- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.181
meraba arkadaşlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti geceden beri.eşimin dengesiz davranışları beni mahvetti artık ..ocak ayının 12 gecesi korunmalı ilişki oldu bebek olayını ertelemek istedi görev dönüşü olsun dedi okeyledik.sonra ocak 14 sabahı ilişki oldu yine korunmalı dedimki bebek istiyorsan cinsel perhiz uygulamalıyız 17 si yum günüm dedim yok dedi.dün gece 11, 30 gibi geldi koruncaktı güya beyfendi bide boşalmış hemen oturdum ama sinir oldum sabaha kadar ağladım tartıştım çok kötüyüm hamile kalmak istemiyorum cinsiyetten geçtim ben 6 ay napcam kızım 1.sınıfta bi dünya ödev ders tek başıma napayım 6 ay sonra gebe kalsam ne kaybımız olcaktı madem istiyor bana söylesin sordum o kadar kaç aydır burdan takip ettimi biliyor onla paylaşıyorum haksızmıyım ya beni üzmeye değermiii
canim cok saol Allah razi olsunsevilin oğlu oluyormuşş çokk sevindimmm
eh beni bi kac doktor cok korkuttu dusuk ola bilir korkusuylabu ğün aklımdan sevil geçmişti acaba nasıl diye onun adına mutlu oldummmmmm.......
nasil yani cnm senindemi agriyor vagi hex mi kullaniyossun neden agrir ki bcagimi cekiyorlar sanki
ama dedigin gibi rahim kupkuru
evet canım kullanıyorum cumadan beri.bazen kasık ağrısı geliyor özellikle fitili koyduktan bir saat sonra herhalde iltihap yok ya rahim bu şekilde kasılarak tepki veriyor ne biliyim ama alkali yükselttiğinden eminin ölçmedim ama ne zaman karbonatla yükseltsem kaşıntı başlardı bundada öyle oldu yanılmıyorsam vagi-hex i senden duymuştum alkali için iyi diye senin arkadaşın kullanmıştı di mi?vagi-c yi sormuştum ama yanıt gelmedi arkadaşlardan benim bir arkadaş o fitilden sonra 2. kızına hamile kalmış acaba dedim ilgisi var mı?
canım benim belliolmaz ki
hemen hamile kalacaksın diye birşey yok ki inşallah öyle de olur
evet riskli bir günde olmuş ilişki ahhhhh bu erkekler
ama dua edelim inşallag regl olursun
stres etmemeye çalış zira sadece seni mahveder bu
bekle sadece ve bol dua canım
nasil yani cnm senindemi agriyor vagi hex mi kullaniyossun neden agrir ki bcagimi cekiyorlar sanki
evet canım kullanıyorum cumadan beri.bazen kasık ağrısı geliyor özellikle fitili koyduktan bir saat sonra herhalde iltihap yok ya rahim bu şekilde kasılarak tepki veriyor ne biliyim ama alkali yükselttiğinden eminin ölçmedim ama ne zaman karbonatla yükseltsem kaşıntı başlardı bundada öyle oldu yanılmıyorsam vagi-hex i senden duymuştum alkali için iyi diye senin arkadaşın kullanmıştı di mi?vagi-c yi sormuştum ama yanıt gelmedi arkadaşlardan benim bir arkadaş o fitilden sonra 2. kızına hamile kalmış acaba dedim ilgisi var mı?
CNM VAGI C HAKKINDA BILGIM YOK DR BUNU O ARKADASA ONERMIS YANI VAGI HEX I ERKEK BEBEK DEYINCE BU FITILI CIPRO ANTIBIYOTIK
BIRDE FUNIT MANTAR HAPI VERMIS
sevilin oğlu oluyormuşş çokk sevindimmm
slmm kizlarrr: 15rkdm bende bugun eczaneden rubozinc aldim ins yanlis almamisimdir cinko deyince bana bunu verdi rubozinc 15 mg diyor,: 8:bide l arginine aldim ondada arginine veyron yaziyo bide ampul seklinde 20 ampul var icinde ,ya esim icecek demi kizlar yanlis ilac vermiyim kocise: 27:cvppp yazinnnn karuulaarrr: 37:
hoşgeldiniz ben size mesah atmışrtım bana özelden yazmıştınız allah razı olsun ben de şu anda hamileyim..lütfen hepimize dua edin..
kızlar cok gguzel bır Dua buldum sızlede paylasıyorum ..
İşte bu Abdülehad serhendi hazretleri bir müjde verip buyuruyor ki:
(70 kere Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa
olmaz, bu bir şifredir. İsm-i azam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsnadır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı.
allah razi olsun cnm bu duayi gecmiste okumustum rabbim kabul etmisti duami simdi hatirladim
Etken Madde(ler:Vitamin C (Askorbik asit) 250 mg.... Vagi – C vajina bölgesindeki pH’ı düşürerek vajinal floranın* normal duruma dönüşünü sağlayan bir ilaçtır. Vajina içi pH’ın düşmesi; pH 4 olan ortamda üreyemeyen tüm bakterilerin azaltılmasına / ortadan kaldırılmasına öncülük eder.
kızlar ORKDM TERAVET MİMOZA topiğimizin PROF.LARI
vagi-c nin içeriğinde bunlar yazıyor,biz kullanmak istesek ne zaman kullanmamız gerekir,tavsiye edermisiniz
canım benim senin niyetini sorguladığım yok sakın yanlış anlama gerçekten üzülürüm...
herkes fikrini yazmış naçizane bende kendi fikrimi yazdım...
tekrar söylüyorum kişinin kendisine kalmış birşey ben ne "yap" derin ne "yapma"
öpüyorum seni kocaman bak
Etken Madde(ler:Vitamin C (Askorbik asit) 250 mg.... Vagi C vajina bölgesindeki pHı düşürerek vajinal floranın* normal duruma dönüşünü sağlayan bir ilaçtır. Vajina içi pHın düşmesi; pH 4 olan ortamda üreyemeyen tüm bakterilerin azaltılmasına / ortadan kaldırılmasına öncülük eder.
kızlar ORKDM TERAVET MİMOZA topiğimizin PROF.LARI
vagi-c nin içeriğinde bunlar yazıyor,biz kullanmak istesek ne zaman kullanmamız gerekir,tavsiye edermisiniz
eger aciklamasi buysa etkili bi cozum
ama zaten normal kadin vajinasi asidik yapida azicik asidik beslenerekk kiz bebek isteyenler bu isi gayett guzel halleder
aylardir karbonatli iscmektenn gina geldi ama yinede asidik zaten buna cok takilmiyorum
vajinal dus olacagi icin yumurtanin elektronunu ayarlasin yeter napiim gerisi yuce mevlama kalmiss
hanımlar çok önemli bişey sorcam.önceki topikten hatırlıyorum Muhammed (sav)yazılı kağıtları 40 gün boyunca arkadaşlar yutmuşlardı bunu ayrıntısını ne zaman nasıl yapıldığını bilen varsa lütfen söyleyebilir mi?
az önce lekem geldi.gece ateşim düşer heralde
fitil hakkında bilgim yok.ama kullanıpta oğlu olan vardı galiba...
off ya ben neden hamiş kalamadım.bu ay pozititen hemen sonra başlamıştım kız erkek farketmez dedik.ama olmiii
çarşamba drdayım inşallah bi çözüm bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?