Süper Anneler - 2011

gelincikk,canım sana zahmet şu sirkeli duşu nasıl yaptın anlatırmısın ,
inan meraktan iyice şiştim haa perşembeye kadar nasıl bekleyeceğiz gııııı :18:

senmi ben mi emremirimm uykularım kaçıyor valla merak adamı delirtiyormuş meğer
eczaneden normalin büyüğünden şırınga aldım 1lt suya2 3 çorba kaşığı elma sirkesi koydum şırıngayla ilişki önesi heryerini yıkadım iç dış ne varsa
ama ilk yaptığımda sirkeyı abartmışım ölçüsüz koydum yandım resmen tabii eşimde toptan

cok istedigimdenmi bilmiyorum ama bu sefer oglan olur gibi geliyor bana...sadece sizlerin tecrübelerine ihtiyacim var.bu isleri yapipta oglum oldu diyen bir hayir sahibi yokmu arkadaslar...

matematik
mycupcake
momof
mutluelif

bunlar benim favorilerim bu yonyemlerle hamis kaldilar hepsininde ogluslari olduuu(daha cok kisi var ama bunlar birebir uyanlar)

matematik
mycupcake
momof
mutluelif

bunlar benim favorilerim bu yonyemlerle hamis kaldilar hepsininde ogluslari olduuu(daha cok kisi var ama bunlar birebir uyanlar)

cok tesekkür ederimde onlari nerede bulacagim...en iyisi birinci sayfadan baslayayim okumaya.3 ay sonrada son sayfaya yetisirim:)
gwerci o arkadaslarimiz bu isin özetini deseler daha iyi olucak ama onlarda bunalmistir benim gibilerin elinden belkide

gelincik butun yontemlerin temelini denedii yani buyuk bir merakla bekliyoruzz keske one alma imkani olsa aslinda coktan bellidirr

evet orkiş aklıma gelmedi değil öne almak ama eşimin izni persembe kendım gitsem taksı tut oğluşla ordan oraya biraz mesakatli olacak hemde eşimde görsün istedim sabredeyım napayım hayırlısı olur inş.

cok istedigimdenmi bilmiyorum ama bu sefer oglan olur gibi geliyor bana...sadece sizlerin tecrübelerine ihtiyacim var.bu isleri yapipta oglum oldu diyen bir hayir sahibi yokmu arkadaslar...

mutlaka yumurtlama gününü net tespit et . tam yumurtlama günü hatta yumurtlama saatine yakın zamanda tek ilişki bacısı.

mutlaka yumurtlama gününü net tespit et . tam yumurtlama günü hatta yumurtlama saatine yakın zamanda tek ilişki bacısı.
ya cuma günü doktordaydim spirali cikarttirdim.adam yumurtalarimida gösterdi...yumurtlama dedigin yumurtalarin catladigi günmü..hani su adetten 14 gün sonra olan.(tabi 28 gün araligiyla görenler icin?)

kizlar bizim pc bilgisayar leptop tv hepsi pozitif iyonlarla doluymus bizim yuklememiz gerekn negatif iyonlar mimozaa kizlarr bu konuya bir isik lutfennn

ne dıyorsuunn şimdi bunlar kız içinmı oldu aman allahım kız nerden buluyon bunlşarı düne kadar oloan bılgıleri sen değiştiriyon orkiiişşş

matematik
mycupcake
momof
mutluelif

canim ya cok ilginc bir tesadüf var burda bunlarin hepsinin adi m ile basliyor.almancada manlich yani erkek

ya cuma günü doktordaydim spirali cikarttirdim.adam yumurtalarimida gösterdi...yumurtlama dedigin yumurtalarin catladigi günmü..hani su adetten 14 gün sonra olan.(tabi 28 gün araligiyla görenler icin?)

evt. araştır ovulasyon testi nasıl kullanılır vs. gülenyüz al veya kadın doğumdan yardım al.

ne dıyorsuunn şimdi bunlar kız içinmı oldu aman allahım kız nerden buluyon bunlşarı düne kadar oloan bılgıleri sen değiştiriyon orkiiişşş
yooooo kesinlikle ben kiz icin demiyorum iste biri bilgilendirsin diyorum
bak bisey yukleyecem in genderden keske ingilizcesi uper olan bir arkidisimiz olsaydi

TTC a boy + ions:
computers, smoke (not fire), electricity, full moon, sodium, potassium, electric blankets (on the coldest settings), incense, winter, cell phone and hair iron, Air conditioning, gold, TV, microwave, straightening iron box for clothes, Lightening before a storm (not the rain!), heating pads, Magnetic bracelets with both +ve and -ve charge, polluted air, power stations positive ions -living near ones, base stations the ones used for radio stations or tv stations, High tension power lines, furnaces, microwaves, exhaust fumes from vehicles, and fluorescent lighting all generate + ions, x rays, ct scans, cat scans, other medical scans Oils that ionize positively when diffused into the air include: cajeput, clove, cypress, eucalyptus, frankincense, helichrysum, juniper, marjoram, melaleuca (quinquenervia), palmarosa, pine, ravensara, rosemary, thyme, & ylang ylang.
This site lists a ton of positive ion sources - too many to list - http://pages.prodigy.net/unohu/positive.htm#SrcHumid
TTC a girl - ions:
moving air water. beach waterfall...mountains, fire (not smoke), new moon, calcium, magnesium, showers, plants, fish tanks, fountains, fans, summer, asparagus fern, ion hair dryers, and salt rock lamps, small waterfalls in house, ionic air purifier, applied magnets (magnetic north), hematite and rose quartz jewelry, plants in house, negative ion generator, fan blowing when on computer, Neg. ion light bulbs, gaiam personal air purifier--- its an ionizer that you wear around your neck, gaiam car ionizer- plugs into cig lighter, fan with ionizer setting, pine forests , beeswax candles, Brisk walks in fresh air and breezes or rain, amethyst, tourmaline, and smoky quartz ,Onyx and black tourmaline , Sauna, Charcoal rooms and Charcoal baskets, ionized water, anion sanitary pads , moving water of any kind, Facial Steamers, Negative ions are produced naturally by wind and rain. Oils that ionize negatively when diffused include: bergamot, cedarwood, citronella, eucalyptus (citriodora), grapefruit, lavandin, lavender, lemon, lemongrass, mandarin, orange, patchouli, & sandalwood, water heat system.
And this is quite expensive, but it's a gadget that detects negative and positive ions : Air Ion Detector
Kistindoggirl blog (its about Trivers Willard hypothesis

kiz cok emindi bende herkesde tuttu demis arkadasima...arkadasiminda iki oglu var, 3 yapamam diyor gene oglan olursa diyor, simdi yüzükte gene oglan cikinca kesin yapmam diyor..insallah tutar canim sende

nasil yapicaz cnm tarifini versene

cnm sen ilk sayfayi okumadinmi ister once orayi okumadan basla cunkii hepsinin ne yaptigi yaziyor

nasil yapicaz cnm tarifini versene

vala ben bilmiyorum sadece gördügüm sac teline yüzügü doladi avcunda sallamaya basladi...gerisini bilmiyorum yuvarlak dönünce kizmiymis düz olunca erkekmi..tam bilmiyorum canim ben..benim oglumda dogru cikti ama...

saatini nasil tespit edicez teravetim yaa su yumurtlama gunu hakkinda bacina yardimci olsan birazzz

bunlar yumurta akı yaptılar mı tamamı.

mycupcake ve matematik yaptilar
digerleri parmakla vajinal dus yaptilar karbonatla yani

almancasini cevirdim gene pek bisey anlamadim valahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…