Süper Anneler - 2011

orkiş ve diğer tüm bacılar. çatlatma iğnesinden kaç saat sonraki ilişki erkek bebek için sizce uygun? selcansın eydina tombuliu ve gulyhas kaç saat sonra girdiler?

saatini nasil tespit edicez teravetim yaa su yumurtlama gunu hakkinda bacina yardimci olsan birazzz

mycupcake ve matematik yaptilar
digerleri parmakla vajinal dus yaptilar karbonatla yani

kız sen zaten biliyosun bunları. muhtemel yumurtlama gününden 2 gün öncesinden her idrarda gülenyüz uygula. ilk pozitiften 30-35 saat sonra ilişki olsun işte. ama ben hep dedim sana orada türk doktor bul mutlaka vardır yardımcı olan diye.

momof yaptiklari
Temmuzdan beri toz sodali limonlu su yapip iciyordum.. Gunde 5 kez yapmaya basladim son 2 hafta. ondan once gunde 2 ya da 3 kez yaptim.
Sirkeli su ictim gunde 1 kez.
Yesil cay stevia tatlandiriciyla Sabah ve aksam bir buyuk fincan
Yemeklerime deniz tuzu attim bol bol.. igrencti yani tuzsuz yiyen biri icin :)
Sutu ve urunlerini hayatimdan cikardim. Tavsiye edilen sure 6 haftaydi ama ben 3 aydir yemedim..
Bol bol domates patates muz, minik havuc, patlamis misir, domates soslu makarna, kereviz, vs.. potasyum ve sodyum dolu yiyecekler yedim.
Her namazdan sonra hayirli bir erkek evlat icin dua ettim.
Iliski oncesi de namaz kilip dua ettim... Esim katilmadi malesef cunku o 3 kizin 2 kizdan daha iyi oldugunu dusunuyor........ Ya da oyle soyluyor.. Ama bence 2 kiz yeterli Allah tan hayirlisi tabii
Iliski sirasinda ve 1 saat sonrasinda yanimizda komidinin ustunde cep tel ve laptop koydum.. pozitif iyonlar icin
Yumurtlamayi test kitleriyle takip edip tahminen yumurtlama anina 5-6 saat kala oldu..
Iliskiye bir hafta kala parmakla soda olayini yaptim gunde 2 kez iliski gunu ve bir gun oncesi gunde 4-5 kez..
Esime kahve iciremedim. Ben de icemedim asidik diye cope gitti kahve :)) Aslinda bayagi yumusamisti bir ara ama is ciddiye binince birden u donusu yapti.
Once ben sey oldum ayiptir soylemesi ( bu da alkali icin iyiymis)
Bir de ari sutu bal polen kasisimi yiyordum
folic asid, e vitamini, balik yagi, l-arginine, cinko haplari aldim..
Aklima baska birsey gelmiyor ...
Insallah hamile kalirim da diyetler ve igrenc icecekler biter

matematik yaptiklari

dietiniz deki ana gıdalar; et ,patates,domates,muz ve herşeyin suyu olmalı...herşeyin derken vücudumuza aldığımız kaliteli besinler çok önemli ..biarkadaşa kız bebek için yazmıştım:fakir bi insan gibi beslenip,zayıflamalı vücudunu strese sokmalısın die...şimdi erkek bebek te ise her anlamda vücudunuzu rahatlatmalısınız.kaliteli gıdalardan ,kaliteli beslenip,güçlenmeli 2-3 kilo almalısınız...

