Süper Anneler - 2011

o heyheylerine soylee bidaha buraya ugramasin ona gore

Bizim gelin ikinciye hamile
8+2 haftalık
adet sonrası sık ilişki

bir kızı var
bakalım bu ne olacak
öncelik hayırlı ve sağlıklı olsun
dualarınızda onuda unutmayın dostlar

hemen dedi
öyle takviye falan hiç konuşmadı
çatlatma iğnesi istedim gerek yok çatlamayanlar onukullanır senin bir problemin yok ki dedi
ben yarın başlıyayım en iisi
sen vajinal duş yapıcak mısın

vajinal duşta kararsızım. hamile kalabilme ihtimalini azaltıyo diyolar. sen karbonatla mı yapcan yumurta akı ile mi

-
tüketiyo. yalnız sen bir noktada yanlış yapıyosun. ph kağıdında mavi ve lacivert ı çıktı. ph kağıdında mavinin anlamı 9-10 değil demekki.

evet bacım. sende çatlatma iğnesi mi uyguladı? ne uyguladı? nasıl bir doktor memnun kaldın mı nasıl sonuçlandı?

yok cnmya ben baslarda yazmistimyaa,yazin turkiyeye geldigimde ugramistim antepe ee adinida cok duymustum ,benim iki kizim var ucuncu icin bilgi almak icin gittim bana dediki burda olsaydin yumurtlamani kontrol edicem diye,ben tabiki kalamadim ama bana monodoks,esimede evicap verdi bunlar yeterli dedi ;esime bolbol kavrulmamis findik badem ye dedi,,vedeee adetin 12 14 16 18.gunlerinde iliski dedi ama kizlar ben tek iliski denemek istiyorum

çok sevindim burda olmana hoşgeldin

canım ya inan çok sevindim.ne güzel böyle hamiş haberleri almak.RABBİM gönlündekini hayırlı bir şekilde kucagına verir inş.

güzel bir günde müthiş bir haber almışşın.RABBİM gönlündekini verir inş.süper anneler süper bir şekilde devam ediyor.durmak yok,yola devam hanımlar

travet cnm sen suan monodoksu kullaniyomusun?yada size nezaman nasil kullanin dedi doktorr,baska bisey sormadinmi sen iliski sekli diyet falan nebilim

hemen başlka dedi hapa.
cinsel perhiz olmalı dedi.
yumurtlama zamanı ilişki bir de.
sağ ve soldan yumurtlamanın önemi yok dedi.
şurubun adını yazarmısın bana?

bernur saol canim benim

Egem seninde oglusun insallah yolldadir canim son Regelin nezamndi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…