Süper Anneler - 2011

hayır canım arkadaşım neden yanlış anlayım hepiniz bana yardımcı olmak için yazıyorsunuz asla kırılmam hepimiz birbirimize yorum yapıyoruz bildiklerimizi paylşıyoruz biz zaten bundan dolayı birbirimiz tanımadan çok seviyorozzz amin benden dualarınızı eksik etmeyin c.sohbetlerimizde topiğimdeki arkadaşlarıma die çok dualar ediyorumm .hayırlısı napalım döllenceksede döllenmeyeceksede hayırlısı ..

evet canım ilişki olalı 15 saat falan olduu oldu bittiye geldii ...sende ilişki sonrasımı kullandın neler yasadın o ilaç neydi hemen kanama mı oldu yazarmısın

canım adı norlevo.zaten eczaneye söle veriri.içinde iki tane var.zaman kaybetmeden hemen ikisini birden yut..
bende çok fazla yan etki yapmadı.hatta hiç yapmamıştı.sık kullanılan bi hap değil.ağır bi hap.öle sık kullanımda çok yan etkisi var.ama sendede yaparsa endişelenme iki regl sonra düzene girersin.bizim feyza vardı kkdan aynı dediğin gibi oldu ve gebe kaldı.eğer bebek istemiyorsan al derim.ama olsun dersen bilemem.eczaneyede danışmayı unutma

öle hemen kanama olmaz.ya reglin bikaçgün erken gelir yada geç.ama kanaması olanda oluyor demekki...kişiden kişiye fark edebilir.bende olmadı.hatta günüm bile değişmedi...

erken gelmesse 3 gun pazar gunu adet gunu yada erken gelirse bebk yoksa cuma elimi operrr
cnmm tamam esin bir hata yapmis ama olacaksa hap map lar etmez olur uzme kendiini sennnn hersey olacagina varir insana cekemeyecegi yukude vermez guzeö Allahimmm
hadi inş. gurbet abla göbüşleri beraber büyütün az kalmış müjdeye inş.
ins be guzelim insss
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar yarın regl günüm....
olurmuyum sizce

evet canım ilişki olalı 15 saat falan olduu oldu bittiye geldii ...sende ilişki sonrasımı kullandın neler yasadın o ilaç neydi hemen kanama mı oldu yazarmısın

3 kisi olduk hadi mimoss hep beraber mujde verek kizlaraa

arkadaslar vagi hex kullaniyorum sag kasigimda agrilar oluyo batma gibii bilgisi olan var mi§§?

umarım gurbet abla sizler hamişşinzdir...

mimoşum bu hapı o dengesiz davranana eşime aldıracağım akşam işden gelirken böyleliklede haberi olur onunda bilgisi olsun sonra başıma kakmasın öyle değilmi zaten küsüs onu uzan bir süre affetmeyeceğimmmmbana bu yanlışı yapmayacaktıııı elleriyle alıp getirsin şimdiiiii..

arkadaslar vagi hex kullaniyorum sag kasigimda agrilar oluyo batma gibii bilgisi olan var mi§§?

aynennnn ben soracaktım sen sormuşsun bi de akan göçen yok bende herhalde iltihap olmadığından diyorum bir de çok fazla alkali oldum herhalde hafif hafif kaşınmaya başladım bu gece son koyuşum zaten 1-2 güne yumurtlayacam gerisi öbür aya kalsın bakalım.​

hAYIRLI OLSUN CANIM BENIM Allah tamamini erdirsin canim benim.....senin 2 cocuk mu ?
Sendedemi bel agrisi var canim bendede acaba gercekden erkek bebek bekliyenlerdemi oluyor ki?
benim kizlarda yokdu ama?Inandirici gelmiyor....
Her hamilelik farkli gecermis onun icin benim hic midem bulanmadi bundada yok masAllah icimden hep kiz geciyor Hayirlisi artik olan oldu
Ben tek iliski yumurta zamani kaldim
sen?

Kusura bakmayin keske fazla zamanim olsa yazissak Dualarim sizlerle hep

yanlisin varr mulberrymm
sadece bulantilar oldu olmadimi diye diyorlar farklilik iste ilk kizimda yoktu bunda var gibii
ama bisey diyimmi kasik ve bel agrisi erkekk bebe isareti rabbim bilirde seninkiler cokk zitttt erkek olabilir

Orkidem ben birsey mi kacirdim kiz hamilemisin canim???keske zamanim olsa sizlerle yazisa bilsem

canım benim bi kızım var Alah uzun hayırlı ömür versin...bu 2. olacak inşallah....
ben bel ve kasık ağrısı erkek bebkte olur diye duymuştum...ama banada pek inandırıcı gelmiyo herkeste farklı olabilir....,
canım bende yumurtlama zamanı tek ilişki sayılır hamile kalıdm.(18 ve 36 saatte 2 ilişki oldu)ee dediğin gibi olan oldu beklemekten başka yapacak bişi yok.....
bana bazen kız bazen erekmiş gibi geliyor..ama kızım olma ihtimali daha yüksek gibi geliyo
Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallahhhhh...

Son düzenleme:

nasil yani cnm senindemi agriyor vagi hex mi kullaniyossun neden agrir ki bcagimi cekiyorlar sanki
ama dedigin gibi rahim kupkuru

Orkidem ben birsey mi kacirdim kiz hamilemisin canim???keske zamanim olsa sizlerle yazisa bilsem

yok cnm hamile deilim mulbeerye ornekler veriyordum
calisiyomusun cnm zamnin neden yokki yani buyyuk yainda falansan tabii haklisin

evet canım eminim 24 kasım gecesi olduğuna çünkü ondan önce eşimin akrabaları bizde kalıyorlardı. eşim evde biri varken hayatta yapmaz. hatta biliyormusunuz tek ilişki bizim kız oldu o ay:)))) ama cinsel perhiz yoktu. nasıl oluyor diyorsanız ayıp söyleyemem farklı yöntemle eşim boşalmıştı:)

yani şu mu çıkıyor tek ilişki ama perhiz sarttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…