Süper Anneler - 2011

canım oğluma hamile kalmazdan önce sikluslarım 33 kadar çıkmıştı
2006 kasım ayında çok fena soğuk aldım
ve antibiotik iğne oldum
o iltihaba çok iyi gelmiş olacak ki sikluslar aydan aya düşmeye başladı
ocaktan itibaren yanılmıyorsam tarih almaya başladım
en son 15 nisanda regl olmuştum
28 nisanda gün aldım ve o gün hamilelik temelini atmışız

şimdi yine iskluslar uzun malesef gün alamıyorum bir türlü
soğan suyu denedim ama devam ettiremedim
çok fena idrar yolu iltihabı var ve ilaç kullanıyorum yine
inşallah biran önce düzene girerde almaya başlarım tarihimi
ve en kısa zamanda sonuçları yaşarız beraber
dua edin nolurrrr

bakın kızlar o programı uygulamak için çok düzenli regl olmak lazım.ayrıca tahminen bi saat veriyor.luteal fazı 14 gün olarak hesaplıyor.ama çoğu kadında değişiyor.ateş ölçenler daha ii bilir.benim geçen ay lutel fazım 15 bu ay 13,5 gün sürmüş....sabit değil.luteal fazı sabit 14 gün üzerinden hesaplıyor.teravette aynı sistemden hesaplıyor.ama oda dediki kendi luteal fazı 12...o yüzden bence bu programı almak yerine lh testi daha güvenilir......luteal faz 12 ila 16 arası değişebilirmiş.....ateş ölçenlerin sayfasında okudum.dra danışılmış....

Son düzenleme:
reglerdeki uzama kısalma tamamen hormonlarla ilgili...belki ilaçlar geciktirebilir ama bu devamlılık göstermez.28 üstü anormal diye bişi yok üstelik...fertilityfrend sitesinde yüzlerce kadının ateş tablosu var...bazı kadın 40.gün yumurtlamış...bazısı 10.gün.bazısı yumurtlamadan 12 gün sonra regl olmuş bazısı 17....bazı aylar öle bazı aylar daha farklı...o siteye üye olun kadınların sikluslarını inceleyin.çok ama çok farklı

mimoza haklısın kadın kurulmuş bir saat değil
birçok etken regli siklusu ve yumurtlamayı geciktirebiliyor
ama osman beyin hesabı sanıyorum farklı bişey
yumurtanın spermi kabul edeceği saati minumum yanılma payıyla bilen tek
kişiyim diye bir iddiası da vardı biliyorsun
ben denemek istiyorum yeniden
nasipse burdan herşeyi zaten beraber yaşayacaz
dileyen daha emin olmak için beni bekleyebilir
nasılsa benim riskim yok elhamdülillah her ikise de var
ama buda bir yöntem sonuçta ve ben deneyip sonuç aldığım için belkide
yönteme güveniyorum asla kimseye de ısrarcı olmam
dediğim gibi zamanı olan var ise beni bekleyelim hep beraber

eşimin bio suna bakarmısın.03 02 1972 .ocakta ovülasyon takibi yaptırıyorum inş.en kısa zamanda isteyen herkes ve bende hamiş kalırım

08 12 ocak erkek gunlerinde
ve 17 sine kadar erkege yatkin
sonrasi kiza geciyor

öncesinde sorun yok

sonrasında da sorun yok

daha da sonrasında hiççççççççççç sorun yok

ama finalde sorun var işte olmuyi

cnm gercektenmi hicmi orgazm olmadin:26:bide bi oglun bi kizin var demi,,,ilgincdegisik pozisyonlar deneyin belki olursun ,bende baslarda hic olmazdim ama ilk kizimdan sonra ogrendimm

bernur gülüm fantazi önemli birde öncesini uzun tut. hemen işe soyunmayın. kadınlar dokunmaya çok duyarlı. eşin özellikle kulak arkasına öpücükler kondursun vs

12 yıllık evliyim kızlar
ama henüz tatmadım o duyguyu
sanıyorum destek almam lazım ama
gidemiyorum bir türlü ne diyeceğimi bilmiyorum
o bende hala tabu ne yazık ki yıkamadım hala

Canim tebrrik ederim seninde 2 kizin vardi demi Allah bagislasin benimde 2 kizim var canim, bende 3 deniyorum insAllah hepimizin gönlündeki olur canim
Tek iliskilen mi kaldin hamile?
esin neyler yedi?
Yumurta takip ediyormudun canim?
ph kacdi , tuzlu yedinmi? süt ürünler yedin mi?

saol banana dua edin bu ay tutsun insAllah

nasıl öğrendin diye sorsam çokmu ayıp etmiş olurummmmm

valla her türlüsünü denedik ama tık yokkkkkkkkkk

cnm valla artik ayip mayip kalmamis bosver,bu sitede zaten en rehet ettigimiz yer,ne guzel herseyimizi paylasiyoruz,dertlesiyoruznasil ogrendigime gelince yaa obur kizlarr nasill bilemem ama ben altta hayatta bosaltamam ancaa ustte oluyoobidene sende sen daha aktif ol anla iste daaddlumm bide kizlarya sorum hepinize acaba erkekte erken bosalma olmasida etkiliyomu cinsiyeti,benimki bazen dayanamiyo

Arkadaşlar ben kendi işyerimi açtım.İstanbul'da özel günleriniz için ikramlık sipariş verebilirsiniz.Bu arada Gıda Mühendisiyim.Hijyen ve hammadde kalitesi yönünden içiniz rahat olsun.bu konuda ihtiyacı olanlar benimle özelden irtibata geçebilirler.ürünlerimizden bazıları: ıslak kek , tiramisu , tatlı-tuzlu kurabiyeler , mantı , içli köfte , sarma-dolma , patates salatası , makarna salatası , mercimekli köfte , ev baklavası v.s. v.s....misafirleriniz ve özel günleriniz için siz evinizi hazırlarken biz ikramlarınızı hazırlayalım.ayrıca kahvvaltı , hanıımlar günü v.b. günler için mekanımız mevcuttur.ayrıca ev yemekleri yapmaktayız.
bu konuda bayan arkadaşlarımdan destek bekliyorum..

bir nebze olsun hayatımızı kolaylaştırmak adına...
hepinize tatlı günler diliyorum..

amin cnm
ben iki kez iliski yasadim yalnislikla esim bilmeden 12-de yani yumurtlama gunume 4 gun kala oldu iliski
bir de 16-da yum gunumde oldu iliski
ultrasona girince doktor 16-da hamile kaldigimi hemen gordu orada hesaba da uyqun oluyor
esim bi tek ilac kullandi
keciboynuzu suyu icti 3-4 defa
bir de gec gec bosalmasi gerekir eslerin iliski seyrek olmali
yumurta takip ettim testlerle
ph olcmedim
tuzlu yedim hatta patates cipsi bol yedim
cnm hep dua ediyorum sizlere
Allah ins gonlunuzdekini verir kucaginiza
dualarim sizlerle

Insan cok hafifliyor ama ins siz de hafiflersiniz benim gibi
dun kendimde degildim ucuyordum adeta
cok guzel bir duyqu hepiniz tadin dilerim

erken bosalanlarin genelde oglu oluyor diye biliyorum yanlismi acaba:26:

bernur gülüm fantazi önemli birde öncesini uzun tut. hemen işe soyunmayın. kadınlar dokunmaya çok duyarlı. eşin özellikle kulak arkasına öpücükler kondursun vs

vaayyyy nelerde bilirmissss
hic sevmemm dudak kulak gicik olurum adetaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…