- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.201
saatini nasil tespit edicez teravetim yaa su yumurtlama gunu hakkinda bacina yardimci olsan birazzz
mycupcake ve matematik yaptilar
digerleri parmakla vajinal dus yaptilar karbonatla yani
cay icin cok gec kaldim keske bende alsaydimm
kizlar yardim nasil edeyim yahuuu
kız sen zaten biliyosun bunları. muhtemel yumurtlama gününden 2 gün öncesinden her idrarda gülenyüz uygula. ilk pozitiften 30-35 saat sonra ilişki olsun işte. ama ben hep dedim sana orada türk doktor bul mutlaka vardır yardımcı olan diye.
ablasının gülü biraz beklesen olmaz mı?senin yaşı küçük.bizde bakalım sonuç ne ALLAHIN izniyle sonra sana hep birlikte yapalım
olmuyo canım.rüyada renk görüyoson hayırlım ı değilmi diye yorumlanıyo..biz de niyet etsek kız mı erkek mi diye
valla bi çok kişide tutuyomuş diye duydum..banada yüzükle 1 kız 1 erkek 1 kız 1 erkek =4 adet çocuk çıktı ben okadar doğuramam ama neyse...eğer tutarsa bu bebişim erkek olmalı yaniikizlar su yüzük sallayipta cinsiyet tutmasina inanan varmi ya....Arkadasima biri yapmis ücüncüde oglan demis, ikinciyi yeni dogurdu....herkesde göyam tutmus kizin dedigi....
canim ya cok ilginc bir tesadüf var burda bunlarin hepsinin adi m ile basliyor.almancada manlich yani erkek
momof yaptiklari
Temmuzdan beri toz sodali limonlu su yapip iciyordum.. Gunde 5 kez yapmaya basladim son 2 hafta. ondan once gunde 2 ya da 3 kez yaptim.
Sirkeli su ictim gunde 1 kez.
Yesil cay stevia tatlandiriciyla Sabah ve aksam bir buyuk fincan
Yemeklerime deniz tuzu attim bol bol.. igrencti yani tuzsuz yiyen biri icin :)
Sutu ve urunlerini hayatimdan cikardim. Tavsiye edilen sure 6 haftaydi ama ben 3 aydir yemedim..
Bol bol domates patates muz, minik havuc, patlamis misir, domates soslu makarna, kereviz, vs.. potasyum ve sodyum dolu yiyecekler yedim.
Her namazdan sonra hayirli bir erkek evlat icin dua ettim.
Iliski oncesi de namaz kilip dua ettim... Esim katilmadi malesef cunku o 3 kizin 2 kizdan daha iyi oldugunu dusunuyor........ Ya da oyle soyluyor.. Ama bence 2 kiz yeterliAllah tan hayirlisi tabii
Iliski sirasinda ve 1 saat sonrasinda yanimizda komidinin ustunde cep tel ve laptop koydum.. pozitif iyonlar icin
Yumurtlamayi test kitleriyle takip edip tahminen yumurtlama anina 5-6 saat kala oldu..
Iliskiye bir hafta kala parmakla soda olayini yaptim gunde 2 kez iliski gunu ve bir gun oncesi gunde 4-5 kez..
Esime kahve iciremedim. Ben de icemedim asidik diye cope gitti kahve :)) Aslinda bayagi yumusamisti bir ara ama is ciddiye binince birden u donusu yapti.
Once ben sey oldum ayiptir soylemesi ( bu da alkali icin iyiymis)
Bir de ari sutu bal polen kasisimi yiyordum
folic asid, e vitamini, balik yagi, l-arginine, cinko haplari aldim..
Aklima baska birsey gelmiyor ...
Insallah hamile kalirim da diyetler ve igrenc icecekler biter
matematik yaptiklari
dietiniz deki ana gıdalar; et ,patates,domates,muz ve herşeyin suyu olmalı...herşeyin derken vücudumuza aldığımız kaliteli besinler çok önemli ..biarkadaşa kız bebek için yazmıştım:fakir bi insan gibi beslenip,zayıflamalı vücudunu strese sokmalısın die...şimdi erkek bebek te ise her anlamda vücudunuzu rahatlatmalısınız.kaliteli gıdalardan ,kaliteli beslenip,güçlenmeli 2-3 kilo almalısınız...
her gün beslenme programınızda et olmalı,günde 2 defa...(eğer ph ölçümleriniz bir türlü istediğiniz seviyeye gelmiyorsa ,fazla etten kaynaklanabilir,eti azaltmalısınız.Et aslında asidik bir gıdadır ama testeron bakımından çokiidir.)
