- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.781
iyi sabahlar canim Allah razi olsun bende hamile bi anne adayi olarak cok isime yaraycak
kizlar hosgeldiniz yenisiz galina Allahim hayirli evlatlar nasip etsin insallah hepimizeAllah razı olsun canım ben de dua istiyordum.bir de kenzül arşı yapayım Rabbimin izniyle. ne güzel dua etmişsin öyle ya,ağzına sağlık.ben de bu ay deniyorum. 4-5 gün kaldı verimli olarak. bana da dua edin inşaallaah .....
dünya ve ahirete ait istek ve dileklerinizin gerçekleşmesi için.2 rekat namaz her rekatta ihlas ve fatiha yı okuyup.sonra KENZÜL ARŞ duası nı okuyalım.son günlerde çok duydum.sizlerede iletmek istedim.haddim olmayarakta sizden şunu istiyorum dua ederken RABBİM imtihan ve isyan ettirmeyecek hayırlı ve salih evlatlar dileyelim.eminim hepimiz aynı şeyleri istiyor ve diliyoruz.dualarda buluşmak ümidiyle iyi sabahlar herkese
seyhanim nasilsin anamm beeeee ne var ne yokk
ne olsun cnm aynı bildiğin gibi işte
sen nasılsın asıl haberler sende
dünya ve ahirete ait istek ve dileklerinizin gerçekleşmesi için.2 rekat namaz her rekatta ihlas ve fatiha yı okuyup.sonra KENZÜL ARŞ duası nı okuyalım.son günlerde çok duydum.sizlerede iletmek istedim.haddim olmayarakta sizden şunu istiyorum dua ederken RABBİM imtihan ve isyan ettirmeyecek hayırlı ve salih evlatlar dileyelim.eminim hepimiz aynı şeyleri istiyor ve diliyoruz.dualarda buluşmak ümidiyle iyi sabahlar herkese
ahh yavrum temeli atamadik bir turlu yawww nadasa mi biraksam ne edsem acep yaaaaa:44:
mrb kızlarrrrr
ben bugün surubumu aldım orkidenin söylediğini etken madde 200 mg
günde 2 kez içicem
cuma günü dr rand alamadım cmt sabah erken gidicem
ben de türükükle yapılan ov testi var ve bu sabah yoğun eğrelti otlarını gördüm
orkide hatırlıomusun matematik eğrelti otundan kaç saat sonra ilşki denedi ben 2 gün diye okudum sanki sen hatırlıomusun?
belki mimoza hatırlıyodur?
hic hatirlamiuyorum cnm ertesi gun olmus olabilir mimozaya sor istersen o bilebilir
ben donna aldim bi halta yaramadi resmen bozukkkkk
Gurbetim gorusemiyrum kac gundur senle nette.Nasilsin?
kizlar benim atesimi yorumlarmisiniz ben bisey anlamadim aletmi bozuk acaba ama daha yeni aldiydimm
1. gunu 36.2
2.gun 36.3
3.gun________
4.gun________
5. gun 36.2
6. gun 36.1
7. gun 36.1
8. gun 36.2
normalmi bu mullberry sen biliyosun bu isleri nasil sence
ORKİŞİMkizlar benim atesimi yorumlarmisiniz ben bisey anlamadim aletmi bozuk acaba ama daha yeni aldiydimm
1. gunu 36.2
2.gun 36.3
3.gun________
4.gun________
5. gun 36.2
6. gun 36.1
7. gun 36.1
8. gun 36.2
normalmi bu mullberry sen biliyosun bu isleri nasil sence
alet bozuk değil. yumurtlama olmamış devam et.
ORKİŞİM
1. gün derken adetini 1. günü demi canım?
eğer öyleyse ateşinin gidişatı gayet normal.sende benim gibi düşük ateşlisin...
adet siklusun 28 günmüydü?
eğer öyleyse bence 3-4 gün daha böle bi tık aşağı bitık yukarı devam eder.
ovulasyon öncesi bu değerlerde seyretmesi çok normal merak etme....ok terosum heyecanlandimm
anladim canim saolasin
evet reglin birinci gunu
hep ayni seyredincee abaca aletmi bozuk dedim
hergun ayni saatte olcuyorum
bakali sonuclari yazarimm
bu arada kizlar aklim hep vajinoplasti ye takildi su siralar ilkim normal ikincide normal olursa
sizce bir fark olurmuu
bu operasyonu yaptirmak gunahmi
birde dusunen varmi
Bn yaptircam para biriktiriyom temiz ve guvenli bir yer olsun istiyom mesela nisanin yaptigi cok iyiymisok terosum heyecanlandimm
anladim canim saolasin
evet reglin birinci gunu
hep ayni seyredincee abaca aletmi bozuk dedim
hergun ayni saatte olcuyorum
bakali sonuclari yazarimm
bu arada kizlar aklim hep vajinoplasti ye takildi su siralar ilkim normal ikincide normal olursa
sizce bir fark olurmuu
bu operasyonu yaptirmak gunahmi
birde dusunen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?