- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.641
bana da nasip olsun inşallah . nolursunuz bana da..
evet evian bende iciyorum alman sayfasindada o öneriliyor...bide biri cay tarifi verdi onu ismarlicam netten secit secit otlar internetten ismarlayip ben kendim karistirip icicem, o yapmis kizi olmus, arkadasininda kizi olmus..
Erkek bebek isteyen arkadaşlar için yumurtlamaya 3-4 gün kala başlamak üzere günde bir sefer viks vapo şurup kullanmalarını tavsiye ederim.Ben ve aynı dönemde bildiğim iki arkadaş kullandı.Üçümüzünde oğlu oldu.Belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmak istedim.Allah hayırlısından kız isteyene kız erkek iseyene erkek bebek nasip etsin.
Merhaba kizlar ben herhalde hamileyim daha Test yapmadim ama gelmedi kirmizi kan..01.01.de hafif sümük gibi kahverengi akinti geldi sonra aaa geldi sandim Regelim gelmedi, ben iiliskiye Positiv olunca bu sever girdim .Allahim hayirlisini versin insAllah bir de oglum olur.Basim agriyor nedense ya. Bide varya kizlar 3 cüde vaz geciyordum tam ara vercekdim baksaniz ya Allahim büyük,,,,Dua etdim hep namaz kildim halen kilarim ....iliski önceside dua etdim..bakalim Test almaliyim insAllah bakalim , sirf korkdugum sey yumurtlamam gec olduysa ve ben hemen iliskiye girdim ....ama onuda Allah biliyor
Bana dua edin canlarim
Cok saol canim ama Test tam söylemiyor ki ne zaman yumurtladiyini mesela 12-48 saat diyor ben hemen iliskiye girdim agrimda vardi ama aslinda 12 Saat beklemek lazim ama Bakalim hayirlisi Allahs izlerede gönlünüzdekini versin insAllahinss cnm ya hadi hayirlisiii,dualarimiz seninleovulasyon testi yapmadinmi,yaptiysan niye gec yumurtladiysam diyosun,senindemi iki kizin var,allah inss gonlundekini verir,inss hicbirimizin emegi bosa gitmez
ha bide kizlar hamileligin 10.haftasinda idrar testiyle evde tek basiniza bebegin cinsiyetini ogrenebiliyomussunuz,supermisya acaba burdada o testten varmidir orkdm,bende cok merakliyimdaturkiyede varmis eee burdada vardirya
vicks vapo şurubu öksürük şurubumu?
teravet sen içecekmisin?
benim ovülasyona 3-4 gün var
diyet de yapmadım
yarın alayım bari içeim şu şurubu
kizlarya su ovulasyon testi pozitif ciktimi yani gulen yuz ciktimi,hemenmi iliski yoksa kac saat sonraya ne diyosunuzgaliba en mantiklisi 12 ile 24 saat arasi diye dusunuyom ben hani yumurta yasarmisya baya acaba ondanmi kimi 36 saat diyorr,cunku okudum biyerden sperm iki ,yumurta dort gun bile yasarmis
Merhaba kizlar ben herhalde hamileyim daha Test yapmadim ama gelmedi kirmizi kan..01.01.de hafif sümük gibi kahverengi akinti geldi sonra aaa geldi sandim Regelim gelmedi, ben iiliskiye Positiv olunca bu sever girdim .Allahim hayirlisini versin insAllah bir de oglum olur.Basim agriyor nedense ya. Bide varya kizlar 3 cüde vaz geciyordum tam ara vercekdim baksaniz ya Allahim büyük,,,,Dua etdim hep namaz kildim halen kilarim ....iliski önceside dua etdim..bakalim Test almaliyim insAllah bakalim , sirf korkdugum sey yumurtlamam gec olduysa ve ben hemen iliskiye girdim ....ama onuda Allah biliyor
Bana dua edin canlarim
doktor mu demiş? nereden aldın bu bilgiyi bacısı?
Evet canım içiyoruz.PH yükseltiyor.
fiona neler yaptigini yumurtlama gununu nasil berliledigini bizimle paylasirmisin cnm(
birde bio rus ne diyodu sana
NAAAAZ...CANIM lütfen bu otların adını bana da söylermisin,ve nasıl yapıldığını..
bir de sanırım sen bu alman sayfalarını sıkça takip ediyorsun
kız bebek için başka neler yapıyorlar benimle de paylaş lütfeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?