her gün beslenme programınızda et olmalı,günde 2 defa...(eğer ph ölçümleriniz bir türlü istediğiniz seviyeye gelmiyorsa ,fazla etten kaynaklanabilir,eti azaltmalısınız.Et aslında asidik bir gıdadır ama testeron bakımından çokiidir.)
patates ve muz potasyum bakımından çok zengin ,çok ça tüketmelisiniz...ben ayrıca neler yediğimide yazmaya çalışırım.
bunların dışında tavsiye edilen ve benimde dietimde çok yer verdiğim hem de ucuz şekilde elde edebileceğiniz çeşit çeşit meyve suları...elma,şeftali,kayısı,portakal bunlar çok iyi ph açısından.Aromanın %100 doğal suları vardı,şokta ben ordan alıyodum...ekonomiktide...
eşinizde bol bol içmeli meyve suyu..
potasyumdan zengin fıstık ezmesi de çok tüketim ben.bide ağırlık kaldırdığım için hem protein ihtiyacını da karşılıyor,hem potasyum...hemde çok iyi bir atıştırmalık..
kurabiye yapıyordum fıstık ezmeli,kuru incirlive hurma yada kayısılı..hepsini toptan almış oluyordum....bu saydığım kuru yemişler deyenmeli hergün çoooook önemli...
hergün limonatanızı bol bol için.karbonatlı su hazırlayıp ,bunuda içmelisiniz...
her şeye bolbol tuz atın..biraz pahalı ama deniztuzualsanızdaha iii...maliyetli olur derseniz ,iyolu tuzda olur...
3 çay kaşığını geçmemeli sodyum bi karbonatınız.(kabartma tozu değil,karbonat).Fazlası ülsere sebebiyet verebilir.
süt ve süt ürünleri,kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdalar yasak...en zoruda buydu bence..yani sabah kahvaltısında peynir olmaması...
domates sodyumda içerdiği ve ph ı yükselttiği için çok iyiy bir tercih,%100 domates suyu vardı A101 de hem de ucuz...

mutluelifin yaptiklari
arkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...

mycupcake yaptiklari

bayağı bişiyler yaptım kendi çapımda canım.Bak buraya kopyalayım istersen.
okumadıysan okursun.
yaptıklarımı anlatayım arkadaşlar.Bu msj da kısaca yazmıştım.Dietimiz çok zor oldu bizim .peynirsiz kahvaltı,yeşilliksiz bi ev ,çok kötüydü.hiç tuz yemeyen,balık ağırlıklı beslenen bizler için çok zordu ama bi haftaya alışı veriyosun.en zoru kahvaltıydı.
eşim pazardan 6-7 kilo patates alıyodu,fırın posetinde elma dillimli patatesler yapıyoduk.evliliğimizden beri yemediğimiz kadar dana eti yedik.yemek konusunda tıkandığımızda bol domatesli,kekikli yada kıymalı makarna yaptık.fıstık ezmesi,kuru kayısı,kuru incir,her gün bi avuç fındık...bol ph si yüksek su içtik.her gün limonlu sular,ben içine karbonatıda koydum diktim kafama.Eşim karbonatlı içemedi.midesi kalktı.hiç çay içmedik desem yalan olur.Eşim içmedi ama ben arada kaytardım.ama içmeyin siz tabi.meyve suları içtik şeftali,elma,domates suyu aldık ama hala öylece duruyo,içemdik.böyle beslenmeye 7 kilo almışım siz ne olur abratmayın.şimdi hamile dietiyle kilomu sabit tutmaya çalışıyorum.

sonra takviyelerden...ben folik asit,b-12,ginseng (sadece erkek diyomuş bunu bende içmişim,testesteronu arttırıyo.)çinko hapı kullandım.
eşimde ginseng ,çinko,b-12 bu kadar biz fazla almadık hap.

sonra ben eşimin semeninin ph sini ölçebildim akvaryumcudan ph ölçer aldım.(hapların ve ph ölçerin resmini çektim atacağım inşallah...)

