Süper Anneler - 2011

ALLAH cümlenızden razı olsun inşallah ne muradınız varsa versın diğer ayada senın ve diğer arkadasların hamişlik haberıyle sevınelım umarım.bu topik dostluk topiği en yakın arkadasınla eşinle vs paylaşamadıklarını burda paylaşmak ayrıca güzel vede en önemlisi kalpten dualar yokmu insanı cezbedıyor.ogünkü benı merak etmış olmanız beni çok sevindirdi
asla uzaklaşmış sayılmazsın 1 defa tanışmak yeter bizim topikte çok şükür.
inşallah şuanda oğlunda senınledır dualarım sizinle

biliyorum canım topiğim arkadaşlarım hepiniz beni düşünerek yazıyorsunuz çok sağolunn ..ben asla döllenmiş yumurtama zarar vermem 10 tanede olsa evladım 11 .yi gene doğururdum .ana rahmine düşmesi yeter zaten ama yumurtlamam catlamak üzere uzayan akıntılar sümüksü vajinal akıntı falan oldu 28 gün oluyor adetim genelde. 17ocak yum günüm inş. içeri kaçan olmamıştır hemen oturdum ama ...şuan sağlıklı düşünemiyorum napcam bilmiyorumm.bu şiş gözlerimle ecz.gidemem ecz tanıdık yan binada ya bu nasıl bir sınavdır rabbim..2 kez denedim yum günümde kalamadım inş.nbundada kalmamm ama bunda vitaminler takviyeler aldımmm...

biliyorum canım topiğim arkadaşlarım hepiniz beni düşünerek yazıyorsunuz çok sağolunn ..ben asla döllenmiş yumurtama zarar vermem 10 tanede olsa evladım 11 .yi gene doğururdum .ana rahmine düşmesi yeter zaten ama yumurtlamam catlamak üzere uzayan akıntılar sümüksü vajinal akıntı falan oldu 28 gün oluyor adetim genelde. 17ocak yum günüm inş. içeri kaçan olmamıştır hemen oturdum ama ...şuan sağlıklı düşünemiyorum napcam bilmiyorumm.bu şiş gözlerimle ecz.gidemem ecz tanıdık yan binada ya bu nasıl bir sınavdır rabbim..2 kez denedim yum günümde kalamadım inş.nbundada kalmamm ama bunda vitaminler takviyeler aldımmm...

canım ertesigün hapı döllenmiş yumurtayı bozmaz....
yumurtaya spermi birleşmesini önlermiş.hormonlarını değiştirerek.daha önce kullanmıştım.zaten 72 saat sonra kullanılmaz..
eğer yanlış anlamadıysam.aceleden okuyup cevap yazdım ama:26:

öylemi dıyosun orkişimmmm ağzın bal yesın arada böyle uçuveresım gelıyor ya sağol kız sen çok yaşa emi az kaldı haberıme inşşş allahım hayırlı dru bulmayı nasıp ettt

gelincik dra git gel ve deki kızım oliii....
yani sakın dra gideceğin günü söleme acaip geriliyoruz
oğlan derse alıştıra alıştıra de.şok olucaz tüm topik olaraktan
beklioz cicim

Son düzenleme:
gelincik dra git gel ve deki kızım oliii....
yani sakın dra gideceğin günü söleme acaip geriliyoruz
oğlan derse alıştıra alıştıra de.şok olucaz tüm topik olaraktan
beklioz cicim

demıyorum mımoza gideceğim gün belli ama yok demeeemmm
buradan size çiçekler atarım inş pasta keselim parti yapalım kız kızım oliii dıye bak alıştırma yapıyom dermişim
oğlum olursada sana vercem zaten bekle emi
tamam tatlım haberime az kaldı öpüyorum

gelincik benim ateş regl günü değil regl başladıktan sonra düşüyor malesef
o sebepten aslında pek umutlu değilim

inş.gönlündeki olurr rabbim dileyene ilediğini verir..su an o kadar üzğünümkü bebek isteği falan kalmadı bende ...

sakın ağzından yanlış kelıme çıkarma gülnevam olurda duaya geçiverır allah korusun morali bazukken insan ne dediğini bılmıyor ama üzülme suzan arkadasta aynı sen gibi olmuştu onunkı tutmadı rabbim hayırlısı versin inş.hakkında

gelincik benim ateş regl günü değil regl başladıktan sonra düşüyor malesef
o sebepten aslında pek umutlu değilim

öylemii benım reglime 2 3 gün kala düşüşe geçerdide kıyaslama yaptım olsun bekleyıp görücez az kalmış inş hayıurlı haberı verırsın canım

aslında bu ay olmazsam gebe çokta üzülmiycem.inşalalh regl olur olmaz harika bi dr buldum ona gitcem.
klomen mi kullanır rahim filmimi ister sperm tahlilimi hepsini yaptırcem gerekirse tüp bi koydurcam yeter artık fenalık geldi...
şaka bi yana allah kızıma uzun ömür versin yıllarca bebek hasreti çekenler var halimize şükür tabiki.ama bu ay elimden gelen ne arsa yapıcam...

oooo bomba gibi gelıyorum dıyorsun yani hadi hayırlısı
amin canım amııınnn evlat acısı vermesın olmayanada tattırsın çok zor hakıkaten.

çok sağol gelinciğim allah razı olsunn inşallah buda tutmazzz ...hazmedemediğim neden böyle olduğu ben 2 rekat namaz kılcaktım dua edecektimm böyle isteği varsa deseydi korunmak istemiyorum bende ona göre namazımı kılar duamı ederdim ...hala hırslıyım hırsımı yenemiyorum.

canım benim senin niyetini sorguladığım yok sakın yanlış anlama gerçekten üzülürüm...
herkes fikrini yazmış naçizane bende kendi fikrimi yazdım...
tekrar söylüyorum kişinin kendisine kalmış birşey ben ne "yap" derin ne "yapma"

öpüyorum seni kocaman bak

evet canım ilişki olalı 15 saat falan olduu oldu bittiye geldii ...sende ilişki sonrasımı kullandın neler yasadın o ilaç neydi hemen kanama mı oldu yazarmısın

canım niyetim seni kıramakta değil sakın yanlış anlama gülümmmm
düşün aklına mantıklı geleni yap artık....

inşallah herşey dilediğin gibim olur üzülme ne olur sanada kocaman öpücük....
ha bide çiçek Allahın dilediği olur canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…