Süper Anneler - 2011

Bn yaptircam para biriktiriyom temiz ve guvenli bir yer olsun istiyom mesela nisanin yaptigi cok iyiymis
Hele 4. Gelsin kesin olmam lazimmmm

nisan kim kizzz

o zaman sen yaptir senin yaptirdigina ben de senin yaptirdigin yere yaptirim
aslinda burada iyi bi jinekolog bulsam
dogumun arkasinda hemen yaptirirdimm ahhhh tr yede olmak vardiiii

insallahh canim her namazimdan sonra hepinize dua ediyorumm insallahhh kabul eder rabbimiz
erkek bebek duasini mutlakaa yapp onu okuyupta cani gonulden inanarak ama
olmayani gormedimm insallahh olur

yok cnmya on dk da sonuc veriyomus,adi entelli gender,on haftalik hamileyken idrarini koyuyosun yesil olunca erkek,turuncu sari olunca kiz ,deniliyoo 99 tl mis fiyeti turkiyede supermisya,hatta yabanci sitede okudum,kimisi 6 7 haftalikken yapmis yinede tutmuss,supermiss

canım allahım inş. gönlüne göre verir dualarımız seninle sen gibi olan tüm dostlarla agnucaston yazmıssın ben gecen ay adetin 1 ile 9 gününe kadar kullandım şimdi de kullancaktım 10 gün sonra bende deneyeceğim agnucaston ne yapıyor anlatırsan sevinrim kistmi yapıo ben bu ay çok sancılı falan oldum ağnucastondanmı acaba tam tersini söylüyolar ama bilemedim birde kanama az oluyo bu ay anlam veremedim tam tersi o ilacı içince çok olur dediler di.. yazarsan sevinirim inşallah rabbim gönlündekini kucağına verir.

aramıza hoşgeldin canım bizimle umut dolu yolculuğumuza katıldığın için teşekkürler birbirimize dualarımızı kabul etsin rabbim...

cnm sen kizinda denedin demi diz dirsek pozisyonunu,ama belki senin yumurtlama gunlerin degildi yada hemen kalktin tutmadi,nebilimya bende once orgazm olim diyom tabi olursasonra diz dirsek artik sonrasi esime kalmissve saga yaticam kalkmiycam,haa bide ayaklarimi biraz havaya kaldirimda diyorum arkdslardan onuda cok duydum

aramıza hoşgeldin canım bizimle umut dolu yolculuğumuza katıldığın için teşekkürler birbirimize dualarımızı kabul etsin rabbim...

hoşbulduuuukkk :) ne kadar sıcak içten samimi güzel bi ortam burası ya. birbirimizi tanımıyoruz belki ama aynı dua için el açıyoruz,kalplerimiz bir. güzel duaların için çokk teşekkür ederim hayatım. RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ ALNINA HAYIRLARLA YAZSIN İNŞALLAH...
bende deneme aşamasındayım :) duayı,namazı,yapıyoruz,6 aydır ph yüksek su içiyoruz,et-protein ağırlıklı besleniyoruz. inşallah Allah nasip eder,cümlemize...

büyük ihtimal yumoşun 16 18 civarı olmuştur yarın dra gittiğinde 20ye yakın olur sonraki gün çatlar tahminim.matematik iki gün sonra deneme yapmıştı evet...amadra git daha garanti olur...
daha çok erken.üstelik ateş yumurta çatladıktan sonra yükselir vede yumurta çatladığı gün hafiften düşüş olur...
mesela 36,2 devam ederse 36,0da çatlar 36,6ya çıkar ama sonraki değerlerde önemli...sen kaydetmeye devam et ve düşüş olunca test yap bakalım

evtyaa vallaa bazenn kendi kendime diyorumm tuz yiye yie kafayi yiyecem,inss yarrabimmm bizi goruyor ve kulak veriyodurr emeklerimiz bosa gitmez inss

nisan kim kizzz

Merhaba canım ben sizi yazdan beri takip ediyorum sayenizde çok şey öğrendim.bu konu hakkındada benimde sana faydam olursa mutlu olurum.2sene önce oldum vajinoplasti.salak gibi kaç senemi zehir etmişim kendime varsa şikayetin sakın erteleme kendime olan güvenim arttı yazık olmuş geçen zamanıma diyorum şimdi.İnşallah oğlunu kucağına aldıktan sonra halledersin bunuda.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

hımmmm... ben de hamile kalırsam doğumdan sonra yaptırıyım bari :)
nasıl olduğunu ayrıntılarını yazar mısın canım ya, bilginelelim biraz

nisan kim kizzz

kiz acik verme bilinmesin i istemez belkim eskilerdennnn onun kine yaptiricam hem de once vajina sonra memeler bir dogurayimda ins

hımmmm... ben de hamile kalırsam doğumdan sonra yaptırıyım bari :)
nasıl olduğunu ayrıntılarını yazar mısın canım ya, bilginelelim biraz

Canım evlenmeden önceki gibi hatta daha bile ii oluyor tabi doktor çok önemli
Bu ameliyatı olup hiç memnun olmayanlarda var çok tecrübeli doktor olması gerekiyo bende çok araştırmıştım çok gözünde büyüyo insanın ameliyat falan diye ama değer yani sonuç süper.Allahım bidaha nasip ederse 3.bebeği istiyoruz formu bozulmasın diye sezeryan olucam dr öle dedi

vay vay vaaayy.. o kadar yani ! sen nerde olmuştun ameliyatı? sakıncası yoksa.
jinekolojide mi tecrübeli olmalı yoksa vajinoplasti demi? benim jinekoloğum süper ama bu konuda nasıl bilmiyorum :S

doktor mu demiş? nereden aldın bu bilgiyi bacısı?

Yok bacım doktor demedi.Daha önceki cinsiyet topiğinde konuşulmuştu.İçeriği ph yükselttiği için kullandım.Zaten öksürük ilaçlarının geneline baktığınızda uyarılar kısmında kullanımı sırasında ph yüksekliği yaptığı yazar.

Hoşbulduk canım evet baktım şimdi 15 ml de 200 mg var.Gerçekten bu şurup benim akıntımı arttırmıştı.Zaten kullandığım ilk ayda hamile kaldım.

fiona neler yaptigini yumurtlama gununu nasil berliledigini bizimle paylasirmisin cnm (
birde bio rus ne diyodu sana

Ben ovulasyon testi kullandım.Wondfo marka ve çok memnun kaldım.Öğleden sonra 2 gibi control çizgisinden koyu adeta bordo olmuş test çizgisi gördüm.Gece 11.30-12 gibi ilişki oldu.Bio kızdaydı rus ve çin erkek.

ayyy supersinn hevese geldim vallahi
aslinda her ikisinide olmak istiyorum ben suan icin darlik sorun deil olursa diye
dusunuyorum dr ismi verebilirmisin birde ucreti ne kadar lokal anestezimi oldun
ayaga kalkman ne kadar zamanini aldi aslinda cok soru var ama sikmayayim seni

kiz acik verme bilinmesin i istemez belkim eskilerdennnn onun kine yaptiricam hem de once vajina sonra memeler bir dogurayimda ins

memelerrrr
onu bende cok istiyorummmm ama ondan cok korkuyorummm
sarkma yok ama yumusama var birazda kuculse super olacakkkkk
90 b takiyorum
tr yeninkiyle 85 b

ahh bi cesaretimi toplasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…