- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.221
regl gununun onemi yok canim bu gunlere dikkat et o gunlere denk gelsin yeterli
gucum yettigince cvplamaya calisiyorum cekinme lutfen
hayırlısıyla inşallah canım benimSlm kizlar nasiiniz bakmmm bugn sevincli haber aldik cumayada bn verecem bana dua edin ne olur
ben sevile daha once iceriklerinde ne var diye sormustum ama gormedi sanirim yazssa iyi olurdu(
superrrrrrrrrrryaa cok sevindimmyaaaa cnmyaa cok guzell inss darisi benim basimaa ve isteyen herkesin,neler yaptin tam olarak bidaha anlatsana biliyosun benimde iki kiz var bilgilerine oyle cok ihtiyacim varki ,en ii sen anlarsin beni:18:neler yaptin iliski sekli nasildi, orgazm oldunmu?peki rejim nekadar yaptin daha cok neye dikkat ettin ,lutfen anlat biraz,insssss saglicakla kucagina almayi nasip eder rabbim,,,
ben sevile daha once iceriklerinde ne var diye sormustum ama gormedi sanirim yazssa iyi olurdu(
sağol canım, senden çok pozitif bi enerji alıyorum bu yüzden hep sana soruyorum...
İnşallah oğluşun olur, Allah iyi kalbin hatırına versin inşallah.. rabbimin hazinesinde bol, dua edin ki icabet edeyim diyor.. ben şimdi biraz yasin okuyacam hepimiz için...
World Medicine
bu sitede ilac var
bir de cnm icerigi cok faydali kagidi kalmadi bende attim
ama sperm hizlandirici etkisini hatirliyorum bir tek
çok sevindim. allah gönlüne göre vermiş.senden bir ricam var kızlarına ve oğluna şu takvimden baksana bir tutuyor mu...
Predict Baby Sex by Chinese age and woman conception month
aaa 10 capsulmu siz nerden aldiniz
birde icerik dedigim yani vitaminlerle dolu bilesimmi merak ettimde
Ayyy arkadaslar simdi bebek 11 haftalik ya bunun cinsiyetini bana 80%-90% erkek dedi
degisirmi bu netice acaba simdide bunu merak edicem benyaa
sevilcim
bugün aldığım en güzel haberdi bu
Allahım tamamına erdirsin inşallah
sağsalim hayırla kucağına versin Rabbim
Darısı diğer tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhhhhhh
hepinizi öpüyorum
iyi geceler
ben kaçtım
Ayyy arkadaslar simdi bebek 11 haftalik ya bunun cinsiyetini bana 80%-90% erkek dedi
degisirmi bu netice acaba simdide bunu merak edicem benyaa
aaa 10 capsulmu siz nerden aldiniz
birde icerik dedigim yani vitaminlerle dolu bilesimmi merak ettimde
iyi akşamlar kızlar..sevıl çok sevındım rabbım tatrıacak sonunda.saglıkla alırsın inşallh..gurbetcım hayırlarla olsun inşallh senınde..kızlar nasılsınız..kaynanamı gonderdım bende..az kafa dınlıyom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?