Süper Anneler - 2011

sende hosgeldinnnnn

senin bana hoşgeldin demen ne güzel! okuduğum, anladığım kadarıyla çok pozitif çok iyi bi insansın,dualarını bekliyorum. benimde 7 yaşında bir kızım var. Allah inşallah birde oğluş nasip eder :) 20 ocağa kadar denemelere devam :):):)
okulda olduğum için sık yazamıyorum ALLAH'a emanet olun hanımcıklar :)))

iyi sabahlar canim Allah razi olsun bende hamile bi anne adayi olarak cok isime yaraycak

kizlar hosgeldiniz yenisiz galina Allahim hayirli evlatlar nasip etsin insallah hepimize

cok cok sagol guzelim bnm eline diline gonlune saglik

cok sagol canim!!!!Bunuda bi deneyelim insallah rabbim dualarimizi kabul eder canlarim...

mrb kızlarrrrr
ben bugün surubumu aldım orkidenin söylediğini etken madde 200 mg
günde 2 kez içicem
cuma günü dr rand alamadım cmt sabah erken gidicem
ben de türükükle yapılan ov testi var ve bu sabah yoğun eğrelti otlarını gördüm
orkide hatırlıomusun matematik eğrelti otundan kaç saat sonra ilşki denedi ben 2 gün diye okudum sanki sen hatırlıomusun?
belki mimoza hatırlıyodur?

canim cok cok saol bu duayi ben de okuycam ve emin olun ki hep dua edicem sizler icin cunku siz benim icin hep dua ettiniz.Hepimize hayirli evlatlar dilerim.

Son düzenleme:

hic hatirlamiuyorum cnm ertesi gun olmus olabilir mimozaya sor istersen o bilebilir
ben donna aldim bi halta yaramadi resmen bozukkkkk

hic hatirlamiuyorum cnm ertesi gun olmus olabilir mimozaya sor istersen o bilebilir
ben donna aldim bi halta yaramadi resmen bozukkkkk

ben de çok güvenmiorum
üfff yaaa dün eşimi durduramadım
cinsel perhiz yalan oldu
sanırım verdiğimiz takviyelerden yerlerinde duramıolar
bu ay ovülasyonu geçirmiş olabilirim
yarın 13. günüm ve ben bugün eğrelti otunu gördüm
14. gün dr a gidicem
bakalım nolucak

kizlar benim atesimi yorumlarmisiniz ben bisey anlamadim aletmi bozuk acaba ama daha yeni aldiydimm

1. gunu 36.2
2.gun 36.3
3.gun________
4.gun________
5. gun 36.2
6. gun 36.1
7. gun 36.1
8. gun 36.2

normalmi bu mullberry sen biliyosun bu isleri nasil sence

Gurbetim gorusemiyrum kac gundur senle nette.Nasilsin?

cnm adetinim 10. gunumdeyim yogun akintim bitti kaln giden tamamen ne zamn temizlenirim bilemiyorum kasik agrilari basladi bnde nasil birsey anlamadim bn yaa bir kac gune deben yumurtlarim sanirim yarin ovu tstiyle olcmeye basliycam

ORKİŞİM
1. gün derken adetini 1. günü demi canım?
eğer öyleyse ateşinin gidişatı gayet normal.sende benim gibi düşük ateşlisin...
adet siklusun 28 günmüydü?
eğer öyleyse bence 3-4 gün daha böle bi tık aşağı bitık yukarı devam eder.

alet bozuk değil. yumurtlama olmamış devam et.

ok terosum heyecanlandimm

anladim canim saolasin
evet reglin birinci gunu
hep ayni seyredincee abaca aletmi bozuk dedim
hergun ayni saatte olcuyorum
bakali sonuclari yazarimm

bu arada kizlar aklim hep vajinoplasti ye takildi su siralar ilkim normal ikincide normal olursa
sizce bir fark olurmuu
bu operasyonu yaptirmak gunahmi
birde dusunen varmi

ovulasyon öncesi bu değerlerde seyretmesi çok normal merak etme....
sen yine yaz ölçüp bizde takip edelim...

vajinoplasti ye gelince.benimde ilki normaldi.sorun olmazsa bunuda inşallah normal istiyorum .
yaptıran varmı hiç duymadım yakınlardan.
günahmı bilemicem canım

Canım kardeşlerim erkek evlat için. yanıp tutuşan ben sonunda cumartesi günü deniycem çatlatma ignesi ovitreelle vuruldum bugün dörtte Allahım inşallah olur yarabbim çok korkuyorummmm yumurtamın mm 18.30 kaç saat sonra beraber olmalıyım bilemedim 36 saatmi 34 saatmi hamilelik olmazsa ovitrelle kist yapıyomuş oda korkutuyo agustostan beri ne yaşadığımı ben biliyorum benim gibi siz biliyosunuz bugun 3 kızı olan en yakın arkadaşıma anlattım canım bana dua et diyorum suratındaki ifadeyi görmelisiniz herkes nasibini yer eminim oda isterdi ama ksmet inşallah bebek isteyn herkese bebek verir gönlündekini verir başka ne yapabilirim tavsiyesi olan yazsın noooooluuurrrrr dua edin sizi seviyorummmmm iki kızım var çokkkk dua edin

Bn yaptircam para biriktiriyom temiz ve guvenli bir yer olsun istiyom mesela nisanin yaptigi cok iyiymis
Hele 4. Gelsin kesin olmam lazimmmm

Balbade cnm ins hayirla gelir pipilin 34. Saat yap sen yimurtayi kacirma Allaha tevekkul et cnm bnm namazida kil fualarimiz seninle guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…