Süper Anneler - 2011

fotografin gercekmi yoksaa bayiliyorum avatarina
ben ikizlerin var zannetmistim
evet isimler cok benziyoo
insallahh ikiz kizin olur :))))

esim icmiyo sigara icse kullanamaz mi yani

iki ay oldu surekli aliyor hepsini bir ay kaldii ara verdirsemiydim

evicap e vitamini ya..
saraçoğlunun havuç küründe özellikle belirtilmiş sigara içenler almasın diye
Allah korusun nikotinle birleşince kanserli hücreler ortaya çıkıomuş varsa eğer ..
ona istinaden e vitamini korkuttu beni
bence ara verme
sonuçta vitamin hiç zararı olmaz
erkek infertilitesi topiklerine bak görürsün ne çok kullanıolar takviye
ve senin aldıkların zaten sayıyı tavan yapmıştır
büyük ihtimalle oğlun olur..
benim eşim 1 aydır kullanıo gecikmişiz biz
hemen hamile kalmam zaten
diğer aya 2 ay geçmiş olur :)

oo iyi o zaman bazen esim sen beni oldurecen diyoda icime kurt dusuyo
o sakasina diyo biliyorum
yazikk yaa kiyamamm ben onaa oyle hevesli iciyo ki unuttummu hatirlatiyo
cayi az iciyo korkusuna
rabbim esimin icin istiyorum hayirlisindan istiyorum insallahh isteyen herkese versin guzel ALLAHIM

.bacım adam alev alev yanıyor:))))))).ondan ihtiyaç dudum..bu arada kızlar lütfen çok acil vajinal kontrolle gebelik nasıl anlaşıyordu???????

onu hıc anlayamadım ben zaten ıcım elvermıyo
mımoza bılıyordu yaa onuda bul bulabılırsen :))

canım ben süt ürünleri tükettim vajınal duş yaptım,eşime sıcak kompres yaptım,altın cep pc vs. uzaklaştırdım,phımı ölçmedım çok üzülüyorum şuan keske ölçseydoım bişekılde,soluma yattım,meryem suresını 1 ay okudum
takviye olarak kalsıyum aldım sadece
fakat gerçekten süreklı değişen bir yöntem var zamanlama zamanlama derken şimdide ph der olduk
hayırlısı olsun napayım

bu tamamen psikolojikk olmayana zor gelir mesela bende denemeden bisey yapsam hep kiz olacak gelir
ama suda var cevrede kim yeni doogursa kizzzzz
sizinde oylemi
inanilmaz kiz nufusu patlamasi var
valla buradada kız patlaması var.ama erkekte olmuyor değil...
hastanede karşılaştım.kadının 3. hamileliği kız olur diye istemiş ama 3. oğlu yoldaaa..
Allahım kız isteyene kız erkek isteyene hayırlısından erkek evlat nasip etsin inşallahhh

çevresinde başka bu tür örnekler olan var mı? acaba tamamen kadından mı kaynaklanıyor dersiniz?
ya tamam kadından kaynaklanıyor diyelim ama
babannem 4 erkekten sonra 1 kız doğurmuş..anneanem 3 kız arka arkaya sonra 3 erkek arka arkaya doğurmuş...
böyle örneklerde var ama ...

beninde görümcemin ikizlerini adı emre ve emir .ok yakışıyo iki isim yaa.
Allah sanada kız evlat nasip etsin inşallah canım..

aslinda ikiside hani benim dedigim saati saatine dk si dk sina bunu demek istedim
oncesinden korkuluyor erkek bebek icin sonrasindanda yani sakal biyik misali ALLAH buyuktur icini ferah tut olacak bak gor dediydin dersin senin kizin olacak hissediyorum (insallah)

inşallah canım hayırlı ve sağlıklısıyla inş. cümlemıze istediğini versın güzel dileklerın için çok sağol gurbet ablamda öyle yazmış kıyamam sırf beni mutlu etmek için çok iyisiniz

iyi aklamlar arkadaşlar bu ğün masallah topiğimiz bayağı kalabalık nazar değmesin dün adet oldum acillikte oldum çok asırı nsancım vrdı üşüme terleme kusma ishal falan alttan ulrasonla falan baktılar baya bi canım yandı iğneler falan simdi iyiyim çok sükürr evimin karsısı kadın doğum ve çocuk hastanesi allahtanda mulberiy cinsiyeti bellimi olmuş geçmişi oluyamadım herkes burdayken yazışıyım die ara bakarım bu arada bu son adetim çalışmalar başlıyacağım orkidem ve dipğer değerli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum çiceğime bir kardeş verirse rabbim inşallahh...... birde böcüğüm olursa sağlıklı sıhatli hayırlı cümlesiyle birlikte inş...