patates ve muz potasyum bakımından çok zengin ,çok ça tüketmelisiniz...ben ayrıca neler yediğimide yazmaya çalışırım.
bunların dışında tavsiye edilen ve benimde dietimde çok yer verdiğim hem de ucuz şekilde elde edebileceğiniz çeşit çeşit meyve suları...elma,şeftali,kayısı,portakal bunlar çok iyi ph açısından.Aromanın %100 doğal suları vardı,şokta ben ordan alıyodum...ekonomiktide...
eşinizde bol bol içmeli meyve suyu..
potasyumdan zengin fıstık ezmesi de çok tüketim ben.bide ağırlık kaldırdığım için hem protein ihtiyacını da karşılıyor,hem potasyum...hemde çok iyi bir atıştırmalık..
kurabiye yapıyordum fıstık ezmeli,kuru incirlive hurma yada kayısılı..hepsini toptan almış oluyordum....bu saydığım kuru yemişler deyenmeli hergün çoooook önemli...
hergün limonatanızı bol bol için.karbonatlı su hazırlayıp ,bunuda içmelisiniz...
her şeye bolbol tuz atın..biraz pahalı ama deniztuzualsanızdaha iii...maliyetli olur derseniz ,iyolu tuzda olur...
3 çay kaşığını geçmemeli sodyum bi karbonatınız.(kabartma tozu değil,karbonat).Fazlası ülsere sebebiyet verebilir.
süt ve süt ürünleri,kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdalar yasak...en zoruda buydu bence..yani sabah kahvaltısında peynir olmaması...
domates sodyumda içerdiği ve ph ı yükselttiği için çok iyiy bir tercih,%100 domates suyu vardı A101 de hem de ucuz...
mutluelifin yaptiklari
arkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...
mycupcake yaptiklari
bayağı bişiyler yaptım kendi çapımda canım.Bak buraya kopyalayım istersen.
okumadıysan okursun.
yaptıklarımı anlatayım arkadaşlar.Bu msj da kısaca yazmıştım.Dietimiz çok zor oldu bizim .peynirsiz kahvaltı,yeşilliksiz bi ev ,çok kötüydü.hiç tuz yemeyen,balık ağırlıklı beslenen bizler için çok zordu ama bi haftaya alışı veriyosun.en zoru kahvaltıydı.
eşim pazardan 6-7 kilo patates alıyodu,fırın posetinde elma dillimli patatesler yapıyoduk.evliliğimizden beri yemediğimiz kadar dana eti yedik.yemek konusunda tıkandığımızda bol domatesli,kekikli yada kıymalı makarna yaptık.fıstık ezmesi,kuru kayısı,kuru incir,her gün bi avuç fındık...bol ph si yüksek su içtik.her gün limonlu sular,ben içine karbonatıda koydum diktim kafama.Eşim karbonatlı içemedi.midesi kalktı.hiç çay içmedik desem yalan olur.Eşim içmedi ama ben arada kaytardım.ama içmeyin siz tabi.meyve suları içtik şeftali,elma,domates suyu aldık ama hala öylece duruyo,içemdik.böyle beslenmeye 7 kilo almışım siz ne olur abratmayın.şimdi hamile dietiyle kilomu sabit tutmaya çalışıyorum.
sonra takviyelerden...ben folik asit,b-12,ginseng (sadece erkek diyomuş bunu bende içmişim,testesteronu arttırıyo.)çinko hapı kullandım.
eşimde ginseng ,çinko,b-12 bu kadar biz fazla almadık hap.
sonra ben eşimin semeninin ph sini ölçebildim akvaryumcudan ph ölçer aldım.(hapların ve ph ölçerin resmini çektim atacağım inşallah...)
ilişkiden bi kaç gün önce vajinal duş.öyle orana falan dikkat etmedim,bazende vj.ye yerleştirerek yaptım.erken yumurtladığım için hazırlıksızlık oldu .yumurta akı koydum ilşki öncesi iki yumurta faladı ama çoğu aktı gitti.sitres olmuştum.sonra eşim zorla yarım bardak kahve içti sanırım(ben yaptım da içti mi ki hatırlayamıyorum...)
heee bu yumurta akından falan önce namaz kıldık,dua ettik ikimizde.sonra ilşki oldu,kalçanızın altına yastık kyun,derin ilşki olsun.
sonra sağa döndüm hep dua ettim.
uyandığımda da bi 15 dk sonra kahvaltı hazırlarken sağ kasığımda müthiş bi ağrı hissettim,2 dk içinde geçti...
işte bu kadar aklıma ne geldiyse paylaştım arkadaşalar...
bunlar da alet edevatlarım
olmuyo canım.rüyada renk görüyoson hayırlım ı değilmi diye yorumlanıyo..
