- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.801
Bn yaptircam para biriktiriyom temiz ve guvenli bir yer olsun istiyom mesela nisanin yaptigi cok iyiymis
Hele 4. Gelsin kesin olmam lazimmmm
Canım kardeşlerim erkek evlat için. yanıp tutuşan ben sonunda cumartesi günü deniycem çatlatma ignesi ovitreelle vuruldum bugün dörtte Allahım inşallah olur yarabbim çok korkuyorummmm yumurtamın mm 18.30 kaç saat sonra beraber olmalıyım bilemedim 36 saatmi 34 saatmi hamilelik olmazsa ovitrelle kist yapıyomuş oda korkutuyo agustostan beri ne yaşadığımı ben biliyorum benim gibi siz biliyosunuz bugun 3 kızı olan en yakın arkadaşıma anlattım canım bana dua et diyorum suratındaki ifadeyi görmelisiniz herkes nasibini yer eminim oda isterdi ama ksmet inşallah bebek isteyn herkese bebek verir gönlündekini verir başka ne yapabilirim tavsiyesi olan yazsın noooooluuurrrrr dua edin sizi seviyorummmmm iki kızım var çokkkk dua edin
bende duymustum bunu,eczanelerde satiliyormus galiba ismini bilmiyorm ama,ozel bi kab diyorlar.idrarini koyuyormussun içine,bir gece bekletiyormussun sonra idrarinda turuncu renkler cikarsa kiz yesil renkler cikarsa erkekmis,bende bir yerden okudum ama nerden cikaramiyorm:))
Canım kardeşlerim erkek evlat için. yanıp tutuşan ben sonunda cumartesi günü deniycem çatlatma ignesi ovitreelle vuruldum bugün dörtte Allahım inşallah olur yarabbim çok korkuyorummmm yumurtamın mm 18.30 kaç saat sonra beraber olmalıyım bilemedim 36 saatmi 34 saatmi hamilelik olmazsa ovitrelle kist yapıyomuş oda korkutuyo agustostan beri ne yaşadığımı ben biliyorum benim gibi siz biliyosunuz bugun 3 kızı olan en yakın arkadaşıma anlattım canım bana dua et diyorum suratındaki ifadeyi görmelisiniz herkes nasibini yer eminim oda isterdi ama ksmet inşallah bebek isteyn herkese bebek verir gönlündekini verir başka ne yapabilirim tavsiyesi olan yazsın noooooluuurrrrr dua edin sizi seviyorummmmm iki kızım var çokkkk dua edin
sende hosgeldinnnnn
senin bana hoşgeldin demen ne güzel! okuduğum, anladığım kadarıyla çok pozitif çok iyi bi insansın,dualarını bekliyorum. benimde 7 yaşında bir kızım var. Allah inşallah birde oğluş nasip eder :) 20 ocağa kadar denemelere devam :):):)
okulda olduğum için sık yazamıyorum ALLAH'a emanet olun hanımcıklar :)))
yokk ben onu denedim kopeklemeyi diyosun demi
bu kez misyoner deniycemm:26:
birinin 5 kizdan sonra oglu olmus ordumm naaptin diye
oda yazmiski bol bol greyfurt ananas suyu ictim birde diyet demiss
ayy kadinn icin buyuk bi sevinctir ama
turkde cok kizlar o sitede
aramıza hoşgeldin canım bizimle umut dolu yolculuğumuza katıldığın için teşekkürler birbirimize dualarımızı kabul etsin rabbim...
mrb kızlarrrrr
ben bugün surubumu aldım orkidenin söylediğini etken madde 200 mg
günde 2 kez içicem
cuma günü dr rand alamadım cmt sabah erken gidicem
ben de türükükle yapılan ov testi var ve bu sabah yoğun eğrelti otlarını gördüm
orkide hatırlıomusun matematik eğrelti otundan kaç saat sonra ilşki denedi ben 2 gün diye okudum sanki sen hatırlıomusun?
belki mimoza hatırlıyodur?