1 yıl bekledim olmadı bugün klomen kullanmaya başlıyorum.bilgilerinize ihtiyacım var.mensin 10.günü ilacım bitmiş olacak.çatlaması ile ilgili problemim olmadıgı için dr.um çatlatma iğnesi yapmayacak.adetin 14 15 16 17 18 günü sık ilişki dedi.ama ben sıkilişki olmaz diyemedim.bu durumda ben ne zaman birlikte olmalıyım.klomen bütün planlarımı alt üst etti.

e vit.ve sigara ikilisini hiç dumamıstım şok oldum su an.paylaşımın için çok tesekkürler arkadaşım.

dünya ve ahirete ait istek ve dileklerinizin gerçekleşmesi için.2 rekat namaz her rekatta ihlas ve fatiha yı okuyup.sonra KENZÜL ARŞ duası nı okuyalım.son günlerde çok duydum.sizlerede iletmek istedim.haddim olmayarakta sizden şunu istiyorum dua ederken RABBİM imtihan ve isyan ettirmeyecek hayırlı ve salih evlatlar dileyelim.eminim hepimiz aynı şeyleri istiyor ve diliyoruz.dualarda buluşmak ümidiyle iyi sabahlar herkese

iyi sabahlar canim Allah razi olsun bende hamile bi anne adayi olarak cok isime yaraycak

Allah razı olsun canım ben de dua istiyordum.bir de kenzül arşı yapayım Rabbimin izniyle. ne güzel dua etmişsin öyle ya,ağzına sağlık.ben de bu ay deniyorum. 4-5 gün kaldı verimli olarak. bana da dua edin inşaallaah .....

güneşe gülümse bu sabaha,
rüzgara dokun,
suyu sıçrat yüzüne,
sıcak bir simit,...
bir dilim peynir,
.. ...üç-beş zeytin,
yanına birde "SEVGİ"yi koy
demli bir çay tadında,
"GÜNAYDIN" de herkese,
tanıdığına,
hiç tanımadığına,
"GÜNAYDIN" de ve yaşıyor olmaktan mutlu ol!

Son düzenleme:
oo süper anneler coşmuş coşmuç Allah tadımızı bozmasın. Dualar ve güzel dilekler eksik olmasın forumumuzdan
Deneyenlere deneyeceklere bekleyenlere hayırlı haberler olsun.
Bizlerede güzel vesile olacak bilgiler olsun inşallah.
Şimdi benim amcamın ilk eşinden iki oğlu var, yeni eşinden yine iki oğlu var.
Bizim memlekette bir kadın var sırayla bir kız bir erkek doğurmuş hep, benim sıram bu der. İki kızdan sonra üçüncüyü erkek doğuranda çok. İlk çocuk kız olup peşine 7 tane erkek doğuranda var. Ama oniki doğum yapıp hepsi kız olanda var. Ben bir kere sormuştum yani %50 ihtimal bile olsa bu kadar mı olmaz biri denk gelseydi teyzecim dedim. Çok memnun hayatından kızları elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyor, başlarının üstünde taşıyolar. O gençken isteniyor tabi dedi. Ama ben konuşmalar sırasında birşeye dikkat ettim. Eşi uzaktaymış zaten teyzenin, su yok hep çalışıyorduk, işte temizlenince olursa oluyordu dedi. Bence adet sonrası hamile kalmış hepsine.
Benim eşimin ailesindede ilkler çoğu kız sonra hep erkek. Bunun nedeni ne diye düşünürken. Ailesi hep göbekli acaba daha bol şeyler giyince mi böle oluyor diyorum.

ALLAH RAZI OLSUN canim kenzul arsin zamaninda coook faydasini gordumm kizlarr dua dua duaa dua okadar onemliki anlatamamm cook faydasini gordum ben elhamdulillah

sende hosgeldinnnnn

ooo superrr sonsuzz sevgimlee gunaydinn diyorummmmm

aboooovvvvv maasallahhh
valla benim komsum pes etmedi 4 kizdan sonra besinciyi doigurdu oglann
duasiyla kaldi ama o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…