuu
orkıdm gecen bı arkadas anlattı arkadasının ıkı kızı varmıs bu caydan almıs bıde ona 30 gun ıcecek sonra deneyecen olmadı bıdahakı ay derken 3 ay kullandıkdan sonra gerek yok 1 sen etkılı demıs kadın 2 ay kullanmıs 3 ayda hamıle kalmıs 3 kızına hamıleymıs sımdı.
bence bu resmen para tuzagı kızlar bılgınıze
aaa ciddimisin cnm nerde nette mi duydun bunu
karakedi bir bu iki
kararsiz kaldim aslinda at kuyrugunun iceriklerinde hicte spermle ilgili bisey yazmiyo
oda kafa karistirici
esimde aynenn senin gibi diyo para tuzagi paran coksa al dedi bana
kafam cok karisikk
slm kızlarrrrr
Gurbet bacımmm neler yapmışsın öyle bak alıntı bile yapamadım
ne diyon gi sen bebek icin ole yapmiyonmu sende utaniyon
anlasildi galiba baska yontem var bebek olmadigina göreeeeee
kiz uygulamali gosterek cnm be yawweeeeee
cnm sen hamile ikne adet olamassin o yuzden ozurlu syilirsin oturdugun yerde kil aman aksatma cnm bnmmmm
bn anlatirim sekil aradan giiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?