- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.221
oglanlari bilinclimi yaptin? yani oglan olsun diye bir caban oldumu?
adet sonrasi sik iliskimi..yahu benim okuduklarimin tam tersi bu ... bunu yapsam benim herhalde ikiz kizim olur :)ADet sonradi siksik iliski namaz ve dua cnm baska birsey yapmadim Allaha tevekkul ettim
Dua ve namaz la gelen ogluslarımın hıkayelerı...........
DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........
canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu...
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
(mecburriyyeten böyle birseye kalkistim bunuda belirtmek isterim)ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim.
esim bebek istemiyordu ben istedim hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arad gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum fakat kiz istiyorum...
matematik
mycupcake
momof
mutluelif
bunlar benim favorilerim bu yonyemlerle hamis kaldilar hepsininde ogluslari olduuu(daha cok kisi var ama bunlar birebir uyanlar)
eveet kizlarr hemeennn nicklerinizin baslarina M harfi getiriyosunuzz
isin sirrii cozulduu
benim adim MORKIDEM bak benimki garanti oldi basida sonuda m yuuuupppiiiiiii
mimoza heheh
Dua ve namaz la gelen ogluslarımın hıkayelerı...........
DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........
canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu...
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
(mecburriyyeten böyle birseye kalkistim bunuda belirtmek isterim)ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim.
esim bebek istemiyordu ben istedim hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arad gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum fakat kiz istiyorum...
merhaba kızlar hepinize günaydın
gurbet güzeli arkadaşım sana bir sorum olucak namazın arkasından kaç defa okudun ayetel kürsiyi bie gece yarısımı kıldın namazı cevap verirsen çok sevinirim benimde 3 tane kızım var ve eşim çocuk istemiyor diğer sayfada bir tane arkadaş daha yazmış 3 kısdan 2 tane daha iyidir diye benim eşimde bazen aynısını söylüyor 4 kızdan 3 tane daha iyi diye bakalım ben istiyorum oğlumun olmasını ama nasip
bu sayfada okadar uğraş veren bütün arkadaşların Allahım gönlüne göre versin inşallah
cnm bnm yatsi namazindan sonra kilmistim bn namazi ve cinsiyeti belli olana kadar kildim erkek oldugunu ogrenince sukur namazimi kildim allah omurlerini versin cok bunaldigim zaman oyle bir dua ettim ki Rabbim geri cevirmedi Allahim yeterki hayirli evlat etsin insAllah
inşallah canım çok sağol cevabın için rabbim tüm isteyenlere nasip etsin .gurbetgüzeli senin hem kızın hem oğlun varmış:) Allahım hayırlı ömür versin bu ilişki durumu nasıl oluyo yani erkek bebek için orgazm olmakmı gerekiyo yoksa olmamakma mı bem kızlarıma nasıl hamile kaldığımı hiç hatırlamıyorum kadın istekli olursa kız olurmuş ben pek inanamıyorum ama sizin yorumunuz ne ?
bernurcum nasilsin?iyiki geldin ozel mesajimi adinmi dun?Ne var ne yok?
Yarin ins doktora gidicem bakalim baska doktor ne diycek bebegim hakkinda ama acayip stresler yasadim son gunler.Ins bebegime bisey olmamistir.Vucudum sanki dayak yemis gibi.Hic keyfim yok arkadaslar cok kotu bir hamilelik.Bi yardimciya o kadar ihtiyacim var ki.Keske yalniz yasasam oyle tutardimki yardimciyi.(((
opuyorum dualarinizi eksik etmeyin...
cnm bnm yatsi namazindan sonra kilmistim bn namazi ve cinsiyeti belli olana kadar kildim erkek oldugunu ogrenince sukur namazimi kildim allah omurlerini versin cok bunaldigim zaman oyle bir dua ettim ki Rabbim geri cevirmedi Allahim yeterki hayirli evlat etsin insAllah
Hep yatsi namazinda SONRAMI KILDIN CANIM SEN BANA YAZMISDIN NE OKUDUYUNU AMA BULAMIYORUM
yazabilirmisin ne okuduyunu 2 rekatda öptüm
kizlarr vj halaa kuru benim atesim ise soyle
ates tablom
1. gunu 36.2
2.gun 36.3
3.gun 36.2
4.gun________
5.gun________
6. gun 36.2
7. gun 36.1
8. gun 36.1
9. gun 36.2
10. gun 36.2
11.gun 36.2
12. gun 36.2
13. gun 36.0
canım bugün ateşin daha düşmüş sanki...kizlarr vj halaa kuru benim atesim ise soyle
ates tablom
1. gunu 36.2
2.gun 36.3
3.gun 36.2
4.gun________
5.gun________
6. gun 36.2
7. gun 36.1
8. gun 36.1
9. gun 36.2
10. gun 36.2
11.gun 36.2
12. gun 36.2
13. gun 36.0
Canim 13.gün düsmüs canim bugün mü ölcdün yarin bak nasil cikacak agrin varmi?
canım bugün ateşin daha düşmüş sanki...
yarın yükselişe geçebilir bence..bende öle oluyo ama bilemem....
ov. testi ne diyo bu duruma????
benim
36.1
36.1
35.9
36.2
36.3 şeklinde artışa geçiyo kademeli yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?