- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.101
hemen başlka dedi hapa.
cinsel perhiz olmalı dedi.
yumurtlama zamanı ilişki bir de.
sağ ve soldan yumurtlamanın önemi yok dedi.
şurubun adını yazarmısın bana?
bernur bacım yetti gari geeel.
ezgin sen doktor kontrolü ile mi hamile kaldın?
egem hee kıss ay olarak sordum du:26:
Kızlar merhaba hepinize
çoşmuşsunuz vallahi okumaya yetiştiremedim.
EGEM_2011 ve ezgin bebişleriniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim sizin adınıza, artık üzüntüleri bir kenara bırakın allah ne veriirse hayırlısını versin Rabbimin hazinesinde bol, inşallah gönlünüzdekini verir..
Biz birbirimiz yol arkadaşıyız yüzlerimizi hiç görmesek de, seslerimizi duymasak da...
bernurcum, bence de gel artık insan arıyor vallahi tanıdıkları....
hepiniz dualarımdasınız, yusuf suresi bir de fetih suresi arkadaşlar.. bol bol okuyalım. benim için de dua edin iki çiçeğime bir böcek gelsin
dün gittiğim doktor 8. haftadan cinsiyeti kesin söylüyorum dedi. bu kadar erken biliyormuş. bunu komşulara söledim. evet o biliyor dediler. nasıl olabilir bacılar?
Bnm dr 8 haftda iki ohlumada erkek dedi nasil anliyorsssssAaa
Psciiii ansm bide oturup kek yapaydinizzz öldum gulmekten yasss
ben sanırım yapmıcam teroşvajinal duşta kararsızım. hamile kalabilme ihtimalini azaltıyo diyolar. sen karbonatla mı yapcan yumurta akı ile mi
Bnm dr 8 haftda iki ohlumada erkek dedi nasil anliyorsssssAaa
Psciiii ansm bide oturup kek yapaydinizzz öldum gulmekten yasss
Gelincik
İçini ferah tut senin ki kız
hislerim öyle diyor
ağustos topiğinde bi arkadaş doktora gitmiş.7 haftalık ve doktoru kızın olacak demiş :26::26::26:dün gittiğim doktor 8. haftadan cinsiyeti kesin söylüyorum dedi. bu kadar erken biliyormuş. bunu komşulara söledim. evet o biliyor dediler. nasıl olabilir bacılar?
-
tüketiyo. yalnız sen bir noktada yanlış yapıyosun. ph kağıdında mavi ve lacivert ı çıktı. ph kağıdında mavinin anlamı 9-10 değil demekki.
gelincik seni anlıyorum..inşallah senin kızın olacak bencede....iyigeldin hoşgeldin tatlımm iyi yaptın
şu perşembe yıl oldu bana sankı neyse hayırlısı bian 2 erkek annesı gibi hissettim gecede uyuyamadım valla yalanmı söyleyeyım sabaha kadar düşündüm oğlumun ultrason fotosunu nereye koyduğumu bulamamıştım ya nerdedir dıye kurdum çözdüm karşılastırcaktım ama nafıle yer yarıldı içine girdi sankı neyse azkaldı
ağustos topiğinde bi arkadaş doktora gitmiş.7 haftalık ve doktoru kızın olacak demiş :26::26::26:
bukadar erken olmasına şaşırdım valla..
orkiş sana zahmet şurubun adını yazabilir misin tekrar bulamıyorum sayfayı.
orkiş karbonatlı su ph ı kaç?
valla neresini görmüş anlamadım..7+1 de 96 mm çıkmıştı benim bebişim. 1cm bile yok...eee yuhhhh artikkk
himmm peki esine evicap falan vermedimi;ne surubundan bahsediyosun ben daha hic biseye baslamadimyaapeki findik bademe ne diyosun esime yee dedi ama
travet cnmm,bide bana dediki adetinin ilk gunu alin veridigim haplari ta yumurtlamaya kadar tabii 12 14 16 18.gunler dedi uffya acaba tek iliskimi yoksa diyom 14 16 mi yapsam kafam cok karisikk:26:
cnm o alman sayfasindaki kadinin dedikleri hep tuttumu tutmayanda var miiii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?