- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.141
canım yemin ediyorum senin için o kadar endişelendim meraklandım ki anlatamam. zaten herkesin seni nasıl beklediğini gözlerinle gördün. vallahi öyle çok dua ettim ki sana bence gerçekten senin kızın olucak hayatım. bir kız annesi olarak bu tüm kalbimle canı gönülden istiyorum.
bazen yoğunluktan giremiyorum mağlum öğrenci karne vs :s kendimi bi garip hissediyorum sanki burdan uzaklaşmışım yabancıymışım gibi ama her girdiimde yine o sıccaacıııkkk merhabalar içimi ısıtıyor. ben de gün sayıyorum. 4 gün var adetime,inşşaalllah gelmez ve bu kez de rabbim HAYIRLI, SAĞLIKLI bir oğluş nasip eder.
dualarınızı bekliyorum canlarım...
Ay senle beraber sayiliriz tatlim ya ins bu ayda bizler mujde veririz
biliyorum canım topiğim arkadaşlarım hepiniz beni düşünerek yazıyorsunuz çok sağolunn ..ben asla döllenmiş yumurtama zarar vermem 10 tanede olsa evladım 11 .yi gene doğururdum .ana rahmine düşmesi yeter zaten ama yumurtlamam catlamak üzere uzayan akıntılar sümüksü vajinal akıntı falan oldu 28 gün oluyor adetim genelde. 17ocak yum günüm inş. içeri kaçan olmamıştır hemen oturdum ama ...şuan sağlıklı düşünemiyorum napcam bilmiyorumm.bu şiş gözlerimle ecz.gidemem ecz tanıdık yan binada ya bu nasıl bir sınavdır rabbim..2 kez denedim yum günümde kalamadım inş.nbundada kalmamm ama bunda vitaminler takviyeler aldımmm...
canimmmmm iyiyim saolasinn bu sabah kahvaltita tereyag caldim ekmege ustune tuzu doldurmusum esimin yaninda belli edemedim
yandiiimmmmmmm kavrullduuuuummmmmm
seninki erkek olamaz buna gore gelincikkkkk
kiz delimisiinn bi ben olsamm en az 10 kisi varr tutmayan
aslinda bu takvime goree erkek isteyenler kiz gununde kalmali
icin rahat olsn canim takma bunlaraaa dua dua duaaaaaaaaaa ett
birde kizinla belirtilerin nasil
gelincik dra git gel ve deki kızım oliii....
yani sakın dra gideceğin günü söleme acaip geriliyoruz
oğlan derse alıştıra alıştıra de.şok olucaz tüm topik olaraktan
beklioz cicim
inş.gönlündeki olurr rabbim dileyene ilediğini verir..su an o kadar üzğünümkü bebek isteği falan kalmadı bende ...
gelincik benim ateş regl günü değil regl başladıktan sonra düşüyor malesef
o sebepten aslında pek umutlu değilim
aslında bu ay olmazsam gebe çokta üzülmiycem.inşalalh regl olur olmaz harika bi dr buldum ona gitcem.
klomen mi kullanır rahim filmimi ister sperm tahlilimi hepsini yaptırcem gerekirse tüp bi koydurcam yeter artık fenalık geldi...
şaka bi yana allah kızıma uzun ömür versin yıllarca bebek hasreti çekenler var halimize şükür tabiki.ama bu ay elimden gelen ne arsa yapıcam...
sakın ağzından yanlış kelıme çıkarma gülnevam olurda duaya geçiverır allah korusun morali bazukken insan ne dediğini bılmıyor ama üzülme suzan arkadasta aynı sen gibi olmuştu onunkı tutmadı rabbim hayırlısı versin inş.hakkında
valla sen de gayet güzel belirtmişsin kişinin kendisine kalmış bişey. sen cesaret edemezsin başkası cesaret eder, ya da başkası cesaret etmek zorunda kalır. benim dediğim 5 gün temsil di.ayrıca "nasıl kaç gün ne kadar ne zaman"bunları öğrensin diye de netten araştırma yapmasını da belirttim. daha dün olduğunu söyledi gülnevam 72 saat için geçerli bi süre ve ben de adetin gelene kadar "istersen iç " dedim. yine de kendine kalmış.
inşallah niyetimi açıklayabilmişimdir.
canım ertesigün hapı döllenmiş yumurtayı bozmaz....
yumurtaya spermi birleşmesini önlermiş.hormonlarını değiştirerek.daha önce kullanmıştım.zaten 72 saat sonra kullanılmaz..
eğer yanlış anlamadıysam.aceleden okuyup cevap yazdım ama:26:
canım niyetim seni kıramakta değil sakın yanlış anlama gülümmmmbiliyorum canım topiğim arkadaşlarım hepiniz beni düşünerek yazıyorsunuz çok sağolunn ..ben asla döllenmiş yumurtama zarar vermem 10 tanede olsa evladım 11 .yi gene doğururdum .ana rahmine düşmesi yeter zaten ama yumurtlamam catlamak üzere uzayan akıntılar sümüksü vajinal akıntı falan oldu 28 gün oluyor adetim genelde. 17ocak yum günüm inş. içeri kaçan olmamıştır hemen oturdum ama ...şuan sağlıklı düşünemiyorum napcam bilmiyorumm.bu şiş gözlerimle ecz.gidemem ecz tanıdık yan binada ya bu nasıl bir sınavdır rabbim..2 kez denedim yum günümde kalamadım inş.nbundada kalmamm ama bunda vitaminler takviyeler aldımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?