- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.121
valla su karbonat olayına cok guldum hee allammm yaa karbonata nasıl buladın kendını oyle vallaa bravo tammam bende yaptım ama karbonatı azcık suya koyup vajınayı derınlemesıne yıkadımm ılıskıden 15 dk once felann
orkıdem 4 dr kız dedı enson dopllere gırdım oda erkek dedı kız hıc aklıma teravet gıbı esıme sperm testı yaptırmak falan gelmedı hee acele ettık be keske yaptıraydık vallaaa
bırazda ben surundururdummm neyse dorduncude akmı karamı bellı olurrr
Bir kitap çıkmış : "bebeğinin cinsiyetini belirleyebilirsin."
Üstelik yazarı kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Türk bir doktor.
bir doktorun yazarı olması bu kitabı edinme isteği uyandırdı bende. hemen sipariş verdim ve kitap geldi. okudum. sakın almayın kitabı. kitabın cinsiyet ile ilgili bölümleri internetten kopyalama yapılmış. shetless in kitabını adam aynen yazmış hiç değiştirmeden.kemal hükmeni'in sitesindeki bilgileri aynen almış yani çalıntı yazılardan oluşuyor kitap.o siteden biraz kopyalamış bu siteden biraz kopyalamış kitap yapmış adam.bir doktorun böyle bir şey yapması beni şaşırttı.
kadin liste yapmis, 6 kiside tuttu simdiye kadar..11 kisi hamile, onlara tek söyledi sonuc daha belli degil ve bi kiside yanildi..
valla su karbonat olayına cok guldum hee allammm yaa karbonata nasıl buladın kendını oyle vallaa bravo tammam bende yaptım ama karbonatı azcık suya koyup vajınayı derınlemesıne yıkadımm ılıskıden 15 dk once felann
orkıdem 4 dr kız dedı enson dopllere gırdım oda erkek dedı kız hıc aklıma teravet gıbı esıme sperm testı yaptırmak falan gelmedı hee acele ettık be keske yaptıraydık vallaaa
bırazda ben surundururdummm neyse dorduncude akmı karamı bellı olurrr
[video=youtube_share;5dwQnUaaoXU]http://youtu.be/5dwQnUaaoXU[/video]
orkdm nasilsin?Cok guzel dinledim ferahladim saolasin
hırsız doktor
naz hic sordunuzmu canim neye gore hesap yapiyormus yumurtanin cekim gucumu
yorumcuyami uye olsam bundan mi alsam bir aylik bakmazmi ki acepp:26:
bernur canım sen çocuklarında zamanlama olayını nasıl ayarladın
oğlunu biliyorum kızında naptın?
ben de sadece zamanlama deniycem diyet yok
duş yapmaya kalktım senin de dediğin gibi kendimi karbonata buladım
sen dr a gittin mi
kafana göre ilaç kullanma
enfeksiyon için dr ilaç yazar
bernurcum nasilsin?iyiki geldin ozel mesajimi adinmi dun?Ne var ne yok?
Yarin ins doktora gidicem bakalim baska doktor ne diycek bebegim hakkinda ama acayip stresler yasadim son gunler.Ins bebegime bisey olmamistir.Vucudum sanki dayak yemis gibi.Hic keyfim yok arkadaslar cok kotu bir hamilelik.Bi yardimciya o kadar ihtiyacim var ki.Keske yalniz yasasam oyle tutardimki yardimciyi.(((
opuyorum dualarinizi eksik etmeyin...
teroşşşşşşşşş
şu monodks ilaçtan bende mi kullansam
kurumadı bendeki iltihap bir türlü
şimdi netten baktım da
direkt benim skıntıya çareymiş öyle yazıyor :44::44:
geçmiş olsun canım...dinlen biraz...bugün hiç rahatım yok kızlar
kafamı kaldıramıyorum
soğukmu aldım başka bişeymi hala çözemedim
çok yazamayacağım bugün
hepinizi öptüm
yarın görüşrüüz inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?