- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.161
canım niyetim seni kıramakta değil sakın yanlış anlama gülümmmm
düşün aklına mantıklı geleni yap artık....
inşallah herşey dilediğin gibim olur üzülme ne olur sanada kocaman öpücük....
ha bide çiçekAllahın dilediği olur canım benim...
evet canım ilişki olalı 15 saat falan olduu oldu bittiye geldii ...sende ilişki sonrasımı kullandın neler yasadın o ilaç neydi hemen kanama mı oldu yazarmısın
erken gelmesse 3 gun pazar gunu adet gunu yada erken gelirse bebk yoksa cuma elimi operrryaaa ne kadar sevindim bilemezsin hayatım valla,inşşşaaalllah hamişizdir de şu içmizdeki kuruntular gider. birlikte önce hamiş olduğumuzu sonra cinsiyetlerimizi -rabbbin izniyle- müjdeleriz biiznillah.
ay böyle söyleyince bile içim bi hoş oluyor. :)))
senin bat ne tatlım? ben dayanamayıp idrar testi yapacam ama yanıltıcı sonuçlar çıktığını duydum korkuyorum yapmaya.
cnmm tamam esin bir hata yapmis ama olacaksa hap map lar etmez olur uzme kendiini sennnn hersey olacagina varir insana cekemeyecegi yukude vermez guzeö Allahimmmmeraba arkadaşlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti geceden beri.eşimin dengesiz davranışları beni mahvetti artık ..ocak ayının 12 gecesi korunmalı ilişki oldu bebek olayını ertelemek istedi görev dönüşü olsun dedi okeyledik.sonra ocak 14 sabahı ilişki oldu yine korunmalı dedimki bebek istiyorsan cinsel perhiz uygulamalıyız 17 si yum günüm dedim yok dedi.dün gece 11, 30 gibi geldi koruncaktı güya beyfendi bide boşalmış hemen oturdum ama sinir oldum sabaha kadar ağladım tartıştım çok kötüyüm hamile kalmak istemiyorum cinsiyetten geçtim ben 6 ay napcam kızım 1.sınıfta bi dünya ödev ders tek başıma napayım 6 ay sonra gebe kalsam ne kaybımız olcaktı madem istiyor bana söylesin sordum o kadar kaç aydır burdan takip ettimi biliyor onla paylaşıyorum haksızmıyım ya beni üzmeye değermiii
ins be guzelim inssshadi inş. gurbet abla göbüşleri beraber büyütün az kalmış müjdeye inş.
evet canım ilişki olalı 15 saat falan olduu oldu bittiye geldii ...sende ilişki sonrasımı kullandın neler yasadın o ilaç neydi hemen kanama mı oldu yazarmısın
erken gelmesse 3 gun pazar gunu adet gunu yada erken gelirse bebk yoksa cuma elimi operrr
cnmm tamam esin bir hata yapmis ama olacaksa hap map lar etmez olur uzme kendiini sennnn hersey olacagina varir insana cekemeyecegi yukude vermez guzeö Allahimmm
ins be guzelim insss
3 kisi olduk hadi mimoss hep beraber mujde verek kizlaraa
Allah bagıslasın ama lutfen ılgılenın hep yanında olun bırsey sakınmayın cocuklarınızdan
arkadaslar vagi hex kullaniyorum sag kasigimda agrilar oluyo batma gibii bilgisi olan var mi§§?
ewet ikisi gerçekten birbirinden farklı canım....
ama ben kasık ve bel ağrısını biliyosundur belki benim bebiş rahim ağzına yakın yere yerleşmiş durumda ya ondan olabilir diyorum..ayrıca yaşımda 31 bununlada alakalı olabilir...
Allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah ...kız yada erkek olan oldu artık...sağlıklı olsun inşallah yeter...
bende kasık ve bel ağrısının erkek bebeklerde olduğunu duydum...az kaldı 2-3 hafta sonra öğrenicem inşallah.
yanlisin varr mulberrymm
sadece bulantilar oldu olmadimi diye diyorlar farklilik iste ilk kizimda yoktu bunda var gibii
ama bisey diyimmi kasik ve bel agrisi erkekk bebe isareti rabbim bilirde seninkiler cokk zitttt erkek olabilir
canım benim bi kızım var Alah uzun hayırlı ömür versin...bu 2. olacak inşallah....hAYIRLI OLSUN CANIM BENIM Allah tamamini erdirsin canim benim.....senin 2 cocuk mu ?
Sendedemi bel agrisi var canim bendede acaba gercekden erkek bebek bekliyenlerdemi oluyor ki?
benim kizlarda yokdu ama?Inandirici gelmiyor....
Her hamilelik farkli gecermis onun icin benim hic midem bulanmadi bundada yok masAllah icimden hep kiz geciyor Hayirlisi artik olan oldu
Ben tek iliski yumurta zamani kaldim
sen?
Kusura bakmayin keske fazla zamanim olsa yazissak Dualarim sizlerle hep
aynennnn ben soracaktım sen sormuşsun bi de akan göçen yok bende herhalde iltihap olmadığından diyorum bir de çok fazla alkali oldum herhalde hafif hafif kaşınmaya başladım bu gece son koyuşum zaten 1-2 güne yumurtlayacam gerisi öbür aya kalsın bakalım.
Orkidem ben birsey mi kacirdim kiz hamilemisin canim???keske zamanim olsa sizlerle yazisa bilsem
sevilin oğlu oluyormuşş çokk sevindimmm
Cnm senin kizin tam yumurtlama gununde olmus sanirim..yani yumurtlama gunu erkek olur tezini curutmussun sanirim??24 kasim tuttuguna eminim demissin ya adetin 15.gunune denk geliyor.28 gun dongusu olan birine gore genelde yumurtlama 14-15.gunler arasi olmasi lazimsa seninki yumurtlama zamani ama erkek degil...
yani şu mu çıkıyor tek ilişki ama perhiz sartttevet canım eminim 24 kasım gecesi olduğuna çünkü ondan önce eşimin akrabaları bizde kalıyorlardı. eşim evde biri varken hayatta yapmaz. hatta biliyormusunuz tek ilişki bizim kız oldu o ay:)))) ama cinsel perhiz yoktu. nasıl oluyor diyorsanız ayıp söyleyemem farklı yöntemle eşim boşalmıştı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?