büyük ihtimal yumoşun 16 18 civarı olmuştur yarın dra gittiğinde 20ye yakın olur sonraki gün çatlar tahminim.matematik iki gün sonra deneme yapmıştı evet...amadra git daha garanti olur...ben de çok güvenmiorum
üfff yaaa dün eşimi durduramadım
cinsel perhiz yalan oldu
sanırım verdiğimiz takviyelerden yerlerinde duramıolar
bu ay ovülasyonu geçirmiş olabilirim
yarın 13. günüm ve ben bugün eğrelti otunu gördüm
14. gün dr a gidicem
bakalım nolucak
daha çok erken.üstelik ateş yumurta çatladıktan sonra yükselir vede yumurta çatladığı gün hafiften düşüş olur...kizlar benim atesimi yorumlarmisiniz ben bisey anlamadim aletmi bozuk acaba ama daha yeni aldiydimm
1. gunu 36.2
2.gun 36.3
3.gun________
4.gun________
5. gun 36.2
6. gun 36.1
7. gun 36.1
8. gun 36.2
normalmi bu mullberry sen biliyosun bu isleri nasil sence
kızlar farkındamısınız bir gün diyetin aslında önemli olduğunu yum.günün önemi olmadığını
başka bir gün diyetin boş olduğunu tek önemli olan şeyin zamanlama olduğunu söylüyoruz kafam çok karıştı yaaa :111:
nisan kim kizzz
o zaman sen yaptir senin yaptirdigina ben de senin yaptirdigin yere yaptirim
aslinda burada iyi bi jinekolog bulsam
dogumun arkasinda hemen yaptirirdimm ahhhh tr yede olmak vardiiii
Merhaba canım ben sizi yazdan beri takip ediyorum sayenizde çok şey öğrendim.bu konu hakkındada benimde sana faydam olursa mutlu olurum.2sene önce oldum vajinoplasti.salak gibi kaç senemi zehir etmişim kendime varsa şikayetin sakın erteleme kendime olan güvenim arttı yazık olmuş geçen zamanıma diyorum şimdi.İnşallah oğlunu kucağına aldıktan sonra halledersin bunuda.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
nisan kim kizzz
o zaman sen yaptir senin yaptirdigina ben de senin yaptirdigin yere yaptirim
aslinda burada iyi bi jinekolog bulsam
dogumun arkasinda hemen yaptirirdimm ahhhh tr yede olmak vardiiii
hımmmm... ben de hamile kalırsam doğumdan sonra yaptırıyım bari :)
nasıl olduğunu ayrıntılarını yazar mısın canım ya, bilginelelim biraz
Canım evlenmeden önceki gibi hatta daha bile ii oluyor tabi doktor çok önemli
Bu ameliyatı olup hiç memnun olmayanlarda var çok tecrübeli doktor olması gerekiyo bende çok araştırmıştım çok gözünde büyüyo insanın ameliyat falan diye ama değer yani sonuç süper.Allahım bidaha nasip ederse 3.bebeği istiyoruz formu bozulmasın diye sezeryan olucam dr öle dedi
doktor mu demiş? nereden aldın bu bilgiyi bacısı?
fiona oncelikle hosgeldin cnm
teravet buda in gender sitesinden onemli olan icerisindeki etken madde guafenesium hem hamilellige yardimci hemde y lerin sevdigi siviyi arttiriyor
yanliz ben bunu robitussin surup diye duyduym onun yerinede turkiyedeki adi vicks vapo surup
fiona 5 ml mde kac mg guafenesium var bakabilirmisin cnm cunki ben buradan bir surup aldim 5 ml de 50 mg guafenesium iceriyor
fiona neler yaptigini yumurtlama gununu nasil berliledigini bizimle paylasirmisin cnm(
birde bio rus ne diyodu sana
teravet ilşki öncesi bölgesel soğuk duş uygulatmıycak mısın eşine?
bi de sert kahve?
ne kadarlık cinsel perhiz olucak?
Merhaba canım ben sizi yazdan beri takip ediyorum sayenizde çok şey öğrendim.bu konu hakkındada benimde sana faydam olursa mutlu olurum.2sene önce oldum vajinoplasti.salak gibi kaç senemi zehir etmişim kendime varsa şikayetin sakın erteleme kendime olan güvenim arttı yazık olmuş geçen zamanıma diyorum şimdi.İnşallah oğlunu kucağına aldıktan sonra halledersin bunuda.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kiz acik verme bilinmesin i istemez belkim eskilerdennnn onun kine yaptiricam hem de once vajina sonra memeler bir dogurayimda ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?