Süper Anneler - 2011

bacım gülme krizi geldi resmen. eşim kendi kendime güldüğümü görünce artık pek şaşırmıyor. zaten iyiden iyiye deli muamelesi görmeye başladım.
karbonat olayına acayip güldüm ya. Allah da seni güldürsün. doktorun verdiği hap ve fitilin adı ne?

gelincik çok merak ediyorum, senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu canım??

kısmet olursa persembe günü dra gidicem inş gösterir merak ediyorum bende hayırlısı olsun ama orkişin son yazdıkları yıne kafamı karıştırdı yumurtlamadan 5 gün öncesi erkek demiş ki benımde 4 5 gün öncesi idi bu durumda erkek

çiftlerde farklı durumlar olabiliyor bacım. sürekli oğlu olan çiftlerden bazıları yumurtlamadan 4 gün önce giriyorlar ilişkiye yine oğulları oluyor. bazı çiftler erkeğe bazıları kıza meyilli oluyor.

"eşimde bana bişeyler oluyo yanıorum galiba dedi
ben dayanamıcam yapamıcam bırak dedim gittim"

akşam akşam gülmekten patladım ya, hayatımda bu kadar komik bişi okumamıştım, yazarken bile gülüyorum ,kızım bana niye gülüyorsun diyor:90::90::90:

ben sana bunu hic anlatamadim gelincik
moral bozmakk yokk
senin icindeki bir kiz inan buna
sen bir tek onu yapmadimm
bunun yaninda nelerr yapilmiyoki
sen sirkeli dus yaptin diyet yaptin
o ortamda y ler tutunabilirmi allah askina yasamlari uzun surmezz
regl sonrasi yani ovulasyona 5 gun kala olmus oluyor
regl kaninin phsini duydunmu hicc 9 diyeyim sana
bunun kalintilari vj yi alkali yapiyorr
ki sen diyet sirkeli dus yaptin yumurtlamanada vardi dahaa uzulmek yokk az kaldiii goreceksinnn

kız ben de kendime gülüp gülüp duruyorum
eşim dünden beri benle dalga geçio
sanki kuma bişey yapıomuşum gibi hissettim kendimi dio yaaa
ama galiba etkili bu karbonat
çünkü bayagı etkilendi kukuşumun ph ı
ya ben idrarla yapılan test yapmadım orkiş
tükürükle yaptım bak o da yanlış çıktı
dün kasık ağrım oldu
dün emindim yumurtamın çatladığına
ama bak çatlamamış
gülenyüz sanırım garanti
sen ona güven

allah iyiligini versinn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
karnima agrilarr girdii gulmektennnnnn
hayy allahim ben nerelere gideyimmmm resmenn cis yaptimmm
kizzzz ne diyim ben sanaaaa ayy esimm cildirmissin diyo banaaaaa dur bi sakinleseyimm
ay sayende gülmekten çatladım ya ,kızcagız da ne güzel fıkra gibi yazmış hayatım da en komik konuyu okudum sizler varya çok yaşayın

Son düzenleme:
dün gittiğim doktor 8. haftadan cinsiyeti kesin söylüyorum dedi. bu kadar erken biliyormuş. bunu komşulara söledim. evet o biliyor dediler. nasıl olabilir bacılar?

dün gittiğim doktor 8. haftadan cinsiyeti kesin söylüyorum dedi. bu kadar erken biliyormuş. bunu komşulara söledim. evet o biliyor dediler. nasıl olabilir bacılar?

bence omurga kemik iriligi olabilir(tabii ozaman daha kikirdak oluyo)
erkek bebekler daha iri oluyorlarmis

bir test varmis canim.6 haftalikken kesin biliyormus.bir ara piyasadan kaldirmislar.ethik acidan dogru degil diye.
hangi sehirdesin doktorun kim sakincasi yoksa yazabilirmisin?

teravet donaxly fitil
ve tetradox antibiyotik

ne zaman kullanmaya başlasam sence?

ay evet yaaaa ciddi çok komik oldu
dünyam; fıkra gibiydi dün gece ben de olduğu gibi anlattım napaım

eşimde bana bişeyler oluyo yanıorum galiba dedi
ben dayanamıcam yapamıcam bırak dedim gittim wc ye yıkadım yıkadım geldim
hadi baştan ddedik yine olmadı
yine wc de son buldu
ya öldüm yaaa nasıl bişey yarabbim
bir sürü tortu döküldü içimden
öyle acıyla uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…