ilişkiden bi kaç gün önce vajinal duş.öyle orana falan dikkat etmedim,bazende vj.ye yerleştirerek yaptım.erken yumurtladığım için hazırlıksızlık oldu .yumurta akı koydum ilşki öncesi iki yumurta faladı ama çoğu aktı gitti.sitres olmuştum.sonra eşim zorla yarım bardak kahve içti sanırım(ben yaptım da içti mi ki hatırlayamıyorum...)
heee bu yumurta akından falan önce namaz kıldık,dua ettik ikimizde.sonra ilşki oldu,kalçanızın altına yastık kyun,derin ilşki olsun.
sonra sağa döndüm hep dua ettim.
uyandığımda da bi 15 dk sonra kahvaltı hazırlarken sağ kasığımda müthiş bi ağrı hissettim,2 dk içinde geçti...
işte bu kadar aklıma ne geldiyse paylaştım arkadaşalar...
bunlar da alet edevatlarım

sana bile yapmam demis dr canim yaa burdaa hiiiiiic yapmazlarr zaten noldum delisi gibi biseyler avrupada turk doktoruu buuuyuuk bisey guyaa
off yaa hayirlisii

ablasının gülü biraz beklesen olmaz mı?senin yaşı küçük.bizde bakalım sonuç ne ALLAHIN izniyle sonra sana hep birlikte yapalım

canim ya 7 kilo aldim esim 2 aydir takviye kullaniyorr ki giden masraflari desemm ooooffff
herkess bebek yokmu diyorr nasil yapsam zamanda yaklasti

biz de niyet etsek kız mı erkek mi diye
olmuyo canım.rüyada renk görüyoson hayırlım ı değilmi diye yorumlanıyo..

kizlar su yüzük sallayipta cinsiyet tutmasina inanan varmi ya....Arkadasima biri yapmis ücüncüde oglan demis, ikinciyi yeni dogurdu....herkesde göyam tutmus kizin dedigi....
valla bi çok kişide tutuyomuş diye duydum..banada yüzükle 1 kız 1 erkek 1 kız 1 erkek =4 adet çocuk çıktı ben okadar doğuramam ama neyse...eğer tutarsa bu bebişim erkek olmalı yanii
canim ya cok ilginc bir tesadüf var burda bunlarin hepsinin adi m ile basliyor.almancada manlich yani erkek

ee benimde mulberry m ile başlıyo erkek mi olcak ..kafayı yedim

ah canim bacim allah razi olsun senden kiz.beni kör olmaktan kurtardin.allahda seni muradina kavusturur insallah...kendimi dilenci gibi hissettim kendime bir beslik atasim geldi vallaa:)) ama bu dileklerim yürekten valla

durum onu gösteriyor valla :)

ah canim bacim allah razi olsun senden kiz.beni kör olmaktan kurtardin.allahda seni muradina kavusturur insallah...kendimi dilenci gibi hissettim kendime bir beslik atasim geldi vallaa:)) ama bu dileklerim yürekten valla

ne demekk canimm faydam olduysa ne mutlu bana baskalarinin sevincini gormek beni cok mutlu ediyor yada soyle diyim faydali olabilmeekk
kisaca isin ozu bu mesajlarda oku not dus uygula
bol sanslar ALLAH yardimcin olsun

