Süper Anneler - 2011

hemen başlka dedi hapa.
cinsel perhiz olmalı dedi.
yumurtlama zamanı ilişki bir de.
sağ ve soldan yumurtlamanın önemi yok dedi.
şurubun adını yazarmısın bana?

himmm peki esine evicap falan vermedimi;ne surubundan bahsediyosun ben daha hic biseye baslamadimyaapeki findik bademe ne diyosun esime yee dedi ama

travet cnmm,bide bana dediki adetinin ilk gunu alin veridigim haplari ta yumurtlamaya kadar tabii 12 14 16 18.gunler dedi uffya acaba tek iliskimi yoksa diyom 14 16 mi yapsam kafam cok karisikk:26:

bernur bacım yetti gari geeel.

ezgin sen doktor kontrolü ile mi hamile kaldın?

egem hee kıss ay olarak sordum du:26:

canim ben 7 ayda son korunma hapimi icdim ve doktora gitdim yumurtlama takibi yapdi agustos ve eglül, sonra ama haile kalamadimkendim takip etdim canim yumurtlama zamani agrim oluyordu hep Allahim sükürOvulation testi aldim agridiyi zaman yapdim testi o güünde positiv cikdi ve tek iliskiye girdik inanmazsini biraz ara verecekdim kizlar Allah büyük baksaniz ya hayirlisi bu mus hamile kaldim bu ay, son testim kalmisdi gülen yüzüm bilmisdi ucuzlardan 1 tek vardi ve haftasonu burda hertaraf kapaliydi icimi dinledim kizlar agrim var dedim ben herhalde yumurtlacam yakinda dedim.Namazimi kildim dua etdim ....

Sizlere hep ediyorum canlarim hayirlisi artik

Allah razi olsun canim hayirlisi artik

dün gittiğim doktor 8. haftadan cinsiyeti kesin söylüyorum dedi. bu kadar erken biliyormuş. bunu komşulara söledim. evet o biliyor dediler. nasıl olabilir bacılar?

Bnm dr 8 haftda iki ohlumada erkek dedi nasil anliyorsssssAaa
Psciiii ansm bide oturup kek yapaydinizzz öldum gulmekten yasss

selam gurbet güzeli.cok sevindim erkek bebeginin olacagina.insallah hayirli ve saglikli olur.oglan olmasi icin bir caban oldu mu? neler yaptin.´paylasirsan sevinirim

vajinal duşta kararsızım. hamile kalabilme ihtimalini azaltıyo diyolar. sen karbonatla mı yapcan yumurta akı ile mi
ben sanırım yapmıcam teroş
korktum bikere
bi de eşinin değerlerine çok şaşırdım
ben de bizimkini ikna edip test verdirsem ii olucak
gerçi biz takviye almaya 1 aydır başladık bi de bizde sıkıntı vardı
düzelmiştir inşallah
şurubun adı viks vapo expoctant

Son düzenleme:
Gelincik
İçini ferah tut senin ki kız
hislerim öyle diyor

iyigeldin hoşgeldin tatlımm iyi yaptın
şu perşembe yıl oldu bana sankı neyse hayırlısı bian 2 erkek annesı gibi hissettim gecede uyuyamadım valla yalanmı söyleyeyım sabaha kadar düşündüm oğlumun ultrason fotosunu nereye koyduğumu bulamamıştım ya nerdedir dıye kurdum çözdüm karşılastırcaktım ama nafıle yer yarıldı içine girdi sankı neyse azkaldı

dün gittiğim doktor 8. haftadan cinsiyeti kesin söylüyorum dedi. bu kadar erken biliyormuş. bunu komşulara söledim. evet o biliyor dediler. nasıl olabilir bacılar?
ağustos topiğinde bi arkadaş doktora gitmiş.7 haftalık ve doktoru kızın olacak demiş :26::26::26:
bukadar erken olmasına şaşırdım valla..

-

tüketiyo. yalnız sen bir noktada yanlış yapıyosun. ph kağıdında mavi ve lacivert ı çıktı. ph kağıdında mavinin anlamı 9-10 değil demekki.

herkesin renk skalasi farklidir canim
benimkinde lacivert 10 biraz acigi 9 o aldigin ph kagitina gore farklilik gosterir

gelincik seni anlıyorum..inşallah senin kızın olacak bencede....
ama bende akşam rüyamda doktora gittim.ultrasonla bakıyodu...ben dedimki...kızımda aynı şekilde duruyodu sağda ...oda ewet çünkü buda kız.yine kızın olacak dedi bana....
hayır olsun artık...geçen gecede kız bebek gördüm aldım giydirdim.....

Allahım hakkımda hayırlısını ver inşallah

cnm o alman sayfasindaki kadinin dedikleri hep tuttumu tutmayanda var miiii????

orkiş sana zahmet şurubun adını yazabilir misin tekrar bulamıyorum sayfayı.
orkiş karbonatlı su ph ı kaç?

teross senin ph renk skalalarini yazarmisin bi kafami karistirdinn mavi lacivertin sayisi kac sende

surupun adi
VICKS VAPO EXPECTORANT

karbonatli ph si 8

himmm peki esine evicap falan vermedimi;ne surubundan bahsediyosun ben daha hic biseye baslamadimyaapeki findik bademe ne diyosun esime yee dedi ama

kabuklu yemişler tüm erkek bebek diyetlerinde yasak.
ben aslında beslenmenin etkisine pek inanmıyorum ama uygulamış olmak için süt ürünlerini kestik.
evikap yazayımmı dedi. eşim arginmax kullanıyorum deyince evicapa gerek yok o zaman dedi doktor.

travet cnmm,bide bana dediki adetinin ilk gunu alin veridigim haplari ta yumurtlamaya kadar tabii 12 14 16 18.gunler dedi uffya acaba tek iliskimi yoksa diyom 14 16 mi yapsam kafam cok karisikk:26:

senin iki kızın var. sadece yumurtlama günü tek ilişki yap bence. yumurtlama gününe önem ver.

teroş
ben zaten süt ürünlerinden pek hoşlanmam
arada ayran içiyorum sık sık
eşim ayranda içmez

beslenmenin etkisine bende pek innamıyorum ama oladabilir
benim en çok inandığım zamanlama olayı
bunu hep diyorum
çünkü kendimde
bacımda
komşum da sonucu bizzat gördüm

cinsel perhiz
tek ilişki
ve zamanlama

çok önemli bunlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…