Süper Anneler - 2011

süper süperr süperr....

Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah canım.. Rabbim dualarımızı kabul ediyor bak , çok şükür !!
Birbirimize ettiğimiz dua kendimize ettiğimizden daha hayırlıymışş
Çok sevindim... darısı bizlere olsun

canım yaa, zahmet olmazsa benim bu ayki bioma bakabilir misin
benim doğum tarihim 13.06.1973, eşimin gün belli değil sanırım sadece ay ve yılla olmuyor değil mi??

hangi site, ben hiç duymadım bunu ???

canım yaa, zahmet olmazsa benim bu ayki bioma bakabilir misin
benim doğum tarihim 13.06.1973, eşimin gün belli değil sanırım sadece ay ve yılla olmuyor değil mi??

cnm bi tek sana bakilabilir bu durumda

28 araliktan 4 ocaga kadar erkek gunundesin canim tam
ve 19 ocaktan 31 ne kadar tam erkek gunun

Slm kizlar nasiiniz bakmmm bugn sevincli haber aldik cumayada bn verecem bana dua edin ne olur

iyi akşamlar kızlar..sevıl çok sevındım rabbım tatrıacak sonunda.saglıkla alırsın inşallh..gurbetcım hayırlarla olsun inşallh senınde..kızlar nasılsınız..kaynanamı gonderdım bende..az kafa dınlıyom:))

ben bu scs yontemını daha ıkıncı kızı işte dulşunurkeb bılıyodumm.ya babychıco yontemı yada bunu sececektım..bu scs yontemı aldıgım takvıme gore bıraz pahalıydı..ıkıısndede olumlu şeyler yazıyodu.alalhım bana dogru yolu goster deyıp babychıco yontemını satın almıştım..yanı detaylı ıncelememıştım..aceba neden kapandıda şimdı tekrar acılıyokı.şikayet falanmıkııı..yoksa tutturamadılardamı ondan..bennurcum merak ettım..

superrrrrrrrrrryaa cok sevindimmyaaaa cnmyaa cok guzell inss darisi benim basimaa ve isteyen herkesin,neler yaptin tam olarak bidaha anlatsana biliyosun benimde iki kiz var bilgilerine oyle cok ihtiyacim varki ,en ii sen anlarsin beni:18:neler yaptin iliski sekli nasildi, orgazm oldunmu?peki rejim nekadar yaptin daha cok neye dikkat ettin ,lutfen anlat biraz,insssss saglicakla kucagina almayi nasip eder rabbim,,,

OLEEEEEYYYYYYY
seviiiilllllllllllllll hayırlı olsun canımmmmmm şimdi gördüm haberi harika bi haber bu rabbim kucağına almayı nasıp etsın inşşşşş
darısı bana ve diğer arkadaslara

gurbet abla inş. güzel haberini alıcaz bu defa duam senınle harika yaaaaa
sevili duyunca üzerımdekı ağırlık hafifledı gibi oldu çok sevindim çok

helen hosgeldin cnm insallah seninde olacak scs ucuzlamis sanirim kararsizim zaman cok az
gurbet abla insalla bobusun gobusundedirr

amin cnm amin cok sukurler olsun ben de hep dua edicem sizlere
Cnm elbette anlatirim fazla bisey yaptim sayilmaz

Allah razi olsun

sevilcim çok soru sordum kusura bakma ..geçmiş mjlarını okudum.doktor eşime sperm arttırıcı ilaç averdi demişsin 'gold rey' diye gooegle arattım bulamadım bunun başka bir adı mı var acaba?

cnm bi tek sana bakilabilir bu durumda

28 araliktan 4 ocaga kadar erkek gunundesin canim tam
ve 19 ocaktan 31 ne kadar tam erkek gunun

çok teşekkür ederim, çok sağol... adet günümün önemi yok mu hiç acaba? ben yazmamışım adetimi.. sat 14 aralık
ayyy çok soruyorum kızlar ama kusura bakmayın

sevilcim çok soru sordum kusura bakma ..geçmiş mjlarını okudum.doktor eşime sperm arttırıcı ilaç averdi demişsin 'gold rey' diye gooegle arattım bulamadım bunun başka bir adı mı var acaba?

ben sevile daha once iceriklerinde ne var diye sormustum ama gormedi sanirim yazssa iyi olurdu (

çok teşekkür ederim, çok sağol... adet günümün önemi yok mu hiç acaba? ben yazmamışım adetimi.. sat 14 aralık
ayyy çok soruyorum kızlar ama kusura bakmayın

regl gununun onemi yok canim bu gunlere dikkat et o gunlere denk gelsin yeterli
gucum yettigince cvplamaya calisiyorum cekinme lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…