ERKEK + iyonları:
elbise için bilgisayar, duman (yangın), elektrik, dolunay, sodyum, potasyum, elektrikli battaniyeler (soğuk ayarları), tütsü, kış, cep telefonu ve demir kutu, demir saç, Klima, altın, televizyon, mikrodalga, doğrultma Aydınlatma önce bir fırtına (yağmur değil!), ısıtma pedleri, hem + ve ve ve şarj, hava kirliliği, enerji santralleri ile manyetik bilezik pozitif iyonlar yaşayan yakın olanlar, baz istasyonları, radyo istasyonları veya televizyon istasyonları için kullanılan olanlar, Yüksek gerilim enerji nakil hatları, fırınlar, mikrodalga fırınlar, araçların egzoz dumanları ve floresan aydınlatma + iyonları, x ışınları üretmek, CT taramaları, kedi taramaları, olumlu havaya yayılan iyonize diğer tıbbi taramalar yağlar şunlardır: servi, karanfil, cajeput , okaliptüs, sığla, Herdemyeşil, ardıç, mercanköşk, melaleuca (quinquenervia), palmarosa, çam, ravensara, biberiye, kekik, ylang ylang.
Bu site bir ton pozitif iyon kaynakları listeler listesinde çok http://pages.prodigy.net/unohu/positive.htm # SrcHumid
kız - iyonları:
hava su hareketli. plaj şelale ... dağlar, yangın (duman), new moon, kalsiyum, magnezyum, duş, bitki, balık tank, çeşmeler, fanlar, yaz, eğrelti otu kuşkonmaz, iyon, saç kurutma makinesi ve tuz kaya lambaları, evde küçük şelaleler, iyonik hava temizleyici, uygulamalı mıknatıslar (manyetik kuzey), hematit ve gül kuvars takı, ev bitkileri, negatif iyon jeneratörü, üfleme fan bilgisayar, Neg. iyon ampulleri, gaiam kişisel hava temizleyici --- Ionizer ayarı, çam ormanları, balmumu mum, temiz havada tempolu yürüyüşler ve meltemleri veya yağmur hafif, fan içine çiğ boynunuza gaiam araba Ionizer fişler giymek bir Ionizer ametist, turmalin, dumanlı kuvars, Onyx ve siyah turmalin, Sauna, oda ve Kömür Kömür sepet, iyonize su, anyon hijyenik ped, herhangi bir çeşit hareket eden su, Yüz vapurları, Negatif iyonlar rüzgar ve yağmur tarafından doğal olarak üretilir. Dağınık eklediğinizde olumsuz iyonize Yağlar: bergamot, sedir ağacı, citronella okaliptüs (citriodora), greyfurt, Lavandin, lavanta, limon, limon, mandalina, portakal, paçuli, sandal ağacı, su ısı sistemi.
Ve bu oldukça pahalı, ama bu, negatif ve pozitif iyonlar algılayan bir gadget: Hava İyon Dedektörü
Trivers Willard hipotezi

ne demekk canimm faydam olduysa ne mutlu bana baskalarinin sevincini gormek beni cok mutlu ediyor yada soyle diyim faydali olabilmeekk
kisaca isin ozu bu mesajlarda oku not dus uygula
bol sanslar ALLAH yardimcin olsun

ay cok heyecanlandim birden.. ama ben diet icin geckaldim.birhaftalik diet ise yararmi dersin? önümüzdeki aya kadarda bekleyememki bunlari okuduktan sonra. yüregim kipir kipir.birde ikiz olurmus:) bunada simariklik derler demi:) biri buldukta ikizi kaldi.valla büyütürken biraz zorlanirim ama bunun benim son ameliyatim oldugunu düsünürsek cazip bile geliyor:)

kızlar benim evimin yakınında yüksek gerilim hattı var burdan taşınmayı bile düşündük.buraya santral diyorlar ..ALLAHIM inşallah erkek bebek için bir faydadır..öyle yazıyor.

bir hafta olmaz cnm fayda etmezz senin son sansin bekle desekk ama yinede rabbim bilir takdiri kaderi degistiremeyiz hayirlisi olsun

kızlar benim evimin yakınında yüksek gerilim hattı var burdan taşınmayı bile düşündük.buraya santral diyorlar ..ALLAHIM inşallah erkek bebek için bir faydadır..öyle yazıyor.

egem cok saolasin bilgilerin icinn
seninkii kesinn erkekk cunki birebir hersey tamamm rabbim bilir tabiikii hersey onda bitiyorr ayy gunahami giriyorum ne ama senden umudum yuksekkk

yani herifide havaya soktuk.adam iki gündür diette:) iki gündür et komadik yedik... yesilligi evden cikardik...adam valla isyanlari oynar..

Bnm iki oglum var cnm 9,5-5,5 yaslarinda nide 12 yasinda kizim var ve 4. Icin ugrasiyom bir kaybim var kiz erkek aramiyorum tabi kizim olursa sevinirim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…