valla bi çok kişide tutuyomuş diye duydum..banada yüzükle 1 kız 1 erkek 1 kız 1 erkek =4 adet çocuk çıktı ben okadar doğuramam ama neyse...eğer tutarsa bu bebişim erkek olmalı yanii
ee benimde mulberrym ile başlıyo erkek mi olcak ..kafayı yedim
ah canim bacim allah razi olsun senden kiz.beni kör olmaktan kurtardin.allahda seni muradina kavusturur insallah...kendimi dilenci gibi hissettim kendime bir beslik atasim geldi vallaa:)) ama bu dileklerim yürekten valla
TTC a boy + ions:
computers, smoke (not fire), electricity, full moon, sodium, potassium, electric blankets (on the coldest settings), incense, winter, cell phone and hair iron, Air conditioning, gold, TV, microwave, straightening iron box for clothes, Lightening before a storm (not the rain!), heating pads, Magnetic bracelets with both +ve and -ve charge, polluted air, power stations positive ions -living near ones, base stations the ones used for radio stations or tv stations, High tension power lines, furnaces, microwaves, exhaust fumes from vehicles, and fluorescent lighting all generate + ions, x rays, ct scans, cat scans, other medical scans Oils that ionize positively when diffused into the air include: cajeput, clove, cypress, eucalyptus, frankincense, helichrysum, juniper, marjoram, melaleuca (quinquenervia), palmarosa, pine, ravensara, rosemary, thyme, & ylang ylang.
This site lists a ton of positive ion sources - too many to list - http://pages.prodigy.net/unohu/positive.htm#SrcHumid
TTC a girl - ions:
moving air water. beach waterfall...mountains, fire (not smoke), new moon, calcium, magnesium, showers, plants, fish tanks, fountains, fans, summer, asparagus fern, ion hair dryers, and salt rock lamps, small waterfalls in house, ionic air purifier, applied magnets (magnetic north), hematite and rose quartz jewelry, plants in house, negative ion generator, fan blowing when on computer, Neg. ion light bulbs, gaiam personal air purifier--- its an ionizer that you wear around your neck, gaiam car ionizer- plugs into cig lighter, fan with ionizer setting, pine forests , beeswax candles, Brisk walks in fresh air and breezes or rain, amethyst, tourmaline, and smoky quartz ,Onyx and black tourmaline , Sauna, Charcoal rooms and Charcoal baskets, ionized water, anion sanitary pads , moving water of any kind, Facial Steamers, Negative ions are produced naturally by wind and rain. Oils that ionize negatively when diffused include: bergamot, cedarwood, citronella, eucalyptus (citriodora), grapefruit, lavandin, lavender, lemon, lemongrass, mandarin, orange, patchouli, & sandalwood, water heat system.
And this is quite expensive, but it's a gadget that detects negative and positive ions : Air Ion Detector
Kistindoggirl blog (its about Trivers Willard hypothesis
durum onu gösteriyor valla :)
ne demekk canimm faydam olduysa ne mutlu bana baskalarinin sevincini gormek beni cok mutlu ediyor yada soyle diyim faydali olabilmeekk
kisaca isin ozu bu mesajlarda oku not dus uygula
bol sanslar ALLAH yardimcin olsun
vallahi ilginc bir tesadüf...eveet kizlarr hemeennn nicklerinizin baslarina M harfi getiriyosunuzz
isin sirrii cozulduu
benim adim MORKIDEM bak benimki garanti oldi basida sonuda m yuuuupppiiiiiii
ay cok heyecanlandim birden.. ama ben diet icin geckaldim.birhaftalik diet ise yararmi dersin? önümüzdeki aya kadarda bekleyememki bunlari okuduktan sonra. yüregim kipir kipir.birde ikiz olurmus:) bunada simariklik derler demi:) biri buldukta ikizi kaldi.valla büyütürken biraz zorlanirim ama bunun benim son ameliyatim oldugunu düsünürsek cazip bile geliyor:)
bir hafta olmaz cnm fayda etmezz senin son sansin bekle desekk ama yinede rabbim bilir takdiri kaderi degistiremeyiz hayirlisi olsun
kızlar benim evimin yakınında yüksek gerilim hattı var burdan taşınmayı bile düşündük.buraya santral diyorlar ..ALLAHIM inşallah erkek bebek için bir faydadır..öyle yazıyor.
oglanlari bilinclimi yaptin? yani oglan olsun diye bir caban oldumu?Bnm iki oglum var cnm 9,5-5,5 yaslarinda nide 12 yasinda kizim var ve 4. Icin ugrasiyom bir kaybim var kiz erkek aramiyorum tabi kizim olursa sevinirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?